بررسی های طبی سلامتجو010251001

مدير انجمن: تالار طب2

بررسی های طبی سلامتجو010251001

پستتوسط pejuhesh242 » جمعه فبريه 28, 2014 12:59 am

.
pejuhesh242

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:30 am

گزارش شرح احوال کتبی یا شفاهی سلامتجو

پستتوسط pejuhesh242 » جمعه فبريه 28, 2014 1:02 am

شرح حال:

بیماری من ( پسوریازیس) از حدود چهار سال پیش شروع شد

ابتدا مثل حساسیت پوستی دستم قرمز شده بود و خارش شدیدی داشت

و کم کم گردنم هم درگیر شد و بصورت برجستگی قرمز رنگ شد

و دست چپم نیز خارش شدیدی داشت

و روی برجستگیهای قرمز دستم ترک می خورد

لکه های قرمز رنگ و کمی برجسته و خشک

در ناحیه سمت چپ گردنم 5 سانت و روی مچ و 4 سانت

بالای مچ دست چپم و روی زانوی چپم حدود 2 سانتیمتر است و خارش شدیدی دارد

و ترک خوردگی دست چپم که ترکهای آن گاهی خیلی باز می شود و دردناک است

و به صورت دوره ای تکرار می شود. یکبار به پزشک طب رایج مراجعه کردم

اما داروهایش را نگرفتم و تابحال هیچ اقدامی از طریق طب رایج انجام نداده ام

و فقط به یک معالج طب گیاهی مراجعه کردم و حدود 5 ماه تحت درمان بودم

و سه بار زالو درمانی انجام دادم و یک بار پشت گوشم زالو انداختم

و یکبار روی دستهایم و یکبار هم پایم و اینها به فاصله 20 روز انجام شد

ومدتی خارش دستهایم کم شد ولی اثر قطعی نداشت

یک برنامه درمانی دفتر طب به بنده ارائه دادند

و در این مدت تا حدود زیادی پرهیز ها را رعایت کرده ام

خارش دستم خیلی کم شده بود

. از ضمادی که به من توصیه شد خشکی دستم خیلی کمتر شده ...

در حال حاضر بعد از یک دوره درمان لکه های پوستی در ناحیه ی پشت مچ دستم

کمتر شده و خشکی ناحیه ی دست برطرف شده و خارش هم کمتر شده همچنین

لکه ها ی پوستم تغییر رنگ داده و روشن تر شده روی ناحیه ی شست دست صورتی کم رنگ و ناحیه ی مچ دست کم رنگ تر شده

سابقه بیماری :

سردرد میگرنی یک طرفه دارم که همراه با درد چشم است که با مسکن و گاهی اوقات که درد بسیار شدید می شد با آمپول

دگزامتازون شدت درد آن را برطرف میکنم.

سابقه ی فامیلی:

تماس با شوینده ها وخوردن غذاهای ادویه دار وفلفل علائم من بیشتر می شود

پدر بزرگم سردرد میگرنی داشتند و همینطور وخاله ها و دایی ها ومادر و خواهرم

دندان هایم مینا ندارند که باعث تحلیل رفتن لثه هایم میشود و خواهرم نیز همینطور بودند. در تشخیص طب رایج علت این بیماری

ازدواج فامیلی پدر و مادرم بود که دختر عمو و پسر عمو بودند

موارد تشدید کننده:

در تماس با شوینده ها وخوردن غذاهای ادویه دار وفلفل علائم من بیشتر می شود

موارد کاهنده:

اینکه پوستم را چرب و مرطوب نگه دارم وزمانیکه به مناطق مرطوب مانند شمال میروم

درمان های که سلامتجو انجام داده است :

گیاه درمانی انجام دادم که در آن خوردن عرق کاسنی و عرق شاتره یکروز در میان بمدت 3 ماه با ترنجبین و خاکشیر و خوردن داروهای

پرسیاوش و تخم گشنیز و ریشه کاسنی و چند گیاه دیگر بود که انجام دادم و بعد از آن زالو درمانی در سه نوبت انجام دادم

یکبار تعداد 10 زالو پشت هر گوش انداختم و یکماه بعد تعداد 4 زالو پشت هر دست و یکماه بعد از آن تعداد 10 زالو روی هر پا انداختم.
pejuhesh242

شناسه مراجعه

پستتوسط pejuhesh242 » جمعه فبريه 28, 2014 1:06 am

تاریخ مراجعه سلامتجو به دفتر طب:

اقدامات انجام شده دفتر طب در هنگام مراجعه شامل:

*دريافت شرح حال و تقاضاي كمك و مشاوره طبي- بررسيهاي غير حضوري- بررسيهاي حضوري- تحليل احوال طبي-
*مشاوره با مركز طب جامع- برنامه ريزي درماني و ...
pejuhesh242

