آلودگی بیولوژیک

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

آلودگی بیولوژیک

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژوئن 13, 2016 10:07 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

ترور بيولوژيكي منتقد نظام سلطه جهاني

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژوئن 13, 2016 10:14 pm

ترور بيولوژيكي منتقد نظام سلطه جهاني


به گزارش مشرق، چندی پیش با خبر شدیم که حال عمومی نادر طالب‌زاده مساعد نیست و متاسفانه در بیمارستان بستری شده بود طی پی‌گیری‌هایی که برای با خبر شدن از شرایط جسمی وی انجام دادیم دریافتیم علاوه بر مشکل قلبی که طالب‌زاده را آزار می‌دهد از سرفه‌های شدید خونی نیز رنج می‌برد.

نادر طالب زاده در گفت‌وگویی درباره شرایط فعلی‌اش مصاحبه مختصری را انجام داد که از برخی مسائل در زمینه ترور بیولوژیک خودش برای اولین بار پرده برداشت. متن این مصاحبه که به اصرار خبرنگار صورت گرفت به شرح ذیل آمده است.

_ابتدا کمی از حالتان بگویید در چه شرایطی هستید با سرفه‌هایی که بیش از یک سال است که همراه شما هستند چه می‌کنید.

طالب ‌زاده: دچار نارسایی قلبی‌ هستم که قبلا نیز گفته شده بود و متاسفانه در شرایط نامساعد هوا که گرد و خاک است این حال بدم تشدید می‌شود. انشاءالله اگر این موضوع رفع شود تنفس‌ما هم باز می‌شود. منزل هستم و بیمارستان دیگر اثری ندارد. باید در منزل و فضای در بسته باشم. چندی پیش در بیمارستان بستری بودم که حالم کمی متعادل شد تا اواخر هفته گذشته که خاک از سمت کشور عراق به کشور ما آمد حال ما را هم خراب کرد.

Image

_به دلیل اخلاقی که از شما سراغ دارم مبنی بر اینکه علاقه ندارید برخی از ناراحتی‌های جسمی و بیماری که دارید رسانه‌ای شود و همواره امتناع کرده‌اید می‌خواهم خواهش کنم به سوالی که می‌پرسم پاسخ صریحی دهید

طالب‌زاده: بله بفرمایید.

*ماجرای چمدان آلوده

_شایعه‌ای یا نظری وجود دارد که طی سفری که نزدیک به یک سال و نیم پیش به یکی از کشور‌های عربی داشته‌اید چمدان شما را به موادی آلوده کرده‌اند و به نوعی قصد ترور بیولوژیکی شما را داشتند و از آن پس حال شما تغییر کرده و دچار سرفه‌های خونی شده‌اید.

طالب‌زاده: خلاصه‌اش این است. یک سال و نیم پیش به گروهی از لبنان برای راهپیمایی اربعین به عراق رفتم. که چمدان من را از هتلی که در نجف بودم از میان صد‌ها چمدان برداشتند و 5 الی 6 روز بعد در کربلا نصفه شب تحویلم دادند. لپ تاپ من را خالی و بررسی‌های‌ کامل را انجام داده بودند. از همان روز که چمدان‌ را تحویل گرفتم حالم بد شد اما متوجه این ماجرا نبودم.

Image

*اطلاعات لب‌تاپم را کاملاً خالی کردند

_ خودتان متوجه بودید و دقت کرده بودید که از آن رو به بعد حالتان بد شده است؟

طالب‌زاده: نه اصلا. همه اطلاعات لپ تاپ من را خالی کرده بودند. ساعت 3:00 نصفه شب دو مامور از حراست یکی از حرم‌ها آمدند آن هم در خانه‌ای که مهمان بودم. آدرسی دادند که به فلان جا برو و چمدانت را تحویل بگیر. من هم اصلا فکر نمی‌کردم چمدانم چیزی شده باشد یا آن آلوده کرده باشند. لپ تاپ خود را به بچه‌های سپاه دادم و گفتند که دیگر به آن دست نزن.

*آغاز سرفه‌های خونی با چمدان

_داخل لپ تاپ‌تان چه چیزی بود؟

طالب‌زاده: لیست مهمان‌های افق نو بود. کنفرانسی که یک سال و نیم پیش در تهران برگزار شد. کنفرانسی که انجمن «ADL» آمریکا با آن مخالفت می‌کرد که متخصصین و متفکرین‌شان به ایران نیایند و صحبت نکنند. درست بعد از آن بود که این اتفاقات افتاد اما فکر می‌کردم آنها محتویات لپ تاپ را می‌خواهند و گمان نمی‌کردم با خودم کاری داشته باشند. از همان روز به بعد سرفه‌های خونی داشتم.

_این سرفه‌‌ها خونی شما هنوز ادامه دارد؟

طالب‌زاده: نه. خداروشکر تمام شده است. بعد که بررسی کردیم متوجه شدیم کسانی داخل هتل آمدند و این کار را انجام دادند.

*تروری که تایید شد

_آزمایشی دادید که نتایج مطمئنی در جهت اثبات این موضوع ارائه شود؟

طالب‌زاده: عرض کنم با دکتر علی کرمی که متخصص بیو تروریست است، وقتی صحبت کردم من را به این مسائل آگاه کرد. که چه اتفاقی افتاده است.

_یعنی دکتر کرمی این اتفاق و ترور بیولوژیک شخص شما را تایید کردند؟

طالب‌زاده:بله.

_مشخص شد که چه چیزی بوده این که باعث شده حال شما بدین شکل شود؟

طالب‌زاده: نه متاسفانه چون در آن زمان چمدان را برای آزمایش ندادم و تا مدت‌ها هم نمی‌دانستم که ممکن است این حال بد من ارتباطی به چنین تروری داشته باشد. حالا نمی‌خواهم وارد جزییات شوم، اما باید این نکته را از جهت بگوییم، که برای دیگران نیز این اتفاق رخ ندهد و آگاهی لازم در میان آنها ایجاد شود.

* جلوگیری از ورود آب زمزم به انگلستان

_ به نظرم این موضوع باید جدی گرفته شود هر چند موجبات تمسخر برخی را فراهم کند، اما در این عرصه آنهم توسط قدرتهای بزرگ چنین اقداماتی اصلاً دور از ذهن نیست.

طالب‌زاده: درست است. مثلاً در برنامه «راز» که در تلویزیون داشتم مسئله حج خونین و نیترات بالای آب زمزم که همه حجاج ما مریض می‌شدند و با هیچ دارویی هم خوب نمی‌شدند این موضوعات را مورد بررسی قرار دادیم. مستندی که توسط BBC ساخته شد نشان دادند آب زمزمی که توسط حجاج پاکستانی که می‌خواستند این آب را به لندن بیاورند و به دلیل نیترات بالا و سمی بودنش از ورود آن جلوگیری می‌کردند. قبل از حج خونین هیچ کس سرما نمی‌خورد اما بعد از آن یک نوع بی‌میلی برای حرکت در آنها ایجاد شده بود که دکتر کرمی آن را به خوبی توضیح می‌دهد.

*اگر آگاه بودم لباس‌های چمدانم را نمی‌پوشیدم

این اتفاق هم که برای من افتاد یک نوع نارسایی است اگر آگاه بودم لباس‌های داخل چمدان را نمی‌پوشیدم و یا از چمدان استفاده نمی‌کردم. ما باید از اینجا به بعد حواس‌مان جمع باشد. یک فرد آمریکایی به نام «مایکل کاینز پایپر» به ایران آمد و کتاب مهمی نوشته بود و خود یکی از انکار کنندگان هولوکاست نیز بود. زمانی که برگشت به آمریکا دیگر نمی‌توانست راه برود، اما من با وی مصاحبه کرده بودم و چندین کیلومتر با هم راه می‌رفتیم اما به من می‌گفت صد متر هم نمی‌توانم راه بروم بعد از 1 الی 2 سال هم در اتاقش پیدایش کردند که فوت شده است. این وضع و شرایط که می‌بینیم معمولی نیست خودمان پی‌گیری نمی‌کنیم و بد موضوع از دست‌مان خارج می‌شود.

*بارها گفتند و انکار می‌کردم

_ امیدواریم به واسطه این مصاحبه کمی مسئولین و مدیران مربوطه این بحث را جدی بگیرند آن را برای اطلاع رسانی عمومی‌تر کنند و حتی رسانه‌ ملی نیز به این موضوع بپردازند مستندات بیشتری ارائه شود.

طالب‌زاده: درست، منظور من هم همین است. قبل از تحویل گرفتن چمدان من به راحتی چندین کیلومتر مثلاً 20 الی 25 کیلومتر راه می‌رفتم اما بعد از این که چمدانم را تحویل گرفتم از پله‌ها هم به سختی بالا می‌آمدم. اگر آگاهی داشتم هیچ وقت آن لباس آلوده را نمی‌پوشیدم. اصلاً فکر نمی‌کردم. از آن روز یک کیلومتر هم راه نمی‌توانم روم. بار ها به من گفتند بعد از آن و تا مدتی من انکار می‌کردم و می گفتم نه فقط لپ تاپم را خالی کردند.

این مصاحبه به اتمام رسید، اما امیدواریم آغازی برای جدی گرفتن مسائلی از این دست توسط مسئولین مربوطه باشد. نادر طالب زاده فرد آگاهی که بارها در برنامه‌های آشکارسازی چهره کشور‌های استعمار گر تلاش داشته است و از جمله افراد برجسته و شناخته شده و باسواد در این زمینه است در این مصاحبه به دور از هیچ غلو و بزرگ‌نمایی با سرفه‌های ممتد و بی‌رمقی تمام و با نیت، برای آگاهی و اطلاع رسانی مصاحبه را به اتمام رساند. امیدواریم این فعال فرهنگی هرچه سریعتر به شرایط خوب جسمی خود برسد. انشا...
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

هشدار رییس سیا درباره استفاده از اصلاح ژنتیکی در جنگ بیولوژی

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه جولاي 08, 2016 2:42 pm

هشدار رییس سیا درباره استفاده از اصلاح ژنتیکی در جنگ بیولوژیک


شفقنا _ جان برنان ، رییس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در اظهاراتی در اندیشکده « شورای روابط خارجی » درباره استفاده از اصلاح ژنتیکی در جنگ بیولوژیک هشدار داد .

