آگاهي طبي = خطرات

مدير انجمن: najm134

غذاهایی‌که اگر دوبار گرم‌شوند سرطان‌زا مي‌شود

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه مه 08, 2015 2:34 pm

غذاهایی‌ که اگر دوبار گرم‌ شوند سرطان‌ زا مي‌شود


نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود.

Image

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ها، این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :

1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.
2-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.
3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.
5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.
6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.
7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

عامل مهم سرطان كه مورد غفلت است: پرهیز از ویروسهای مسری

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه مه 23, 2015 10:59 am

عامل مهم سرطان كه مورد غفلت است: پرهیز از ویروسهای مسری


بسیاری از مردم تصور می کنند سرطان مسری نیست. در حالی که برخی از سرطانها از طریق ویروس منتقل می شوند مثل ویروسهایی که باعث سرطان دهانه رحم و سرطان کبد می شوند. ویروسها و باکتریهای مسری عامل 22 درصد از مرگهای ناشی از سرطان در جهان سوم و6درصد مرگهای مشابه در کشورهای پیشرفته هستند. بنابراین خطر این نوع ویروسها کمتر از سیگار کشیدن نیست.

در اینجا فهرستی از 6 رفتار ارائه می شود که عمل به آنها در کاهش احتمال ابتلا به سرطان بسیار مؤثر است :

پرهیز از سیگار کشیدن
سیگار دشمن درجه یک انسان است و عامل اصلی ابتلا به انواع سرطانها به حساب می آید. حدود 22 درصد از مرگ و میر ناشی از سرطان به خاطر سیگار کشیدن است. خطر سیگار از اینجا ناشی می شود که فرد سیگاری بیش از 500 ماده شیمیایی را روانه ریه خود می کند که همه انها درصد ابتلا به سرطان را افزایش می دهند. این خطر منحصر به استنشاق تنباکو نمی شود. بلکه انواع دیگری از دخانیات جویدنی هم ضررهای بسیار زیادی دارند. کما اینکه اطرافیان فرد سیگاری هم در معرض ابتلا به سرطان هستند.

پرهیز از ویروسهای مسری
بسیاری از مردم تصور می کنند سرطان مسری نیست. در حالی که برخی از سرطانها از طریق ویروس منتقل می شوند مثل ویروسهایی که باعث سرطان دهانه رحم و سرطان کبد می شوند. ویروسها و باکتریهای مسری عامل 22 درصد از مرگهای ناشی از سرطان در جهان سوم و6درصد مرگهای مشابه در کشورهای پیشرفته هستند. بنابراین خطر این نوع ویروسها کمتر از سیگار کشیدن نیست.

پرهیز از اشعه خورشید
نور خورشید برای انسان اهمیت خاصی دارد ومنبع تولید نود درصد از ویتامین دی مورد نیاز انسان است. این ویتامین نقش مهمی در تقویت بدن و جلوگیری از بیماریهای خطرناکی مثل سرطان و پوکی استخوان دارد با این حال قرار گرفتن زیاد از حد در معرض نور خورشید هم بسیار خطرناک است و اشعه ماورای بنفش آن باعث آفتاب سوختگی شده و احتمال ابتلا به سرطان پوست را بالا می برد. بنابراین توصیه می شود مخصوصا در ساعات ظهر خود را در معرض آفتاب قرار ندهید و از کرمهای ضد آفتاب استفاده کنید.

پرهیز از چاقی
برخی از دانشمند، چاقی را بیماری عصر نوین می دانند زیرا به سرعت در حال شیوع است و خطر ابتلا به انواع سرطان ها را مثل سرطان روده بزرگ، سینه، رحم، کلیه ها، مری، پانکراس و کبد را بالا می برد. به این ترتیب احتمال ابتلا به سرطان در میان مردان و زنان چاق بیشتر است. لذا توصیه می شود به منظور رهایی از چربیهای اضافی رژیم غذایی متعادل را رعایت کنید، و از ورزش و فعالیتهای بدنی غافل نشوید.

پرهیز از زندگی در هوای آلوده
آلودگی هوا از دیگر عوامل مؤثر در ابتلا به سرطانهای مختلف است. آلودگی هوا نیز اغلب ناشی از سوخت وسایل نقلیه، حاملهای انرژی و سوخت منازل است که خطرات زیادی برای سلامتی انسان و به طور مشخص دستگاه تنفسی و قلب او دارند و سالانه صدها هزار نفر در سراسر جهان به خاطر سرطان ریه ناشی از آلودگی هوا جان خود را از دست می دهند. میزان ابتلا به سرطان در مناطق آلوده به دو برابر افزایش پیدا می کند.

انجام آزمایشهای مداوم
پرهیز از عوامل بیماری زا همیشه انسان را از احتمال ابتلا به سرطان در امان نگه نمی دارد. زیرا برخی از انواع سرطانها از طریق ژن و وراثت منتقل می شوند یا ناشی از محیط زندگی انسان هستند و قابل کنترل نیستند. تنها کاری که در این موارد می توان انجام داد شناخت به موقع بیماری و روش معالجه موفقیت آمیز آن است با این کار می توان از بروز بیماری پیشگیری کرد یا به طور کامل آن را از بین برد. مخصوصا که امروزه تجهیزات پزشکی نوین پیشرفت چشمگیری داشته است و می توانند سلولهای سرطانی را به موقع تشخیص دهند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

عامل کبد چرب پیدا شد

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه ژوئن 28, 2015 12:14 pm

عامل کبد چرب پیدا شد


بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، مصرف روزانه حتی یک نوشیدنی شیرین از جمله سودا و سایر نوشیدنی های گازدار و آب میوه ها خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می دهد.

با وجود اینکه این مطالعه که توسط مرکز تحقیقات ژان مایر در دانشگاه تافتس در آمریکا انجام شد، نشان می دهد که رابطه ای میان مصرف قند ناشی از نوشیدنی ها و ابتلا به بیماری کبد چرب وجود دارد اما محققان می گویند هنوز در این زمینه مطالعات کافی انجام نشده است که بتوان با قطعیت اعلام کرد که قند عامل ابتلا به بیماری کبد چرب است.

نیکولا مک کوون محقق برنامه اپیدمیولوژی تغذیه در مرکز تحقیقات ژان مایر و استاد یار دانشکده فریدمن می گوید: نوشیدنی های شیرین شده یک منبع کالری هستند که لازم است مردم در مورد مقدار مصرف این نوشیدنی ها فکر کنند برای مثال نوشیدن آنها را برای مناسبت های خاص اختصاص دهند.

محققان در این مطالعه دو هزار و 634 زن و مرد را که اکثرا سفید پوست و میان سال بودند، بررسی کردند؛ تمامی این افراد در مطالعه قلب، ریه و خون موسسه قلب فرامینگهام شرکت کرده بودند. این مطالعه نشان داد که مصرف روزانه نوشیدنی های شیرین شده خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می دهد.

طبق اعلام بنیاد کبد آمریکا حدود 25 درصد از تمام آمریکایی ها به بیماری کبد چرب مبتلا هستند؛ این بیماری با تجمع چربی در سلول های کبد مشخص می شود اما بسیاری از افراد هرگز علائه ابتلا به این بیماری را نشان نمی دهند.

این مطالعه در مجله Hepatology منتشر شده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

شيوع انفلونزاي مرغي در شمال ايران

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه ژوئن 28, 2015 6:39 pm

شيوع انفلونزاي مرغي در شمال ايران


معاون فرماندار آمل از معدوم شدن طیور دو روستای این شهرستان به دلیل شیوع آنفولانزای مرغی خبر داد.

Image

به گزارش ایسنا، سیدجعفر رسولی امروز 30 خردادماه در جلسه اضطراری شیوع آنفولانزای مرغی در شهرستان آمل تصریح کرد: شبکه بهداشت، دامپزشکی و فرمانداری آمل با تشکیل اکیپ‌های عملیاتی و ضدعفونی کردن مناطق آلوده نسبت به هرگونه شیوع این بیماری در بین مردم اقدامات پیشگیرانه انجام دادند.

رسولی با اعلام اینکه با توجه به تشخیص بیماری آنفولانزا در میان طیور دو روستای آمل ، این طیور کاملا معدوم شدند، اذعان کرد: با هماهنگی اداره دامپزشکی و شبکه بهداشت و درمان تمامی هزینه طیور به صاحبان آن پرداخت شد.

وی بیماری آنفولانزای مرغی را نوع خاص مسری بیان و عنوان کرد: این بیماری مشترک بین حیوان و انسان است و باید به این موضوع توجه داشت.

رسولی با بیان اینکه برای مقابله با این بیماری همچنان فروش زنده مرغ در واحدهای تجاری و بازار روزهای این شهرستان ممنوع است، یادآور شد: از مردم تقاضا می‌شود با توجه به احتمال شیوع بیماری از طریق تقاضا و عرضه در پرندگان زنده بازارچه‌ها از خرید طیور زنده در بازارچه عرضه مرغ جدا جلوگیری کنند.

