جلوه عنايت اهل بيت در خدمت و احسان به زائران پياده

مديران انجمن: najm134, najm134, najm134

خادم زائران پياده اربعين

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه دسامبر 05, 2015 3:17 pm

خادم زائران پياده اربعين


تصویری از کوچک ترین خادم حسینی در فضای مجازی منتشر شده است.

Image

عقیق:تصویری از کوچک ترین خادم حسینی در فضای مجازی منتشر شده که شکلات های خودش را به زائرین می دهد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

کتابت قران کریم بدست زائرین پیاده اربعین

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه دسامبر 06, 2015 10:53 pm

کتابت قران کریم بدست زائرین پیاده اربعین


Image
Image
Image

Image Image
Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تكريم و خدمت زائران پياده اربعين

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه نوامبر 08, 2016 2:50 pm

تكريم و خدمت زائران پياده اربعين


حضرت آیت الله العظمی سید محمد سعید حکیم در راهپیمایی بزرگ اربعین حسینی شرکت کرده و عزاداران حسینی را مورد تفقد قرار دادند.

همچنین حضرت آیت الله العظمی سید محمد سعید حکیم در سخنانی با تاکیدبر اینکه تجمع و انسجام اربعین امام حسین(ع) را در هیچ کجای دنیا نمی توان دید، گفت: راهپیمایی اربعین امام حسین(ع)، مدرسه ای است که حدود یک ماه طول به طول می انجامد.
به گزارش شفقنا آیت الله حکیم که در جمع راهپیمایی زائران اربعین امام حسین(ع) سخن می گفت، اظهار داشت: چنین تجمع و همبستگی در هیچ کجای دنیا وجود ندارد. اگر ایمان و فضل الهی نبود هرگز چنین تجمع و انسجامی رخ نمی داد.

وی افزود: نمی توانم از مومنان به خاطر حضور در این مراسم تشکر کنم؛ فقط می توانم بگویم که نسبت به چنین مواضعی افتخار می کنم، مواضعی که ایمان قلبی آنها به عقاید خود را نشان می دهد.

این مرجع تقلید شیعه عراق تصریح کرد: اینکه مومنان در چنین مراسمی هدف واحدی یعنی « خدمت به شیعه و اهل بیت علیهم السلام » را دنبال می کنند،غرور آفرین است.
وی ادامه داد: انسجامی همچون انسجام شیعیان در اربعین در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و اگر ایمان و فضل الهی نبود، انجام چنین کاری ممکن نبود.
آیت الله حکیم با بین اینکه در واقع راهپیمایی اربعین امام حسین(ع)، مدرسه ای است که حدود یک ماه طول به طول می انجامد و با اشاره به اینکه می بایست ارزش های قرآن کریم، سیره پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت (علیهم السلام) در زمینه اهتمام به همبستگی، انسجام، نوع دوستی و محبت به همدیگر در این مدرسه یادآوری شود، اضافه کرد: این مدرسه نباید تنها به همین چند روز خلاصه شود، بلکه می بایست در طول سال و در همه جا و همه جنبه ها زندگی مثمر ثمر بوده و از ویژگی هایی نظیر اخلاق والا، انجام فرائض، صداقت، ادای امانت، وفای به عهد، حسن تعامل و حسن برخورد و معاشرت برخودارباشد.

مرجع عالیقدر شیعه با تاکیدبر اینکه ادای امانت از منظر اهل بیت(علیهم السلام) به مومنان اختصاص ندارد بلکه همگان از نیکوکارو فاجر و مومن و کافر همه را در بر می گیرد، تصریح کرد: در ادای امانت و صداقت سخن، بین هیچ کس تفاوت نیست و در واقع شرف و افتخاری است که می بایست انسان ها به آن آراسته باشند.

ورود 5 میلیون عزادار به کربلا

رئیس کمیته اوقاف و امور دینی شورای استان کربلا گفت: تا کنون پنج میلیون زائر عراقی از سراسر عراق برای شرکت در مراسم اربعین وارد کربلا شده اند.
به گزارش شفقنا به نقل از پایگاه رادیو المربد، «سندس الطریحی» اظهار کرد: هزاران زائر عرب و خارجی همچنان از طریق گذرگاههای سفوان و الشلامجه و الشیب و زرباطیه در حال ورود به کربلا هستند به طوری که تا الآن بیش از یک میلیون زائر ایرانی وارد عراق شده اند.
الطریحی با اشاره به افزایش شمار زائران امسال نسبت به سال گذشته، تاکید کرد: میلیون ها زائر در طرح های امنیتی و خدماتی مربوط به اربعین، مشارکت دارند.