Image

برنان در این خصوص تاکید کرد: پیشرفت های حاصله در اصلاح ژنتیک یک تهدید برای امنیت ملی محسوب می شود و می تواند در ساخت تسلیحات بیولوژیک مورد استفاده واقع شود . ازهیچ حوزه ای بیش از حوزه بیوتکنولوژی تهدید علیه امنیت ملی ما وجود ندارد . پیشرفت هایی که اخیرا در حوزه اصلاحات ژنتیکی بدست آمده علاوه بر اینکه پتانسیل بالایی برای بهبود سلامت عمومی دارد ، زمینه نگرانی بزرگی برای ما است چرا که همین روش هایی که در سلامت عمومی استفاده می شود قابل استفاده در جنگ های بیولوژیک نیز هست . می توان با این فناوری ، ژنتیک را مهندسی کرد .

مهمتر اینکه سازمان های تروریستی ای نظیر داعش _ چنانچه به چنین تسلیحاتی دست یابند _ هیچ ابایی در استفاده از آن ندارند. در همین راستا ، جامعه جهانی باید استراتژی های ملی و جهانی برای مبارزه با این تهدیدات اتخاذ نماید که از جمله این استراتژی ها می توان به اجماع قوانین ، استانداردها و مقاماتی که برای مبارزه با این تهدید مورد نیاز است ، اشاره نمود .

شایان ذکر است که اخیرا یکی از مقامات ارشد بهداشتی آمریکا نیز درباره احتمالا شیوع انواع بیماری های مهلک در صورت استفاده از تسلیحات بیولوژیک هشدار داده است .
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

جنگ بیولوژیک؛ حربه آمریکا برای نابودی نسل‌ها از ویتنام تا م

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه اکتبر 01, 2016 9:26 pm

جنگ بیولوژیک؛
حربه آمریکا برای نابودی نسل‌ها از ویتنام تا منا


به گزارش مشرق، «جنگ بیولوژیک» شیوه ای است که ایالات متحده آمریکا حداقل در هفت دهه اخیر استفاده از آن را در دستور کار خود قرار داد که اوج بکارگیری این شیوه نیز به جنگ این کشور با ویتنام و پس از آن، بازمی‌گردد.

Image

سلاح‌های بیولوژیکی به دلیل آثار مخرب و مرگباری که دارند، از جمله تسلیحات کشتار جمعی محسوب می شوند. اهمیت استراتژیک سلاح‌های بیولوژیکی برای ایالات متحده آمریکا از آنجایی است که تأثیر مخرب آنها حتی بر نسل‌های بعدی کسانی که از این سلاح‌ها علیه آنها استفاده شده است، باقی می ماند.

گرچه آمریکا همواره با سر دادن شعارهای عوام فریبانه، نمایش امحای تسلیحات کشتار جمعی از جمله «سلاح‌های بیولوژیکی» را به راه انداخته، اما باید به این واقعیت اشاره کرد که آنها، خود سازنده این تسلیحات کشتار جمعی و عامل اصلی گسترش آن بوده اند.

تاریخ، خود بزرگترین گواه بر استفاده مکرّر آمریکایی‌ها از تسلیحات بیولوژیک علیه مردم بی دفاع و بی گناه در جنگ های مختلف است. تأثیر مخرب این تسلیحات مرگبار به حدی است که برخی از کشورها با وجود گذشت چند دهه، همچنان از آثار کُشنده آن رنج می برند.

در مـاه ژوئن سـال ۱۹۲۵ بـیـشـتر دولت‌های بزرگ آن زمان اقدام به امضای پروتکلی در ژنـو کـردنـد کـه بـه کـارگـیـری گـازهـای خـفـه کـنـنـده سـمـی و امـثـال آن و نـیـز استفاده از تجهیزات باکتریولوژیک در جنگ را ممنوع کرده بود.

۲۹ کشور این پـروتـکـل را امـضـا کـردنـد ولی ایـالات مـتـحـده آمـریـکا از این کار سرباز زد؛ مسأله‌ای که به خوبی تمایل این کشور برای بکارگیری و استفاده از تسلیحاتی از این دست را ثابت می کند.

ایالات متحده آمریکا در سال ۱۹۴۳ به دستور «فرانکلین روزولت» رئیس‌جمهور وقت این کشور برنامه سلاح‌های بیولوژیک خود را آغاز کرد. تحقیق درباره این سلاح‌ها در سال‌های پس از جنگ جهانی دوم ادامه یافت و در طول این دوران، آمریکا موفق شد انبار عظیمی از عوامل و سلاح‌های بیولوژیک به وجود آورد.

از بحث‌انگیزترین جنبه‌های آزمایش‌های سلاح‌های بیولوژیک آمریکا این بود که این کشور در سال ۱۹۵۶ در عملیاتی موسوم به «شهر بزرگ» (Big City) با اگزوز ماشین اقدام به پراکنده کردن باکتری بیماری سیاه زخم در برخی شهرهای آمریکا که بیشتر ساکنان سیاه پوست داشت کرد.

تا کنون وجود ۷ عامل بیولوژیک در زرادخانه تسلیحات بیولوژیک آمریکا اثبات شده است. این عوامل موارد زیر را شامل می‌شوند:

*باکتری «باسیلوس آنتراسیس»، عامل بیماری سیاه‌زخم

*«فرانسیلا تولارنسیس»، باکتری عامل بیماری تولارمی یا تب خرگوش

*«بروسلا»، باکتری عامل بیماری تب مالت

*باکتری کوکسیلا بورنتی، عامل بیماری تب کیو

*ویروس عامل آنسفالیت اسب ونزوئلایی

*سم بوتولینیوم، عامل بیماری بوتولیسم

*عامل بیماری آنتروتوکسین B استافیلوکوکی

از سویی؛ در سال ۱۹۴۵ و در زمان جنگ جهانی دوم، به دستور «هری ترومن» رئیس جمهور وقت آمریکا، «هیروشیما» و «ناکازاکی» ژاپن هدف حملات شیمیایی این کشور قرار گرفتند. این دو حمله وحشیانه باعث ویرانی و کشتار گسترده شهروندان این دو شهر گردید. حدود ۲۲۰٬۰۰۰ نفر در اثر این دو بمباران اتمی جان باختند که بیشتر آنان را شهروندان غیرنظامی تشکیل می‌دادند.

امروز نیز با وجود گذشت بیش از ۷۰ سال از این حمله شیمیایی، ساکنان این دو شهر همچنان از پیامدهای ناشی از این حمله وحشیانه و غیر انسانی رنج می برند. بسیاری از کودکانی که در این دو شهر متولد می شوند، عمدتا یا معلول هستند و یا از بیماری های مختلف و صعب العلاج رنج می برند. این در حالی است که ایالات متحده آمریکا همچنان از یک عذرخواهی ساده از ژاپنی ها امتناع می کند؛ عذرخواهی که البته چیزی را تغییر نخواهد داد.

در سال ۱۹۵۵ هم سازمان CIA در اقدامی به منظور آزمایش میزان توانمندی خود جهت آلوده سازی مناطق شهری توسط عوامل بیولوژیک، باکتری مخصوصی را در شهر «تامپا بای» ایالت فلوریدا پخش کرد که از زرادخانه تسلیحات بیولوژیک ارتش آمریکا گرفته بود. به دنبال آن، دایره شیمیایی ارتش آمریکا آزمایش‌های جدیدی با استفاده از LSD بر روی بیش از هزار نفر از شهروندان آمریکایی را شروع کرد که تا سال ۱۹۵۸ ادامه داشت.

در سال ۱۹۵۶ ارتش آمریکا پشه‌های ناقل بیماری«تب زرد» را در دو شهر «ساوانا» و «آوون پارک» ایالت فلوریدا منتشر کرد و برای بررسی آثار انتشار این بیماری عوامل خود را در قالب کارشناسان و متخصصان بهداشت عمومی به میدان گسیل کرد تا تاثیرات این بیماری را بر روی قربانیان بررسی کند. مهمترین عوارض ویروس تب زرد آسیب رسیدن به کبد و بروز یرقان یا همان زردی اما به شکل شدید آن در فرد بود.

Image

اوج بکارگیری تسلیحات شیمیایی و یا همان تسلیحات کشتار جمعی توسط آمریکا به جنگ ویتنام باز می‌گردد. در آن زمان، آمریکایی‌ها به منظور ممانعت از مخفی شدن سربازان ویتنامی در زیر شاخ و برگ درختان، از مواد شیمیایی «دیفولیانت» استفاده کردند که یکی از مشهورترین این مواد «عامل نارنجی» نام داشت.

بر همین اساس، به دلیل وجود آثار مخرب ناشی از استفاده از این مواد سمی در شیر مادرانی که در معرض این هجوم وحشیانه قرار گرفتند، این مواد به نسل‌های بعدی در ویتنام نیز منتقل شدند. میلیون‌ها ویتنامی در طول جنگ در معرض عامل نارنجی قرار گرفتند.

بر اساس آمار موجود، در حال حاضر تقریبا یک میلیون ویتنامی در اثر این مواد سمی دچار معلولیت یا دیگر مشکلات سلامتی هستند.

با وجود اینکه تمامی قوانین بین المللی از دیرباز تاکنون استفاده از هرگونه تسلیحات کشتار جمعی را ممنوع می دانند، اما ایالات متحده آمریکا ضمن زیر پا گذاشتن تمامی قوانین و موازین بین المللی، از این دست تسلیحات علیه مردم بی گناه و بی دفاع بهره برداری کرده و جنگ‌هایی نابرابر را رقم زده است؛ جنگ‌هایی که قربانیان اصلی آن غیرنظامیان بی‌دفاعی بوده اند که تا به امروز هم در حال پس دادن تاوان اقدامات وحشیانه آمریکا هستند.

علاوه بر ویتنام، کوبا نیز از جمله دیگر کشورهایی است که قربانی استفاده آمریکا از تسلیحات بیولوژیکی شده است. در سال ۱۹۸۱ دولت کوبا رسما اعلام کرد که به دنبال حمله بیولوژیک ارتش آمریکا به این کشور ۳۰۰ هزار نفر از اتباعش به بیماری «تب دنگو» مبتلا شده‌ و بسیاری از آنها بر اثر شدت خونریزی مداوم از پای درآمده و کشته شدند.