این مسئول ادامه داد: همچنین از روستاییان و پرورش‌دهندگان مرغ و اردک خواستاریم که در صورت مشاهده هرگونه تلفات غیرعادی موضوع را با اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

وی با تاکید براینکه همکاری نزدیک مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط ضروری است، ابراز داشت: این همکاری و اطلاع‌رسانی نقش مهمی در جلوگیری از شیوع بیماری خواهد داشت.

معاون فرماندار آمل با اعلام اینکه در پی گزارش‌های دریافتی مرکز دامپزشکی شهرستان مبنی بر تلافات غیرعادی طیور بومی در دو روستای آمل شیوع این بیماری مورد تایید قرار گرفته است، بیان کرد: با توجه به مستند بودن نتایج آزمایشگاهی این مورد بیماری باید به طور جدی از سوی مسئولان این شهرستان مورد پیگیری قرار گیرد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

در معالجه اب مرواريد طب جديدبه روش صحيح طب كهن و اسلامى رسيد

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه جولاي 29, 2015 8:55 am

در معالجه آب مرواريد
طب جديد بعد از اوج پيشرفت و تجربه روش غلط جراحي؛
به روش صحيح طب كهن و اسلامى رسيد


Image
آب مروارید که یکی از علل اصلی کوری در انسان است، احتمالاً در آینده به جای جراحی با قطره چشم قابل درمان است.

به گزارش خبرنگار مهر، یک مطالعه تحقیقاتی که توسط دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو (UCSD) انجام شده و در مجله Nature منتشر شده، نشان می دهد که چگونه یک محلول حاوی استروئید طبیعی که می تواند به صورت قطره چشم استفاده شود، باعث کاهش آب مروارید در سگ ها می شود.

عدسی های چشمان ما عمدتا از پروتئین شفافی ساخته شده اند و دو وظیفه دارند: تغییر فوکوس و شفاف نگه داشتن عدسی. گفتنی است نحوه انجام این وظیفه دقیقا مشخص نیست.
آب مروارید نوعی بیماری است که با مختل شدن ساختار ظریف پروتئین ایجاد شده و باعث ایجاد توده و کدر شدن عدسی می شود.

عدسی، غنی از مولکولی است که لانوسترول نامیده می شود و عنصر اصلی و لازم برای بسیاری از استروئیدهای مهم در بدن است. لانوسترول توسط آنزیمی به نام سنتاز سنتز می شود.

لانوسترول باعث کاهش تشکیل توده در پروتئین های تشکیل دهنده آب مروارید می شود.

در این مطالعه دانشمندان 3 آزمایش بر روی حیوانات انجام دادند.

در آزمایش اول، محققان مشاهده نمودند که لانوسترول باعث کاهش توده در پروتئین های ایجاد کننده آب مروارید می شود. در مرحله دوم، آن ها نشان دادند که درمان از طریق لانوسترول باعث کاهش آب مروارید و افزایش شفافیت عدسی در خرگوش می شود.

در مرحله سوم، دانشمندان با آزمایش راه حل لانوسترول - هم به صورت تزریقی و هم به شکل قطره چشم- در سگ هایی که آب مروارید داشتند، همان اثر کاهش تجمع پروتئین در انسان و خرگوش را مشاهده نمودند. بدین طریق آب مروارید کاهش یافته و شفافیت لنز بهبود بخشیده شد.

پژوهشگران نتیجه گیری کردند که لانوسترول یک مولکول مهم در پیشگیری از توده شدن پروتئین عدسی بوده و این به منزله استراتژی جدید برای پیشگیری از ابتلا به آب مروارید می باشد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

وزير بهداشت: اینقدر نمک نخورید!

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آگوست 01, 2015 10:06 pm

وزير بهداشت: اینقدر نمک نخورید!


مصرف نمک در کشور سه تا چهار برابر کشورهای همجوار است و این موضوع باعث می شود سکته در جامعه افزایش پیدا کند.

سکته علت بیش از 50 درصد مرگهای مردم ایران را به خود اختصاص داده است .

به گزارش خبرگزاری صداو سیما، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همایش ورزش همگانی در پارک خورشید مشهد گفت : سکته علت بیش از 50 درصد مرگهای مردم ایران را به خود اختصاص داده که 35 درصد آن قلبی و 15درصد مغزی است.

سیدحسن قاضی زاده هاشمی افزود: مصرف نمک در کشور سه تا چهار برابر کشورهای همجوار است و این موضوع باعث می شود سکته در جامعه افزایش پیدا کند.

او با ابراز نگرانی از مصرف بیش از حد جوانان از مواد غذایی آماده، افزود: دولت در شرایط فعلی از بهبود وضع سلامت مردم حمایت می کند هرچند مردم ایران باید با آگاهی کامل مواد غذایی مناسب را انتخاب کنند.

وزیر بهداشت با بیان این که سلامتی افراد باعث پویایی و نشاط جامعه می شود افزود : متاسفانه پنج میلیون نفر مردم کشور مبتلا به دیابت هستند و 50 درصد مردم ایران اضافه وزن دارند و این موضوع بسیار نگران کننده است.

قاضی زاده هاشمی گفت : کم تحرکی در جامعه باعث تشدید بیماری هایی همچون فشار خون شده است.

او با اشاره به این که ورزش از بیماریهای مختلف پیشگیری می کند ، تصریح کرد: محور توسعه و پیشرفت در هر جامعه انسان ها هستند و اگر سلامتی در جامعه حاکم نشود این موضوع به صورت قطع محقق نمی شود.

وزیر بهداشت میانگین طول عمر در کشور را در شرایط فعلی 73 سال اعلام کرد و افزود : 36سال پیش مردم ایران به طور متوسط 55سال عمر می کردند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

برای کاهش وزن به جای غذا روی مغزتان تمرکز کنید

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آگوست 10, 2015 6:47 pm

برای کاهش وزن به جای غذا روی مغزتان تمرکز کنید


Image

به گزارش «شیعه نیوز»، اکثر ما می دانیم که بروکلی سالم تر از شیرینی است ما می توانیم ساعتها درباره نتایج خوردن شکر، چربی، گلوتن و آنتی اکسیدانها سخنرانی کنیم اما این حقیقت تغییر نمی کند که مزه شیرینی خوب است و می خواهیم آن را بخوریم.

هر طرحی برای کاهش وزن به سادگی به شما می گوید که چه چیزهایی بخورید و نادیده گرفتن علت انتخابهایی که داشتید در بلند مدت بی تأثیر است.
داشتن اطلاعات مواد غذایی مهم است، اما چنین دانشی تنها یک قطعه از کل قطعات پازل است. راز حقیقی درک رفتارها و انگیزه های فردی آن هم به صورت ریشه ای است و استفاده از این اطلاعات تأثیر معناداری روی سلامت شما دارد. براین اساس سلامتی خوب از مغز شروع می شود نه از بشقاب.

اولین چیزی که باید درک کنید این است که ما کمتر از چیزی که تصور می کنیم روی تصمیمهای خورد و خوراکمان کنترل داریم. می خواهیم که باور کنیم، می توانیم هرزمان که اراده کردیم به جای همبرگر یک سالاد سفارش دهیم.

این درحالی است که خودداری چیزی نیست که ما صرفا آن را خاموش و یا روشن کنیم؛ در نتیجه فرآیند تصمیم گیری به ویژه وقتی که صحبت از غذا به میان می آید پیچیده تر می شود.

تقریبا ۲۰ درصد از کالری هایی که روزانه مصرف می کنیم توسط مغزمان مصرف می شود، چرا که فعالیت مغز پرهزینه است و به مواردی چون خودداری و تصمیم گیری نمی توان به صورت نامحدود متکی بود. در نتیجه اراده یک منبع محدود است.

اراده و عزم راسخ چون ماهیچه ای که مدام ورزش می کند، ضعیف خواهد شد. تمام تصمیم هایی که در طول روز می گیرید، اراده را تهی می کند و زمانی که می خواهید جریان توانایی انتخاب غذای سالم را نسبت به غذاهای معمول فعال کنید، اراده به سرعت خالی می شود.

نکته جالب اینجاست که افزایش قند خون تاحدی می تواند به بازگرداندن اراده کمک کند، اما یافتن یک راه سالم برای افزایش قند خون درحالی که اراده خالی شده، خود یک معضل است. مغزهای خسته ساده تر از سایر شرایط شیرینی را به خود جذب می کنند.

روشی که مغز برای رویارویی با معضل اراده در پیش می گیرد، مکانیزه کردن تصمیمهای ما تا حد ممکن است. مغز این کار را با ایجاد عادتها انجام می دهد. عادتها رفتارهای خاصی هستند که در پاسخ به یک محرک یا اشاره صورت می گیرد.

از سوی دیگر رفتارها همواره با نوعی پاداش همراه هستند که به نوبه خود انگیزه را تقویت می کند. برای مثال، شنیدن یک وز وز از جیب لباس اشاره به این مسئله می کند که باید دست خود را در جیب کرده، تلفن را گرفته، آن را بیرون آورید و به صفحه آن نگاه کنید.