بررسی های طبی غیر حضوری

پستتوسط pejuhesh242 » جمعه فبريه 28, 2014 1:10 am

بررسی های طبی غیر حضوری

راهنمای پاسخ به پرسشنامه بررسی های طبی غیر حضوری

آشنايی با فلسفه و متد درمانی و تشخيصی طب جامع
طب جامع يك طب كل نگر است، هنگامی كه با يك سلامت جو مواجه می شود، كل بدن او را در نظر دارد و به عنوان يك واحد به آن نگاه می كند، بر خلاف طب رايج امروزی كه يك طب جزء نگر است و فقط به مشكل همان جزء نظر می كند
مثلاً هنگامی كه به يك پزشك متخصص چشم مراجعه می كنيد فقط به درمان چشم شما می پردازد و با واحدها.جزءهای مرتبط با آن كاری ندارد. ولی طب جامع معتقد است كه در بروز يك بيماری كل بدن دخيل است و حتی افكار .عادات .رفتار فرد در به وجود آمدن يك بيماری مؤثر بوده و حتی يك عادت و فكر غلط و اشتباه می تواند منشاء اوليه يك بيماری جسمی باشد، يك انسان با رعايت و التزام به انجام مواردی ساده ولی مهم در زندگی می تواند از بسياری از بيماری ها مصون باشد كه حتی در نظر اول اين موارد بسياری بی اهميت به نظر می رسد.

طبابت حكيمانه بر اساس طب كهن و اسلامي
طبابت حكيمانه براساس طب كهن و اسلامی در صدد تشخيص ريشه هاى ابتلای به بيماری و پاكسازی بدن از ريشه بيماری و تغيير ساختار عادات و رفتارهاى منجر به بيماری است.

تفاوت طب سنتی و عطاری؛ با روش طبابت حكيمانه
بسياری از درمانهاى خانگی و نسخه هاى منتشره در كتب جديد درمان با گياهان و نسخه نويسی هاى عطاران و يا پزشكان جديد معتقد به گياه درمانی، اينها در واقع نوعی تخفيف علايم و يا منع آنها با داروهای گياهی است، ولى طبابت حقيقی طب كهن و اسلامی نيست، خصوصاً كه آن معالجات با نسخه هاى نقل شده (كه مربوط به فردی بوده و براى ديگری ممكن است مؤثر نباشد)، و تنها يك معالجه شانسی است، و بسياری از اوقات درمان موقتی است.

تفاوت گياه درمانی جديد با معالجه و درمان با طب كهن و اسلامی
شدت اقبال مردم جهان به طب كهن؛ برخی از افراد و مراكز طب رايج يا (تحت تاثير فلسفه جزئی نگری) رايج را به عرضه داروهاي گياهی واداشته است، تا اين بازار نيز از كنترلشان بيرون نباشد، مشكل اينها نگرش جزئی نگری و خلاصه كردن خواص يك گياه در ماده شاخص آن از نظر حجم يا طعم و بو است، در حاليكه آن اجزاء كمترين و تركيب اينها هم بخشی از تاثير داروست، و اشكالات ديگر...

امتيازات متد تشخيصی و درمانی طب جامع
امتياز طب جامع به اين است كه:
1- براساس فلسفه كل نگر و طب كهن و اسلامی برنامه تشخيص و درمان را برنامه ريزی می كند.
2- از فلسفه اشتباه طب رايج و روشهاى تجارتی و تهاجمی و آلوده كردن بقيه بدن به اسم درمان يك عضو و ساير معايب آن پرهيز می نمايد، اما در عين حال از همه تحقيقات و تكنيكها و ابزارهای پيشرفته طب رايج در جهت طبابت كل نگر استفاده می شود.
3- در برنامه ريزی درمان به طب كهن اكتفا نكرده، و از همه روشهای طبی براى تشخيص و درمان كمك می گيرد، هر روشی كه ساده تر، كوتاهتر، آسانتر و كم زحمت تر برای شفاجو است، آنرا مقدم می دارد.