ImageImage
ImageImage

Image

Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

زوار ایرانی خیابانهای کربلا را نظافت می کنند و بیماران را با

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 20, 2016 2:08 pm

زوار ایرانی خیابانهای کربلا را نظافت می کنند و بیماران را با ویلچر جابجا می کنند


خبرگزاری 'نون' نزدیک به تولیت آستان مقدس حسینی در کربلای معلا٬ در تازه ترین مجموعه تصاویر خود از جلوه های تصویری زیارت اربعین حسینی امسال، زائران رفتگر ایران را در قاب تصویر گذاشته و منتشر کرده است.

Image

عکاس و خبرنگار این خبرگزاری عراقی با انتشار تصاویر متعدد از زائران رفتگر ایرانی نوشته است که جمعی از زائران ایرانی در ایام اربعین متولی نظافت شهر مقدس کربلا شده اند.
براساس گزارش این خبرگزاری عراقی، این زائران رفتگر ایرانی علاوه بر نظافت شهر، همچنین زائران ناتوانی را که قادر به ادامه مسیر نیستند، با ویلچر در سطح شهر جابجا می کنند.
طی چند سال اخیرشماری از زائران ایرانی از شهرهای مختلف کشور که دربین آنها برخی افراد با تحصیلات عالیه نیز وجود دارند، به صورت داوطلبانه متولی جمع آوری زباله در سطح شهر مقدس کربلا در ایام اربعین حسینی می شوند.

Image

این عده از زوار رفتگر ایرانی علاوه بر نظافت سطح شهر کربلا ، به دیگر زائران به ویژه آنها که توان حرکت و ادامه مسیر را ندارند٬ کمک می کنند و با چرخ های دستی و ویلچر آنها را تا نزدیک حرمین حسینی و عباسی یا به خارج از کربلا هدایت می کنند.

Image Image Image
Image Image Image
Image Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تفاوت همت و تلاش بين متصديان مهمانخانه مشهد و نجف

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 20, 2016 7:44 pm

تفاوت همت و تلاش بين متصديان مهمانخانه مشهد و نجف عليرغم قلت امكانات نجف


تولیت آستان طی بازدید از آشپزخانه های تحت پوشش آستان در پخت غذای زائران سید الشهدا شرکت کرد.
وارث: شش واحد آشپزخانه منتشر در مسیر زائران اربعین که با حمایت وپشتیبانی آستان علوی به زائران خدمتگذاری می کنند روزانه بیش از نیم ملیون بسته غذای تبرکی بین زائران توزیع می کنند.

حجت الاسلام سید نزار حبل المتین طی بازدید از روند پخت وپز غذای زائران سید الشهدا در این عمل نیک وخیرخواهانه شرکت کرد.

Image
Image
Image Image Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خدمات شستشوي لباس زائران اربعين

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 20, 2016 7:56 pm

بدنبال شستشوي لباس ايرانيها توسط ميزبانان عراقي؛
طي اين چند سال بطور دستي و با ماشين (با اصرار و خواهش ميزبان)؛
اكنون در يك موكب ايراني با نصب كانكسهاى ماشين لباسشويي؛
خدمات شستشوي لباس زائران اربعين هم ارائه مي شود


به گزارش «شيعه نيوز»، سعيد اسدي با بيان اينكه براي اولين بار در موكب استان مقدس حضرت معصومه سلام الله عليها در مسير پياده روي نجف تا كربلا در عمود ۱۰۸۰ طرح شستشوي مكانيزه البسه زائرين انجام خواهد شد، گفت: ۳ كانكس ويژه برادران و يك كانكس مخصوص خواهران بوده كه هر كانكس مجهز به ۶ عدد ماشين لباسشويي مي باشد و ارائه خدمات به صورت شبانه روزي در ۳ شيفت ۸ ساعته است.

وي افزود: چهار كانكس مجزا كه به ماشين هاي لباسشويي مجهز شده اند البسه زائرين را به تفكيك جنسيت دريافت و طبق اصول بهداشتي و اسلامي شستشو و در بسته بندي مناسب تحويل خواهند داد.