این اطلاعاتی که می بینید موجب می شوند اندکی دوپامین در مغز در قسمت پاداش مغز آزاد شود. ما انسانها عاشق تازگی هستیم، این امر توضیح می دهد که چرا اکثر ما یک پاسخ انعکاسی به چک کردن دستگاه های تلفن همراه خود هنگام دریافت یک صدای هشدار داریم. عادتها به این شکل متولد می شود.

وقتی عادتها نهادینه شدند به طور خودکار بدون خرج کردن هیچ اراده یا تلاش ذهنی رخ می دهند.
دانشمندان تخمین زده اند که ۹۰ درصد تصمیمهای غذایی روزانه ما در نتیجه عادت هستند. این امر انرژی مغزمان را برای انتخابهای دشوارتر حفظ می کند.
نکته اول اینکه، این اطلاعات بیان شده نشان می دهد که اراده به طور خاص به عنوان ابزاری برای رسیدن به کاهش وزن قابل اتکا نیست و بهتر است که ما تلاش خود را برای ایجاد عادتهای سالم به کار گیریم.

نکته بعدی اینکه این اطلاعات به ما می آموزد که هر عادتی که می خواهیم به دست آوریم باید از یک پاداش معنا دار بهرمند شویم تا این عادت باقی بماند. احتمال می توانید حدس بزنید که وعده مبهم لاغری در آینده به عنوان این پاداش کافی نیست. این جایزه برای هر عادت باید فوری و ملموس باشد.

به منظور رسیدن به کنترل وزن در بلند مدت باید غذاهای سالم پیدا کنید که از خوردنشان لذت می برید، انجام فعالیتهای فیزیکی و گذراندن وقت به کارهایی که دوست دارید می تواند این فرآیند را راحت تر و در دسترس تر کند.

استفاده از قدرت اراده برای یک رژیم محدود کننده دشوار و به شدت غیرمطلوب است و بسیاری از افراد در رابطه با عدم تأثیر چنین رژیمی می توانند یک آه بلند بکشند.

برای دسترسی به موفقیت نهایی در سلامت و کاهش وزن بهتر است از همه رژیمها دست برداریم و به فکر ساختن و ایجاد کردن عادات سالمی باشیم که از آن لذت می بریم.
از صبحانه شروع کنیم

برای رسیدن به چنین نقطه ای باید با موضوع ساده ای چون صبحانه آغاز کنیم. آماده کردن صبحانه ای که شامل غلات صبحانه با بادام و شیر و دارچین می شود تنها دو دقیقه وقت لازم دارد و در نهایت صبحانه ای دلپذیر فراهم شده است.

بهتر است به خرید یک قدم سنج فکرکرده و خود را مجبور کنید روزانه ۱۰ هزار قدم طی کنید. تنظیم و رسیدن به یک هدف قابل دسترسی یک پاداش بسیار قدرتمند است، این مسئله یکی از دلایلی است که مردم به بازیهای ویدئویی ابراز علاقه می کنند.

ایجاد عادت های سالم
از آنجا که مغز ما به سادگی مغلوب می شود، تلاش نکنید که در یک زمان عادات بسیاری برای خودتان ایجاد کنید. کار کردن روی دو تا سه عادت در یک زمان هدف مناسبی است.

عادتها از دو هفته تا شش ماه ریشه می گیرند اما به طور متوسط دو ماه زمان لازم است تا یک عادت نهادینه شود. بهتر است با عادتهای ساده کار را شروع کنید. وقتی که به قدر کافی از عادتهای خوب برخوردار شده در آن زمان سلامتی شما از خودش محافظت می کند بنابراین اگر برای کاهش وزن جدی هستید، بهتر است به جای رژیم غذایی بیشتر روی مغزتان تمرکز کنید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

پس از خوردن نوشابه و آب پرتقال مسواک نزنید

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه نوامبر 09, 2015 3:11 pm

پس از خوردن نوشابه و آب پرتقال مسواک نزنید


متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی گفت: پس از خوردن مواد اسیدی مثل آب پرتقال، نوشابه یا نوشیدینی‌های ترش به هیچ وجه مسواک نزنید و تنها دهان را با آب بشویید.

پروین خادم گفت: مصرف شکلات باعث پایین آمدن PH در دهان می‌شود و پایین آمدن PH پوسیدگی دندان‌ها را در پی خواهد داشت؛ برای همین توصیه می‌کنم که کودکان شکلات و شیرینی‌ها را در یک وعده میل کنند و از خوردن آن‌ها به‌صورت تکه تکه و در چند وعده مختلف در روز خودداری کنند.

وی ادامه داد: ذره ذره خوردن شیرینی‌ها باعث پایین آوردن PH دهان و ساییدگی آن‌ها شده و فرصت ترمیم به دندان را نمی‌دهد.

خادم با اشاره به مواردی که در آن مسواک زدن مجاز نیست، گفت: پس از خوردن خوراکی‌های اسیدی مثل آب‌پرتقال، نوشابه یا نوشیدنی‌های ترش به هیچ وجه مسواک نزنید و تنها دهان را با آب بشویید، مواد اسیدی دندان‌ها را نرم‌تر می‌کند و مسواک زدن باعث ساییدگی و از بین رفتن آن‌ها خواهد شد. همچنین بعد از مصرف آبمیوه‌های پالپ‌دار نیز باید از نخ دندان استفاده کنند.

وی ادامه داد: همچنین به کودکانی که عادت دارند در آخر شب شیر بخورند نیز توصیه می‌شود که حتماً بعد از خوردن شیر نسبت به تمیز کردن فضای دهان اقدام کنند و بلافاصله بعد از مصرف شیر نخوابند.

این متخصص دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ادامه داد: استفاده از خوراکی‌های فیبردار مثل هویج می‌تواند در نگهداری سطح لثه مؤثر باشد، همچنین توصیه می‌شود برای سلامت محیط دهان از دهان‌شویه‌های مخصوص استفاده و نوع دهان‌شویه را حتما با مشورت دندان‌پزشک انتخاب کنید؛ چرا که برخی از دهان‌شویه‌ها برای سلامت دهان و برخی برای سلامت لثه مفید است که باید تحت نظر پزشک انتخاب و استفاده شود.

دندان‌پزشکان توصیه می‌کنند، کودکان زیر 6 سال از خمیردندان استفاده نکنند و تنها با مسواک به نظافت دندان‌ها بپردازند. برای کودکان بالای 6 سال نیز از خمیردندان کم فلوراید به‌اندازه یک نخود استفاده شود و برای افراد بالای 10 سال نیز از خمیردندان‌های دارای فلوراید به مقدار یکسانت استفاده شود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

رنگ مخاط بینی و تشخیص بیماری

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه نوامبر 09, 2015 4:00 pm

مخاط بینی و تشخیص بیماری


Image

مخاط چیست و چگونه تولید می شود
مخاط در واقع ترشحاتی است که از غدد مخاطی که دیواره اندام ها را می پوشانند، تولید می شود. این غدد مخاطی دارای سلول های مخاطی هستند که این مخاط را تولید می کنند. مخاط در اندام های مختلف بدن تولید می شود. مخاط در بینی، گلو، نایچه، معده، روده، دهانه رحم یا واژن و نواحی دیگر بدن ترشح می شود.


مخاط حاوی مواد مهمی است از جمله آب، آنزیم های ضد عفونی کننده، گلیکو پروتئین ها، ایمنوگلوبین ها، پروتئین ها و نمک های غیر آلی. یک انزیم مهم موجود در مخاط لیزوزیم (lysozyme ) است، در حالی که پروتئین آن لاکتوفرین است. انواع گوناگونی از غده ها انواع مخاط ترشح می کنند، مثلا غدد سروزی مخاط سروزی تولید می کنند.

عملکرد مخاط بینی
مخاط عملکرد مهمی در بدن انجام می دهد. مخاط بینی حاوی آنتی بادیهای مهمی است بنابراین از تهاجم میکرو ارگانیسم ها به مجاری تنفسی و بینی جلوگیری می کند. مخاط بینی از غشای مخاطی که سطح داخلی بینی و سینوسها را می پوشاند، محافظت می نماید. زمانی که مشکلاتی در دستگاه تنفسی وجود داشته باشد مانند عفونت سینوس ها، آلرژی یا التهاب ناشی از مواد محرک یا آسیب دیگر، مخاط بیشتری ترشح می شود.

حرکت مخاط بینی

مخاط در نتیجه حرکات مژک ها، حرکت می کند. مژک ها سلول های مو مانند و ریزی هستند که به خارج شدن مخاط از سینوس ها کمک می کنند. مژک ها در لایه اپی تلیوم وجود دارند و به حرکت مخاط کمک می کنند. گاه در صورتی که مژک ها درست عمل نکنند، مخاط در بینی تجمع می یابد و نمی تواند حرکت کند و انتقال یابد. این وضعیت به گرفتگی و احتقان بینی منجر می شود.