از سوی دیگر آمریکایی‌ها نه تنها خود به صورت مستقیم و به کرّات از تسلیحات بیولوژیکی استفاده کرده اند، بلکه این تسلیحات کشتار جمعی را در اختیار مزدوران خود نیز قرار داده اند. مجهز ساختن رژیم صدام معدوم به تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی توسط آمریکایی ها امروز دیگر بر هیچکس پوشیده نیست. این اقدام ایالات متحده نشان می‌دهد که مقامات این کشور هیچ ابایی از گسترش چنین تسلیحاتی در نقاط مختلف جهان نداشته و ندارند.

در سال ۱۹۸۷ قرارداد ممنوعیت تحقیق و توسعه تسلیحات بیولوژیک توسط دولت آمریکا به امضا رسید. با این حال، وزارت دفاع این کشور در همان سال مجوز انجام این تحقیقات در ۱۲۷ مرکز و دانشگاه را صادر کرد.

در سال ۱۹۵۵ دولت آمریکا اعتراف کرد که به جنایاتکاران جنگی ژاپن پیشنهاد داده بود، در قبال در اختیار قرار دادن اطلاعات مربوط به تحقیقات تسلیحات بیولوژیک دولت ژاپن، به آنها حقوق و مصونیت از تعقیب اعطا کند. در همین سال دکتر «گارس نیکلسن» فاش کرد که عوامل بیولوژیک مورد استفاده در جنگ خلیج فارس در شهرهایی همچون هوستون، تگزاس، بوکاراتون و فلوریدا تولید شده و پیش از این بر روی زندانیان تگزاس آزمایش شده بودند.

Image

در سال ۲۰۰۱ سندی از پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا به دست آمد که نشان می‌داد، طی سال‌های ۱۹۶۲ تا ۱۹۷۳ هزاران سرباز آمریکایی عمدا در معرض عوامل شیمیایی و بیولوژیک قرار گرفتند، عواملی مانند گاز اعصاب، گاز سارین، باکتری ای کولای (E-coli)، باکتری باسیلوس گلوبیجی (Bacillus globigii)، سیاه زخم و طاعون بر روی نظامیان بی‌خبر از همه جا که توان هیچ‌گونه دفاع یا محفاظتی از خود نداشتند، انواع و اقسام آزمایش‌های شیمیایی و بیولوژیک انجام شد.

نکته مهم مذکور در این سند آن بود که این گزارش "تنها دو روز پس از حملات ۱۱ سپتامبر" منتشر شده بود و در آن زمان به دلیل شرایط حاکم بر آمریکای پس از حوادث ۱۱ سپتامبر هیچ کس توجهی به آن نکرد.

این در حالی است که بسیاری از اسناد موجود از بکارگیری سلاح های شیمیایی و بیولوژیکی توسط آمریکایی ها در افغانستان در جریان حمله سال ۲۰۰۱ به این کشور حکایت دارند. علاوه بر این، در سال ۲۰۰۳ نیز شاهد استفاده آمریکایی ها از تسلیحات شیمیایی در جریان حمله آنها به عراق بودیم.

در حال حاضر نیز شاهد استفاده از تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی در کشورهایی نظیر عراق و سوریه توسط گروه های تروریستی ـ تکفیری مزدور ایالات متحده هستیم. هرچند که آمریکایی ها اخیرا از این تسلیحات علیه کشوری بهره برداری نکرده اند، اما مزدوران آنها در حال حاضر در نقاط مختلف جهان به نمایندگی از این کشور اقدام به استفاده از این تسلیحات می کنند.

طی سالهای اخیر گروه های تروریستی ـ تکفیری در سوریه بارها از تسلیحات شیمیایی و بیولوژیکی در مناطق مسکونی این کشور استفاده کرده اند. پر واضح است که یک عده تروریست تکفیری که به خاطر یک مُشت دلار عازم سوریه شده اند، از تکنولوژی و امکانات لازم جهت ساخت این تسلیحات مرگبار برخوردار نیستند.

بنابراین کشورهای حامی آنها و در رأس آنها ایالات متحده آمریکا یا اقدام به تجهیز آنها به این تسلیحات کرده اند و یا تکنولوژی مورد نیاز برای ساخت آن را در اختیار تکفیریها قرار داده اند.

در عراق نیز طی چند نوبت شاهد استفاده از تسلیحات شیمیایی بوده ایم. به عنوان نمونه در استان کرکوک طی چند نوبت تسلیحات شیمیایی استفاده شد که نحوه قرار گرفتن این تسلیحات در اختیار تکفیریها بسیار سؤال برانگیز است.

در یمن نیز، سازمان ها و نهادهای حقوق بشری از جمله سازمان عفو بین الملل بارها با صدور بیانیه های مختلف استفاده رژیم سعودی از تسلیحات شیمیایی علیه مردم بی دفاع یمن را محکوم کرده اند؛ سلاح هایی که ایالات متحده آمریکا در اختیار رژیم سفّاک سعودی قرار داده است.

آمریکایی ها البته مدعی هستند که این سلاح ها بر اساس توافقات نظامی فیمابین در اختیار سعودیها قرار گرفته اند و واشنگتن هیچ مسئولیتی در قبال استفاده از آنها علیه غیرنظامیان یمنی را نمی پذیرد.

در هر صورت، شکی نیست که در حال حاضر بزرگترین زرادخانه سلاح های میکروبی و بیوتکنولوژیکی در ایالات متحده آمریکا قرار دارد و این کشور بر خلاف ادعای مضحک خود مبنی بر لزوم خلع سلاح‌های شیمیایی، این تسلیحات کشنده را در اختیار مزدوران خود در سراسر جهان قرار می دهد.

در پایان اینکه؛ بر اساس این سبقه تاریخی، بهره گیری از جنگ بیولوژیک توسط این کشور و مزدورانش نظیر رژیم سعودی مسبوق به سابقه و غیر قابل انکار است، بر همین اساس نمی توان از عدم نقش‌آفرینی این تسلیحات در رقم خوردن فاجعه ای بزرگ همچون «فاجعه منا» با قطعیت سخن گفت؛ چنانچه پرونده تزریق نیترات و آرسنیک در آب زمزم هنوز باز است و احتمالاتی مبنی بر استفاده از برخی ویروسها در ایام حج به قوت خود باقی است، مسأله ای که در گزارش آتی به طور مفصل به آن پرداخته خواهد شد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

استراتژی "سیا" و "موساد" برای "ترورهای بیولوژیک"

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه اکتبر 05, 2017 6:58 pm

استراتژی "سیا" و "موساد" برای "ترورهای بیولوژیک"


اسرائیل در کارنامه حیات بیش از 60 ساله خود برای حفظ امنیت داخلی سرزمین های اشغالی دست به ترورهای گسترده ای زده است.

Image

به گزارش پارس نیوز، آمریکا و رژیم صهیونیستی دو حکومت استفاده کننده از سلاح های شیمیایی و تسلیحات هسته ای هستند که تاکنون ده ها هزار نفر را به کام مرگ کشانده اند.
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و دستگاه اطلاعات اسرائیل (موساد) دو نهاد جاسوسی در جهان هستند که با پایش کشورها و پیدا کردن افرادی که تاکتیک های ضد امپریالیستی دارند؛ تلاش می کنند تا آن ها را از بین ببرند.

اسرائیل در کارنامه حیات بیش از 60 ساله خود، برای حفظ امنیت داخلی سرزمین های اشغالی دست به ترورهای گسترده ای زده که برخی از آن ها مسلحانه و برخی شیمیایی و بیولوژیک بوده است.

**اسرائیل بزرگترین استفاده کننده "بمب های خوشه ای" و "فسفری"

به اعتقاد منابع رسانه ای ، اسرائیل یکی از بزرگترین استفاده کنندگان بمب های خوشه ای ، فسفری، گلوله های آلوده به مواد شیمیایی و ... است که در یک مورد می توان گفت که نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی جان صدها نفر را در جنگ 51 روزه غزه گرفت و آن ها را به شهادت رساند.
گزارش ها نشان می دهد که در کارنامه ترور "موساد" و "سیا" ، افرادی همچون "هوگو چاوز" رئیس جمهور سابق ونزوئلا، "فرج الله سلحشور" و "نادر طالب زاده" کارگردان تلویزیونی و فعال رسانه ای، "یاسر عرفات" از مسئولین ارشد جنبش فتح و ... وجود دارند.
یکی از افرادی که به دست "موساد" و "سیا " ترور بیولوژیک شده ، "نادر طالب زاده" است که به عنوان یکی از منتقدان سیاست های آمریکا شناخته شده و "امپریالیسم" به شدت با وی مخالف است.

**"نادر طالب زاده" کیست؟
"نادر طالب‌زاده" متولد ۱۳۳۲ در تهران؛ تهیه‌کننده، مجری برنامه‌های تلویزیونی، مستند ساز و فعال رسانه ای است. "طالب زاده" که از هم دوره ای های "شهید آوینی" و "ابراهیم حاتمی کیا" است ، براساس گفته منابع از موسسین شبکه "افق" سیما به شمار می آید.

Image

وی دارای مدرک کارشناسی ادبیات انگلیسی و کارشناسی ارشد کارگردانی سینما است. "طاالب زاده" فعالیت هنری را از سال ۱۳۵۹ در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با ساخت فیلم‌های مستند آغاز کرد. وی در حوزه های دیگری همچون آموزش فیلمسازی، معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز تحقیقات سینمایی هم حضور داشته است.
همچنین برگزاری چند دوره جشنواره فیلم مردمی "عمار"، "هالیوودیسم" و "راه‌اندازی شبکه افق" و... بخشی دیگر از کارنامه " طالب‌زاده" است که به پشتوانه حضور او جمع زیادی از نیروهای جوان به جبهه فرهنگی انقلابی اسلامی پیوستند.

**نظر "طالب زاده" درباره حمله رژیم سعودی به یمن
"نادر طالب زاده" درباره حمله نظامی رژیم سعودی به یمن گفت: یمن از فلسطین مهمتر است چون آینده اسلام است؛ یمن نباید اینقدر تنها باشد. نباید اینقدر در قبال یمن سکوت کنیم. باید حضور مستشاری در یمن داشته باشیم.
طالب زاده افزود: مسائلی در ایران وجود دارد که مانع از توجه به یمن می شود و باید متوجه تحول معنوی در جهان باشیم و این بازیگران جدید را نادیده نگیریم. زیرا همه وقایع به نفع جبهه حق در حال رقم خوردن است.

