مافياي طبي

مديران انجمن: pejuhesh237, pejuhesh237, pejuhesh237

توليد و توزيع پوشك و نوار بهداشتي الوده به ايدز

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه جولاي 19, 2015 12:21 pm

توليد و توزيع پوشك و نوار بهداشتي الوده به ايدز توسط اسرائيل با مارك جعلى فلسطين


Image

سخنگوی سازمان حقوق بشر ملی عراق اعلام کرد: وزارت بهداشت و بازرگانی شروع به اقدام سختگیرانه نسبت به فروش کالاهای خطرناک در بازارهای عراق کرده است که خبر از ورود پوشک کودکان و نوار بهداشتی برای بانوان که ناقل ویروس ایدز داده است. او در یک بیانیه مطبوعاتی اضافه کرد: این موارد با مارک جعلی فلسطین و ساخته شده در اسرائیل تولید شده است و تشکیلات خودگردان فلسطین از از ورود این کالاها به قلمرو کشور خود و همچنین کشورهای عربی هشدار داد.

همچنین در بیانه ای اشاره ای کرد: اسرائیل با قراردادن نام فلسطین بر روی این محصولات، سوء ظن را نسبت به خودش دور کرده است. همچنین گفت : برخی از این پوشاک در بازار عراق عرضه شده است و این به معنی طرحی برای از بین بردن کامل یک نسل از طریق انتشار بیماری واگیر دار ایدز است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی»

پستتوسط pejuhesh232 » دوشنبه ژانويه 25, 2016 1:22 pm

بیماری‌های ساختگی در خدمت «صنعت پزشکی»


هر چند وقت یکبار نام بیماری جدیدی را می شنویم که در گوشه‌ای از دنیا بروز می‌کند و سپس به برخی نقاط دیگر گسترش می‌یابد. بسیاری از این بیماری‌ها نتیجه غذاهای آلوده یا انحرافات موجود در سبک زندگی جدید است اما برخی از آنها نیز این گونه نیست. مثلاً‌ در مورد ایدز،‌ سارس، ابولا و برخی سرطان‌ها و نحوه درمان‌ آن‌ها شواهد زیادی به نفع ساختگی‌بودن آن وجود دارد.
گروه گزارش ویژه مشرق- پزشکی جدید،‌ پیشرفت‌های چشمگیری در تشخیص بیماری و درمان آن داشته است. برای مثال، واکسیناسیون توانسته بسیاری از بیماری‌ها را ریشه‌کن کند،‌ عکس‌برداری‌های پیشرفته امکان شناخت علایم و میزان بیماری‌ها را در عمق بدن بیمار فراهم ساخته، داروهایی برای رفع سریع‌تر بیماری‌‌ها اختراع شده است، مرگ و میر کودکان و زنان باردار را به مراتب کاهش داده است و ... . اما ظاهراً این همه داستان نیست.

بسیاری بر این باورند که پزشکی جدید اساساً ماهیت متفاوتی با طبابت سنتی دارد و مضرات آن بیش از فواید آن است. این افراد به داده‌هایی استناد می‌کنند که نشان می‌دهد چیزی به نام مافیای پزشکی، منافع جامعه پزشکی را بر منافع مردم ترجیح می‌دهد و به جای اینکه به فکر سلامتی انسان‌ها باشد،‌ تنها به فکر پُرشدن جیب خود است. این ادعاها گاهی آن‌چنان قوت می‌گیرد که بوی توهم توطئه از آن به مشام می‌رسد. در این گزارش نمی‌خواهیم فلان باند کلاهبرداری یا بهمان دکتر قلابی را سوژه خود کنیم بلکه به کلیت نظام پزشکی جدید در دنیا می‌پردازیم. قصد داریم میزان واقعیت ادعای وجود مافیای پزشکی را با توجه به ساختار کلی صنعت پزشکی در حد توان خود بررسی کنیم و قضاوت منصفانه‌ای در این زمینه داشته باشیم. لازم به ذکر است آنچه در اینجا می‌آوریم،‌ عمدتاً‌ در مورد کشورهای غربی است چون پزشکی جدید به معنای یک صنعت واحد هنوز در ایران گسترش کامل نیافته است.

Image
نمی‌توان برای قضاوت منصفانه در مورد ماهیت نظام پزشکی جدید، به ظاهر آن اکتفا کرد، گر چه در مورد باطن آن نیز باید منصف بود


آیا ماهیت پزشکی جدید با سنتی متفاوت است؟

پزشکی جدید موضوع مشترکی با پزشکی سنتی دارد: مدیریت جسم انسان. اما مسائلی موجب شده که ماهیت پزشکی جدید از برخی جهات با پزشکی گذشته متفاوت باشد:

پزشکی جدید، یک «صنعت» است با همه اقتضائات آن. صنعت یعنی این پزشکی،‌ ارتباط مشخصی با حوزه فناوری‌ و اقتصاد دارد. پزشکی جدید، رویه‌هایی را در پیش می‌گیرد که برایش صرف داشته باشد و عمدتاً‌ تلاش می‌کند با استفاده از فناوری‌های جدید، نفوذ خود را در حد ممکن گسترش دهد،‌به همه دنیا و به همه حوزه‌های زندگی انسان.

پزشکی جدید داروهای واحدی را برای افراد متفاوت تجویز می‌کند چون ساختار صنعتی آن بر تولید انبوه استوار است. اگر قرار باشد برای هر کس داروی ویژه و جدیدی تجویز کند، نمی‌تواند آنها را تولید انبوه کند،‌ پس برایش سود آنچنانی ندارد.

پزشکی جدید عمدتاً بر درمان تمرکز دارد تا پیشگیری. چون اگر کاری کند که همه از بیماری‌ها پیش‌گیری کنند،‌ صنعتش می‌خوابد.

پزشکی جدید آموزش‌های واحدی را برای همه مردمان در سراسر جهان تجویز می‌کند،‌ از هر طبع و نژاد و جغرافیایی که باشند چندان مهم نیست. زیرا پزشکی جدید با درمان بیماری‌ها و فروش داروها کار دارد نه بهبود زندگی انسان‌ها. برای همین به تفاوت‌ انسان‌ها اهمیت چندانی نمی‌دهد.