رنگ مخاط بینی


آگاهی از اهمیت رنگ مخاط بینی بسیار مهم است، زیرا می تواند ابزار تشخیصی خوبی باشد. رنگ ترشحات به ما درباره بیماریها می گویند، تنها کافی است به آنها گوش کنیم:

- مخاط شفاف: مخاط شفاف و شبیه آب، سالم و طبیعی محسوب می شود. این مخاط نشان میدهد که سینوس ها سالم هستند و به درستی عمل می کنند. در شرایطی ممکن است به علت آلرژی یا تحریک شدن بینی، مقدار زیادی مخاط شفاف تولید شود و شما آب ریزش بینی را تجربه کنید.

- مخاط سفید رنگ و ضخیم: مخاط کدر یا سفید رنگ می تواند نشانه مسدود شدن یا گرفتگی مخاط باشد. هنگامی که مخاط شفاف در سینوسها محبوس می شود، شروع به خشک شدن و افزایش ضخامت میکند. هنگامی که مخاط خشک می شود، به رنگ سفید و کدر در می آید. گاه این وضعیت می تواند نشان دهنده نوعی مشکل معده ای روده ای مانند باشد مانند پس از نوشیدن شیر که مخاط سفید و ضخیم می شود.

- مخاط زرد: مخاط زرد و ضخیم نشان دهنده وجود عفونت حاد باکتریایی یا ویروسی است.
- مخاط سبز: مخاط سبز نشان دهنده نوع جدی عفونت باکتریایی است که ممکن است حاوی چرک باشد. مخاط سبز معمولا عفونت مزمن سینوس را نشان میدهد.

- مخاط صورتی یا قرمز: قرمز به معنی خون است بنابراین ممکن است آسیبی به پوست داخل بینی رسیده باشد. مخاط صورتی می تواند حاصل مقدار جزئی خون در مخاط باشد اما همچنین ممکن است نشانگر بیماریهای مربوط به حساسیت بالای نایژکها مانند بیماری آسم باشد.

- مخاط قهوه ای: مخاط قهوه ای می تواند نشانگر خون خشک شده باشد که از بینی و سینوس ها نشأت گرفته اما در بیشتر موارد به علت دود سیگار، غبار یا آلودگی هوا می باشد. برخی از داروها و برونشیت مزمن نیز ممکن است منجر به تولید مخاط قهوه ای رنگ شوند.

- مخاط سیاه: مخاط سیاه نشانگر جدی در نظر گرفته می شود و اغلب به واسطه عفونت قارچی و کپکی سینوس ها اتفاق می افتد. البته ممکن است حاصل آلودگی هوا، محصولات تنباکو و مصرف کوکائین و تریاک نیز باشد.

غذاهایی که بر تولید مخاط تأثیر می گذارند

برخی از غذاها موجب افزایش تولید مخاط می شوند. از جمله این موارد عبارتند از:

- گندم یا گلوتن
- سویا
- قندها
- میوه ها و سبزیجات سرشار از کربوهیدراتها
- محصولات لبنی
اگر می خواهید از افزایش تولید مخاط جلوگیری کنید، مصرف این غذاها در مقدار زیاد را کاهش دهید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

هشدار به تغذیه ناسالم ایرانیان و افزایش سرطان

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه دسامبر 31, 2015 6:07 pm

هشدار به تغذیه ناسالم ایرانیان و افزایش سرطان


به گزارش «شیعه نیوز»، دکتر علی اکبر سیاری در همایش تغذیه سالم با بیان اینکه افزایش بیماری‌های سرطان و قلب و عروق یک مشکل جهانی است، افزود: نرخ جهانی حوادث ترافیکی در دنیا رو به کاهش است. حوادث ترافیکی روزانه سبب مرگ 54 نفر و معلولیت 110 نفر می‌شود که این مشکل مخصوص ایران است. علاوه بر این ما مشکل اعتیاد را هم در کشور خود داریم.

Image

وی افزود: نرخ چاقی رو به افزایش است. سازمان ملل به کشورهای عضو خود توصیه کرده است که تا سال 2030 از عوامل خطر که شامل کم تحرکی، رژیم غذایی ناسالم، مصرف الکل و سیگار و همچنین فشار خون باید کاسته شود. سالانه 35 میلیون نفر در دنیا به علت بیماری‌های غیرواگیر جان خود را از دست می‌دهند که 28 میلیون نفر از این رقم در کشورهای جهان سوم است. 15 میلیون نفر در ایران کم تحرک هستند . همچنین 47 میلیون نفر نیز رژیم غذایی ناسالم دارند.

سیاری آمار مصرف سالانه سیگار در کشور را 63 میلیارد نخ و هزینه آن را 10 هزار میلیارد تومان اعلام کرد و با اشاره به تصویب سند ملی بیماری‌های غیر واگیر از اجرای آن در چهار شهر کشور به طور آزمایشی خبر داد.

وی تصریح کرد: از 380 هزار مرگ سالیانه در کشور 92 هزار مورد آن متعلق به سکته قلبی، 43 هزار مورد مربوط به سکته مغزی، 1000 مرگ مربوط به حوادث و 30 هزار مورد نیز مربوط به سرطان است. سالیانه در کشور 90 هزار نفر مبتلا به سرطان می‌شوند که 30 هزار نفر از آنها فوت می‌کنند و دو هزار میلیارد تومان هزینه آن است.

سیاری با بیان اینکه مصرف کالری، کم تحرکی و عوامل ژنتیکی و محیطی باعث اضافه وزن و چاقی می‌شود، ادامه داد: اضافه وزن و چاقی باعث بروز دیابت، سرطان و انواع سکته‌های مغزی و قلبی می‌شود. زمانی که سلول چربی به وجود آمد دیگر نمی‌توان آنرا از بین برد و تنها می‌شود آنرا کوچک کرد. ما باید میزان کالری مواد غذایی را بدانیم و هر آنچه می‌خوریم را محاسبه کنیم.

سیاری با اشاره به نقش آموزش و پرورش، آموزش عالی، صدا و سیما، مطبوعات و فضای مجازی و همچنین مردم در کاهش میزان چاقی و کم تحرکی در کشور افزود: تحرک باید تبدیل به فرهنگ شود. صنایع نیز باید در این زمینه کمک کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خطر طبی لباس های تنگ و چسبان

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژانويه 04, 2016 6:59 pm

خطر طبی لباس های تنگ و چسبان


عفونت قارچی، نوعی عفونت تناسلی شایع در زنان است که اغلب با احساس خارش و سوزش همراه با ترشحات یا بدون ترشحات از واژن خود را نشان می دهد.

بیش از اینکه عواملی مانند سن، ابتلا به بیماری، بارداری و... در ابتلا به عفونت قارچی موثر باشند، پوشیدن لباس های تنگ و چسبان در بروز آن تاثیر بسزایی دارند.

در مواردی که به دلایل مختلف مانند مصرف آنتی بیوتیک، کورتیکوستروئید یا تغییرات هورمونی، pH واژن تغییر کند، تعداد قارچ ها افزایش می یابد و فرد دچار علائم ناشی از عفونت قارچی می شود. تغییر pH واژن در افراد باردار، مبتلایان به دیابت و کسانی که از قرص های ضدبارداری استفاده می کنند، بیشتر دیده می شود.

این عفونت شایع، درمان ساده ای دارد و برای رفع آن می توان از داروهای ضدقارچ که به شکل کرم واژینال یا شیاف وجود دارند یا داروهای خوراکی و موضعی، استفاده کرد. مصرف نابجای داروها باعث مقاومت دارویی می شود و درمان را پیچیده و مشکل می کند. طی چند سال اخیر، گروهی از محققان در مورد قارچ های مخمری، روی واکسنی کار می کنند که مراحل آزمایشی خود را طی می کند و احتمالا این واکسن تا چند سال آینده وارد بازار می شود.

چنانچه علائم خفیف باشد، برای درمان ابتدا می توان داروهای خوراکی و موضعی ای را که در داروخانه ها به فروش می رسند تهیه و طبق دستور مندرج، از آنها استفاده کرد، اما اگر این مشکل بیش از ۴ بار در سال تکرار شود و مصرف داروها نتیجه ای نداشته باشد، احتمالا سیستم ایمنی بدن بیمار ضعیف است. تکرار عود عفونت در افراد مبتلا به دیابت، بیماری های مزمن و کسانی که قرص ضدبارداری مصرف می کنند، بیشتر خواهد بود اما در مواردی هم عفونت بدون داشتن هیچ کدام از این عوامل مستعدکننده، مدام عود می کند که علت آن اختلال در سیستم ایمنی بدن است.

در مواردی که ضعف سیستم ایمنی در بروز و عود عفونت قارچی نقشی ندارد و بیماری به درمان دارویی پاسخ نمی دهد، انجام کشت توصیه می شود. با این کار مشخص می شود که چه میکروارگانیسم هایی در ایجاد عفونت قارچی دخالت دارند و برای درمان، داروهای ترکیبی تجویز خواهد شد.