**نظر "طالب زاده" درباره امپریالیسم و سیاست های "ترامپ"
"نادر طالب زاده" بهم ریختگی در غرب بخصوص در آمریکا را حاصل 37 سال توطئه این کشور علیه انقلاب اسلامی دانست و عنوان داشت: آمریکایی ها از این مساله غافل هستند که دیگر نخواهند توانست به زمانی که آمریکا بزرگ بود، بازگردند.
وی درباره سخنان نامزد تندرو جمهوری خواه آمریکا اظهار داشت: "ترامپ" اخیرا کتابی به نام "آمریکای فلج شده" تالیف کرده و مواضع این نامزد جمهوری خواه در آمریکا ترس را در میان آمریکاییان نسبت به فروپاشی این کشور ایجاد کرده است. طالب زاده تاکید کرد: آمریکا می داند انقلاب اسلامی، این کشور را دچار یک بحران اساسی کرده است و ما باید این مساله را برای مردم خودمان تبیین کنیم.

**"هوگو چاوز" چگونه ترور شد؟
البته علاوه بر "طالب زاده" ؛ همانطور که گفته شد، برخی تحلیل ها حاکی از آن است ، که "هوگو چاوز" به عنوان یکی از "بنیان های انقلاب در آمریکای لاتین" ، هم به دست دستگاه اطلاعات آمریکا و اسرائیل ترور بیولوژیک شده و سرطان وی تصادفی نبوده است.

Image

"چاوز" (رئیس جمهور سابق ونزوئلا ) در سخنرانی سال 2006 خود در مجمع عمومی سازمان ملل، "جرج بوش" رئیس‌جمهور وقت آمریکا، را شیطان خواند و یکی از افرادی بود که شدیدا با سیاست های آمریکا مخالفت می کرد. این ترورها نشان می دهد که رژیم صهیونیستی و آمریکا تا چه حد درباره حقوق بشر بزرگنمایی می کنند.
آمریکا و اسرائیل در هر نقطه از جهان اعم از غرب آسیا، شرق آسیا، شاخ آفریقا، آمریکای لاتین، آمریکای جنوبی و ... هر فرد ضد استکباری را مشاهده کنند؛ برنامه ریزی مدونی برای ترور او خواهند داشت که نمونه آن را در چند سال اخیر در منطقه غرب آسیا و آمریکای لاتین دیده ایم.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

روسیه: آمریکا، مریم میرزاخانی را ترور بیولوژیک کرد

پستتوسط najm134 » شنبه اکتبر 28, 2017 7:14 am

روسیه: آمریکا، مریم میرزاخانی را ترور بیولوژیک کرد


منابع روسی از ترور بیولوژیک مریم میرزاخانی ریاضی‌‎دان نخبه ایرانی خبر دادند.
به گزارش انتخاب به نقل از دانشجو، سرویس های اطلاعاتی روسیه گفتند: آمریکایی ها، خانم ریاضی دان ایرانی را ترور بیولوژیک کردند.
روسیه: آمریکا مریم میرزاخانی را ترور بیولوژیک کرد
این منبع آگاه روسی در ادامه افزود: میرزاخانی قصد بازگشت به ایران داشت.
گفتنی است مریم میرزاخانی فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف به عنوان اولین زن عضو آکادمی ملی علوم آمریکا انتخاب شده بود.

اين دومين بار ترور او بود – بار اول در سانحه مصنوعي افتادن اتوبوس برندگان جوايز در المپياد و نوابغ، رخ داد كه میرزاخاني يكي از دو نفر نجات يافته از حادثه بود، و بار دوم بعد از نائل شدن به مدال طلايي فيلدز اتفاق افتاد سرطان آرام....


جنگ و ترور بیولوژیک چیست؟


در خبرهای امروز سیمرغ آمده بود که سرویس های اطلاعاتی روسیه گفتند: آمریکایی ها، خانم ریاضی دان ایرانی را ترور بیولوژیک کردند. به همین دلیل در این مطلب به بررسی معنی و مفهوم ترور بیولوژیک می پردازیم.
تشخیص و شناسایی عوامل بیولوژیک به آسانی مقدور نیست و با حواس پنجگانه قابل دریافت نیستند، عوامل بیولوژیک در مقادیر بسیار کم، به مقدار زیاد کشنده می باشند و به راحتی می توان آنها را پنهان کرد و به سادگی منتقل نمود.
امروز قصد داریم که در رابطه با جنگ و ترور بیولوژیک صحبت کنیم، لذا در ابتدا باید این سوال را مطرح نمائیم که:

جنگ و ترور بیولوژیک چیست؟
جنگ بیولوژیک عبارت است از استفاده از عوامل بیولوژیک(زیست شناسی)، اعم از باکتری ها، ویروس ها، گیاهان، حیوانات و فرآورده های آنها به منظور اهداف خصمانه. ولی در عمل، واژه “بیوتروریسم” را هم به معنی ارعاب و هم به مفهوم جنگ بیولوژیک، مورد استفاده قرار می دهند.
هر چند بیوتروریسم یکی از معضلات نو پدید بهداشت عمومی و عامل تهدید کننده کنترل عفونت به حساب می آید و طی دهه آخر قرن بیستم، واژه های مرتبط با آن نظیر حمله بیولوژیک، جنگ افزار بیولوژیک، دفاع بیولوژیک وآموزش دفاع بیولوژیک، برای اولین بار به فرهنگ واژه های پزشکی و بهداشتافزوده شد، ولی واقعیت این است که افکار و اعمال بیوتروریستی همواره در اقوام مهاجم، افراد افزون طلب و رقبای سیاسی اقتصادی از یک طرف و افکار مدافعه گرانه یا تلافی جویانه در افراد، ارتش ها و دولت ها و شخصیت های مورد تهدید از طرف دیگر، از هزاران سال قبل وجود داشته و گاهی ظاهرافسانه گونه و باور ناکردنی به خود گرفته است.
مثلاً در کتاب ذخیره خوارزمشاهی که اولین دائره المعارف پزشکی به زبان فارسی محسوب می شود و توسط دانشمند ایرانی، سیداسماعیل جرجانی در قرن ششم هجری شمسی، تالیف گردیده است آمده است که: “بعضی از ملوک، کنیزکان را به زهر، بپرورند چنانکه خوردن آن ایشان را عادت شود و زیان ندارد، این از بهر آن کنند تا آن کنیزک را به تحفه (هدیه) یا به حیله دیگر به خصمی که ایشان را بًوَد برسانند تا به مباشرت آن کنیزک، هلاک شوند و ابن سینا نیز در اوائل هزاره دوم میلادی در دائره المعارف “قانون در طب” همین مطلب را بیان نمود.

ویژگی های کلی عوامل بیولوژیکی
با وجود اینکه دانش بیولوژی، همه موجودات زنده را در بر می گیرد، اما بیولوژی نظامی تـنـهـا دربـاره مـوجـودات زنـده ای بـحـث می کند که به انسان یا حیوان یا نبات زیان می رساند.

مجموعه موجوداتی که امکان تولید ویروس و میکروب از آنها برای مصارف جنگ بیولوژیکی وجود دارد:
• 1. مـوجـودات (Organisms – Micro): مـانـند باکتریها، ویروسها، انگلها، قارچها و ریز میکروبهای گیاهی.
• 2. سموم ویروسی حیوانی و نباتی.
• 3. نـاقـل هـای بـیـمـاریـ هـای واگـیـر دار بی مهره مثل حشرات (شپش وکک و کنه ) و حیوانات دیگر.
• 4. حشرات و نباتات موذی
• 5. ترکیباتی که موجب ریزش برگهای درختان می شود و نیز نابود کننده های نباتی.

ویژگی های عمومی که باید در عوامل بیولوژیکی وجود داشته باشد تا بتوان آنها را در سلاح های بیولوژیکی به طرزی مؤثر به کار گرفت:
• 1. قابلیت سرایت بالا.
• 2. توان مقاومت در برابر شرایط طبیعی مانند گرما و نور خورشید (پرتو ماورای بنفش ) و خشکی.
• 3. قابلیت سازگاری و سرعت انتشار.
• 4. توان وارد آوردن زیان های فراوان در هنگام آغاز تهاجم از طریق کشتن یا ناتوان ساختن.
• 5. نـاشـناخته بودن عامل بیولوژیک؛ برای وارد آوردن زیان هر چه بیشتر، لازم است که عـوامـل بـیولوژیکی به کارگرفته شده، برای منطقه هدف هر چه ناشناخته تر باشد. به طوری که امکان مقابله با آن به وسیله عوامل طبیعی در میان ساکنان منطقه وجود نداشته باشد.
• 6. ثبات و سازگاری عوامل برای به کارگیری در شرایط میدان جنگ.
• 7. آسان بودن تولید و ذخیره عوامل بیولوژیکی.

عوامل بیولوژیکی در جنگ
لازمـه ی بـه کـارگـیـری نـظـامـی ایـن عـوامـل ایـن اسـت کـه در هـمـه مـوارد عـامـل بـیـولوژیـکـی مـورد نـظـر برای رشد و تکثیر در شرایط حیاتی قرار گیرد و مقادیر فراوانی از آن تولید و در شرایط ویژه ای برای هنگام نیاز انبار شود. هـنـگـام بـه کـارگـیـری، ایـن عـوامـل در مـحـفـظـه هـای ویـژه ای نـزد نـیـروهـای تـهـاجـمی انتقال می یابد و با شیوه ای که نیروهای به کار گیرنده مصون بمانند، در میان نیروهای دشمن پخش می گردد.