پزشکی جدید معتقد است اگر شرایط خوبی برای زندگی پزشکان وجود نداشته باشد،‌ کسی به آموختن این رشته علاقمند نمی‌شود، پس باید مزایای مالی برای آن در نظر گرفت. برای همین لزومی ندارد حتماً به پزشکی علاقمند باشید تا آن را برای ادامه تحصیل انتخاب کنید. مزایای مالی به کمک شما می‌آیند و شما را در انتخاب، یاری می‌کنند. قطعاً این بدان معنا نیست که همه پزشکان صرفاً به خاطر پول بیشتر به سراغ این رشته رفته‌اند.

Image

پزشکی جدید، یک صنعت است که بدون آموزش انبوه، تولید انبوه و فروش انبوه، سودآوری ندارد. این مؤلفه‌ها همان‌قدر که به گسترش بهداشت در جهان کمک کرده،‌ همان‌قدر نیز مانع توجه صرف به سلامتی انسان‌ها می شود

ما نمی‌گوییم طبیبان در قدیم،‌ هیچ انگیزه اقتصادی نداشتند یا هرگز جیب خود را به سلامتی بیمار ترجیح نمی‌دادند. اما تفاوتی که در آن زمان وجود داشت،‌ این بود که به دلیل عدم یک صنعت گسترده و واحد،‌ مردم می‌توانستند بین دو طبیب که یکی به جیب خود و دیگری به سلامتی مردم اهمیت می‌دهد،‌ انتخاب کنند. اما اکنون چنین امکانی به حداقل رسیده است و در مورد عمده بیماری‌ها، تجویز پزشکان شبیه یکدیگر است. پیش‌تر عمده داروها توسط خود طبیب ساخته می‌شد اما اکنون شرکت‌های داروسازی به دنبال کسب درآمد از فرآیند درمان بیمار هستند. این شرکت‌ها می‌توانند با یک زدوبند ساده با دولت یا دو سه شرکت دیگر،‌ اجازه تأسیس شرکت‌های دیگر و موفقیت آنها را بگیرند و آن وقت مردم مجبورند تنها از محصولات همین یکی دو شرکت استفاده کنند که معلوم نیست چه موادی را با چه قیمتی به مردم می‌فروشند. این مسائل پیشتر نبود.

دکتر لانکتوت، پزشک کانادایی در کتاب خود با نام «مافیای پزشکی» (که انتشارش موجب محرومیت وی از پزشکی تا آخر عمر شد) پس از تجربیات گوناگون به این باور رسیده است که 75% از پولی که در نظام سلامت جدید خرج می‌شود، غیرضروری است یعنی نه به جیب پزشک می‌رود و نه به درد سلامتی بیمار می‌خورد. او نام نظام فعلی را «نظام بیماری» (به جای نظام سلامت) می‌گذارد و بیان می‌کند «اگر هم پزشکان و هم بیماران ناراضی هستند، پس کس دیگری باید خوشحال باشد که موجب شده این نظام، دائمی شده و در تمام دنیا گسترش یابد... همان کسی که از آن سود می‌برد... رسماً به ما گفته می‌شود که این نظام، در خدمت بیماران است اما عملاً در خدمت صنعتی است که آن را با ریسمان‌هایی نگه داشته و یک «نظام بیماری» را به سود خود تداوم می‌بخشد. ما آن را مافیای پزشکی می‌نامیم».

Image
کتاب «مافیای پزشکی» محرومیت دائمی نویسنده آن از پزشکی را بدنبال داشت.

بدن‌هایی که ضعیف می‌شوند
دکتر کالوکرینوس در مورد داروهایی جدیدی به جر متادون که برای ترک اعتیاد،‌ کشف کرده است، به نکات جالب توجهی اشاره می‌کند:«ما یک پروسه غیرسمی برای خروج سموم طراحی کردیم که با آن می‌شد معتادان را از هروئین و متادون خلاص کرد بدون اینکه عوارضی داشته باشد. معتادان هیچ انگیزه‌ای برای بازگشت به مواد نداشتند و اگر داشتند، با یک اقدام ساده مثل آب‌خوردن از بین می‌رفت. آن پروسه بسیار کامل و سریع بود... از زاویه مباحث متابولیسم بدن، ضرر متادون برای بدن،‌ خیلی بیشتر از هروئین است... وجدان من اجازه نمی‌دهد که یک نفر را به متادون معتاد کنم بدون اینکه راهی برای خلاصی از آن داشته باشد.»

Image
تصویر بالا یک مکالمه کاریکاتوری میان پزشک و بیمار است که به یکی از معایب داروهای شیمیایی یعنی از بین بردن عوارض بیماری و واکنش بدن به جای نابودسازی عامل بیماری اشاره دارد:
پزشک: اگر تشریف بیارید اونجا، ما سیستم ایمنی شما را تخریب و بدن شما را با سموم مهلک ویران می‌کنیم. این حالتان را بهتر می‌کند.
بیمار:‌ چه خوب. ممنون آقای دکتر!


گفته‌های دکتر کالوکرینوس نشان می‌دهد پزشکی جدید،‌ نمی‌خواهد اعتیاد از جامعه رخت بربندد بلکه تنها یک اعتیاد را به اعتیاد دیگر و یک بیماری را به بیماری دیگر تبدیل می‌کند تا بدن‌هایی ضعیف در جامعه وجود داشته باشد چون این بدن‌های ضعیف خیلی بیشتر مستعد بیماری‌های دیگر هستند. این اتفاق فقظ در مورد معتادان به هروئین نمی‌افتد. شاید شایع‌ترین بیماری،‌ سرماخوردگی باشد. پزشکی جدید بدون اینکه به رفع عامل سرماخوردگی بپردازد، تنها حساسیت بدن را نسبت به عامل بیماری کم می‌کند. بنابر این بیماری در بدن شما وجود دارد و در حال تضعیف قوای شما است،‌ اما چون سیستم واکنش بدن از حساسیت افتاده و عوارضی چون عطسه و آبریزش ندارد،‌ فکر می‌کنید درمان شده‌اید.

داروهایی که کشف نمی‌شود
دلایل زیادی برای عدم کشف داروهای جدید وجود دارد. یکی از آنها چیزی بود که دکتر کالوکرینوس گفت و مورد دیگر که در کتاب «تاریخچه آزمایش‌های سری آمریکا بر روی بشر»‌ آمده است، به بیماری پالاگرا مربوط می‌شود. بعد از اینکه میلیون‌ها انسان در اثر این بیماری در طول دو دهه جان باختند،‌ تازه وزارت بهداشت آمریکا در 1935 به فکر افتاد که ریشه آن را کشف کند. مدیر آژانس خدمات بهداشت عمومی آمریکا پذیرفت که حدود 20 سال است که می‌داند پالاگرا در اثر کمبود نیاسین به وجود می‌آید اما نمی‌توانسته اقدامی کند زیرا عمده تلفات این بیماری در بین فقرای سیاه‌پوست رخ می‌داده است!