نقش محوری سلامت جو در تشخيص و درمان و اهمیت صحت و دقت و کامل بودن بررسیهای طبی
از آنجا که رکن مهم موفقیت درمان در طب جامع؛ جدیت و التزام سلامت جو نسبت به برنامه درمان است، از اين رو سلامت جو باید نسبت به برنامه درمانی خویش پیگیری مستمر و دقت کافی در اجرای آن داشته باشد، تا روند درمان سریع پیش رفته و اثر بخشی و رضایتمندی بیشتری از آن حاصل گردد. رسیدن به موفقیت درمان موانعی دارد:
1) نداشتن باور کافی نسبت به روش درمانی مورد نظر یا مباشر درمان
2) برخی موارد باور به روش درمانی وجود دارد ولی آن را جدی نگرفته و در مورد درمان رایج جدیت بیشتری هست.
3) ممکن است باور و جدیت لازم در این روش باشد ولی آمادگی انجام مستمر آن در سلامت جو نباشد.
4) یا هر سه مورد بالا درشخص می باشد لیکن برای اینکه بخواهد عادات زندگی خود را برای سلامتی و برنامه درمانی خود تغییر دهد آمادگی لازم را ندارد.
5) همچنین محیط اطراف و افرادی که شخص با ایشان در ارتباط است مثل خانواده، دوستان و... می تواند فرد را نسبت به روند درمان و رعایت رژیم غذایی امیدوار یا سست نماید.
برای موفقیت و تسریع روند درمان وجود شرایط فوق در شما الزامی است. از آنجا که پاسخ دقیق و واقع بینانه شما به همه سؤالات بررسی های طبی و ناقص پر نکردن پوشه بررسيهاى طبی نشان از جدیت و التزام شما در برنامه درمانی است، بنابراین در پر نمودن پوشه بررسيهاى طبی تمام دقت و جدیت خود را بکار بسته و به سؤالات پاسخ کامل و مطابق واقع دهید و برای دقیق پاسخ دادن به راهنماهای داخل پوشه بررسيهاى طبی توجه کافی را مبذول دارید. با توجه به اینکه برای بررسی پوشه بررسيهاى طبي زمان زیادی از مرکز طب جامع و مشاوران طبی و دفاتر و دستیاران صرف می گردد و همچنین فزونی تعداد مراجعه کنندگان به دفاتر طب جامع؛ فلذا فقط افراد واجد شرایط و فاقد موانع که پوشه بررسيهاى طبی هایشان کامل و با صحت و بدون نقص می باشد مورد بررسی و پذیرش قرار می گیرند و وجود هر گونه نقص و تناقض در پوشه بررسيهاى طبی سبب عدم پذیرش و کنار رفتن از روند پیگیری و ارائه برنامه درمانی می گردد.

بررسی طبي غیر حضوری
نکته قابل توجه در تهيه شناسه طبی: صحت و دقت پاسخهای این پرسشنامه در موفقیت یا عدم موفقیت برنامه دخالت دارد؛ فلذا آن را معرفی نامه خود تلقی نکرده و بر اساس احساسات تکمیل نکنید.
تذکر: در انتخاب کردن گزینه ها دقت شود به جز کادرهای بررسی غیر حضوری سلامت جو و احساس و ذهن و موارد کم، زیاد، متوسط بقیه گزینه ها که به صورت موضوعی بوده می توان بیش از یک گزینه را انتخاب نمود.
لازم به ذکر است جهت معین نمودن پاسخ سؤالات و تکمیل پرونده، گزینه مورد نظر در هر سوال، با لاک آبی مشخص گردد.

دقت كنيد پوشه بررسيهاى طبی شما اين موارد نقص را نداشته باشد :
1) جا انداختن سؤالات
2) کامل جواب ندادن به سؤالات؛ اجمالی يا مبهم پاسخ دادن يا ناقص گذاردن توضيحات مثل آنچه در برخی سؤالات گزینه ای است. علت انتخاب گزینه فوق را پاسخ دهید.
3) پرننمودن دقیق جداول عادات غذایی : در جداول عادات غذایی دوره زمانی، چند بار مصرف خود طی دوره مذکور و میزان دقیق مصرف خود را همانگونه که در راهنما قید شده با ذکر واحدهای اندازه گیری (گرم، عدد ، cc، mlو...) پرنموده و به تمامی سؤالات درج شده ذیل جداول پاسخ دقیق دهید.
4) پرننمودن دقیق کادر حجم : مقدار دقیق هر وعده غذایی با ذکر موارد مصرف کاملاً بیان شود.
5) پرننمودن دقیق کادر پوشاک : نوع موارد و مدت زمان استفاده از آنها را همانگونه که در جداول از شما خواسته شده، حتماً بنویسید.
باید توجه داشت که هدف از پر نمودن پوشه بررسيهاى طبی گرفتن التزام نامه نیست، بلکه به خاطر اهمیت موضوع عادات و برنامه هاى مصرفی سلامت جو و نقش كليدی و اصلی آن در تعادل جسمی و نَفْسی و ابتلاء به بيماری يا ضعف اوست، از آنجا كه روش تشخيصی و درمانی طب جامع و طبابت كهن و اسلامی بر بررسی و تنظيم عادات و برنامه های مصرفی سلامت جو مبتنی است، لذا اطلاع از واقعیت امر بطور دقيق؛ شرط اول است براى اينكه درمانگر را به تشخیص درست رسانده و بتواند با ملاحظه عادات و مصالح سلامتی او برنامه ریزی نمايد، تا زمينه موفقیت درمان فراهم شود. با دانستن اهميت موضوع مطمئنيم شما با پاسخ های سنجیده، دقیق و صحیح به سؤالات، به سلامتی خود کمک نموده بلكه اگر مواردي ديگر وجود دارد كه در پرسشنامه مطرح نشده؛ شما خودتان آنها را مطرح خواهید کرد.