راههای شیوع عوامل بیولوژیکی
1. شیوع از راه پوست: که از راه گزش پشه، شپش یا کک های مبتلا انجام می پذیرد و بـه کـارگـیـری ایـن حـشـرات هـمـچـون نـاقـل شـیـوع امـری رایـج اسـت.
2. شـیـوع از راه خـوردنـی هـا و نـوشیدنی های آلوده: طرفین متخاصم پیوسته از راه آلوده سـازی آب هـای آشـامـیـدنـی بـه ویـروس یـا سـمّ، بـرای از مـیـان بـردن طـرف مـقـابـل استفاده از رودخانه ها و آب انبارها به عوامل بیولوژیکی استفاده می شود، اما اینکه اهداف دشمن از راه آلوده سازی آبهای آشامیدنی بر آورده شود جای تردید است، چـرا کـه تـصـفـیـه و ضـد عـفـونـی کـردن آب بـا روش هـایـی کـه امـروزه معمول است، هر نوع ویروس کشنده ای را از میان می برد.
3. شـیـوع از راه هـوا: بـدون شک مؤثرترین راه نشر ویروس ها انتشار آنها از طریق هوا اسـت که مشـهـور اسـت کـه بـسـیـاری از ویـروس هـای مـعـمـولی مـثـل آنـفـلوانـزا و بـیـمـاری های ناشی از سرما از این راه انتشار می یابد.
برای آنکه تعداد بیشتری از نیروهای دشمن از راه هوای آلوده به ویروس مبتلا شوند، لازم است که آن ویروس در قالب اسپره های حامل ویروس به وسیله مولّدهای ویژه انتشار یابد که برای انـتـشـار ویـروس بـه این شیوه لازم است که اندازه این اسپره ها تا جایی که ممکن کوچک باشد، پـرتـاب آنها نیز از راه هواپیما، کشتی، زیر دریایی، بمب، توپ و موشک امکان پذیر است.
انتشار عوامل بیولوژیکی از راه هوا دشواری هایی دارد که کاربرد آنها را محدود می سازد چـرا کـه پـرتـو خـورشـیـد ویـروس را در زمـانـی کـوتـاه می کشد و حتی در شرایط ایده آل بیشتر آنها امکان زنده ماندن بیش از ۲۴ ساعت را ندارنداز این رو، لازمه انتشار ویروس در هـر مـنطقه ای آن است که در کوتاه ترین وقت ممکن تحت پوشش قرار گیرد.

در مـیـان وسـایـل جـنـگـی کـه بـه مـنـظـور تـهـاجـم بـا عـوامـل بـیـولوژیـکـی بـیشترین کاربرد را دارد، هواپیماهایی است که از عقب آنها ابرهایی حامل این عوامل را رها می کنند، به طوری که آن ابرها مناطق مورد نظر را تحت پوشش قرار می دهد. عامل تضمین کننده موفقیت این نوع تهاجم، سرّی بودن آنها است، چه بسا که نیاز بـاشـد به جزء هـواپـیـمـا، هـوا نیز برای این نوع حمله مناسب باشد.

شرایط مناسب بـودن شـرایـط جـوی برای انتشار عوامل بیولوزیکی:
اول: تـهـاجـم در شـب: چـرا کـه عوامل بیولوژیکی تاب مقاومت در برابر نور خورشید برای مدتی طولانی را ندارند و از سوی دیگر انجام اقدامات فرار از سوی نیروهای مورد تهاجم در شب بسیار کم است.
دوم: حرکت هواپیما در ارتفاع مناسبی از سطح زمین باید صورت گیرد: به طوری که هنگام اوج گـیـری مـقـدار فـراوانـی ویـروس را بـه خـود بـه بـالای جـوّ انتقال ندهد از این رو، بهترین زمان برای تهاجم بیولوژیکی باز هم شب است.
سوم: باد باید در کل منطقه مورد تهاجم وزشی ثابت داشته باشد: و توان و سرعتش به گـونـه ای بـاشـد کـه بتواند عوامل بیولوژیکی را با خود ببرد و در جای جای منطقه در مدتی که ویروس ها زنده هستند بپراکند.

چگونگی دفاع در مقابل عوامل بیولوژیکی
دفاع در مقابل جنگ بیولوژیکی دشوار و پر اهمیت است و بسیار بعید به نظر می رسد که حـتـی در کـشـورهـای بـسـیـار پـیـشـرفـتـه نـیـز راه حـلی فـوری بـرای حل این مشکل یافت گردد.
از پیچیده ترین مسائلی که این نوع دفاع با آن رو به رو است، ضـرورتسـرعـت در شـنـاسـایـی تـهـاجـم، تـعیین نوع بیماری یا ویروسی است که شـنـاسـایـی عـوامـل بـیـولوژیـک آن در نهایت کار دشواری است زیرا، از راه حواس پنجگانه به سـخـتـی قـابـل تـشـخـیـص اند و از آنجا که بر اشخاص تاثیری کند دارند، نمی توان دریـافـت کـه تـهـاجـم بـا سـلاح بـیـولوژیـکـی انجام پذیرفته یا خیر، چرا که ؛ دوران پـرورش عـوامـل بیولوژیکی متفاوت استو عوارض بیماری تنها در پایان دوره آشکار می گـردد.
حـتـی ابـزارهـای شـنـاسـایـی مـیـکـروسـکـوپـی نـیـز بـرای ارائه نـتـیـجـه تحلیل و تعیین نوع عامل و نوع بیماری ای که تولید می کند، نیازمند چندین روز وقت است. بـه رغـم وجـود لبـاس هـای مـخـصـوص و مـاسـک هـای تـنـفـسـی کـه تا اندازه ای از نفوذ عـامـل جـلوگـیـری مـی کنند، این مشکل که چه هنگام باید این تجهیزات را پوشیده یا درآورد همچنان وجود دارد، که به نوبه خود از کارآیی آنها می کاهد.
از آنجا که تهاجم با سلاح بـیولوژیکی با استفاده از ابرهای حامل عوامل بیولوژیکی به شرایط جوی بستگی دارد، مـی تـوان شـب هـایـی را کـه مـمـکـن است در آنها حمله با سلاح بیولوژیکی صورت گیرد تـشـخـیـص داد ولی، ایـنـکـه هـمـه مـردم در حـالی کـه لبـاس و مـاسـک پـوشـیـده انـد در حـال آمـاده بـاش باقی بمانند، حتی در شب های خطرناک ؛ البته کاری غیر عملی است.
در حالت هشدار حمله بـیـولوژیـکـی، شـایسته است که ساکنان مناطق واقع در جهت باد، تدابیر احتیاطی مناسب و تامین خدمات پزشکی در زمان مناسب را انجام دهند.از امور مهم در این زمینه تمرکز بر نقش دستگاه های اطلاعاتی به منظور ارزیابی، نیازمند آمادگی تکنیکی ویژه از سوی دستگاه های مشخصی است.
چنانچه در جایی ویروسی انتشار یافت شایسته است که درباره شناسایی منبع و تعیین عـلت آن تـفـحـص شود و چنانچه وجود علل طبیعی منتفی بود در آن صورت ممکن است تهاجم بـیـولوژیـکـی صورت گرفته باشد و این خود، هشداری است برای امکان انجام حمله های دیگر.
در حـالی کـه پـوشـش و مـاسـک بـه عـنـوان اقـدام دفـاعـی اولیـه لازم اسـت، راه حل اصلی مشکل دفاع بیولوژیکی است که از راه واکسیناسیون تامین می گردد لذا کشورهای پـیـشـرفـته در حوزه واکسن های ضد ویروس پژوهش های گسترده ای انجام داده اند و پیداست که تولید و انبار واکسن ضد همه ویروس هایی که ممکن است از راه سلاح های بیولوژیکی انـتـشـار یـابد وجود ندارد، از این رو به شدت نیازمندیم که همه ویروس هایی را که ممکن اسـت دشـمـن انـتـشـار دهـد شـنـاسـایـی کـنـیم و در مقابل دشمن در صدد بر می آید تا انواع واکـسـن هـایـی را کـه دولت مدافع به آن دست می یابد بشناسد تا ویروسی را به کار گیرد که نیروی مدافع واکسن آن را نداشته باشد از این رو، آزمایشگاه های بیولوژیکی از مـهـم تـرین هدف های دستگاه های جاسوسی هستند که در صدد شناسایی فعالیت و ماهیت کارشان بر می آیند.

دستگاه های کاشف عوامل بیولوژیکی
امید مـی رود کـه دسـتـگـاه هـای تـخـصـصـی کـاشـف عـوامـل بـیـولوژیـکـی پـیـشـرفـت و مـشـکـل را حـل کـنـد، ایـنـک دو دسـتـگـاه بـرای شـنـاسـایـی عـوامـل بـیـولوژیـکـی وجـود دارد، یـکـی بـرای تـحـلیـل حـجـم ذرات و دیـگـری بـرای تـحـلیـل خـود ذره، بـه مـنـظـور تـمایز میان مواد پروتوئینی یا آلی، همچنین یک دستگاه پیشرفته انگلیسی وجود دارد به نام لیدر هواپیما، که از آن برای شناخت ابرهای بـیـولوژیـکی پرتاب شده به وسیله تابش اشعه لیزر استفاده می شود.امید می رود که ارتباط میان علامت های هشدار دهنده این تجهیزات و میان دیگر تدابیر بویژه فعالیت های مراقبت و دیده بانی، راه مناسبی برای آگاهی از وقوع تهاجم مشخص شود و یا دست کم فـاصـله زمـانی کافی را برای پوشیدن لباس و ماسک فراهم آورد.

تاریخچه جنگ افزارهای بیولوژیک
- در سال ۱۳۴۶ میلادی، طاعون سپاهیان تاتار را در حین حمله به کافا در کریمه در هم شکست، حمله کنندگان نعش کشته ها را در پای دیوارهای شهر رها کردند در نتیجه این کار و با رفت و آمد مدافعین شهر، اپیدمی طاعون به تمام منطقه گسترش یافت و احتمال می رود برخی از افرادی که به علت طاعون کافا را ترک کردند باعث همه گیری طاعون در اروپا شدند که بعدها به مرگ سیاه، شهرت یافت.
- در طی جنگ جهانی اول نیز عوامل آلمانی اسب ها و گاوها را قبل از حمل آنها به آمریکا و فرانسه به بیماری آلوده می کردند.
- در سال ۱۹۳۷ ژاپن برنامه منظمی برای تولید جنگ افزارهای بیولوژیک شروع کرد که مرکز آن در ۴۰ مایلی جنوب هاربین در منچوری قرار داشت و به مرکز آزمایشی ۷۳۱ معروف بود. تحقیقات این مرکز تا سال ۱۹۴۵ ادامه یافت که در آن سال این مرکز در یک آتش سوزی به علت جنگ از بین رفت. تحقیقاتی که ژاپنی ها انجام می دادند بر روی سیاه زخم و طاعون بود که در همان سال ژاپنی ها مقدار ۴۰۰ کیلوگرم از میکروب سیاه زخم را ذخیره کرده بودند که در بمب هایی با طراحی ویژه استفاده می شد.
- آمریکا در سال ۱۹۴۳ برنامه تحقیقاتی خود را برای استفاده از عوامل بیولوژیک آغاز کرد که این برنامه به طور رسمی تا سال ۱۹۶۹ ادامه یافت. در آن سال نیکسون، رئیس جمهور وقت آمریکا به این برنامه پایان داد و مواد تهیه شده در بین سال های ۱۹۷۱ و ۱۹۷۲ با حضور نمایندگان وزارت های مربوط (دفاع و کشاورزی) از بین رفت، این مواد شامل عامل سیاه زخم، سم بوتولیسم، عامل تولارمی، عامل تب Q، ویروس انسفالیت ونزوئلایی، عامل بروسلوز وآنتروتوکسین B استافیلو کوکی بود و به طور همزمان با این برنامه، ارتش آمریکا برنامه دفاع میکروبی در جنگ را از سال ۱۹۵۳ شروع کرد که تاکنون نیز ادامه دارد.