Image
دکتر پالینگ با توجه به تجربیاتش به این نتیجه رسیده است که «هرکس باید بداند که شعار جنگ علیه سرطان یک فریب است و جامعه سرطان آمریکا آنچنان بی‌صاحب است که نمی‌تواند وظایفش را در قبال مردمی که از آن حمایت می‌کنند،‌ انجام دهد».

همین بیماری شایع سرطان که اخیراً‌ درمان‌هایی برای آن کشف شده است،‌ تا مدت‌ها اجازه کشف داروی آن داده نمی‌شد. دکتر رابرت اتکینز با اشاره به این مطلب گفته بود:«نه تنها یک درمان،‌ بلکه درمان‌های متعددی برای سرطان وجود دارد. اما همه آنها به صورت نظام‌مند سرکوب می‌شود،‌توسط مؤسساتی چون ACS، NCI و مراکز تومورشناسی عمده. آنها مناقع بسیار زیادی در تداوم وضع موجود دارند.» اشاره اتکینز به انجمن شیمیست‌های آمریکا و مؤسسه ملی سرطان است. این خیلی تلخ است که انسان بفهمد همان مراکزی که به ظاهر برای هم‌افزایی و تجمیع تلاش‌ها در جهت بهبود زندگی انسان‌ها و درمان بیماری‌ها تشکیل می‌شوند،‌ در عمل به لحاظ ساختاری دارای منافعی هستند که در موارد متعددی به آنها اجازه حرکت در مسیر آن اهداف را نمی‌دهد.

دکتر اروین استون پرده دیگری از این نمایش را رو می‌کند. وی در مورد سرطان خون به یک درمان ویژه اشاره می‌کند: «در یک مورد، امکان بهبود کامل سرطان خون فراهم شد... بیمار هر روز 22 تا 24 گرم ویتامین c مصرف می‌کرد... این باورنکردنی است که هیچ کس از این روش پیروی نکرد... با رفع کمبود ویتامین c،‌ سرطان خون تقریباً یک بیماری خوش‌خیم و غیرکشنده است. من یک مقاله در مورد این روش درمانی جدید نوشتم تا بلکه این روش در مراکز درمانی مورد استفاده قرار گیرد. من مقاله خود را به سه نشریه تخصصی سرطان و سه نشریه تخصصی خون ارسال کردم. هیچ ‌کدام از آنها حاضر به چاپ مقاله من نشدند... حتی دو تا از این نشریه‌ها اصلاً مقاله من را نخواندند.»

ظاهراً اخذ مجوز برای نشریات، فقط به درجه علمی و مانند آن مربوط نمی‌شود. مجوزها به کسانی داده می‌شود که ملاحظات مراکز درمانی و مراکز داروسازی را لحاظ کنند و مطلبی چاپ نکنند که منافع مالی آنها را به خطر بیاندازد، حتی اگر بدون چاپ آن مطلب، زندگی خیلی ار بیماران به خطر بیافتد.


بیماری‌هایی که اختراع می‌شود
ایجاد یک بیماری جدید خیلی سود دارد وقتی می‌دانی درمانش چیست و مطمئنی به زودی بازار بزرگی برای داروی تو فراهم می‌شود! اگر در کشور خودت نتوانستی این کار را بکنی، لااقل در کشورهای فقیر آفریقا هر چه می‌خواهی انجام بده!

هر چند وقت یکبار نام بیماری جدیدی را می شنویم که در گوشه‌ای از دنیا بروز می‌کند و سپس به برخی نقاط دیگر گسترش می‌یابد. بسیاری از این بیماری‌ها نتیجه غذاهای آلوده یا انحرافات موجود در سبک زندگی جدید است اما برخی از آنها نیز این گونه نیست. مثلاً‌ در مورد ایدز،‌ شواهد زیادی به نفع اختراعی‌بودن آن وجود دارد.

Image
این نقشه شیوع ایدز در جهان است. ظاهراً‌ جنوب آفریقا، جنوب شرق آسیا و برخی کشورها مانند روسیه اصلاً وضعیت خوبی ندارند

دکتر الان کانت‌ول در مورد اختراع ویروس ایدز می‌‌گوید: «دو پژوهشگر،‌دکتر گراث نیکلسون و همسرش نانسی یک باکتری میکروبی (یک مایکوپلاسما) را در خون حدود نیمی از سربازانی که دچار بیماری در جنگ خلیج فارس شدند، پیدا کردند. باورکردنی نبود که این عامل عفونی، دارای میزانی از HIV (همان ویروس ایدز) بود. این میکروب هرگز نمی‌تواند به صورت طبیعی به وجود آید. بلکه برعکس، فرمول این میکروب نشان می‌دهد که یک عنصر در جنگ بیولوژیک است چون دست‌ساز است و ژنتیک آن مهندسی شده است.»

همین یافته‌ها در مورد سارس،‌ ابولا و مانند آن نیز وجود دارد. ما تئوری توطئه را ترویج نمی‌کنیم اما وقتی می‌دانیم که بومیان سرخ‌پوست آمریکا بر اثر پتوهای اهدایی از طرف مهاجران اروپایی جان باختند، پتوهایی که آلوده به بیماری‌های کشنده بود، تعجبی نمی‌کنیم اگر خیلی از متخصصان معتقد باشند این بیماری‌های جدید، ساختگی است.

پرفسور برادریک از اساتید دانشگاه لیبریا و دلاویر بر این باور است که ابولا، یک بیماری دست‌ساز در آزمایشگاه‌های ژنتیک شرکت‌های داروسازی غربی بوده است که از طریق برنامه‌های واکسیناسیون سازمان ملل در آفریقا گسترش یافته است. او که یادداشت خود را در Liberian Daily Observer منتشر کرده است، هدف از این کار تکراری را علاوه بر سود بالای آن برای شرکت‌های داروسازی، نسل‌کشی از آفریقاییان برای دست‌یابی به معادن سنگ‌های قیمتی در این منطقه می‌داند. وی مؤسسه تحقیقات پزشکی ارتش آمریکا، مرکز ملی پایش بیماری‌ها در آمریکا و چند مرکز دیگر از جمله سازمان جهانی بهداشت را در این پروژه دخیل می‌داند. توهم توطئه یا سیاه‌دیدن همه سازمان‌های جهانی کار درستی نیست. اما فارغ از این مسأله، احتمال ساختگی‌بودن بیماری‌های جدید، بسیار قوی است.