بخش اوّل: بررسى ميزان آگاهي، آمادگي و همراهي شما براى موفقيت در امر سلامت

1- اگر در فرایند درمان شما خوردن یا نخوردن یا انجام یا ترک کاری لازم باشد؛ چه مواردي (انجام یا ترک) برای شما سخت است؟ مشروحاً توضیح دهید. سعیم اینست که هیچ موردی را سخت ندانم و برای بدست آوردن سلامتی قطعا" باید مواردی را رعایت کنم تا مزاجم اصلاح شود قبلا هم برای گیاه درمانی رژیمهایی را رعایت کرده ام

2-مشکلات جسمی شما چه مدتی است سابقه دارد ؟ حدود دو سال ونیم

3-فکر می کنید مقدمات ابتلای شما به آن از چه مدت قبل تدریجاً فراهم شده باشد ؟ از زمان کودکی که اکثر اوقات دچار سرما خودگی بودم و دائم از آنتی بیوتیک استفاده کرده ام و همینطور در دوران کودکی خیلی پفک میخوردم

4- انتظار دارید طول درمان شما از طریق طب جامع چقدر باشد؟
درمان غيرتهاجمی و مطمئن و متناسب با مدت مزمن بودن بيماری

5- به نظر شما تا چه حد طب رایج در درمان ريشه اى (نه مخفي كردن علايم) بیماری هایتان موثر بوده است؟
اصلاً
علت انتخاب گزینه فوق (دلیل خود را از انتخاب گزینه مناسب ذیل هر سوال مشروحاً توضیح دهید. ) : بخاطر آشنایی مختصری که با بیماریم پیدا کردم متوجه شدم که در طب رایج درمانی برای این بیماری وجود ندارد فقط داروها تخفیف دهنده هستند با عوارض زیاد بخاطر همین از همان ابتدا از این درمان قطع امید کردم وفقط دوبار مراجعه کردم برای گرفتن آزمایش و داروها را مصرف نکردم

6- آیا با اندک دردی از مسکنها و داروهای شیمیایی استفاده می کنید؟
خیر
علت انتخاب گزینه فوق: بخاطر عوارض زیاد دارو های شیمیایی

7- کدامیک از روشهای زیر را می پسندید؟
بهبود طولانی مدت با داروی گیاهی
علت انتخاب گزینه فوق: چون مطمئن است

8- فکر می کنید کدامیک از روشهای درمانی زیر موثر تر است؟
طب جامع با درمان اساسي و بدون عوارض
علت انتخاب گزینه فوق: خاطر اینکه طب جامع با در نظر گرفتن تمام شرایط فرد و بیماری او با تصحیح عادات غذایی و موارد دیگر به درمان می پردازد و کاملا" مطمئن است و اگر بیمار همه چیز را خوب رعایت کند درمان او قطعی است

9- آشنایی شما با طب جامع چقدر است؟
متوسط
علت انتخاب گزینه فوق: در این زمینه مطالعه بسیار نداشته ام و فقط از طریق شرکت در اردوها با این طب آشنا شدم

10- آیا فکر می کنید توانايی دانش طب جامع در درمان بیماری ها تا چه حد است؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: چون این طب برگرفته از کلام خازنان وحی علیهم السلام است

11-به نظر شما درمانهای طب جامع ( تركيب موارد مناسب از طب رايج و مكاتب طبی ديگر از كهن تا نوين و پيشرو) چقدر دربهبود بیماری ها و سلامتی تاثیر دارند؟
بسیار زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: به این درمان معتقد هستم و اینکه طب جامع از تمام موارد مطلوب و مناسب مکاتب دیگر استفاده می کند

12- آیا به مواردی برخورد کرده اید که طب جامع موثرتر از طب رایج باشد؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: افرادی که در اردوهای سلامتی شرکت کرده اند و بیماریهایشان تخفیف پیدا کرده

13- به نظر شما آیا درمانهای طب جامع ( تركيب موارد مناسب از طب رايج و مكاتب طبی ديگر از كهن تا نوين و پيشرو) می تواند بیماریهای صعب العلاج را درمان کند؟
بلی-کاملاً
علت انتخاب گزینه فوق: چون خیلی دقیق و حساب شده عمل می کند و بالاتر از آن اینکه این روش درمانی برگرفته از کلام خازنان وحی علیهم السلام است و هیچ جای شک و شبهه ای در آن نیست