مسئول خدمات رفاهي موكب آستان مقدس گفت: تعداد خادمان در هر شيفت ۸ نفر است كه قابليت شستشوي ۱۲۰ كيلو البسه در هر دوره ۲۰ دقيقه اي را دارند.

وي با تاكيد براينكه بكارگيري اين طرح و ابتكار كه ثبت مالكيت صنعتي آن انجام شده است، براي اولين بار توسط آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله عليها است، تصريح كرد : اين ابتكار جهت تكريم و افزايش رفاه زائرين و حفظ بهداشت عمومي و جلوگيري از اشاعه بيماري هاي واگيردارصورت خواهد گرفت.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

ارائه دارو و خدمات طب كهن و اسلامي در يك موكب ايراني

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه نوامبر 20, 2016 7:59 pm

ارائه دارو و خدمات طب كهن و اسلامي در يك موكب ايراني


به گزارش «شیعه نیوز»، حجت الاسلام محمد رضا انصاری گفت: با توجه به تنوع غذایی در مسیر پیاده روی اربعین حسینی معمولا مزاج و سیستم گوارشی زائرین به هم ریخته و سه مشکل اساسی اعم از گلو درد، معده درد و تاول و زخم کف پا به وجود می آید که به همین خاطر داروهای طب اسلامی می تواند مشکل بسیاری از زائرین را در اسرع وقت برطرف نماید.

وی افزود: به علت محدودیت زمانی که برای زائرین وجود دارد امکان و وقت بستری شدن وجود ندارد لذا باید از داروهای آماده طب اسلامی استفاده کرد که هم استفاده آن آسان و هم سریع است و میل مردم نیز به این داروها بیشتر بوده و زائرین احساس آرامش می کنند.

مسئول غرفه طب اسلامی موکب آستان مقدس حضرت معصومه(سلام الله علیها) خاطر نشان کرد: این داروها به صورت رایگان بوده و دستور العمل ها بر اساس دستورات و نسخه های اسلامی می باشد.

حجت الاسلام انصاری اظهار داشت: داروهای موجود در موکب آستان بیشتر در خصوص سرما خوردگی ، آنفولانزا، گلو درد، تب، تقویت سیستم ایمنی بدن، هضم کننده غذا، ایجاد اشتها، رفع حساسیت غذایی و داروهای تاول و زخم پا می باشد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

محبت عراقي‌ها را در شهادت امام رضا(علیه السلام) جبران كنيم

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه نوامبر 26, 2016 9:37 pm

محبت عراقي‌ها را در شهادت امام رضا(علیه السلام) جبران كنيم: اقلا از دادن آب به زائران تشنه دريغ نكنيم

عشق به امام رضا را از عراقيها بايد ياد بكيريم، ميزباني وسيع و سخاوتمندانه عراقيها را در ايام شهادت امام رضا جبران كنيم، ايرانيها از دادن اب به زوار تشنه و بياده عراقي راه مشهد امتناع نكنند!!

داماد مرحوم آيت‌الله مهدوي‌كني كه در راهپيمايي عظيم اربعين حسيني(علیه السلام) حضور دارد، گفت: حدود يك هفته بعد از اربعين، مردم عراق براي سالروز شهادت امام رضا(علیه السلام) به مشهد مقدس مي‌آيند. اين بهترين فرصت براي جبران محبت‌هاي بي‌دريغ آن‌هاست.
به گزارش «شیعه نیوز»، حجت‌الاسلام سيدمصطفي ميرلوحي عضو هيأت امناي دانشگاه امام صادق(علیه السلام) كه به همراه خانواده در پياده‌روي عظيم اربعين حسيني(علیه السلام) حضور دارد، گفت: حضور به همراه خانواده اصلاً سخت نيست، هر جا كه خسته شدند استراحت مي‌كنند. پذيرايي هم كه الحمدلله فراوان است. بنابراين هيچ مشكلي نيست.

ميرلوحي درباره فتنه دشمنان براي ترويج اختلافات ميان عرب و عجم گفت: در پياده‌روي اربعين اصلاً چنين بحثي مطرح نيست، پذيرايي صاحبان موكب‌ها از عمق دل است و خدمت به زائران امام حسين(ع)، فارغ از مليت و قوميت و نژاد.