درمان‌های بی‌خاصیتی که تجویز می‌شود
یکی از مهمترین درمان‌هایی که در مورد نتیجه‌بخش بودن آنها تردید جدی وجود دارد: جراحی است. توماس اسمیث در کتاب خود با نام «گانگسترهای پزشکی» می‌نویسد: «بخش بزرگی از این فاجعه پزشکی که آمریکا در حال حاضر تجربه می‌کند،‌ با نحوزه سازمان‌دهی جامعه پزشکی ما مربوط است. اساساً جامعه پزشکی ما برای شفای بیماری‌ها و درمان آنها شکل نگرفته است بلکه،‌ به ویژه در سطوح بالا، یک واحد اقتصادی است که با هدف پولسازی برای اعضایش سازمان یافته است.»


Image
واقعاً همه جراحی‌هایی که پزشکان توصیه می‌کنند،‌ برای سلامت بیماران ضروری است؟

وی به ذکر مثال‌هایی می‌پردازد تا ایده خود را تقویت کند: «مثلاً یک جراح قلب،‌ هیچ کاری برای درمان بیماری قلبی انجام نمی‌دهد. 3 تا 5% از بیماران قلبی که بر روی تخت جراحی جان می‌دهند. اما بقیه هم که جان سالم به در می‌برند هیچ مدرکی دال بر بیشتر زنده‌ماندن آنها تا سه سال بعد از عمل، نسبت به کسانی که از درمان‌های دیگر استفاده کرده‌اند، وجود ندارد. یک پژوهش در دانشگاه هاروارد در مورد 200 هزار بیمار قلبی،‌ این واقعیت را آشکار ساخت کسانی که جراحی کرده‌اند، به هیچ وجه بیش از آنهایی که جراحی نکرده‌اند، زنده نمانده‌اند.»

قطعاً عمل جراحی برای خارج‌ساختن برخی تومورها یا غده‌‌ها ضروری است اما گسترش آن به بیماری‌های دیگر مانند بیماری‌های قلبی و یا مشکلات کمر و ستون فقرات از دو وجه،‌ ناکارآمد است: اولاً عمده این جراحی‌ها درمان مؤثری نیست؛ ثانیاً‌ عمده این بیماری‌ها ناشی از سبک زندگی غلط است که خود جامعه پزشکی جدید باید به دنبال اصلاح آن باشد اما به دلیل اشتراک منافع با کلیت صنایع جدید، از انجام اقدام مؤثر، ناتوان است.

دو سناریوی متفاوت
همه پزشکان بد نیستند کما اینکه همه آنها نیز انسان‌های خوبی نیستند. اما اینجا اصلاً بحث ما در مورد آدم‌ها نبود. این نوشتار به ماهیت پزشکی جدید و ابعاد آن اشاره داشت و نشان داد پزشکی جدید، ابعاد مثبت بسیاری دارد که از پزشکی سنتی برنمی‌آمده است. با این حال برخی جنبه‌های آن نشانه‌های هشداردهنده‌ای از ضرورت اصلاح ساختاری در این حوزه یادآور می‌شود. این هشدارها بدان معنا است که دو سناریو برای صنعت پزشکی جدید وجود دارد که ما آن را در قالب تأسیس یک بیمارستان خصوصی بیان می‌کنیم:

با توجه به آنچه گفتیم، اگر بخواهیم بدبینانه فکر کنیم: چند پزشک با یکدیگر جلسه گرفته و با توجه به مدارک تخصصی خود مجوز تأسیس یک بیمارستان خصوصی را می‌گیرند. آنها این بیمارستان را مانند یک شرکت سهامی اداره می‌کنند،‌ یعنی نوعی فعالیت اقتصادی با رنگ و بوی پزشکی. بخشی از سود بیمارستان برای خرید تجهیزات آن و تعمیر آنها مصرف می‌شود (مثل ماشین‌آلات یک کارخانه) و بخشی نیز به حقوق کارکنان و نظافت‌چی‌ها و پرستارها اختصاص می‌یابد (مانند کارگران). باقی آن سودی است که به هیأت مدیره و سهامداران می‌رسد. راه‌های زیادی برای افزایش سود وجود دارد مثلاً تعرفه‌ها به گونه‌ای تنظیم می‌شود که برای پزشکان سود داشته باشد حتی اگر حقوقی که از بیمارستان دولتی دیگری که در آن مشغولند،‌ می‌گیرند برای زندگی‌شان کفاف دهد. یا اینکه بیمارستان با برخی شرکت‌های داروسازی مخفیانه قرارداد می‌بندد که در ازای دریافت بخشی از سود شرکت داروسازی، در نسخه بیماران نام زیبای داروهای آن را بنویسد. حالا اینکه بیماران بخاطر این مسأله باید ماه‌ها بروند و بیایند و دست آخر متوجه نشوند چرا بیماری آنها درمان نمی‌شود، یا اینکه چرا قیمت داروها اینقدر بالا است، اهمیتی ندارد.

Image

ناجوانمردانه است اگر فکر کنیم همه پزشکان در شغل خود فقط به فکر کاسبی هستند

با توجه به آنچه گفتیم، اگر بخواهیم خوش‌بینانه فکر کنیم: عده‌ای از پزشکان از روی عشق به درمان انسان‌ها در کنار فعالیت در بیمارستان دولتی، به تأسیس یک بیمارستان خصوصی اقدام می‌کنند. آنها تلاش می‌کنند تا بهترین خدمات پزشکی دنیا را با امکانات رفاهی مناسب در اختیار مردم کشور خود قرار دهند. بیمارستان از انعقاد قرارداد خاص با شرکت‌های داروسازی خودداری می‌کند و به جای آن از پزشکان خود می‌خواهد بهترین دارویی که مناسب حال بیماران باشد،‌ تجویز کنند. بیماران در این بیمارستان اگر چه مبلغی بیشتر از بیمارستان‌های دولتی می‌پردازند اما امید آنها به بهبودی بیشتر است. تعرفه‌های ثابتی برای پزشکان در نظر گرفته می‌شود و اساساً‌ بسیاری از بیماران از آنجا که اشتباها تصور می‌کردند مریضی خاصی دارند،‌ بدون دریافت هیچ مبلغی روانه خانه می‌شوند.