14-تا چه میزان برای درمان بیماریهای خود و خانواده از درمانهای طب جامع ( تركيب موارد مناسب از طب رايج و مكاتب طبی ديگر از كهن تا نوين و پيشرو) استفاده کرده اید؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: الحمدلله از وقتی که با معارف الهی آشنا شدیم بیماری خاصی وجود نداشته و موارد بیماریهایی مانند سرماخوردگی را هم اصلا به پزشک مراجعه نکرده ایم و با درمانهای طبیعی هم فرزندانم و هم خودم بهبودی پیدا کرده ام فقط یک مورد حادثه برای شوهرم اتفاق افتاد که سرش چند تا بخیه خورد اما علیرغم درد شدیدی که داشت از داروهایش استفاده نکرد و زخم سرش با عسل درمان شد همه اطرافیان می گفتند بخاطر اینکه ار آنتی بیوتیک استفاده نمی کند مشکل پیدا می شود اما الحمدلله زود بهبودی حاصل شد

15- چقدر معتقدید بعضی عادات غذایی اشتباه، سبب بروز بیماری ها می شود؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: چون بیماریها در اثر عدم تعادل مزاج بوجود می آیند و عادات بد غذایی این تعادل را از بین می برد

16- چقدر معتقدید باید در برنامه غذایی از تنوعهای غذایی جدید و فست فودها استفاده کرد؟
اصلاً
علت انتخاب گزینه فوق: چون تمام این غذاها باعث بیماری می شوند و ارزش غذایی ندارند
17- به نظر شما تغییر عادات غذایی اشتباه، چه میزان در سلامتی افراد موثر است؟
بسیار زیاد
علت انتخاب گزینه فوق:اگر انسان طبق نیاز بدنش ودرست مواد غذایی را مصرف کند بیمار نمی شود

18- آیا به نظر شما برای درمان همه بیماری ها احتیاج به طی دوره های رژیم غذایی می باشد؟
بسیار زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: درمان نیاز به اصلاح مزاج دارد که بیشتر آن هم با تغذیه اصلاح می شود

19- در صورتیکه مطمئن باشید درمان می شوید تا چه میزان رژیم غذایی خود را رعایت می نمایید؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: چون بیماریم طولانی شده و خارش دستهایم وترک خودگی آن وقعا اذیتم می کند

20- در صورتیکه مطمئن نباشید درمان می شوید تا چه میزان رژیم غذایی خود را رعایت می نمایید؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: البته مطمئنم که طب جامع بیماریم را میتواند درمان کند و رعایت می کنم

21- چقدر عادات غذایی مفید را به سلیقه خود و خانواده ترجیح می دهید؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق:چون به سلامتی خانواده ام اهمیت می دهم

22- تا چه حد عادات غذایی صحیحی را که فرا گرفته اید ترویج می دهید؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق: وظیفه خودم می دانم که این مطالب بسیار ارزشمند را که یاد گرفته ام به دیگران انتقال دهم تا آنها هم هم بدانند و سالم باشند

23- اگر برای صرف غذا به مهمانی دعوت شوید؛ درحالیکه در رژیم غذایی خاصی هستید و تمام اغذیه با رژیم شما منافات دارد تا چه حد به رژیم خود پایبندید؟
زیاد
علت انتخاب گزینه فوق:چون در صورت عدم رعایت از سلامتی دور می شوم

24- چقدر در تعارف و رو دربایسی با دیگران عادات مطلوب خود را می شکنید؟
اصلاً
علت انتخاب گزینه فوق: سعی می کنم بارعایت عادات خوب آنها را هم تشویق کنم

25- تا چه حد در تغییر عادات غذایی، حرفهای دیگران برای شما مهم است و بر روی شما تاثیر می گذارد؟
اصلاً
علت انتخاب گزینه فوق: چون الان هم بعضی از مواد غذایی که در جامعه مصرف می شود ما مصرف نمی کنیم

26- چقدر از نظرات دیگران در امور زندگی خود استفاده می کنید؟
کم
علت انتخاب گزینه فوق: ممکن است کسی که نظر می دهد از اهل ایمان باشد و موردی را به من تذکر دهد که باید کارم را اصلاح کنم خوب قطعا توجه می کنم اما اگر کسی بخواهد از روی کنجکاوی در زندگیم نظری بدهد اهمیت نمی دهم

27- آیا معتقدید که انسان باید همه مسائل زندگی اش را با فردی درمیان بگذارد؟
خیر
علت انتخاب گزینه فوق: نیازی نیست مسائل زندگیم را کسی بداند

28- تا چه میزان پس از بازگویی مسائل زندگی تان برای دیگران احساس راحتی می کنید؟
اصلاً
علت انتخاب گزینه فوق: مسائل زندگیم را معمولا برای کسی بازگو نمی کنم