چند دقيقه قبل موكب عشيره «شمّري آل حويش» با اصرار و خواهش از ما پذيرايي كردند و تنها يك خواسته داشتند، اينكه وقتي به ايران برگشتيم و از طرف آنان يك سلام به امام رضا(علیه السلام) بدهيم. اين‌ها عاشق امام رضا(علیه السلام) هستند و عشقي كه عراقي‌ها به امام رضا(علیه السلام) دارند، من كمتر ديده‌ام. مردم ما هم عاشق امام رضا(علیه السلام) هستند اما هر كسي مي‌خواهد بداند عشق به امام رضا(علیه السلام) يعني چه، به عراق بيايد!

عضو هيأت امناي دانشگاه امام صادق (علیه السلام) تأكيد كرد: گاهي حواسمان به برخي موضوعات نيست، مثلاً يكي از مواردي كه بايد فرهنگسازي كنيم اين است كه پذيرايي بي حد و حصر عراقي‌ها را در سالروز شهادت امام رضا(علیه السلام) جبران كنيم.

حدود يك هفته بعد از اربعين، مردم عراق براي سالروز شهادت امام رضا(علیه السلام) به مشهد مي‌آيند و بخشي از مسير (معمولا از نيشابور) را هم پياده مي‌آيند. مي‌گويند گاهي در راه تشنه‌مان مي‌شود، درب خانه‌هاي ايراني واقع در مسير را مي‌زنيم، اما اجابت نمي‌كنند. بايد اين فرهنگ را توسط گروه‌هاي مرجع نظير رسانه‌ها، خطبا، مداحان، هنرمندان و ... جا بيندازيم كه اقلاً از آب دريغ نكنيم.

منبع: خبرگزاری حج
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

مردم عراق اینگونه از زوار ایرانی پذیرایی کردند

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه نوامبر 20, 2017 7:59 pm

یک روایت واقعی؛
مردم عراق اینگونه از زوار ایرانی پذیرایی کردند


همین که نشستم، صاحب‌خانه گفت می‌توانم به حمام بروم یا استراحت کنم تا وی دنبال «زائر» برود. دو پسر صاحبخانه نزد من باقی ماندند. همین که جورابم را بیرون از پا درآوردم، احمد با یک حمله آن را گرفت و برد.

به گزارش مشرق؛ محمد مهدی عبدالله زاده در مطلبی که سایت تاریخ شفاهی آن را منتشر کرده است، تجربه یک شب پذیرایی و میزبانی مردم عراق از زوار ایرانی به تصویر کشیده است که بدون مقدمه شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم:

نزدیک غروب روز دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۶ در عمود ۳۵ از نجف به کربلا، ابواحمد راه‌مان را سد کرد. راستش این که قبل از وی نیز سه نفر دیگر از ما خواسته بودند مهمان آنها شویم. حرف همه آنها این بود: «حمامات، وای‌فای، منام موجود، استراحت.» که نپذیرفته بودیم، ولی این آخری چنان برخورد کرد که دیگر نمی‌شد درخواستش را نپذیرفت.
گفتم: «منزل قریب أو بعید؟» گفت: «قریب ولکن سیاره موجود.» من و دو خانمی که همراهم بودند، همراهش شدیم. چند قدمی نرفته بودیم که پا شُل کرد و خم شد و کوله یکی از همراهان را گرفت تا با خودش ببرد. پنجاه متری که رفتیم به ماشین او رسیدیم. ماشین نو و شیکی بود. تنها ۳۰۰ کیلومتر کار کرده بود. گفتم: «السیاره مبارک ان‌شاءالله و کم اشتریت؟» پاسخ داد: «دو هزار دلار.» گفتم: « ما مِهنتک؟» پاسخ داد که بساز و بفروش است. از من پرسید شغلم چیست که به وی جواب دادم: متقاعد أو قاعد. فهمید که بازنشسته‌ام و سری برایم تکان داد. ظاهراً دلش برایم سوخت. (این را آخر شب متوجه شدم، زیرا مکشوف شد در عراق هر شش ماه مبلغ اندکی به هر بازنشسته می‌دهند و برای همین، حقوق بگیران مجبورند تا شصت هفتاد سالگی کار کنند.)
عرض زمین خانه او حدود پنج متر بود، ولی همه چیز طراحی شده و دقیق. حیاط آن در حدود یک متر و نیم بود که در گوشه آن دستشویی و روشویی قرار داشت. اتاقی در حدود سه متر و نیم در پنج متر برای آقایان و راهرویی برای سایر قسمت‌های خانه در ابتدا قرار داشت. دو خانم همراهم به قسمت اندرونی خانه هدایت شدند و من هم به بیرونی.