در سال ۱۹۷۲ کشورهای جهان، کنوانسیونی مبنی بر عدم تولید فرآوری و گسترش سلاح های بیولوژیکی امضا کردند؛ اگر چه بعضی از کشورهای امضاء کننده تحقیقات در این زمینه را ادامه دادند.
موارد متعددی از استفاده سلاح های بیولوژیک در سال های اخیر گزارش شده است که یکی از موارد آن، “باران زرد” در آسیای جنوب شرقی بود که به علت آزاد شدن تصادفی عامل سیاه زخم از استان سوردلوفسک روسیه بود.
مورد بعدی استفاده از عامل ریسین به عنوان وسیله کشنده در لندن و در سال ۱۹۸۷ بود.
در ۲ آگوست ۱۹۹۱ گزارش شد که عراق تحقیقاتی در مورد (عامل سیاه زخم)،سم بوتولیسم انجام می دهد که بسیاری از این تاسیسات طی جنگ اول خلیج فارس از بین رفت.در سال ۱۹۹۵ مشخص شد که عراق تحقیقات بر روی سیاه زخم، سم بوتولیسم، کلستریدیوم پرفریژنس، آفلا توکسین ها و ریسین را ادامه داده و توانسته است از آنها در راکت ها، بمب های هوایی و تانک های اسپری کننده استفاده کند. در نهایت عراق صد بمب ۴۰۰ کیلویی را با سموم بوتولیسم، ۵۰ بمب را با آنتراکس و ۱۶ بمب را با آفلاتوکسین پر کرده بود، علاوه بر آن ۱۳ موشک الحسین (اسکاد) را با سم بوتولیسم، ۱۰ موشک با آنتراکس و ۲ موشک نیز با آفلا توکسین آماده کرده بود که در کل، عراق ۱۹۰۰۰ لیتر از سم تغلیظ شده بوتولیسم، ۸۵۰۰ لیتر از آنتراکس تغلیظ شده و ۲۲۰۰ لیتر از آفلا توکسین را دارا بود.

مطمئناً امروزه هم تهدید سلاح های بیولوژیک وجود دارد و این تهدید بالقوه ما را بر آن می دارد که افراد مربوط و کادر پزشکی و آحاد جامعه خود را برای مقابله با این موارد آماده سازیم و آگاه کنیم.

گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
منبع:moje4news.com
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

همکاری بیولوژیکی آمریکا-عربستان در یمن

پستتوسط najm134 » يکشنبه نوامبر 19, 2017 6:09 pm

همکاری بیولوژیکی آمریکا-عربستان در یمن


یک پایگاه خبری از همکاری آمریکا با عربستان در جنگ بیولوژیکی علیه غیرنظامیان یمن و استفاده از بیماری وبا به عنوان سلاح کشتار یمنی‌ها خبر داد.
به گزارش مشرق، پایگاه اینترنتی «گلوبال ریسرچ» در گزارشی از جنگ میکروبی و بیولوژیکی عربستان سعودی و آمریکا علیه مردم یمن و کشتار یمنی ها با استفاده از بیماری وبا خبر داد.
بر اساس این گزارش، از مارس سال ۲۰۱۵ میلادی تاکنون، آمریکا با حمایت از عربستان سعودی و متحدانش در جنگ جنایت کارانه اشان در تهاجم به یمن و به خصوص علیه غیرنظامیانی که در حال حاضر از اپیدمی وبا رنج می برند، روزانه مرتکب جنایت های جنگی می شوند.
وبا در یمن تاکنون بیش از ۴۰۰ هزار نفر را قربانی کرده است. Image
این بیماری توسط یک باکتری ایجاد می شود و توسط کشورهای آمریکا، ژاپن در جنگ جهانی دوم، آفریقای جنوبی، عراق تحت ریاست صدام ‌و سایر کشورها به عنوان سلاح مورد استفاده قرار گرفته است.
وبا برای اثربخشی بیشتر باید از طریق منابع آب گسترش پیدا کند و این همان اتفاقی است که در حال حاضر در یمن در حال وقوع است. بیش از ۲ سال از بمباران یمن که تا حد زیادی زیرساخت ها و سیستم های فاضلاب و آب یمن را تخریب کرده است،‌ می گذرد و بیمارستان ها و کلینیک های این کشور نابود شده اند و جمعیتی بالغ بر ۲۵ میلیون نفر در یمن هیچ ایمنی و حفاظتی در برابر گسترش وبا ندارند.
سازمان ملل نیز اعلام کرده است که اپیدمی وبا در یمن در بیشترین حد گزارش شده در یک کشور در طول یک سال است.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر یک جنگ بیولوژیکی در یمن که از فقیرترین کشورهای جهان به حساب می آید، در حال وقوع است؛ جنگی که با حمایت ۲ دولت در آمریکا همراه شد و هیچ نشانه ای مبنی بر تمام شدنش دیده نمی شود.
قتل عام غیرنظامیان توسط آمریکا در طول ماه های اخیر شدت پیدا کرده است که نه تنها در افغانستان بلکه در مکان هایی شبیه موصل عراق و رقه سوریه نیز این قتل عام ها گزارش می شوند. این قتل عام ها همان کاری است که امپراتوری ها انجام می دهند به خصوص زمانی که قدرت خود را در آستانه از دست رفتن می بینند.
آمریکا در قبال یمن، همچنان مشغول حمایت و مشارکت از اقدامات جنایتکارانه ای است که با کمترین مخالفتی از سوی کنگره آمریکا و بیشتر رسانه های خبری و عموم مردم روبرو شده است.
به نظر می رسد تعداد کمی باشند که به گسترش تعمدی مواد سمی که بیشتر کودکان یمنی را تحت تاثیر قرار می دهد و باعث اسهال فرد می شود آن هم در شرایطی که درمان این بیماری غیرممکن و یا دور از دسترس است، اهمیتی بدهند.
بیماری وبا می تواند در مدت چند روز به مرگ منجر شود.
نویسنده این گزارش در پایان نوشت که در حال حاضر، منافع ملی آمریکا که معمولا نامشخص هستند، این کشور را در مسیر مشارکت با حکومت های پلیسی و ایجاد کننده رعب و تهدید و تبهکاری مانند عربستان سعودی، مصر، امارات متحده عربی، بحرین و کویت در تهاجم بی جهت و وحشیانه و قتل عامشان علیه جمعیت بی دفاع یمن قرار داده است.
منبع: تسنیم
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

پزشکان برای جنگ‌ بیولوژیک آماده باشند

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه مارس 02, 2018 3:47 pm

سردار عراقی زاده مطرح کرد؛
پزشکان برای جنگ‌ بیولوژیک آماده باشند



سردار عراقی زاده
معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تکفیری‌ها در چند نوبت از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرده‌اند، گفت:پزشکان و پرستاران نیروهای مسلح باید برای جنگ بیولوژیک آماده باشند.

به گزارش مشرق، سردار حسن عراقی‌زاده معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در هفتمین همایش بهداشت و درمان نیروهای مسلح، گفت: اولین نکته‌ای که باید ما در نیروهای مسلح به آن توجه کنیم رضایتمندی مراجعین به بیمارستان‌های این نیروها است. هیچ بیماری نباید به بیمارستان‌های ما مراجعه کند و ناراضی بیرون برود.

وی افزود: موضوع دیگر توجه به طب رزمی است، فلسفه وجودی بهداشت و درمان نیروهای مسلح همین است‌، به‌ویژه در مرزها استدعای من این است که در بُعد خدمات درمانی و بهداشتی به این مناطق بیشتر رسیدگی شود.

معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح به بیانات رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و اظهار داشت: ما در حوزه سلامت اگر بخواهیم اقتصاد مقاومتی را تعریف کنیم، تعریفی بهتر ازپیشگیری از بیماری را پیدا نکردم، هزینه پیشگیری یک دهم درمان است.

سردار عراقی‌زاده با اعلام اینکه همه بیمارستان‌ها در حال گسترش هستند، اضافه کرد: بیمارستان‌های نیروهای مسلح باید مجهز به تخت‌های تروما، مسمومیت و درمان جنگ‌های ویژه باشد این موضوع در ابلاغیات قرارگاه خاتم هم بوده است.

وی با بیان اینکه در چند ماه گذشته چندین نوبت تروریست‌های تکفیری از سلاح‌های شیمیایی استفاده کردند، افزود: چه تضمینی وجود دارد که این اتفاق در مرزهای ما انجام نشود. پزشکان و پرستاران ما باید آموزش لازم برای مقابله با جنگ‌های نوین و بیولوژیک را ببینند. مراکز درمانی نیروهای مسلح باید به عنوان یک الگو در سطح کشور مطرح باشند.

سردار عراقی‌زاده با تاکید بر اینکه اقدامات پژوهشی و آموزشی ما باید متناسب با طب رزمی باشد، گفت: نیروهای مسلح دو دانشگاه بزرگ پزشکی دارد و در دو دانشگاه علوم پزشکی ارتش و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) نباید تحقیقاتی که در سایر دانشگاه‌های کشور انجام می‌شود را برایش وقت صرف کند.

وی با بیان اینکه باید به مسئله آموزش خود امدادی توجه کنیم، اظهار داشت: در جنگ‌های آینده معلوم نیست با توجه به شرایط بتوانیم در کنار نیروهای خود پزشک و پرستار داشته باشیم، لذا نیروهای ما باید در زمینه خود امدادی به مهارت برسند مخصوصاً نیروهای حاضر در یگان‌های عملیاتی باید به این مهارت دست پیدا کنند.

