كشفيات طب رايج كه بايد راه صحيح جامع آن دنبال شود

مديران انجمن: pejuhesh237, pejuhesh237, pejuhesh237

كشفيات طب رايج كه بايد راه صحيح جامع آن دنبال شود

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 21, 2014 9:00 pm

كشفيات رايج كه بايد راه صحيح جامع آن دنبال شود كه از نظر توجه به نكته و موضوعي در طب خوب است
ولى الزاما به معناي تاييد روش پيشهادي رايج نيست،
و مي شود همين هدف را از طب جامع پيگيري نمود
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

چاق و تنبل هستید؟ تقصیر خودتان نیست، ژن معیوب دارید!

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 21, 2014 9:02 pm

چاق و تنبل هستید؟ تقصیر خودتان نیست، ژن معیوب دارید!

تصوير

مطالعات صورت گرفته توسط محققان چینی و اسکاتلندی نشان می‌دهد، جهش در یک ژن که نقش حیاتی در عملکرد مغز دارد، می‌تواند علت تنبلی افراد را توضیح دهد.

ایسنا نوشت:

مطالعات صورت گرفته توسط محققان چینی و اسکاتلندی نشان می‌دهد، جهش در یک ژن که نقش حیاتی در عملکرد مغز دارد، می‌تواند علت تنبلی افراد را توضیح دهد.

محققان موسسه ژنتیک و زیست‌شناسی رشد (IGDB) پکن در این مطالعه 400 موش را مورد بررسی قرار داده و موفق به شناسایی جهشی در ژن موسوم به SLC35D3 در دو موش شدند.

این ژن، تولید کننده پروتئینی است که نقش سیگنال‌دهی در سیستم دوپامین مغز را برعهده داشته و در تنظیم فعالیت فیزیکی تأثیر می‌گذارد.

موش دارای این جهش ژنتیکی دارای مقادیر بسیار کمی از این نوع گیرنده دوپامین بر سطح سلول‌های مغز است، اما زمانیکه موش با داروهای فعال کننده گیرنده دوپامین درمان می‌شود، فعالیت افزایش و وزن حیوان کم می‌شود.

«وای لی» از محققان IGDB تأکید می‌کند: این کشف کلیدی، سیستمی است که سطوح فعالیت فیزیکی افراد را تنظیم می‌کند؛ موش‌ دارای این جهش ژنی، چاق و مستعد تنبلی است.

پروفسور «جان اسپیکمان» از محققان دانشگاه آبردین اسکاتلند و یکی از نویسندگان این مطالعه نیز خاطرنشان کرد: احتمالا یکی از هر 200 انسان به این جهش ژنتیکی نادر مبتلا است که این میزان در سراسر جهان رقم بسیار بالایی خواهد بود، اما با استفاده از نتایج بدست آمده در این تحقیق می‌توان نسل جدیدی از داروهای گیرنده دوپامین را توسعه داد که به برانگیختن و فعال‌تر شدن افراد تنبل کمک می‌کند.

نتایج این مطالعه در مجله PLOS Genetics منتشر شده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

دقیق‌ترین آزمایش برای تشخیص سندروم داون در مادران باردار

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه آپريل 21, 2014 9:05 pm

دقیق‌ترین آزمایش برای تشخیص سندروم داون در مادران باردار

تصوير

محققان ایتالیایی آزمایش ژنتیکی جدید و غیرتهاجمی برای تشخیص سندروم داون (مونگولیسم) و سایر اختلالات کروموزومی جنین ارایه کرده‌اند که گفته می شود که دقت آن 100 درصد است.

ایرنا نوشت:

محققان ایتالیایی آزمایش جدیدی را برای تشخیص سندروم داون (مونگولیسم) ارایه کردند که گفته می شود که دقت آن 100 درصد است.

این آزمایش موسوم به ˈPrenatalSafeˈ نخستین آزمایش ژنتیکی غیر تهاجمی است که دقت بسیار بالایی داشته و می تواند سندروم داون و سایر اختلالات کروموزومی جنین را در زنان باردار با انجام یک آزمایش ساده خون از هفته دهم بارداری به بعد شناسایی کند.