همین که نشستم، صاحب‌خانه گفت می‌توانم به حمام بروم یا استراحت کنم تا وی دنبال «زائر» برود. دو پسر صاحبخانه نزد من باقی ماندند. یکی از آنها رفت و یک پارچ آب گوارا برایم آورد که چهار لیوان پیاپی از آن را لاجرعه سر کشیدم. همین که جورابم را بیرون از پا درآوردم، احمد دوازده سیزده ساله با یک حمله آن را از دستم قاپید تا ببرد و بشوید. مقاومت بی‌فایده بود و وی کارش را خوب بلد بود.

Image
ابو احمد و پسرش

در حال عوض کردن پیراهن بودم که برادر بزرگ‌تر و نابینای ابواحمد وارد شد. بچه‌های ابواحمد دست عموی‌شان را بوسیدند. احوال‌پرسی کردند و برایش پشتی گذاشته و وی را نشاندند. با راهنمایی احمد و گفتن یاالله به حمام رفتم. چه حمام گرم و تمیزی که خستگی را از تنم شست. وقتی به اتاق برگشتم، ابواحمد با یک گروه سه نفره دیگر وارد شد و با عذرخواهی رفت تا باز هم مهمان بیاورد. این دوستان مشهدی بودند و مشغول کار در بازار مشهد و در نتیجه با زبان محاوره محلی عربی آشنا. به آنها گفتم خداوند شما را رسانده تا بهتر بتوانم با ابواحمد مصاحبه کنم.
طولی نکشید که ابواحمد باز هم با سه زائر دیگر برگشت. آنها تهران زندگی می‌کردند. یکی مهندس بود و دایی وی مغازه‌دار و پسر دایی‌اش نیز آرماتوربند. چای آوردند و من به جمع آقایان گفتم: «کسی حق ندارد صحبت از چای ایرانی کند. همه بگویند: شای عراقی جیّد!» همگی چای عراقی خوردیم. چای عراقی پررنگ است و در استکان‌های کوچک کمر باریک آورده می‌شود که تقریباً برای هر چای تا نیمه پر از شکر می‌شود.

ابواحمد به جمع رو کرد و گفت: ابتدا شام می‌خورید یا حمام می‌روید. دوستان ترجیح دادند تا اول حمام بروند. هر فردی هم که از حمام برمی‌گشت، احمد لباس‌هایش را می‌گرفت تا با ماشین لباسشویی، آنها را بشوید. صحبت با ابواحمد را شروع کردم. یکی از دوستان مشهدی پاکتی از تنقلات را بیرون آورد تا همه از آن بخورند. چند بشقاب آورده شد و به همه تعارف کردند.

Image
ابواحمد در جواب سوالی گفت: ما از قدیم با هم برادر بوده‌ایم، صدام با شروع جنگ برادرکشی راه انداخت. اگر جوانی به سربازی و جنگ نمی‌رفت، ابتدا خانواده‌اش در برابر چشمانش سربریده می‌شدند و سپس خودش هم تیرباران می‌شد. زمان صدام مسافرت ممنوع بود. همه جمع می‌شدند سیگار می‌کشیدند و چای می‌خوردند. آیت‌الله حکیم خدمت بسیار کرده است. هر سال ما از سوم صفر با برپایی موکب و تهیه تدارکات، آماده پذیرایی از زوّار اربعین می‌شویم. بعد از روز اربعین چهل درصد موکب‌ها جمع شده و موکب‌داران و برخی از مردم از سوی نجف به کربلا راهپیمایی می‌کنند. ما در هر سال دو ماه تمام درگیر مراسم اربعین هستیم و به آن افتخار می‌کنیم. می‌بینید که تمام خیابان‌ها و کوچه‌های‌مان خاکی است، لوله‌کشی گاز نداریم و حتی آب خوردن را می‌خریم، ولی بازهم اولویت ما امام حسین (ع) است. بعد از این سفر هر روز مبلغی از درآمدمان را برای اربعین سال بعد اندوخته می‌کنیم تا در هنگام اربعین شرمنده نباشیم.