29- تا چه میزان در زندگی خود کارها را نیمه تمام رها کرده اید؟
کم
علت انتخاب گزینه فوق:کاری را که شروع می کنم در گیرش می شوم و نمی توانم رها کنم و معمولا کاری را نیمه تمام نگذاشته ام

30- برای رسیدن به هدفهایتان در زندگی علیرغم طولانی شدن زمان دستیابی به نتیجه، چقدر تلاش خود را ادامه می دهید؟
بلی-در حد معمول توان خود
علت انتخاب گزینه فوق: سعی می کنم به چیزهایی که برایم ارزش دارند برسم و برای رسیدن تلاش می کنم

31- اساس سلامتی در طب كهن و اسلامی بر تعادل مزاج انسان است، و زمينه حدوث بيماريها با بر هم خوردن تعادل مزاج فراهم مي شود، از آنجا كه يكی از عوامل بسيار مهم در اين تعادل؛ نوع غذاهای مصرفي و تناسب تركيب آنها بر اساس طبع اجزای آنهاست، لذا براى حفظ سلامتی به مقتضای طبع كالبدی هر شخص و شرايط محيطی و نيازهای بدنی وی در هر زمان؛ بايد طبع مواد مصرفی را شناخته و در هر وعده غذايی بطور متناسب آنها را با هم جمع و مصرف نمود، براى رسيدن به اين توفيق تعادل سؤالات زير را باسخ دهيد:

الف: طبع جند درصد اجزای خوردنيها و نوشيدنيهاى مصرفيتان را می شناسيد؟ تقریبا" 50 درصد
ب: چند درصد موارد مصرف شما با ملاحظه تركيب متعادل و نياز مزاجی شما انجام مي گيرد؟ 50 درصد
ج: تركيب متعادل را چطور رعايت مي كنيد؟
در مجموع روز مراعات مي كنم

بخش دوّم: بررسي نوع و نحوه تغذيه

1- دفعات: (در طول شبانه روز چند وعده غذا مصرف مي كنيد؟)
3 وعده
*در صورت تعداد دفعات بیش از سه وعده، تعداد وعده های غذایی را در این قسمت درج نمایید:--------------

2- میان وعده: (بين وعده هاي اصلي غذا چه چيزي مي خوريد ؟)
چای میوه جات و سبزیجات شیرینی جات
*در صورت مصرف مواد غذایی دیگر نام آن ماده غذایی را در این قسمت درج نمایید:--------------------

صبحانه:

1- در صورت خوردن صبحانه؛ نوع صبحانه تان را دقیقاً مشخص نمایید:
نان پنیر خرما عسل گردو تخم مرغ انواع آش حلیم عدس انواع چای
*سایر موارد -------------

2-مقدار صبحانه تان را دقیقاً مشخص نمایید. – دو کف دست نان – دو عدد خرما – نصف قوطی کبریت پنیر – یک عدد گردو

3- اصلاً صبحانه نمی خورم؛ اگر در وعده های غذایی شما صبحانه نمی باشد، در صورت وجود علائم ذیل، آنها را مشخص نمایید:
گرفتگی بینی مشکلات سینوسی و سینوزیت سرما خوردن زیاد غلظت يا چسبندگی و خشكی ترشحات غالباً عدم دفع از بینی و دفع از حلق

ناهـار:

1-نوع ناهارتان را دقیقاً مشخص نمایید. (منظور از ناهار وعده ميان روزي است با تنوع تاخير ساعات)
انواع سالاد ماکارونی سبزیجات انواع چلوخورشت انواع آبگوشت پلو
*سایر موارد ------------

2-مقدار ناهارتان را دقیقاً مشخص نمایید. (حجم غذای پخته به ليوان معمولی) یک لیوان برنج پخته و از نصف کمتر خورشت برای شب

شـام:

1-نوع شامتان را دقیقاً مشخص نمایید.
ماکارونی الویه انواع چلوخورشت پلو نان انواع آشها
* سایر موارد -------------

2- مقدار شامتان را دقیقاً مشخص نمایید.یک لیوان برنج،یک لیوان خورشت و مقدار کمی نان
*در وعده غذایی ناهار یا شامتان به صورت روزانه به چه میزان از سالاد و سوپ استفاده می کنید؟ هر دو هفته یک بار از سوپ استفاده میکنم و در هفته هم دو بار از سالاد هر بار یک پیش دستی استفاده میکنم
* در وعده های غذایی خود به صورت روزانه چه میزان از غذاهای خانگی استفاده می کنید؟--اغلب اوقات