جمع‌بندی:‌ چه باید کرد

پاسخ قطعی برای این سوال وجود ندارد زیرا صنعت‌شدن پزشکی اقتضائات خاص خود را دارد. با این حال آنچه می‌توان گفت این است که سود صنعت پزشکی عمدتاً نه سلامت بیماران است و نه پولداری پزشکان. بلکه این سود به جیب کسانی می‌رود که حامی تداوم وضع موجود و افزایش قدرت این صنعت هستند. پس اگر قرار است اتفاقی بیافتد جز با همکاری پزشکان و بیماران اتفاق نمی‌افتد. بیماران پول خود و پزشکان تخصص خود را باید از صنعت پزشکی حاضر بازپس گرفته و در مسیر صحیح خود به حرکت بیاندازند. قطعاً مسیر درست، بازگشت کامل به پزشکی سنتی نیست بلکه باید با استفاده از مزایای پزشکی سنتی و جدید،‌ در حد ممکن از آفات هر دو دوری کرد. دوری از آفات علاوه بر همکاری، نیازمند نظارت درونی (تقوا) و نظارت بیرونی (قانون) است.


منابع:

http://www.trueactivist.com/evidence-mo ... of-defense
http://www.telegraph.co.uk/culture/book ... ories.html
http://serreal.ning.com/group/alternati ... afia-by-dr
http://www.whale.to/a/medical_mafia.html


لینک برای مطالعه بیشتر
http://www.whale.to/a/smith25.html
http://www.whale.to/b/rappoport.html
http://serreal.ning.com/group/alternati ... 58%3A45488
http://www.hiddenmysteries.org/review/rev/item19.html
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

چراغ طب کهن و اسلامی رو به خاموشی

پستتوسط pejuhesh232 » يکشنبه ژوئن 12, 2016 10:54 pm

چراغ طب کهن و اسلامی رو به خاموشی


در حالی روز گذشته ۲ مرکز طب‌ کهن و اسلامی همزمان با هفته سلامت به‌صورت ناگهانی پلمب شد که طی چند هفته قبل نیز بی‌مهری‌ها به این حوزه زیادتر شده بود تا جایی که معاونت این طب در وزارت بهداشت نیز با تصمیمات یک شبه منحل شد.

به گزارش مشرق، همزمان با هفته سلامت و در روز گذشته دو مرکز مربوط به طب کهن و اسلامی در تهران پلمپ شد. یکی دانشکده طب سنتی ارمنستان در ایران و دیگری مرکز موسسه حجامت ایرانیان. اما و اگرهای مربوط به این تعطیلی زیاد است و مسئولان وزارت بهداشت موضع شفافی نسبت به این موضوع ندارند و بلاتکلیفی طب سنتی در کشور و بی مهری به این رشته توسط مسئولان دولتی کاملا مشخص است.

حسین خیراندیش، رئیس موسسه حجامت ایران و رئیس دانشکده طب سنتی ارمنستان شعبه ایران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رابطه با پلمب دو مجموعه تحت نظر خود می‌گوید: در رابطه با پلمب این دو مجموعه پیش از این هیچ هشداری به ما نداده بودند و روز گذشته به طور ناگهانی پلمب شد که موسسه حجامت ایرانیان با شکایت معاونت درمان وزارت بهداشت و بهداشت و مرکز آموزش طب کهن و اسلامی ارمنستان شعبه ایران با شکایت پلیس امنیت پلمب شده است.

وی افزود: موسسه حجامت ایرانیان از سال 69 فعالیت خود را آغاز کرده و با همکاری وزارت بهداشت به بحث آموزش پزشکان در حوزه طب سنتی ورود یافته است به عبارتی می‌توان گفت تمام پزشکانی که در حوزه حجامت و طب کهن و اسلامی فعالیت می‌کنند‌، از موسسه ما این آموزش‌ها را فرا گرفته‌اند.

به گفته رئیس موسسه حجامت ایرانیان تا کنون 7 هزار پزشک موفق به اخذ گواهی حجامت و طب سنتی از این مجموعه شده‌اند. همچنین دوره‌های آموزش طب سنتی برای آنها ارائه شده است.

خیراندیش با بیان اینکه ما از دو سال پیش تا کنون درخواست مجوز فعالیت در قالب سلامتکده را برای این مجموعه‌ها از وزارت بهداشت داشته‌ایم، افزود: با این وجود پرونده ما در وزارت بهداشت بدون پاسخ باقی مانده و نه جواب مثبت و نه منفی در این زمینه به ما داده‌اند ولی اکنون ما را متهم به نداشتن پروانه کار می‌کنند البته مؤسسه آموزشی ما نیز با مجموعه طب کهن و اسلامی ارمنستان همکاری داشته و طی چند سال اخیر 80 دانشجوی دکترای تخصصی در این زمینه فارغ‌التحصیل شده‌اند همچنین 230 تا 240 دانشجوی عمومی نیز مشغول تحصیل در این رشته هستند.

رئیس موسسه حجامت ایرانیان، خاطر نشان کرد:‌پلمب مراکز ما در حالی صورت گرفته که از وزارت بهداشت سه ماه یکبار و به صورت مکرر بازرسی انجام می‌گرفته ولی اکنون بدون هیچ اطلاع قبلی مرکز را پلمب کرده‌اند، همچنین فعالیت مرکز آموزشی ما بر اساس آئین‌نامه‌های موجود در این زمینه بوده که در دوران دولت قبل نیز مورد توجه قرار گرفته و راه‌اندازی شده است.

یکی از اساتید مرکز طب کهن و اسلامی ارمنستان در ایران که متخصص طب کهن و اسلامی بوده و این رشته را در به دانشجویان تدریس می‌کند به فارس گفت: این موضع بدون هشدار قبلی انجام گرفته و مشخص نیست به چه دلیل پلمب شده است، این در حالی بوده که مخالفت با طب کهن و اسلامی از دی ماه سال گذشته شکل گرفته و مراکز مربوط به این طب به بهانه‌های مختلف تعطیل می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه دانشکده طب کهن و اسلامی ارمنستان شعبه ایران فعالیت مستقیم داشته و در دوره ریاست‌جمهوری دوره قبلی راه‌اندازی شده گفت: با تغییر دولت فعالیت این دانشکده نیز دستخوش تغییراتی شده و روز گذشته این مرکز و مرکز حجامت ایرانیان پلمب شد.