ابواحمد گوشی‌اش را درآورد و یک متن داخل آن را یکی از برادران مشهدی خواند و به فارسی ترجمه کرد. مطلب چنین بود: در مسیر نجف به کربلا و از میان پرچم‌های مختلف که توسط زائران پیاده حرم حسینی حمل می‌شد، پرچم فرانسه توجه همگان را به خود جلب می‌کرد، به سراغ آن پرچم که رفتند، دیدند زنی مسیحی از فرانسه این پرچم را حمل می‌کند، وقتی از او درباره رفتن به زیارت امام حسین(ع) پرسیدند، گفت: من در زمان اشغال عراق به صورت داوطلبانه به نیروهای ائتلاف ملحق شدم. در یکی از مراسم اربعین امام حسین(ع) از یکی از زائران که به صورت پیاده به کربلا می‌رفت پرسیدم: «آیا از این که از بصره به کربلا پیاده سفر می‌کنی، خسته نمی‌شوی؟» گفت: «حاجتی از خدا دارم و می‌روم تا حاجتم را زیر گنبد حرم امام حسین(ع) از او بخواهم و یقین دارم که خداوند به برکت وجود امام حسین(ع) حاجتم را برآورده خواهد ساخت.» من دچار سرطان سینه شده بودم و پزشکان به من گفتند به محض رسیدن به فرانسه باید تن به عمل برداشتن سینه بدهم، آن روز من نذر کردم اگر از این بیماری شفا یابم با پای پیاده از نجف به کربلا، به زیارت امام حسین(ع) بروم. وقتی به فرانسه رفتم، پزشکان دوباره مرا تحت معاینات پزشکی و آزمایش‌های جدید قرار دادند، اما در کمال ناباوری اثری از بیماری در من ندیدند. اینک که شما مرا میان زائران پیاده می‌بینید، در واقع آمده‌ام که نذرم را ادا کند.

یکی دو ساعت که صحبت کردیم نوبت شام شد. سفره گسترده شد. خورشت، دو نوع برنج، سالاد، ماست و چند نوع میوه در آن، جا گرفت. بعد از شام به دوستان پیشنهاد دادم ساعت ۴ صبح عازم شویم که مقبول نیفتاد و قرار شد ساعت ۵ صبح در ابتدای وقت، نماز بخوانیم و سپس حرکت کنیم، مخصوصاً این که ابواحمد گفت باید صبحانه را در خدمتش باشیم.
آخر شب ابواحمد کاغذ و قلمی آورد تا چند جمله پراستفاده را برایش به فارسی بنویسیم. او گفت دوست دارد فارسی یاد بگیرد تا بتواند بهتر به زوّار خدمت کند. به او گفتم باید بیاید ایران تا فارسی یادش بدهم.

صبح با خامه محلی و مربا از ما پذیرایی کرد. با توجه به این که شب گفته بودم باغ پسته دارم، یک پاکت پسته شور شده به او هدیه دادم و گفتم: این محصولی از باغ خودم است. شماره تلفنم را هم دادم تا هر وقت به ایران آمد به من زنگ بزند تا در خدمتش باشم. بعد با ماشینش، ابتدا برداران تهرانی را به مسیر راهپیمایی رساند و سپس من و همراهانم را. با فرزندان و خودش خداحافظی کردم و عکس یادگاری گرفتیم. خانمش هم برای بدرقه دو خانم همراهم به جلوی در حیاط‌شان آمد.

Image
Image
Image
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

خدمت رسانی موکب‌ها به زائرین اربعین در بصره

پستتوسط najm134 » چهارشنبه ژانويه 03, 2018 8:06 am

خدمت رسانی موکب‌ها به زائرین اربعین در بصره


موکب های حسینی در نقاط مختلف استان بصره در جنوب عراق به پذیرایی از زائرین اربعین می پردازند .
تصوير تصوير
تصوير تصوير
تصوير تصوير
تصوير تصوير
تصوير تصوير
najm134
 
پست ها : 2046
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

قبليبعدي

بازگشت به تشرف پياده به زيارت حضرات معصومين علیهم السلام


Aelaa.Net