براساس نتایج تحقیقات، از دیگر عوامل موثر در عود مکرر قارچ های مخمری، پوشیدن لباس های تنگ و چسبان مانند شلوار جین، جوراب شلواری یا لباس زیر جذب است.

به افراد مبتلا به عفونت قارچی توصیه می شود از پوشیدن لباس های تنگ و چسبان خودداری کنند و لباس نخی بپوشند.
به هیچ وجه هنگام ابتلا به این عفونت ها درمان های خانگی مانند استفاده از بتادین و.. را امتحان نکنید و فقط با آب ولرم محل مورد نظر را بشویید و باعث تحریک این ناحیه نشوید و عوامل عودکننده را بشناسید. زنان باردار بدون مشاوره با پزشک نباید دارویی مصرف کنند. افراد دیابتی هم می توانند با کنترل قندخون و رعایت بهداشت و خشک نگه داشتن ناحیه واژن، از عفونت های قارچی مکرر جلوگیری کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خطر نوشيدن اب سرد در اول افطار

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژوئن 13, 2016 9:56 pm

خطر نوشيدن اب سرد در اول افطار


به گزارش مشرق، میلیون ها مسلمان در سراسر جهان در ماه مبارک رمضان امسال به علت گرمی هوا شاید در اول افطار برای برطرف کردن تشنگی خود ابتدا آب سرد بنوشند ولی احتمال مرگِ ناشی از نوشیدن آب سرد در اول افطار وجود دارد و جدی است.

نوشیدن آب سرد در اول افطار خطرات بسیاری برای بدن دارد و به معده آسیب می زند و شاید منجر به مرگ شود لذا توصیه می شود که روزه دار در اول افطار خرما بخورد و پس از ده دقیقه آب و دیگر نوشیدنی ها را مصرف کند .

مهمترین خطرات نوشیدن آب سرد در اول افطار :
نوشیدن آب سرد در اول افطار و پیش از هر نوشیدنی و غذای دیگری باعث آسیب دیدن جدی معده و بزرگی آن می شود.

نوشیدن آب سرد شاید خطر مرگ را نیز درپی داشته باشد زیرا یکی عصب از معده به قلب کشیده شده است که این عصب با مصرف آب سرد زمینه مرگ نوشندۀ آب سرد را فراهم می کند، و به همین دلیل فرماندهان ارتش در زمان جنگ سربازان بسیار تشنۀ خود را از نوشیدن آب زیاد منع می کنند زیرا تجربه نشان داده است که برخی از سربازان با نوشیدن آب فراوان جان خود را از دست داده اند.

کارشناسان تغذیه می گویند که نوشیدن آب فراوان پیش از خوردن غذا باعث کاهش اشتها می شود و به همین دلیل کسانی را که درپی کاهش وزن خود هستند ، توصیه به نوشیدن آب نیم ساعت پیش از خوردن غذا می کنند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خطر سکته مغزی هنگام مراجعه به آرایشگاه

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه ژوئن 21, 2016 11:50 pm

خطر سکته مغزی هنگام مراجعه به آرایشگاه


محققان دریافتند که شست و شوی مو در آرایشگاه خطر سکته مغزی در زنان را افزایش می دهد.

Image

به گزارش مشرق، بسیاری از شما برای کارهای مختلفی به سالن های زیبایی رفته اید، یکی از متداول ترین آنها در آرایشگاه ها پس از رنگ کردن شست و شوی موها در سینک‌های مخصوص است که سر را در فرورفتگی آن قرار داده و آرایشگر موی فرد را می شوید.

محققان دریافتند که این کار ساده جان بسیاری از خانم ها را به خطر می اندازد؛ زمانی که فرد سر خود را در فرورفتگی سینک قرار می دهد گردن، سخت تحت فشار قرار گرفته و به رگ های خونی که به سمت مغز می روند فشار بسیاری وارد شده به گونه ای که خطر سکته مغزی در این حالت بسیار افزایش پیدا می کند.

در روند این مطالعه دانشمندان با زنی روبه رو شدند که چند روز پس از این همین تجربه در سالن زیبایی به دلیل سکته مغزی به بیمارستان مراجعه کرده بود، این در حالی است که این زن هیچ یک از فاکتورهای دیگر سکته مغزی را نداشت به همین دلیل پزشکان اظهار کردند که به احتمال زیاد دلیل سکته مغزی وی شست و شوی مو در سالن زیبایی و فشار به رگ های مغزی بوده است.

اگر به هر دلیلی گذرتان به سالن زیبایی افتاد و مجبور بودید از این سینک شست و شوی مو استفاده کنید در حالی که سر شما در فرورفتگی سینک قرار دارد با قرار دادن یک یا دو حوله در پشت گردنتان از بروز سکته مغزی در آینده پیشگیری کنید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

۹۰ دقیقه چُرت زدن احتمال ابتلاء به دیابت را دو برابر می‎کند

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه ژوئن 29, 2016 12:21 pm

۹۰ دقیقه چُرت زدن احتمال ابتلاء به دیابت را دو برابر می‎کند


خواب نیمروزیِ بیش از ۳۰ دقیقه می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

Image

به گزارش شفقنا به نقل از پرس تی وی، نتایج یک پژوهش نشان می‎دهد چُرت زدن به مدت ۹۰ دقیقه در روز، در طولانی مدت خطر ابتلاء به بیماری دیابت را ۵۰ درصد افزایش می‎دهد.
این پژوهش را دکتر توموهید یامادا با بررسی ۳۰۰ هزار مورد به انجام رسانده و انجمن پزشکی قلب و عروق امریکا در واشنگتن دی.سی. آن را منتشر کرده است.

تجزیه و تحلیل نتایج این پژوهش نشاد داد که چُرت زدن‌های مکرری که بیش از ۴۰ دقیقه زمان می‌برند، خطر ابتلاء به سندرم متابولیک را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهند.
سندروم متابولیک به مجموعه‌‎ای از شرایط اطلاق می‎شود که شامل فشار خونِ بالا، سطوح افزایش یافتۀ انسولین در خون، چربی انباشتۀ اضافی در اطراف شکم و سطوح افزایش یافتۀ چربی خون است.

البته باید در نظر گرفت که براساس نتایجِ برآمده از این پژوهش، خواب نیمروزیِ حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آسیبی به بدن افراد نمی‌زند.
بنابراین بهترین راهکار برای مقابله با عوارض ناشی از چُرت‌های طولانی در وهلۀ اول این است که هر شخصی در طول شب، هشت ساعت بخوابد.

اما اگر بنا به دلایلی از خواب کامل در طول شب محروم بودید، بهتر است زنگِ ساعتِ شماطه‌دار یا تلفن همراه خود را برای نیم ساعتِ بعد تنظیم کرده و سپس در طول روز به خواب بروید.
باید توجه داشت که خواب در طول روز هرگز جبران کنندۀ خوابِ شب نیست، اما اگر واقعاً بدان نیاز داشتید حتماً کمتر از چهل دقیقه بخوابید چرا که خواب نیمروزِ بیش از ۴۰ دقیقه در نهایت احساس ضعف و بیحالیِ شما را افزایش داده و برای سلامتی شما مضر است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

فست‌فود و پلاستیک عامل اصلی نابودی قوای جنسی در زنان

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه جولاي 08, 2016 2:57 pm

فست‌فود و پلاستیک عامل اصلی نابودی قوای جنسی در زنان


فست‌فود و پلاستیک عامل اصلی نابودی قوای جنسی در زنان ,تحقیقات جدید نشان داده که پلاستیک ها و فست فود می توانند مانع از مادر شدن زنان شوند.

زنان و مردانی که در معرض سطوح بالای «فتالات» (ماده شیمیایی مورداستفاده برای قابل خمش ساختن پلاستیک) قرار دارند، خیلی بیش از دیگران ممکن است شور جنسی خود را از دست بدهند.
پژوهشی جدید نشان داده که اردک‌های پلاستیکی، پرده‌های حمام و غذاهای فوری (فست‌فود) می‌توانند مانع از مادر شدن زنان شوند، چراکه حاوی ماده‌ای شیمیایی هستند که قوای جنسی آن‌ها را تخریب می‌کند.

پژوهشگران این تحقیق دریافته‌اند زنانی که دارای بیشترین غلظت فتالات (ماده شیمیایی که پلاستیک را قابل خمش می‌سازد) در بدنشان هستند، خیلی بیش از دیگران احتمال دارد که از سردی شور جنسی رنج ببرند.

زنانی که بیشترین سطح این ماده شیمیایی را در بدنشان داشتند، ادعا می‌کردند که متناوباً میل جنسی خود را از دست می‌دهند، درحالی‌که دیگر زنان چنین مشکلی نداشتند.

فتالات‌ها هورمون‌ها را از هم می‌گسلند و می‌دانیم که بر عملکرد جنسی مردان تأثیر منفی می‌گذارند. ولی این اولین باری است که چنین اثر مخربی در زنان نیز نشان داده شده است.