با انجام یک آزمایش ساده خون از زنان باردار بدون هیچ خطری برای جنین، علاوه بر سندورم داون که یکی از اختلالات شایع ژنتیکی است که بطور متوسط از هر 700 نوزاد یک نفر مبتلا به آن می شود، همچنین می توان سایر اختلالات کروموزومی مانند ˈEdwards ˈ، سندروم ˈPatauˈ، ˈسندروم Turnerˈ و ˈسندروم ˈ Klinefelter ˈ و ˈJacobsˈ را نیز شناسایی کرد.

در ایتالیا 38 هزار نفر مبتلا به سندروم داون هستند و در حال حاضر در این کشور از هر یکهزار و 200 نوزاد یک نفر به این بیماری مبتلا می شود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

جریان برق جایگزین «پر کردن» در دندانپزشکی

پستتوسط pejuhesh232 » چهارشنبه فبريه 03, 2016 6:27 pm

جریان برق جایگزین «پر کردن» در دندانپزشکی


محققان انگلیسی شیوه جدیدی برای رفع پوسیدگی دندان بدون نیاز به پر کردن ابداع کرده‌اند.

Image

به گزارش ایرنا به نقل از هلث، دندانپزشکان اغلب برای رفع مشکل پوسیدگی دندان مجبورند آن را پر کنند. اکنون گروهی از محققان وابسته به موسسه دندانپزشکی «کینگز کالج لندن» قصد دارند این روش را تغییر دهند.

چند سال است که پزشکان برای درمان بیماری‌ها از جریان برق برای انتقال دارو و مواد شیمیایی از طریق پوست استفاده می‌کنند که به این روش «یونتوفورز» می‌گویند، اکنون محققان انگلیسی معتقدند که این روش برای پر کردن دندان نیز می‌تواند موثر باشد.

پروفسور «نایجل پیتس» و گروه وی، فرآیند دو مرحله‌ای را برای درمان پوسیدگی دندان با این شیوه آزمایش کرده‌اند.

در مرحله نخست، قسمت آسیب‌دیده باید کاملاً پاکسازی شود و در مرحله بعد، مواد و املاح معدنی با استفاده از جریان برق به دندان منتقل خواهد شد.

پروفسور نایجل معتقد است، با این شیوه، حرکت عادی موادی مانند کلسیم و فسفات به داخل دندان آسیب‌دیده، سریع‌تر خواهد شد.

وی می‌گوید: در اینجا با رایج‌ترین بیماری نسل بشر یا همان پوسیدگی دندان روبرو هستیم. پوسیدگی بر اثر نابودی املاح در تاج دندان ایجاد می‌شود؛ بنابراین ما نیز به جای پر کردن دندان با فلز، پلاستیک یا مواد کامپوزیت، فسفات و کلسیم را به دندان بازگردانده و آن را مانند روز اول و حتی بهتر، ترمیم می‌کنیم.

طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت، حدود 60 تا 90 درصد از کودکان دانش‌آموز در سراسر جهان دچار پوسیدگی دندان هستند.

مشکل پوسیدگی زمانی ایجاد می‌شود که اسید موجود در بزاق دهان باعث از بین رفتن سطح خارجی دندان می‌شود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

تغییر گروه‌خونی کلیه‌های اهدایی امکان پذیر شد

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه سپتامبر 11, 2022 12:03 pm

تحول در پیوند اعضا؛
تغییر گروه‌خونی کلیه‌های اهدایی امکان پذیر شد


در حالیکه کلیه فردی با گروه خونی A قابل پیوند به بیماری با گروه خونی B یا دیگر گروه‌های خونی و بالعکس نیست، تبدیل گروه خونی به O می‌تواند پیوند کلیه از هر گروه‌خونی به گروه خونی دیگر را میسر سازد و تعداد پیوندها را افزایش دهد.