شرايط و وضعیت غذا خوردن

1- وضعيت غذا خوردن چگونه است؟
نشسته روی زمين

2- حال شخصى شما در حال صرف غذا چگونه است؟
با افکار مغشوش

3- غذا را با خانواده و جمع مصرف مي كنيد يا بصورت تنهايي؟
به صورت جمعى

4- محيطي كه در آن غذا صرف می كنيد آرام است يا شلوغ ؟ آیا همراه تماشای تلويزيون مي باشد ؟
توام با صحبت کردن

5- ظروف و وسايلي که هنگام طبخ و صرف غذا استفاده می نمایید، شامل کدامیک از موارد ذیل می باشد؟ درصد و موارد مصرف روزانه و هفتوانه و ماهانه وسالانه تان را از هر كدام دقيقا معين كنيد.
مسی سفید 80 درصد روزانه
تفلون 5 درصد دو ماه یکبار
آلومینیوم و روحی 20 درصد هفته ای سه بار
یکبار مصرف 10 درصد هفته ای یکبار
سنگی 10 درصد ماهی یکبار
بلور روزانه روزانه
انواع چینی كهن و مدرن (مثل آرکوپال) 80 درصد روزانه

گوارش

1-قبل از غذا (آيا قبل از غذا از آب يا نوشیدنی سرد استفاده مي كنيد ؟) :
آب چای
*در صورت مصرف مواد غذایی دیگر نام آن ماده غذایی را در این قسمت درج نمایید:---------------------

2- بعد از غذا ( آيا بعد از غذا از آب و يا مواد غذايی خاصی استفاده مي كنيد ؟):
میوه جات انواع سالاد
*در صورت مصرف مواد غذایی دیگر نام آن ماده غذایی را در این قسمت درج نمایید:--------------------

3- تناسب جویدن غذا (امروز سر سفره دقت کنید که غذا در دهانتان از وقت به دهان گذاشتن تا فرو بردن چند بار جویده می شود آیا خوب غذا را می جوید یا همینطور مخلوط کرده و می بلعید؟) :
غذا را نیمه جویده فرو می برم

4- تعداد جویدن غذا (تعداد جويدن غذا چند بار است؟) :------------10 بار

بررسی نحوه مصرف انواع آب

انواع آب مصرفی در سه گروه ذیل بررسی می شود، (استفاده بجا و صحیح انواع آبهای مصرفی، برای هر کدام از گروههای ذیل، مقابلش آورده شده است.)

1. آب مصرفی آشامیدنی: چشمه - آب لوله كشی ولى جوشيده

2. آب مصرفی در دم کرده ها و طبخ غذا: لوله كشی شهر بعد از كلرزدايی - آب باران - چشمه دستی – آب چاه تميز

3. آب مصرفی برای شستشو: لوله كشی شهر - آب باران - چشمه دستی - چاه تميز

 با توجه به دسته بندی نحوۀ مصرف انواع آب در سه گروه آشامیدنی - دم کرده ها و غذا ها – شستشو؛ مقابل هر کدام از عنوانهای ذیل نوع آبی که استفاده می نمایید را بنویسید.

آب مصرفی آشامیدنی: چشمه دستی
آب مصرفی در دم کرده ها و طبخ غذا:لوله کشی شهر
آب مصرفی برای شستشو:لوله کشی شهر

 چقدر با روش شارژ حيات آب و نورانی كردن آب و مواد مصرفی با ذكر و مكان متبرك آشنا هستيد و آنرا بكار می بريد؟ آشنا هستم اما خیلی کم بکار برده ام

بخش سوّم: بررسى نوع و مقدار مواد مصرفي بدن

راهنمای پر نمودن جداول :
 در ستون دوره زمانی ، مصرف خود را بصورت روزانه- هفتوانه– ماهانه – سالانه بنویسید.
 در قسمت میزان مصرف، مقدار مصرف خود را به یکی از واحدهای اندازه گیری(کیلوگرم، گرم، cc، mlو تعداد) درج نمایید.
 در جداول میوه جات و نوشیدنی های گیاهی دوره زمانی را در ستونهای که مصرف دارید، نوشته و بعد از آن به شماره، دفعات مصرفتان را درج کرده و سپس میزان مصرف خود را به واحدهای تعیین شده، مشخص نمایید. (انگور سبز تازه - ماهانه دوبار - هر بار 250 گرم)
 در ستون كيفيت؛ با اطلاع از ارگانیک يا غیرارگانیک بودن آنها را نوشته و در صورت بی اطلاعی از كيفيت بنويسيد: بازار
ارگانیک: محصولات كاملا طبيعی كه يا بطور طبيعی خودرو و غير پرورشی بوده، و در صورت پرورشی بودن فرايند توليد يافراوری آنها عاری از سمپاشی و كود شيميايی و داروهای شيميايی يا هورمونی يا افزودنيهاى صنعتی و نيز تغذيه كنستانتره و مكملهاى حيوانی يا شيميايی است.
غیر ارگانیک: محصولاتی است كه پرورشی بوده و فرايند توليد يافراوری آنها برخی از معايب فوق الذكر وجود دارد.
 سطر یادآوری به جهت دقت بیشتر شما در ذیل جداول آورده شده است تا اگر مواردی مصرف می کنید؛ ولی در جداول نیامده در قسمت سایر موارد سطر آخر هر جدول مشخص نمایید.
 حتماً به دو سوال مطرح شده ذیل جداول (ترک - خوردن) با دقت پاسخ دهید.