دکتر امیلی برت، از دانشکده پزشکی دانشگاه روچستر نیویورک می‌گوید: «فتالات‌ها مواد شیمیایی موجود در پلاستیک هستند و کاربرد اصلی آن‌ها نرم کردن پلاستیک است. درنتیجه اگر اردک پلاستیکی یا کت بارانی یا پرده حمام شما نرم و قابل‌انعطاف است،به‌احتمال‌زیاد این فتالات است که چنین قابلیتی را به آن‌ها داده است. فتالات‌ها مختل‌کننده غدد درون‌ریز هستند؛ آن‌ها با هورمون‌های معمولی بدن از‌جمله تستسترون تداخل دارند و حال به نظر می‌رسد که همین بلا را بر سر استروژن هم می‌آورند.

Image

ما می‌دانیم که تستسترون و استروژن اهمیت خیلی زیادی برای بسیاری از عملکردهای بدن انسان دارند که میل جنسی هم از آن جمله است، درنتیجه علاقه‌مند شده بودیم که ببینیم آیا زنان با سطوح بالاتر این ماده در بدنشان، از نبود میل جنسی رنج می‌برند یا خیر».

فتالات‌ها با پلاستیکی که با آن ترکیب شده‌اند پیوستگی شیمیایی ندارند، درنتیجه به‌راحتی در هوا یا غذا یا مایعات آزاد می‌شوند. پلاستیک‌های انعطاف‌پذیر به‌مرور زمان سخت‌تر و شکننده می‌شوند که دلیل آن آزاد شدن فتالات و جدا شدن آن از پلاستیک است.

دکتر برت، سطوح فتالات را در ادرار 360 زن باردار در سنین بین 20 تا 39 سال اندازه‌گیری کرد و از آن‌ها پرسید که در ماه‌های منتهی به بارداری خود، هرچند وقت یک‌بار میل جنسی خود را از دست می‌دادند. آن‌هایی که بالاترین سطوح فتالات را داشتند، 2.5 برابر دارندگان کمترین سطح فتالات احتمال داشت که میل جنسی خود را از دست داده باشند.

دکتر برت توصیه می‌کند زنانی که می‌خواهند باردار شوند باید از غذاهای پردازش‌شده و فوری (فست‌فود) اجتناب کنند چراکه هر چه غذا بیشتر پردازش شود، بیشتر احتمال دارد که در تماس با مواد شیمیایی قرار گیرد.

غذاهای ارگانیک و غذاهای بدون بسته‌بندی ممکن است حاوی سطوح پایین‌تری از فتالات باشند.

دکتر برت افزود: «خیلی جالب‌توجه است چراکه این‌ها موادی شیمیایی هستند که ما هرروز در معرض آن‌ها هستیم. آن‌ها در همه جای محیط‌ زیست ما حضور دارند و همه افراد بررسی‌شده، سطوح قابل‌اندازه‌گیری این مواد شیمیایی را در خود داشتند.
درنتیجه حتی در سطوح یافت شده در محیط روزمره اطراف ما هم ارتباط باعلاقه جنسی مشاهده می‌شود. لیبیدوی پایین می‌تواند در ارتباط زوجین و تندرستی افراد اثر بگذارد. برای خیلی از زنان دچار نبود لیبیدو، هیچ دلیل روشنی برای این کم علاقگی وجود ندارد و مهم است که بدانیم که این مواد چه اثری می‌توانند بگذارند».

دکتر برت می‌گوید که او بسیاری از زنان باردار از غذاهای فوری (فست‌فودها) دوری می‌کنند، چراکه نگرانند مبادا مواد شیمیایی موجود در این غذاها بر جنین اثر منفی بگذارند.

وی می‌گوید: «منبع عمده خیلی از فتالات‌ها غذا است. ما فکر می‌کنیم که هر چه غذا بیشتر پردازش‌شده باشد، بیشتر احتمال دارد که این مواد شیمیایی وارد آن شده باشند.
یکی از توصیه‌هایی که می‌توان برای کاهش خطر قرار گرفتن در معرض این مواد شیمیایی ارایه داد، این است که کمتر غذاهای پردازش‌شده بخورید و بیشتر به سراغ مواد تازه بدون بسته‌بندی بروید. غذاهای ارگانیک شاید بهتر باشند، چراکه برخی اوقات فتالات‌ها در سموم کشاورزی هم یافت می‌شوند، ولی هیچ‌گاه نمی‌توانید فتالات‌ها را کاملاً از زندگی خود حذف کنید، جز این‌که قوانین تغییر کنند».

با این‌وجود، کارشناسان می‌گویند که صنایع باید استفاده از مواد شیمیایی را متوقف کنند.

دکتر ربکا سوکول، رئیس انجمن درمان ناباروری امریکا می‌گوید: «در جامعه ما اجتناب از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مخرب غدد درون‌ریز، کار دشواری است. هرچه بیشتر در مورد اثراتی که آن‌ها روی سلامتی و تولیدمثل انسان می‌گذارند بدانیم، درمی‌یابیم که باید راهی برای حفاظت خود از آن‌ها و یافتن جایگزینی برای آن‌ها پیدا کنیم».
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

77 نوع بیماری که در غذاهای روزانه می‌خوریم

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه جولاي 25, 2016 1:09 pm

77 نوع بیماری که در غذاهای روزانه می‌خوریم


به گزارش مشرق، تولید زباله،تفکیک و بازیافت آن در حوزه مدیریت شهری از موضوعات بسیار حائز اهمیتی به شمار می رود که این امر در کلانشهرهای ایران همچون بسیاری از دیگر کشورها از دغدغه ها و معضلات جدی محسوب می شود.

Image

بر اساس آمار بانک جهانی،روزانه 3 میلیون و 500 هزار تن زباله در سراسر دنیا تولید می شود که سهم ایران در این حجم انبوه،40 هزار تن برآورد می شود،به تعبیری بیش از 1 درصد از تولید زباله توسط مردم ایران تولید می شود.

بر اساس آمار منتشر شده در رسانه ها،20 درصد از این میزان معطوف به زباله های خشک و 4 درصد نیز به زباله های پلاستیکی و پلیمری مربوط می شود.

اگرچه این 4 درصد در یک نگاه کلی چندان قابل توجه به نظر نمی رسد اما معضلات و چالش مواد پلیمری و پلاستیکی برای محیط زیست بسیار فراتر و عمیق تر از این اعداد وارقام است.
بر اساس اظهار نظر کارشناسان در صورت ایفای نقش تنها 20 درصد از شهروندان در امر تفکیک زباله از بروز بسیاری معضلات زیست محیطی پیشگیری خواهد شد.

* موادی با پایداری 300 تا 1000 سال!

مجتبی یزدانی،معاون خدمات شهری شهرداری تهران،چندی پیش با هشدار نسبت به دشواری و پیچیدگی تجزیه مواد پلاستیکی عنوان کرد:مواد پلیمری با ماندگاری 300 تا 1000 سال به عنوان موادی تجزیه ناپذیر،مسبب و عامل بسیاری از معضلات و نارسایی های زیست محیطی خواهد بود.

وی معتقد است:با مشارکت عمومی مردم بخش قابل توجهی ار معضلات احتمالی ناشی از مواد اینچنینی مهار و کنترل خواهد شد.

آنچنان که این مقام مسئول عنوان کرد:هر خانواده ایرانی بصورت میانگین در طول روز 3 کیسه پلاستیکی وارد چرخه محیط زیست می کند که در صورتِ کاهشِ تنها یک کیسه پلاستیکی در هفته در مصرف قریب به یک میلیارد کیسه در طول سال صرفه جویی می شود.

این ارقام و اعداد نشان دهنده تاثیر بسیار برجسته و نافذ مشارکت عمومی شهروندان در مقابله و کنترل این معضل و مخاطره زیست محیطی در فرایند تولید زباله است.

* ایران جزء 10 کشور نخست مصرف ظروف پلاستیکی

آنچنان که در رسانه ها و جراید عنوان شده،میزان پلاستیک تولیدی در ایران به بیش از 177 هزار تن در سال تخمین زده می شود.

این رقم بصورت میانگین معادل 500 تن در روز بر آورد می شود که به واقع این میزان در ارزیابی ها و بررسی های انجام شده،ایران را جزء10 کشور نخست مصرف کننده ظروف پلاستیکی قرار داده است.

بر اساس گزارش آژانس حفاظت از محیط زیست آمریکا این کشور تنها در طول یکسال،32 میلیون تن ضایعات پلاستیکی تولید کرده که تنها حدود 9 درصد از آن به چرخه بازیافت باز گشته و مابقی آن در محیط زیست رها سازی شده است،به واقع می توان گفت این معضل در کشورهای توسعه یافته نیز چالش برانگیز است.