این استاد دانشکده طب کهن و اسلامی ارمنستان ادامه داد: در حال حاضر دانشجویان برای اخذ مدرک دکتری در حوزه طب سنتی در این دانشکده از سال 2012 مشغول تحصیل هستند که در حال حاضر تکلیف این دانشجویان و خود دانشکده مشخص نیست و بدون هشدار قبلی متاسفانه روز گذشته پلمب شده است.

رئیس دانشکده طب کهن و اسلامی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به فارس در این ارتباط گفت: دانشگاه شهید بهشتی دانشکده‌های دیگری به صورت زیرمجموعه ندارد که در سطح شهر مشغول انجام برنامه‌های آموزشی و پژوهشی در حوزه طب کهن و اسلامی باشد. مجموعه‌های پلمب شده در روز گذشته نیز ارتباطی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نداشته و بنده نیز در جریان علت و دلایل تعطیلی آن نیستم.

محمود مصدق خاطرنشان کرد: البته مسئول نظارت بر بخش خصوصی و دولتی مراکز آموزشی، معاونت درمان وزارت بهداشت بوده و پملب و بازگشایی آن نیز به دست همین معاونت است.

رئیس اداره طب کهن و اسلامی وزارت بهداشت: از موضوع اطلاعی ندارم

اما محمود خدادوست، رئیس اداره طب سنتی وزارت بهداشت کسی که متولی این حوزه در وزارتخانه بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است در واکنش به این مسئله به فارس گفت: جزئیات این موضوع را نمی‌دانم و خبر رسمی نیز در این زمینه به من نرسیده است البته باید جزئیات را از اداره نظارت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بپرسید البته مرکز حجامت ایران و دانشکده طب کهن و اسلامی ارمنستان شعبه ایران که شما خبر از پلمب آن داده‌اید مجوزی نداشته است.

وی در مورد اینکه آیا پیش از پلمب این دو مجموعه هشدار در مورد فعالیت آنها داده بودید یا خیر، گفت: این مسئله مربوط به ما نبوده و اینکه به چه صورت این مراکز دانشجو می‌گرفته را باید از معاونت آموزشی وزارت بهداشت سؤال کنید. همچنین اینکه چرا و به چه علتی پلمب شده است در ارتباط با اداره ما نیست.

رئیس اداره کل طب کهن و اسلامی وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا این موضوع بدون هماهنگی شما انجام گرفته یا خیر، گفت: با هماهنگی ما نبوده است ولی 6 ماه پیش طی نامه‌ای از معاونت طب سنتی سؤال کردند که آیا شما به این دو مرکز مجوز داده‌اید یا خیر و ما هم جواب دادیم خیر البته مجوزش به ما ارتباطی ندارد چرا که اگر کسی بخواهد دانشگاهی راه‌‌اندازی کند بر اساس قانون باید این موضوع با هماهنگی معاونت آموزشی و شورای گسترش دانشگاه‌ها صورت گیرد.

خدادوست با تأکید بر اینکه ما مسئول ارائه مجوز نیستیم، گفت: در صورتی که خبر رسمی در این زمینه به ما واصل شود موضوع را پیگیری می‌کنیم. در حال حاضر شما به ما این مسئله را خبر داده و اطلاع از این موضوع به صورت تلفنی خبر رسمی تلقی نمی‌‌‌شود.

سخنگوی وزارت بهداشت: پلمب قانونی بوده

ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت هم در گفتگو با خبرنگار فارس از بیان جزئیات در مورد این خبر امتناع کرد و گفت: پلمب این دو مجموعه به صورت قانونی و با حکم مقام قضایی صورت گرفته است.

فروردین 2 سال پیش بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاست‌های کلی «سلامت» را ابلاغ کردند. در این ابلاغیه 14 بندی به موارد مختلفی از جمله تقویت بازار رقابتی برای ارائه خدمات بیمه درمانی، اولویت پیشگیری بر درمان، روزآمد کردن برنامه‌های بهداشتی و درمانی و تأمین منابع مالی پایدار در بخش سلامت اشاره شده است.

مقام معظم رهبری: طب کهن و اسلامی می‌تواند باب جدیدی در مسائل کلان مربوط به بهداشت و درمان بگشاید

یکی از بندهای پر و پیمان ابلاغیه مقام معظم رهبری، مربوط به بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه کردن طب سنتی ایران است. این بند موارد مختلفی همچون ترویج کشت گیاهان دارویی تحت نظر وزارت جهاد کشاورزی و حمایت از توسعه نوآوری‌های علمی و فنی در تولید و عرضه فرآورده‌های دارویی سنتی تحت نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین استاندارد سازی و روزآمد کردن روش‌های تشخیصی و درمانی طب سنتی و فرآورده‌های مرتبط با آن است.

رهبری سال هاست که به طب کهن و اسلامی توجه ویژه‌ای نشان می‌دهند. ایشان در یکی از دیدارهای خود با اساتید دانشگاه‌ها از خبر تشکیل دانشکده طب سنتی نیز به یک مژده تعبیر کرده بودند؛ همچنین در سال 1386 خطاب به ریاست جمهور وقت فرمودند: «جناب آقای رئیس جمهور، این گیاهان دارویی و طب سنتی از جمله کارهایی است که می تواند باب جدیدی در مسائل کلان مربوط به بهداشت و درمان بگشاید. توجه و اهتمام جنابعالی در این کار بسیار مفید خواهد بود ان‌شاء الله.»

حمایت از طب کهن و اسلامی با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری پس از سال ‌های طولانی مورد توجه مسئولان قرار گرفت و در اردیبهشت سال 92 با تشکیل معاونت طب سنتی- اسلامی وزارت بهداشت و تأسیس دانشگاه طب سنتی – اسلامی تلاش شد گامی عملی در راستای حمایت و گسترش این دانش چند هزار ساله برداشته شود.

چراغ طب سنتی رو به خاموشی

با روی کارآمدن دولت یازدهم وتصدی پست وزارت بهداشت به یک عطارزاده، این امید ایجاد شد که قرار است طب کهن و اسلامی بیش از بیش مورد توجه قرار گرفته و احیای آن به صورت جامع مد نظر قرار گیرد. اما برنامه‌های دولت یازدهم نشانی از این احیا نداشت و رسانه‌ای شدن لغو مصوبه تاسیس دانشگاه طب سنتی - اسلامی دراسفند 92ماجراهای تازه‌ای را ایجاد کرد. همچنین کش و قوس‌ها بر سر معاونت شدن طب سنتی در وزارت بهداشت آغاز شد و سرانجام چند هفته پیش وزیر بهداشت در اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی از تبدیل شدن معاونت طب سنتی به اداره کل طب سنتی خبر داد.