دانشمندان برای این کار از یکی از آنزیم‌های موجود در کلیه فرد فوت شده استفاده کردند و با استفاده از آن نشانگرهای گروه‌خونی را از بین بردند تا در نهایت گروه‌خونی این کلیه‌ها به O تبدیل شود که برای بیماران با هر گروه خونی قابل استفاده است.
https://www.entekhab.ir/002taP
البته بالطبع اين موفقيت تاثيري بر بازار كليه دزدي هم دارد قبلا افراد داراى گروه خونی O كليه شان دزديده مي شد بقيه گروههاى خونی كمتر در معرض خطربودند اما با اين موفقيت هر كسي مي تواند كليه اش براى هر بيوندي مفيد باشد و همه گروههاى خونی در معرض سرقت كليه قرار مي كيرند = ولي كلا موفقيت ارزشمندي امكان تغيير گروه خونی اعضاى اهدايي

= هرچند توجه پيدا كردن طب رايج به روش برتر طب جامع ( اصلاح و پاكسازي اعضا) و روش طبي بي نياز شدن از پيوند اولويت دارد
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

کاشت دانه هايى كه سيستم ايمنى را فعال مى كند

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه سپتامبر 19, 2022 4:40 pm

کاشت دانه هايى (بقدر سر سوزن) كه سيستم ايمنى را فعال مى كند
و توده هاى سرطانى را در يكهفته از بين مى برد



Image

"کارخانه‌های دارو" در بدن برای از بین بردن تومورها
فناوری "کارخانه دارو" مبتنى بر ایمنی‌درمانی =است
دانه‌های کارخانه دارو که توسط دانشمندان دانشگاه رایس ساخته شده‌اند، به اندازه یک سر سوزن هستند و با ده‌ها هزار سلول که برای تولید "اینترلوکین ۲" (IL-2) مهندسی ژنتیکی شده‌اند، بارگیری می‌شوند. این سیتوکین به طور طبیعی، گلبول‌های سفید خون را برای مبارزه با سرطان فعال می‌کند
اين فناورى برای مقابله با سرطان تخمدان و روده بزرگ نشان دادند. این روش روی دانه‌های موسوم به "کارخانه دارو"(drug factory) متمرکز بود که می‌توان آنها را در کنار تومورها کاشت تا تومورها را در کمتر از یک هفته از بین ببرند.
https://www.isna.ir/news/1401060201358/

اين راهكار طبى اگرچه در محدوده روشهاى پيچيده طبى و ابزاري و تجارى است
اما اين اصل طب جامع را تقويت مي كند كه تقويت سيستم ايمني كليد درمان همه بيماريها حتى بدخيم است


==========================

دانشمندان آمریکایی با همکاری "امید ویسه"، دانشمند ایرانی موفق شده‌اند روش امیدوارکننده‌ای را برای دارورسانی به بدن و مبارزه با تومورها ارائه دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیو اطلس، دانشمندان "دانشگاه رایس"(Rice University) در اوایل سال جاری، روش بسیار امیدوارکننده‌ای را برای مقابله با سرطان تخمدان و روده بزرگ نشان دادند. این روش روی دانه‌های موسوم به "کارخانه دارو"(drug factory) متمرکز بود که می‌توان آنها را در کنار تومورها کاشت تا تومورها را در کمتر از یک هفته از بین ببرند. دانشمندان اکنون به واسطه ترکیب این فناوری با سایر داروهای ایمنی‌درمانی، پتانسیل این روش را برای مقابله با نوع دیگری از سرطان بررسی کرده‌اند و به نتایج مشابهی دست یافته‌اند.

دانه‌های کارخانه دارو که توسط دانشمندان دانشگاه رایس ساخته شده‌اند، به اندازه یک سر سوزن هستند و با ده‌ها هزار سلول که برای تولید "اینترلوکین ۲" (IL-2) مهندسی ژنتیکی شده‌اند، بارگیری می‌شوند. این سیتوکین به طور طبیعی، گلبول‌های سفید خون را برای مبارزه با سرطان فعال می‌کند و "سازمان غذا و داروی آمریکا"(FDA) آن را به عنوان یک روش ایمنی‌درمانی برای سرطان تایید کرده است.