*مواد پلیمری و پلاستیکی منشا 77 نوع بیماری است

محمد گلمکانی،رئیس ستاد محیط زیست شهرداری تهران در تشریح عوارض و تبعات ناگوار مواد پلاستیکی و پلیمری می گوید:ظروف یکبار مصرف پلیمری و کیسه های پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و مواد غذایی در دمای بالای 40 درجه،ماده ای شیمیایی موسوم به ( استایرن ) از خود تولید می کند که منجر به تلخی غذا خواهد شد.

وی می گوید:مواد اینچنینی می تواند مسبب بروز بیش از 77 نوع از بیماری ها از جمله سرطان شود و مواردی همچون کم اشتهایی،عصبانیت،جهش در زنان باردار و بیماری های ریوی و گوارشی از دیگر عوارض این ظروف به شمار می رود.

اظهارت این مقام مسئول در شرایطی در روزنامه همشهری منتشر شده که در طول سالیان اخیر استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به نحو فزاینده ای تشدید شده و در بسیاری از مراسم رسمی و غیر رسمی،استفاده از ظروف پلاستیکی بسیار مشهود و بارز است.

امید آن می رود با فرهنگ سازی هر چه بیشتر،بستر و زمینه ای فراهم شود که با یک عزم عمومی،تمایل به استفاده از چنین ظروفی به حداقل ممکن کاهش یابد که در غیر اینصورت با استمرار وضع موجود،بروز و شیوع بسیاری از بیماری ها دور از ذهن نخواهد بود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خطرات شنا در عصر ما حتى در بهترين شرايط

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه آگوست 12, 2016 12:40 pm

خطرات شنا در عصر ما حتى در بهترين شرايط


پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
همشهری آنلاین نوشت: برگزاری رقابت‌های المپیک تابستانی ریو با مشکلات زیادی مواجه بوده‌است و اکنون نیز نتایج ۱۶ ماه مطالعه روی سلامت آب‌های این شهر به مشکلات برگرارکنندگان رقابت‌ها افزوده‌است، تا حدی که دانشمندان به ورزشکاران توصیه کرده‌اند که سر خود را زیر آب نبرند.

دانشمندان دانشگاه فلوريداي جنوبي با مطالعه روي آب‌هايي كه قرار است رقابت‌ ورزش‌هاي آبي در آنها برگزار شود، به اين نتيجه رسيدند كه آب‌هاي اين مناطق از خطرات بهداشتي قابل توجهي برخوردارند.

نه تنها اين آب‌ها حاوي فاضلاب شهري و باكتري‌هاي خطرناك است، بلكه سطح تراكم ويروس درون اين آب‌ها فراتر از سطحي است كه در آمريكا به عنوان خطرناك درنظر گرفته شده‌است. اين مطالعه كه به سفارش اسويشيتدپرس انجام گرفته، به اين نتيجه رسيده‌است كه ادنوويروس‌هاي عفوني، يكي از رايج‌ترين عوامل ابتلاي انسان‌ها به بيماري‌هاي تنفسي، در 90 درصد مكان‌هاي مورد آزمايش وجود داشته‌اند.

به گفته والري هاروود محقق ارشد اين پروژه، درصد اين ويروس‌ها بسيار بالاتر از حد انتظار بوده و نسبت به سطح ويروس‌هاي موجود در آب‌هاي آمريكا، بي‌سابقه‌ است. در فاز اول اين مطالعات كه نتيجه آن در آگوست سال 2015 منتشر شد، درياچه رودريگو دي فريتاس كه به عنوان محل برگزاري رقابت‌هاي قايق‌راني المپيك درنظر گرفته شده‌است، حاوي 1.73 ميليارد ادنوويروس در هر ليتر از آب است،‌يعني 1.7 ميليون برابر بيشتر از سطح خطرناك تراكم ويروسي در آمريكا. درحدي كه دانشمندان اعلام كردند وارد شدن سه قاشق غذاخوري از اين آب به بدن انسان او را به بيماري‌هاي عفوني مبتلا مي‌كند.

خوشبختانه از زمان انتشار اين نتايج،‌ برگزاركنندگان و مقامات محلي تلاش‌هاي خود براي پاكسازي آب‌هاي انتخاب شده براي برگزاري رقابت‌ها را چند برابر كرده‌اند و براساس آخرين نتايج، ميزان تراكم ويروس‌ها به 248 ميليون در هر ليتر رسيده‌است. اين درحالي است كه وجود هزاران ويروس در هر ليتر از آب در آمريكا خطرناك توصيف مي‌شود.

از سويي ديگر در گلوريا مارينا كه محل برگزاري رقابت‌هاي قايقراني بادباني خواهد بود، سطح تراكم اين ويروس‌ها از 26 ميليون در هر ليتر در سال 2015 به 37 ميليون در هر ليتر در سال 2016 افزايش يافته‌است. از اين رو هاروود به ورزشكاران آبي توصيه مي‌كند كه سر خود را تا حد امكان زير آب نبرند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نوشابه باعث کوتاهی قد می شود

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آگوست 27, 2016 11:25 pm

نوشابه باعث کوتاهی قد می شود


Image

بلند شدن قد کودکتان، دغدغه ذهنی‌تان شده است. فکر می‌کنید به این دلیل که همسرتان قد کوتاهی دارد، باید هرچه زودتر تمهیدات لازم را انجام دهید. او را کلاس‌های مختلف ورزشی اعم از بسکتبال و والیبال ثبت نام کرده‌اید. تبلیغات غلط و سود‌جویانه هم گاهی قلقلکتان می‌دهد، کفش‌ها و داروها و وسایلی برای قد کشیدن. بدتان نمی‌آید آنها را روی کودکتان امتحان کنید.

به گزارش شفقنا به نقل از برنا، این تبلیغات، کاذب و فریب‌دهنده است. بعد از هجده سالگی، هیچ مکمل و دارویی باعث افزایش رشد قد نمی‌شود. ممکن است افزایش قد در برخی افراد تا بیست سالگی هم ادامه یابد، اما بعد از آن سن، نه دارویی وجود دارد که رشد قد را افزایش دهد و نه مکمل‌ها چنین تاثیری خواهند گذاشت، بنابراین مکمل‌ها یا سایر روش‌هایی که در ماهواره تبلیغ می‌شود، به هیچ عنوان اثری در افزایش رشد ندارند.

تهیه دارو فقط از داروخانه

آنچه باید مردم دقت کنند، این که هر دارویی که از لحاظ علمی تایید شده باشد، به داروخانه‌ها راه می‌یابد. مردم مطمئن باشند، داروهایی که خارج از این کانال عرضه می‌شود، با این که حداقل‌های لازم را برای تاثیر‌گذاری ندارد، برای سلامت مضر بوده، ممکن است تاثیرات برعکس داشته باشند. در تعیین قد افراد دو عامل مهم تاثیرگذار است، مهم‌ترین عامل ژنتیک است که تاثیر آن در جمعیت‌های مختلف بین ۶۰ تا ۸۰ درصد متغیر است. در کنار ژنتیک، عوامل محیطی شامل تغذیه، شیوه زندگی، میزان خواب، فعالیت بدنی، آب و هوا و محیط زندگی نیز در رشد قدی تاثیر‌گذار است.

مصرف مکمل‌ها فراموش نشود

تا چهار سالگی ۵۰ درصد رشد قدی، از چهار تا هشت سالگی ۳۰ درصد و بعد از آن تا سن بلوغ یعنی هجده سالگی، ۲۰ درصد از رشد قدی اتفاق می‌افتد. در واقع هجده سالگی زمان پایان رشد قدی افراد است.

به طور کلی، فرآیند رشد را این‌طور می‌توان گفت که در انتهای استخوان‌ها نقاطی به نام صفحات رشد وجود دارد. این صفحات تا هجده سالگی حالت غضروفی دارد و سبب می‌شود رشد ادامه یابد و پس از آن، شکل استخوانی به خود می‌گیرد که اصطلاحا می‌گویند صفحات رشد بسته شده و رشدی بعد از آن اتفاق نمی‌افتد. هر درمانی از سوی پزشک متخصص، قبل از بسته شدن صفحات رشد در هجده سالگی یا گاهی بیست سالگی نتیجه بخش است و بعد از این سن، هیچ دارو یا مکملی تاثیرگذار نیست.

داروها و مکمل‌ها، عمده تاثیرشان تا هجده سالگی است. مکمل‌های رشد عبارتند از فرآورده‌های حاوی اسیدهای آمینه، کلسیم، ویتامینD، منیزیم، فسفر، فلوئور، زینک یا ترکیبی از آنها. این ترکیب‌ها در برخی افراد به عنوان مکمل درمان توسط پزشک متخصص توصیه می‌شود.

آیا داروهای هورمونی قبل از بلوغ در افزایش قد تاثیر گذار است : مهم‌ترین عامل رشد قد، هورمون رشد است که در بدن تولید و ترشح می‌شود. اگر در سنین کمتر از هجده سالگی کمبود هورمون توسط پزشک متخصص تشخیص داده شود، می‌توان با تجویز هورمون رشد تا حدود مشخصی، رشد قدی را تحریک کرد.