خبری که برای علاقه‌مندان طب کهن و اسلامی خوشایند نبود و آنها را با دغدغه مواجه کرد. اما و اگرهای خاموش شدن چراغ طب کهن و اسلامی با حکم وزیری که خود فرزند یک عطار بوده، فراوان است و علیرغم اینکه سید حسن هاشمی اذعان دارد، این کار تنزل نیست و ما از طب کهن و اسلامی حمایت می‌کنیم ولی نشانه‌ها حکایت از داستان دیگری دارد. داستان‌هایی که مسئولان وزارت بهداشت موضع شفافی تاکنون نسبت به آن نداشته ولی آنچه مشخص بوده بلاتکلیفی طب سنتی و بی مهری به این رشته توسط مسئولان مربوطه است.

البته برخی گمانه زنی‌ها نیز سنگ‌اندازی‌های وزارت بهداشت را برگرفته از مخالفت‌‌های اساتید طب‌کهن و اسلامی با برخی از سیاست‌های بهداشتی و درمانی دولت می‌داند که این موضوع نیز جای تامل دارد.

نكته:

اگر نهادها و نشرياتي بخواهند؛ جلوي اين مشكل تعدى به طب كهن و اسلامي را بگيرند بايد اين موضوع را از جنبه دخالت مافياي طب تجاري وابسته به نظام سلطه؛ افشاگري كنند
بايد ضمن نشان دادن اين بعد ماجرا؛ جريانهاى وابسته يا منفعل از نظام سلطه را كه در دولت فعلي به تحرك افتاده؛ و همسو با گرايشها و تلاشهاى انحرافي سياسي و اجتماعي و فرهنگي؛ در زمينه طبي هم در جهت اهداف نظام سلطه عمل مي كنند را افشا نمايند

يكي از ابزارهاى نظام سلطه جهاني براى استثمار و استعمار نوين؛ طراحي و پشتيباني از طب تجاري است
كه اين طب رايج تجاري با بيمار نگهداشتن و يا بيمارتر نمودن مخفي بشر؛ ضمن ايجاد وابستكي بشر به ان سيستم بر ثروت قارونهاى جهاني حامي نظام سلطه مي افزايند

نظام حاكم بر سيستم طبي و اموزش طبي امريكا همين مافياي طب تجاري است؛
برخلاف اروپا؛ كه دو سيستمي است و سيستم طب ازاد غير وابسته نيز فعال و رسميت دارد
سيستم اموزش بزشكي و نيز بهداشت و درمان رسمي ايران تربيت شده نظام طبي حاكم امريكاست
و در همه زمينه ها جه اموزش جه درمان مجري سياستهاى طب تجاري است

در جمهوري اسلامي ايران از ابتداى تاسيس تا كنون؛ بطور رسمي تابع همان سيستم امريكايي طب تجاري بوده اند
بجز دوره احمدي نژاد كه و وجود بزشكان و متخصصان غير وابسته در كادر دولت؛ به اين موضوع توجه كرده
و بر خلاف سيستم امريكايي برنامه ريزي كرده ولذا اصلاحاتي انجام شد از جمله تقويت و رسميت طب سنتي تاسيس دانشگاه ووو
در دولتهاى گذشته قبل از آن هم بطور موردي به صورت اقدامات فردي برخي وزيران بهداشت يا معاونان فرهيخته ايشان؛ اقداماتي شده بود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

ماهيت "فائوجي" فروانرواي طب تجاري و سطان حاكم برجهان

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 03, 2022 3:06 pm

افشاگري برادرزاده رئيس جمهور اسبق امريكا (جان اف كندى)
در باره ماهيت "فائوجي" فروانرواي طب تجاري و سطان حاكم برجهان در دوران كرونا


فرمانروای بی‌تاج و تخت حوزه پزشکی رايج،   با کنترل میلیاردها دلار به اسم تحقیقات ایدز، اما در واقع: سركوب محققان روشهاى آسان و رارزان درمان طبي ايدز فائوجي اصرار دارد منشا ويروسي براى ايدزثابت كند بنابراين با استفاده از موقعيتش تامین بودجه برای سركوب هر دانشمند و محققی که می‌توانست علت ویروسی ایدز را زیر سوال ببرد، یا هر دانشمندی که از داروهای ارزان قیمت و بدون نياز به انحصار شركتهاى دارويي بدست مردم برسد و بي نياز از ثبت اختراع باشد برای درمان آن؛ از حمايت اين دانشمندان خودداری کرده بلكه 
براى بيرون كردن از صحنه اين دانشمندان هزينه می‌کرد، 

او بودجه ای مستقل را برای ساخت واکسن ایدز هدایت کرد. در این بین، فائوچی AZT (آزیدوتیمیدین)، یک پایان دهنده زنجیره DNA را برای درمان ایدز معرفی و حمایت کرد. در حاليكه این ماده يك سمّ شیمی‌درمانی است و حدود 300000 فرد سالم را که در آزمایش PCR برای HIV مثبت بودند، از بین برد که یکی از معروف‌ترین آنان، «آرتور اش» تنیسور حرفه‌ای آمریکایی بود.  
طبق متن کتاب برادرزاده كندى، فائوچی یک جنگ صلیبی گسترده انجام داد تا مطمئن شود که رویکردهای ارزان قیمتی که کارآمد هستند برای افراد مبتلا به ایدز در دسترس نیست، و بجايش  مطمئن شود که AZT تنها راه حل خواهد بود. و AZT گران ترین داروی تاریخ بود. 10000 دلار برای عرضه یک ساله بود [در حالی که فقط 5 دلار برای هر دوز برای تولید هزینه داشت]، به علاوه مالیات دهندگان آمریکایی برای تمام تحقیق و توسعه‌ی این دارو پول پرداخت کردند.     