معاون بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح گفت:امروز تمام یگان‌های مرزی ما این قابلیت را دارند تا بتوانند به یکی از بیمارستان‌های شهری از طریق فیبرنوری و تله مدیسین متصل شوند و راهنمایی‌ها را در هنگام بحران و حوادث دریافت کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

کدام افراد شاخص سیاسی جهان با رادیواکتیو و مواد شیمیایی ترور

پستتوسط najm134 » جمعه مارس 02, 2018 3:53 pm

كدام افراد شاخص سیاسی جهان با رادیواکتیو و مواد شیمیایی ترور شده‌اند؟

گزارشی از حذف مخالفان سیاسی با مواد هسته‌ای و شیمیایی؛
کدام افراد شاخص سیاسی جهان با رادیواکتیو و مواد شیمیایی ترور شده‌اند؟
عنصری به نام پلونیوم ۲۱۰ وجود دارد که جزو مواد رادیواکتیو محسوب می‌شود و وجود آن در بدن افراد، نشانه مسمومیت است. این ماده عنصری رادیواکتیو است که در اولین بمب هسته‌ای به کار رفته بود و صددرصد کشنده است. پزشک‌ها بر این باورند که وجود ذره‌ای از مواد رادیوکتیو نیز در بدن انسان طبیعی نیست. البته استثنایی هم برای این جمله خود قائلند. رادیواکتیو می‌تواند تا حدی در بدن بیمارانی که با این مواد تحت درمان هستند، باشد. با وجود این، گویا یکی از اشکال نوین ترور افراد شاخص سیاسی در جهان مسمومیت با مواد رادیواکتیو باشد.

عنصری به نام پلونیوم ۲۱۰ وجود دارد که جزو مواد رادیواکتیو محسوب می‌شود و وجود آن در بدن افراد، نشانه مسمومیت است. این ماده عنصری رادیواکتیو است که در اولین بمب هسته‌ای به کار رفته بود و صددرصد کشنده است. پزشک‌ها بر این باورند که وجود ذره‌ای از مواد رادیوکتیو نیز در بدن انسان طبیعی نیست. البته استثنایی هم برای این جمله خود قائلند. رادیواکتیو می‌تواند تا حدی در بدن بیمارانی که با این مواد تحت درمان هستند، باشد. با وجود این، گویا یکی از اشکال نوین ترور افراد شاخص سیاسی در جهان مسمومیت با مواد رادیواکتیو باشد. پیچیدگی و ناشناخته بودن ماهیت اشکال جدید تروریسم، باعث شده است تا افکارعمومی درباره چگونگی وقوع آن و نیز درک درست قربانیان این حوادث دچار سردرگمی شود.
به گزارش «تابناک»، گویا پیچیدگی ماجرای بیماری‌های ناگهانی برخی از افراد سرشناس سیاسی جهان و سپس مرگ آن‌ها بحث‌های مربوط به بیوتروریسم یا ترور بیولوژیکی را به شکل جدی تری مطرح کرده است؛ ترور‌هایی که بر خلاف ترور‌های کلاسیک، بی سر و صدا صورت می‌گیرند و در مواردی حتی فرصت اثبات چگونگی ورود سم به بدن قربانیان این نوع تروریسم وجود نداشته است. در این گزارش به ماجرای ترور با مواد رادیو اکتیو و سایر مواد سمی شخصیت‌های معروف سیاسی جهان می‌پردازیم؛

ترور یاسر عرفات با پلوتونیوم محلول در نسکافه
یاسر عرفات، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، روز یازدهم نوامبر سال ۲۰۰۴ میلادی (۱۳۸۳ شمسی)، بعد از مدت‌ها بیماری در بیمارستانی در پاریس از دنیا رفت. همه بر این باور بودند که پیرمرد هشتاد ساله به خاطر کهولت سن فوت کرده، اما وقتی گزارش کالبدشکافی او برای معلوم شدن علت مرگش منتشر شد، تازه داستان بیخ پیدا کرد.
گزارش‌ها، خبر از مسمومیت او با ماده‌ای رادیواکتیو می‌دادند. فرانسوی‌ها که به ماجرای مرگش شک کرده بودند، تحقیقات خود را روی نمونه‌های بیولوژیکی از وسایل شخصی و لباس‌های عرفات متمرکز کردند و عاقبت به این نتیجه رسیدند که روی لباس‌های عرفات متمرکز کردند و عاقبت به این نتیجه رسیدند که روی لباس‌های عرفات، ردی از پلوتونیوم به جا مانده است. کار به نبش قبر و این حرف‌ها هم کشیده شد.
Image
متخصصانی از کشور‌های فرانسه، روسیه و سوئیس، مأمور آنالیز نمونه‌ای از جسد عرفات شدند و دست آخر اعلام کردند، در استخوان رهبر فلسطینی ها، هجده برابر اندازه معمول مواد رادیواکتیو پیدا شده است. حتی در آن قسمت از خاک اطراف جسد که مایعات پیکر عرفات را به خود جذب کرده بود نیز ماده رادیواکتیو وجود داشت. البته فرانسوی‌ها بعد‌ها جلوی ادامه کار را گرفتند و پرونده را مختومه اعلام کردند؛ اما بازرسان فلسطینی معتقدند، ترور یاسر عرفات و خوراندن پلوتونیوم به او کار محافظش بوده است؛ همان کسی که بعد از مرگ عرفات به کانادا فرار کرد و حتی شایعه شد، با جراحی پلاستیک، تغییر چهره داده. می‌گویند این مرد هر روز ماده‌ای سمی به داخل نسکافه عرفات می‌ریخته و به خورد پیرمرد می‌داده.
Image

خالد مشعل، رهبر سیاسی حماس با اسپری کردن سم
روز ۲۵ سپتامبر ۱۹۹۷ میلادی (۱۳۷۶ شمسی)، دو مرد قد بلند بیرون دفتر خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس ایستاده و در حال خوش و بش با هم بودند. به ظاهر با هم شوخی می‌کردند و می‌خندیدند، اما هدفشان تعقیب طعمه‌ای بود که برای از بین بردنش از موساد مأموریت داشتند. عملیات باید در چند ثانیه انجام می‌گرفت؛ یعنی باید آنقدر سریع به سرانجام می‌رسید که خود مشعل هم از وقوعش باخبر نمی‌شد. قرار بر این بود که یکی از دو مرد، بطری نوشابه گازداری را تکان دهد و بعد بازش کند تا نوشابه با فشار از آن بیرون بریزد و حواس مشعل را به آن سمت جلب کند.
Image
در همین گیر و دار، مرد دیگر باید ماده‌ای سمی به «فنتانیل» را به داخل گوش او اسپری می‌کرد. ماده‌ای شیمیایی که اگر جذب بدن شود، ظرف ۴۸ ساعت هم طرف را می‌کشد و هم هیچ ردی از خودش به جا نمی‌گذارد. یک مرگ آرام و بی صدا در انتظار رهبر حماس بود؛ اما داستان خیلی زودتر از آن ۴۸ ساعت کذایی جمع شد. محافظان مشعل، موضوع را فهمیدند و آن مرد به دست پلیس اردن دستگیر شدند. دو مرد دیگر هم که همراه آن‌ها بودند، به سفارت رژیم صهیونیستی در اردن پناهنده شدند.
خبر به گوش شاه اردن رسید. مرگ خالد مشعل در این کشور، می‌توانست برای اردن خیلی گران تمام شود. برای همین، وقتی «یاتوم» رئیس موساد برای جمع کردند افتضاحی که لو رفته بود به دیدار شاه حسین (پادشاه اردن) رفت با واکنش عجیب او رو به رو شد. شاه اردن به موساد دستور داد که اگر پادزهر مداوای خالد مشعل در اختیار اردن قرار نگیرد، نه فقط رابطه اردن با رژیم صهیونیستی قطع می‌شود که حتی دو مأمور پناهنده هم علاوه بر دو مأمور بازداشت شده، به اعدام محکوم می‌شوند.
رژیم صهیونیستی تنها کشوری بود که این پادزهر را داشت؛ اما اهدای آن برای نجات مشعل، برایشان خیلی سنگین بود. آن‌ها آنقدر در دادن پادزهر دل دل کردند که حتی پای «بیل کلینتون» رئیس جمهور وقت آمریکا هم به میان آمد. او به نتانیاهو نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی پیغام داد، اگر مشعل در اردن بمیرد، مذاکرات صلح هم با او می‌میرد. این طوری بود که نتانیاهو به هوای نگه داشتن پایگاه امنیتش در اردن، پادزهر را با اولین پرواز به «اُمان» فرستاد.

سرطان مشکوک چاوز
ژنرال خوزه اورنلا، رئیس گارد ریاست جمهوری ونزوئلا که در لحظه مرگ هوگوو چاوز، رئیس‌جمهور ونزوئلا، در کنار وی بوده است درباره مرگ او گفته بود: چاوز در آخرین لحظات زندگی خود نمی‌توانسته بلند سخن بگوید، بلکه تنها توانسته زیر لب زمزمه کند "من نمی‌خواهم بمیرم، لطفا نگذارید که من بمیرم".
اورنلا در دو سال گذشته که چاوز با بیماری سرطان نامشخص در لگن خاصره‌اش دست و پنجه نرم می‌کرد، در کنارش بوده است.
Image
اما اوا گالینگر یک وکیل ونزوئلایی در این رابطه می‌گوید: من معتقدم که مسأله ترور رئیس‌جمهور چاوز، یک احتمال بسیار قوی است. نشانه‌ها و مستند‌های زیادی علیه او در دوران ریاست‌جمهوری چاوز وجود دارد. مهم‌ترین این نشانه‌ها کودتای ۱۱ آوریل ۲۰۰۲ بود؛ که در آن کودتا، ۴۸ ساعت ربوده شد، ولی با قیام بی‌سابقه مردم ونزوئلا و نیرو‌های نظامی وفادار، چاوز به قدرت بازگشت.
من می توانم با استفاده از آزادی قانون اطلاعات (FOIA) شواهد انکارناپذیری از حمایت مالی، نظامی و سیاسی سازمان سیا و سازمان‌های دیگر ایالات‌متحده به کسانی که درگیر این کودتا بودند پیدا کنم. طرح‌های کمتر شناخته‌شده‌ای نیز برای ترور چاوز در طول سفر او برای شرکت در مجمع‌عمومی سازمان‌ملل‌متحد در ماه سپتامبر سال ۲۰۰۶ در شهر نیویورک وجود داشته است.
بنا بر اطلاعات به‌ دست‌ آمده توسط سرویس‌های امنیتی چاوز، سطوح بالایی از اشعه در صندلی که چاوز در یک دانشگاه مشهور محلی روی آن نشسته بود، تشخیص داده شد. این اشعه به‌ وسیله یک آشکارساز اقلیمی قابل‌حمل - که سرویس امنیت ریاست‌جمهوری برای اطمینان از در خطر نبودن رئیس‌جمهور در معرض اشعه مضر - کشف شد.
در این مورد، صندلی مذکور برداشته شد و آزمایش‌های بعدی نشان داد که مقدار غیرمعمولی از اشعه در آن وجود داشت؛ که می‌توانست آسیب قابل‌توجهی به چاوز بزند. گزارش‌های سرویس امنیت ریاست‌جمهوری از این مراسم، نشان می‌دهد عناصر امنیتی آمریکا در تدارکات این مراسم و صندلی مذکور نقش داشته است. تلاش‌های متعدد دیگر در دوران زندگی چاوز وجود داشته که توسط سازمان‌های اطلاعاتی ونزوئلا و به‌ خصوص واحد ضد جاسوسی گارد ریاست‌جمهوری کشف و خنثی شده‌اند.
اقدام دیگری که رسانه‌ای شد، دستگیری «فرانسیسکو چاوز آبارکا» در ماه جولای سال ۲۰۱۰ و اعتراف وی به تلاش برای ترور چاوز بود.
Image