داروهایی که کوتاهی قد می‌آورد

حال ببینیم مصرف چه داروهایی می‌تواند سبب کوتاهی قد شود. گاهی فرد به دلیل ابتلا به بیماری، داروی خاصی استفاده می‌کند. اگر مصرف دارویی توسط پزشک تشخیص داده شد، پزشک این مضرات را در نظر گرفته است و نباید از مصرف آن نگران بود، اما به طور کلی، مصرف بیش از اندازه یا طولانی بعضی داروها مانند کورتون در سنین رشد مضر است،

رشد قد,افزایش قد

بعد از هجده سالگی، هیچ مکمل و دارویی باعث افزایش رشد قد نمی‌شود

نوشابه،‌ قد را می‌خورد

در حال حاضر مشاهده می‌کنیم کودکان نوشابه و بیسکویت مصرف می‌کنند. چگونه این مواد قبل از بلوغ می‌تواند از رشد جلوگیری کند؟ تحقیقات روی دوقلوهای همسان نشان می‌دهد تغذیه بر رشد قدی افراد تاثیر می‌گذارد. نوشابه به طور خاص مانع جذب کلسیم می‌شود و از این طریق می‌تواند باعث کاهش رشد قد یا کوتاه قدی شود، مضاف بر این که نوشابه گازدار باعث پوکی استخوان و مشکلات ناشی از آن می‌شود. بنابراین توصیه می‌کنیم مصرف این گونه مواد محدود شود.

بلند قدی، هدیه آفتاب

قرار گرفتن در معرض آفتاب می‌تواند در افزایش قد موثر باشد، سنتز ویتامین D در بدن، تحت تاثیر نور آفتاب اتفاق می‌افتد. ویتامین D به نوبه خود سبب افزایش جذب کلسیم می‌شود. کلسیم ماده اولیه ساخت استخوان و یکی از مهم‌ترین عوامل رشد قد است. زمانی که در معرض آفتاب قرار می‌گیرید، تولید ویتامین D و جذب کلسیم در بدن افزایش می‌یابد و این عامل می‌تواند به رشد کمک کند.

مهم‌ترین چیزی که باید به آن توجه شود، این است که در رشد قد افراد ژنتیک عامل غالب است اما برای رشد بهتر، تغذیه سالم، مصرف پروتئین و ورزش نیز می‌تواند تاثیرگذار باشد. در کنار اینها، ویتامین ‌D، کلسیم، زینک و منیزیم نیز به رشد قدی کمک می‌کند.

آیا ورزش بلند قدتان می‌کند؟

بعضی مطالعات نشان می‌دهد، بچه‌های ورزشکار اندکی بلند قدتر از دیگر بچه‌ها هستند. اما آیا چنین مشاهداتی اثر بخشی ورزش کردن را در بلند قدی تایید می‌کند؟ مطالعات انجام شده نشان می‌دهد ممکن است ساعات متمادی مصرف انرژی، زمان خواب را افزایش دهد و در نتیجه زمینه‌ای مناسب برای تولید هورمون رشد به وجود آید. از سوی دیگر بچه‌های بلند قد نسبت به بچه‌های کوتاه‌تر، گزینه‌های مطلوب‌تری برای ورزش هستند.

با این حال نمی‌توان ورزش را عاملی برای بلند قدی کودکان دانست، درعین حال نبایدمنکر تاثیر آن بر محکم شدن توده استخوانی شد. ورزش با افزایش فشاری کاملا طبیعی بر استخوان‌بندی بدن، کمک می‌کند بدن کلسیم مورد نیازش را تا ده سال آینده تأمین کند. شاید ورزش همراه با افزایش قد نباشد، اما تراکم استخوان‌ها را به ارمغان می‌آورد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مصرف گوشت قرمز عمر را کوتاه می کند

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 03, 2016 8:43 am

مصرف گوشت قرمز عمر را کوتاه می کند


به گفته محققان، مصرف گوشت قرمز به عنوان منبع اصلی پروتئین می تواند موجب کوتاه شدن عمر شود.

Image

به گزارش شفقنا به نقل از مهر، محققان عنوان می کنند افرادی که بیشتر پروتئین موردنیاز بدن شان را از طریق منابع گیاهی تامین می کنند در مقایسه با کسانی که مقدار زیادی پروتئین حیوانی مصرف می کنند، کمتر در معرض ریسک مرگ زودهنگام هستند.

به گفته دکتر مینگ یانگ سونگ، عضو تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد بوستون، تمام پروتئین های حیوانی دارای ریسک مشابه و یکسانی نیستند.
محققان عنوان می کنند بسیاری از مصرف کنندگان گوشت قرمز دارای عادات ناسالم غذایی نظیر مصرف نوشیدنی های الکلی و سیگار کشیدن هم هستند.
سونگ در ادامه عنوان می کند: «ما دریافتیم پروتئین موجود در گوشت قرمز، بخصوص گوشت قرمز فرآوری شده، ارتباط تنگاتنگی با مرگ زودهنگام دارد. اما پروتئین ماهی یا مرغ چنین ویژگی ای ندارند.»

یافته های این تحقیق مزایای گنجاندن پروتئین گیاهی بیشتر در رژیم غذایی روزانه را موارد زیر عنوان می کند:
-پژوهشگران دریافتند به ازای هر ۳ درصد افزایش در مصرف پروتئین گیاهی در رژیم غذایی روزانه، شرکت کنندگان شاهد کاهش ۱۰ درصدی ریسک مرگ به هر دلیل و کاهش ۱۲ درصدی ریسک مرگ قلبی بودند.

-به ازای هر ۱۰ درصد افزایش در مصرف پروتئین حیوانی در روز، شرکت کنندگان ۲ درصد افزایش ریسک مرگ به هر دلیل و ۸ درصد افزایش ریسک مرگ ناشی از مشکلات قلبی را تجربه کردند.
-جایگزینی ۳ درصد کالری حاصل از پروتئین حیوانی با پروتئین گیاهی موجب کاهش ریسک مرگ زودهنگام می شود که به میزان آن به نوع پروتئین حیوانی جایگزین شده بستگی دارد.
-یافته ها نشان داد اگر افراد گوشت قرمز فرآوری شده کمتری بخورند با کاهش ۳۴ درصدی مرگ زودهنگام روبرو هستند، در مورد مصرف کمتر گوشت غیرفرآوری شده این رقم ۱۲ درصد و در مورد مصرف کمتر تخم مرغ این رقم ۱۹ درصد خواهد بود. به گفته سونگ، منظور از گوشت قرمز فرآوری شده سوسیس و کالباس است.

گوشت های فرآوری شده حاوی مقدار زیادی سدیم و نیترات هستند که با ابتلا به بیماری قلبی و سرطان مرتبط هستند. برش های چرب گوشت، بخصوص گوشت قرمز، هم حاوی مقادیر زیادی چربی اشباع شده، کلسترول و کالری اضافی است.

اما پروتئین های گیاهی به مراتب سالم تر هستند چراکه حاوی مقادیر زیاد فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین های B، اسیدهای چرب اُمگا-۳ و سایر مواد مغذی خوب هستند و در عین حال کالری کمتری داشته و فاقد چربی اشباع شده هستند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

عادت رایج ایرانی ها عاملی برای کبد چرب!

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 10, 2016 1:55 pm

عادت رایج ایرانی ها عاملی برای کبد چرب!


Image

محقق طب اسلامی مصرف آب ‌یخ را عاملی برای کبدچرب دانست و گفت: متاسفانه عادت به خوردن آب یخ در ایران زیاد است.

محمدامین افرا اظهار کرد: کبد چرب یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می‌کند و بدتر اینکه در ابتدا هیچ علامت هشداردهنده‌ای ندارد.

وی افزود: عادات و رفتارهای غلط بسیاری، ایجادکننده این بیماری هستند که بارزترین و مهم‌‎ترین آن‌ها مصرف موادغذایی چرب، اضافه وزن، نداشتن فعالیت بدنی سالم، فشارخون و سوء تغذیه است.

این محقق طب اسلامی تصریح کرد: چربی در کبد هر انسانی طبیعی است، اما اگر از حد نرمال بیشتر شود، کبد، چرب محسوب می‌شود.

وی خستگی و ضعف عمومی، کاهش وزن و اشتها، تیرگی پوست، عصبانیت و پینه‌ بستن قوزک پا و سر انگشتان را علایم کبد چرب دانست و گفت: برای درمان کبد چرب بهتر است از دمنوش‌های طبیعی، پونه، سماغ، سیاه‌دانه و ژل آلوئورا استفاده شود.

افرا اظهار کرد: کبد چرب یک بیماری درمان‌پذیر است، ولی برخی اوقات می‌تواند باعث عوارض خطرناک و برگشت‌ناپذیری شود.

این محقق طب اسلامی در پایان حجامت بین دو کتف را برای درمان و بهبود کبد چرب مناسب دانست.
pejuhesh232
 
پست ها : 8792
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبليبعدي

بازگشت به آلوده شناسى


Aelaa.Net