با کاشت دانه‌ها در کنار تومورهای موش‌های مبتلا به سرطان تخمدان و روده بزرگ، این کارخانه‌های داروسازی آن قدر در تولید مداوم اینترلوکین ۲ مؤثر عمل کردند که رشد تومورها در عرض شش روز ریشه‌کن شد. این نتایج هیجان‌انگیز، نظر گروه دیگری از دانشمندان را که روی درمان "مزوتلیوما"(Mesothelioma) کار می‌کردند، جلب کرد. مزوتلیوما، نوعی سرطان است که در پوشش بافت اطراف اندام‌های داخلی تشکیل می‌شود. حدود ۸۰ درصد از موارد مزوتلیوما، با قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض "آزبست"(Asbestos) مرتبط هستند.

دکتر "برایان برت"(Bryan Burt)، پژوهشگر "کالج پزشکی بیلور"(BCM) گفت: من از بیمارانی که به مزوتلیومای بدخیم مبتلا هستند، مراقبت می‌کنم. این یک بیماری بدخیم و بسیار تهاجمی در پوشش ریه است و درمان کامل آن، دشواری بسیاری دارد. اغلب، بقایایی از بیماری به جا می‌ماند که درمان آنها با ایمنی‌درمانی موضعی صورت می‌گیرد.

برت و همکارانش به دنبال ترکیب فناوری کارخانه دارو با شکل دیگری از ایمنی‌درمانی بودند که برای درمان مزوتلیوما نویدبخش است. آنها از داروهای بازدارنده استفاده کردند که سیستم ایمنی را برای شناسایی و از بین بردن سلول‌های سرطانی آموزش می‌دهد. با استفاده از دانه‌های کارخانه دارو در موش‌های مبتلا به مزوتلیوما، بیش از ۵۰ درصد تومورها از بین رفتند. ترکیب دانه‌ها با داروی بازدارنده، تنها طی چند روز توانست همه تومورهای هفت موش تحت درمان را به طور کامل از بین ببرد.

برت گفت: درمان تومورهای مزوتلیوما در موش‌ها، مانند تومورهای انسان بسیار دشوار است. داده‌های ما نشان می‌دهند که رساندن این ذرات ایمنی‌درمانی به موش‌های مبتلا به مزوتلیوما، واکنش‌های درمانی بسیار تحریک‌کننده و مؤثری را به همراه دارد. در حقیقت، من تاکنون ندیده‌ام که تومورهای مزوتلیوما در موش‌ها با چنین اثربخشی که در این مدل موش داریم، ریشه‌کن شوند.

این گروه پژوهشی با توجه به نتایج پیشین، تاییدیه آزمایش‌های بالینی در بیماران مبتلا به سرطان تخمدان را که از پاییز امسال آغاز می‌شود، دریافت کرده‌اند. نتایج این دور جدید از آزمایش‌ها به این معناست که آغاز کارآزمایی بالینی دیگری با تمرکز بر بیماران مبتلا به مزوتلیوما ممکن است خیلی دور نباشد.

"امید ویسه"(Omid Veiseh)، دانشمند ایرانی این پژوهش گفت: داده‌های بالینی گزارش‌شده در جدیدترین دست‌نوشته ما، به توجیه آغاز دومین کارآزمایی بالینی برای بیماران مبتلا به مزوتلیوما و سایر سرطان‌های ریه کمک کرد. ما جلساتی را با سازمان غذا و داروی آمریکا برگزار کرده‌ایم و انتظار داریم که در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ بتوانیم دومین آزمایش را برای این جمعیت بیمار آغاز کنیم.

این پژوهش، در مجله "Clinical Cancer Research" به چاپ رسید.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm


بازگشت به طب رایج


cron
Aelaa.Net