توطئۀ سیا برای ترور کیم جونگ اون
اوایل سال گذشته، بحث بر سر تلاش برای ترور رهبر کره شمالی نیز بر سر زبان‌ها افتاد. این خبر وقتی مطرح شد که پیونگ یانگ اعلام کرد: سازمان اطلاعات مرکزی امریکا (سیا) و دستگاه‌های اطلاعاتی کره جنوبی در جریان جشن‌های پیونگ‌یانگ، «توطئه کثیفی» را برای ترور کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی طراحی کرده‌اند.
بر اساس این گزارش‌ها، وزارت امنیت داخلی کره شمالی، جمعه (۱۵ اردیبهشت ۹۶) در بیانیه‌ای اعلام کرد، استفاده از مواد بیو شیمیایی ازجمله مواد رادیواکتیو و مواد سمی نانو، بهترین روش برای سیا بود، زیرا با این روش، نیازی به دسترسی به فردِ هدف نیست. این بیانیه این توطئه را به‌ منزله «اعلان‌جنگ» امریکا علیه کره شمالی توصیف کرده است.
Image

مسومیت آلکساندر لیتویننکو از منتقدان پوتین با چای آلوده به پلونیوم

لیتویننکو، مأمور سرویس امنیت فدرال روسیه، سازمان جایگزین کاگ‌ب بود. او پس از پیوستن به منتقدان ولادیمیر پوتین به بریتانیا گریخت و در سال‌های پایانی زندگی‌اش، شهروند بریتانیا شد.
همچنین گفته شده به هنگام مرگ، لیتویننکو با سازمان اطلاعات خارجی بریتانیا (MI۶) کار می‌کرد. همچینن گفته شده که لیتویننکو ۴۳ ساله پس از آن که در یک هتل در لندن همراه دو مرد روسی ـ که یکی از آن‌ها افسر سابق کاگ‌ب بود ـ چای نوشید با ماده رادیو اکتیو پلونیوم مسموم شد و در بیمارستان درگذشت.
Image
هیأت تحقیق و تفحص عمومی در بریتانیا در مورد مرگ آلکساندر لیتویننکو گفته که مأمور اطلاعاتی سابق روسیه در لندن در عملیاتی کشته شد که احتمالا توسط ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه تأیید شده بود. آلکساندر لیتویننکو که منتقد ولادیمیر پوتین شده بود، در نوامبر سال ۲۰۰۶ میلادی در بیمارستانی در لندن جان سپرد. مقام‌های روسیه تاکنون هر گونه دخالتی در این ماجرا را رد کرده‌اند. ترزا می، وزیر کشور بریتانیا گفته است این کشور اموال دو مظنون این پرونده را مسدود می‌کند. همچنین قرار است سفیر روسیه در بریتانیا به وزارت امور خارجه احضار شود.
رابرت اوون، رئیس این هیأت تحقیق گفته است که احتمالا پوتین دستور کشتن لیتویننکو را امضا کرده بود. دو مرد روسی به نام‌های آندری لوگووی و دمیتری کووتان به قتل لیتویننکو متهم شده‌اند. این دو نفر این اتهام را رد می‌کنند.
بریتانیا خواهان بازجویی از این دو نفر است، اما دولت روسیه از استرداد آن‌ها و همکاری در این زمینه خودداری ورزیده است. اوون گفته است، این دو احتمالا به دستور پلیس مخفی روسیه چنین کاری کرده‌اند.

آندره لوگووی در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی در بخش مراقبت از شخصیت‌های دولتی سازمان اطلاعات شوروی - کاگ‌ب -کار می‌کرد و پس از انحلال شوروی نیز تا سال ۱۹۹۶ میلادی در سازمان اطلاعات روسیه فعالیت می‌کرد. او بعد‌ها یک شرکت ارائه خدمات امنیتی و حفاظتی خصوصی دایر کرد و در حال حاضر نماینده مجلس روسیه است.
هیأت تحقیق در گزارش خود به دلایلی که حکومت روسیه بر مبنای آن‌ها احتمالا لیتویننکو را هدف قرار داده، اشاره کرده است. فاش کردن فعالیت‌های سرویس امنیت فدرال روسیه پیش از خروج از کشور، روابط با سازمان‌های اطلاعاتی بریتانیا و منتقدان حکومت و خصومت "شخصی" میان لیتویینکو و پوتین از جمله این دلایل است.

مسمومیت یوشچنکو از دیوکسین
میکاییل زیمپفر پزشک ارشد کلینیک خصوصی رودولفینرهاس در شمال وین که ویکتور یوشچنکو رهبر مخالفان اوکراین در آن بستری شده بود می‌گوید: یوشچنکو قربانی مسمومیت با دیوکسین شده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی TV۵ فرانسه، ویکتور یوشچنکو ناگهانی به شدت بیمار شد و در کلینیک رودولفینرهاس بستری شده بود. از آن پس پوست صورت او دچار خوردگی شدید شده و حالت خود را از دست داد و لکه‌هایی مانند آکنه حاد بر سطح پوست او ظاهر شدند. قبل از برگزاری مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری اوکراین این خبر رایج شد که یوشچنکو چند روز پس از صرف شام با رئیس سرویس‌های مخفی اوکراین بیمار شد و چهره جوان او در فاصله کوتاهی به این شکل درآمد.
Image
دکتر میکاییل زیمپفر در یک کنفرانس مطبوعاتی گفته بود: یوشچنکو تحت آزمایش‌های مختلفی قرار گرفت تا دلایل این بیماری که از ماه سپتامبر در پرده ابهام قرار داشتند، مشخص شوند. پس از بررسی آزمایش‌های کامل از جمله پزشکی هسته‌ای مشخص شده، بیماری ویکتور یوشچنکو به دلیل وجود مقدار زیادی دیوکسین در بدن اوست و بدون تردید او توسط دیوکسین مسموم شده است.
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

خطر حملات بیولوژیکی بیشتر از هر زمان دیگر

پستتوسط najm134 » جمعه ژوئن 15, 2018 1:43 pm

بیل گیتس هشدار داد: خطر حملات بیولوژیکی بیشتر از هر زمان دیگر / مرگ 30 میلیون نفر طی 6 ماه


Image
بیل گیتس هشدار داد که حملات بیولوژیکی می توانند در عرض مدتی کوتاه تا 30 میلیون نفر را به سمت مرگ سوق دهند.
به گزارش سرویس آی تی انتخاب به نقل از گیزمودو، بیل گیتس معتقد است خطر یک اپیدمی جدید آنفولانزای خوکی در اطراف زندگی افراد جامعه در حرکت است. این میلیاردر طرفدار حقوق بشر روز گذشته هشدار داد که "خطر رشد ویروس های خطرناک و مرگبار به طور فزاینده ای بشر را تهدید می کند."
بیل گیتس در جریان سخنرانی در انجمن پزشکی ماساچوست گفت حمله های فناورانه بیولوژیک می تواند نوعی از آنفولانزا را شیوع دهد که تنها در عرض 6 ماه 33 میلیون نفر در سراسر جهان را مبتلا کند.
گیتس ضمن کنایه به برخی سیاست های دولت ترامپ گفت: جهان و به ویژه ایالات متحده در معرض برخی از خطرات زیست محیطی قرار دارد.بیل گیتس با کمک شبیه سازی مدل شیوع بیماری های مسری نشان داد که برخی برنامه های خطرناک نرم افزاری می توانند زمینه را برای انتقال سریع بیماری ها فراهم کنند.
بیل گیتس تاکید کرد بیماری های خطرناک مهندسی شده، مانند یک حمله بیوتروریسم عمل می کنند. بیماری هایی که می توانند توسط گروه های تروریستی تهیه شوند تا به عنوان تهدیداتی جدی عمل می کند.
گیتس پیش از این و در سال 2016 نیز هشدار داده بود که : «اپیدمی بعدی بیماری ها ممکن است بر روی صفحه نمایش یک کامپیوتر و در راستای رسیدن به یک هدف تروریستی مورد استفاده قرار گیرد.»
به نظر می رسد بیل گیتس در تلاش است با برخی از اعضای ارشد کابینه ترامپ مثل بولتون برای کنترل چنین حملاتی جلساتی برقرار کند.
گیتس در جریان این سخنرانی گفت: گفت:مایلم با شورای امنیت ملی در این خصوص صحبت کنم تا به این موضوع بپردازم .تا جایی که من متوجه شده ام در این زمینه فعالیت های خاصی انجام نشده است.
گیتس در جریان این سخنرانی گفت: "کنگره و کاخ سفید گام هایی برای تخصیص بودجه هایی در این حوزه برداشته اند.این می تواند اولین گام مهم باشد."
najm134
 
پست ها : 2044
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am


بازگشت به آلوده شناسى


cron
Aelaa.Net