   برادرزاده‌ی جان اف کندی گزارش می‌دهد که دکتر فائوچی تا کنون نیم تریلیون دلار در کمک‌های تحقیقاتی دولتی برای تولید واکسن علیه اچ‌آی‌وی هزینه کرده است و در حال حاضر از «نزدیک به 100 نامزد واکسن» حمایت می‌کند، [3] اما تاکنون هیچ واکسن موثری علیه این بیماری در مجموعه او تولید نشده است. نکته قابل‌تامل این که همین فائوچی که موسسه تحت امرش، نتوانسته بعد از چند دهه واکسن یا حتی داروی واقعا موثری برای ایدز تولید کند، هنوز اندک زمانی از اعلام پاندمی نگذشته، واکسن‌های «آزمایشی» کووید 19 را مورد تایید و موثر معرفی کرد!
https://www.mashreghnews.ir/news/1409443/

تحقيقات دانشمندان بيرون از مافياى طبي نشان داده است كه:
ایدز ناشی از مصرف طولانی مدت و سنگین مواد مخدر تفریحی است. مصرف داروهای ضد رتروویروسی مانند AZT؛ رابطه جنسی مقعدی محافظت نشده؛ و در آفریقا، سوء تغذیه و آب بد.
به نوشته‌ی کندی، دکتر فائوچی از تیمش می خواهد که این حقایق را سرکوب کنند.
این در حالی است که خود فائوچی هیچ تحصیلات و تخصصی در حوزه بیولوژی سلولی و مولوکولی ندارد. برای مثال، دکتر «کَری مولیس»، بیوشیمیست برجسته‌ی آمریکایی، مبدع تست PCR، که از منتقدان برجسته و معتبر فائوچی است در مصاحبه‌ای گفته "فائوچی واقعا هیچ چیز درباره‌ی هیچ‌چیز نمی داند و من این را جلوی روی خودش گفته‌ام. "

رابرت کندی می نویسد:
"از ابتدا،  می خواهم روشن کنم که هیچ موضعی در مورد رابطه بین HIV و ایدز ندارم.
من این تاریخچه را درج می‌کنم زیرا مطالعات موردی مهمی را ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد چگونه - حدود چهارصد سال پس از گالیله - سیاست و قدرت به جای تجربه‌گرایی، تفکر انتقادی یا مراحل تثبیت‌شده‌ی روش علمی، همچنان «اجماع علمی» را دیکته می‌کنند. 
 رابرت کندی، توضیح می دهد که
چگونه فائوچی مؤسسه ملی بهداشت را به انکوباتور محصولات دارویی تبدیل کرد و اساساً کل کشور را به صنعت دارو فروخت.
فائوچی به نوبه خود در ایجاد تب طلای(gold rush) واکسن نقش  مهمی داشته است.
در سال 2000، او با بیل گیتس ملاقات کرد، که خواستار مشارکت با موسسه ملی سلامت در قالب توافقنامه‌ای برای واکسینه کردن کل جمعیت جهان با خزانه‌ای  از واکسن های جدید بود.
در سال 2009، این قرارداد به «دهه‌ی واکسن»  تغییر نام داد،
که هدف آن اجرای واکسیناسیون اجباری برای هر بزرگسال و کودک روی کره زمین تا سال 2020 بود.

هر چند پولی که با AZT به دست می‌آید در مقایسه با عایدات عظیم فایزر که مانند یک راهزنی زنجیره‌ای به دست می‌آید، کمرنگ است. مالیات دهندگان ایالات متحده 20 میلیارد دلار برای تأمین مالی تحقیقات و 10 میلیارد دلار دیگر برای بازاریابی واکسن آمریکایی کووید پرداخت کردند و فایزر پرفروش ترین داروی جهان را ایجاد کرد و از شروع اعلام پاندمی سالانه حدود 35 میلیارد دلار از آن درامد داشت. حتی بهتر از آن، برخلاف AZT، این یکی کاملاً برای کمپانی و شرکاء  بدون خطر است و هرگز نمی توان از آنها برای عوارض جانبی شکایت کرد، چرا که برچسب «آزمایشی» ان را از هرگونه پیگرد معاف می دارد.
   حدود 330000 نفر تنها بر اثر AZT جان خود را از دست داده اند.

به طور کلی، شباهت‌های بین رسوایی AZT و آنچه امروز در مورد واکسن‌های mRNA و داروهایی چون رمدسیویر می‌افتد، قابل توجه است.
فائوچی مجدداً از استفاده از هرگونه پیشگیری برای COVID-19 و هرگونه درمانی با استفاده از داروهای ارزان و نسبتاً غیرسمی مانند هیدروکسی‌کلروکین یا ایورمکتین جلوگیری کرده است،  
در حالی که شرکت های دارویی بزرگ(موسوم به بیگ‌فارما) حدود 100 میلیارد دلار سود از این واکسن ها در یک سال به دست آوردند، و البته مسئولیتی در قبال صدمات و مرگ و میرها ناشی از آن‌ها ندارند، حتی در شرایطی که مردم مجبور به مصرف آن‌ها می شوند.

فائچی، گیتس و صندوق مثلا «خیریه» بریتانیایی موسوم به «وِلکام»، حدود 63 درصد از تحقیقات زیست-پزشکی روی زمین را از طریق بودجه‌ی  خود کنترل می کنند.
فائوچی به تنهایی بیش از 930 میلیارد دلار کمک هزینه تحقیقاتی را از طریق موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی یا NIAID توزیع کرده است. می توان گفت که آن‌ها تقریبا همه‌ی تحقیقات پزشکی (رايج) را تحت سیطره دارند،
زیرا آن‌ها همچنین ظرفیت خشک کردن منابع مالی را برای پروژه‌هایی که در تضاد با برنامه‌های خود می بییند، نیز دارند.

وقتی در جریان نزاع روسیه و اوکراین، وزارت دفاع روسیه از وجود حدود 30 آزمایشگاه تسلیحات بیولوژیک در خاک اوکراین با پشتیبانی مالی و فنی پنتاگون، خبر داد،
نام شرکتی آمریکایی به نام «متابایوتا» در پیوند با این آزمایشگاه‌ها به میان آمد.

بزرگ‌ترین سرمایه‌گذار شرکت متابایوتا، شرکت سرمایه‌گذاری «Rosemont Seneca Partners» متعلق به هانتر بایدن(پسر بدنام و جنایتکار جو بایدن) و شریک او کریستوفر هینز است.
متابایوتا یا شرکت مشکوک و بدنام دیگری که باز در حوزه پروژه‌های تسلیحات زیستی پنتاگون فعال است، یعنی « EcoHealth Alliance» شراکت داشته که رییس آن «پیتر دازاک» است.
این همان شرکتی است که دکتر «آنتونی فائوچی»، مشاور پزشکی جو بایدن و رییس موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی از طریق آن روی پروژه‌های آزمایشگاه ویروس‌شناسی ووهان سرمایه‌گذاری می کرد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8630
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبلي

بازگشت به طب رایج


Aelaa.Net