آب آشاميدني

آب چشمه دستی روزانه سه بار یک لیوان ارگانیک

نوشیدنی های گیاهی
دم نوش -عرقیات -شربت -كيفيت

شـــــــربـت
خاکشیر سالانه 5 لیوان بازار

دم نــــــــوش
چای سبز روزانه 2 لیوان بازار
نسکافه سالانه 2 لیوان بازار

شـــــــربـت
عسل هفته ای 4 قاشق غذا خوری ارگانیک
گلاب سالانه یک استکان بازار
لیمو هفته ای یک عدد بازار
انجیر هفته ای 10 عدد بازار
سیب ماهانه 3 عدد بازار
توت فرنگی سالانه 200 گرم
گلابی سالانه 500 گرم
آلو ماهانه 5 عدد
لبو سالانه 200 گرم
کامبوچا ماهانه 5 لیوان

*ترک کدام یک از موارد چای و نوشیدنی های گیاهی برای شما سخت است؟ هیچکدام
* به خوردن کدام یک از موارد چای ونوشیدنی های گیاهی بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ هیچ کدام

میوه جــــات و صیفجات
تازه- نرم- خشک- عصاره- كيفيت

تازه
انگور سبز ماهانه 2 بار هر بار 200 گرم
انگور سیاه ماهانه یک بار 200 گرم
آلو بخارا ماهانه یک بار 100 گرم
انجیر ماهانه یک بار 100 گرم
آلو برقانی ماهانه یک بار 100 گرم
انواع سیب ماهانه 3 بار هر دفعه یک عدد
خیار هفته یک بار 100 گرم
هندوانه هفته دو بار هر بار 200 گرم
موز ماهانه یک بار یک عدد
خرما روزانه دو بار هر بار یک عدد
آناناس ماهانه یک بار 200 گرم
گیلاس ماهانه یک بار 200 گرم
خرمالو ماهانه دو بار 200 گرم
نارنگی ماهانه دو بار 200 گرم
گرمک هفته 3 بار 100 گرم
گلابی ماهانه دو بار هر دفعه 200 گرم
پرتقال ماهانه 3 بار 200 گرم
نارگیل سالانه یک بار 100 گرم
شلیل هفته 2 بار هر دفعه 200 گرم
زرد آلو هفته 2 بار هر دفعه 200 گرم
آلبالو ماهانه 2 بار هر دفعه 100 گرم
هلو هفته 2 بار هر دفعه 200 گرم
خربزه ماهانه یک بار 200 گرم
کیوی ماهانه یک بار 200 گرم
لیمو شیرین ماهانه یک بار 200 گرم
توت سفید سالانه 4 بار هر دفعه 100 گرم
توت سیاه سالانه یک بار 100 گرم
شاه توت سالانه یک بار 100 گرم
زالزالک سالانه یک بار 100 گرم
انبه ماهانه یک بار 100 گرم
انار هفته ای 250 گرم
لیمو ترش ماهانه یک بار 100 گرم
شلغم سالانه 4 بار 100 گرم
هویج هفته ای 2 بار هر دفعه 100 گرم
انواع چغندر سالانه 3 بار هر دفعه 200 گرم
زردک سالانه یک بار 200 گرم

*ترک کدام یک از موارد میوه جات و صیفیجات برای شما سخت است؟ هیچکدام
* به خوردن کدام یک از موارد میوه جات و صیفیجات بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ کیوی – آلو سبز

سبزیجات خوردن
ریحان هفتگی 6 بار 50 گرم بازار
ترخون هفتگی 4 بار 50 گرم بازار
مرزه هفتگی 5 بار 50 گرم بازار
تربچه هفتگی 5 بار 50 گرم بازار
شاهی هفتگی 6 بار 50 گرم بازار
خرفه هفتگی 10 بار 50 گرم بازار
انواع کاهو هفتگی 4 بار 100 گرم بازار
کلم پیچ سالانه 5 بار 50 گرم بازار
انواع جوانه سالانه 4 بار 50 گرم بازار
زیتون سبز ماهانه 2 بار 100 گرم بازار

سبزیجات آشپزخانه ای
فلفل دلمه ای هفتگی 4 بار 100 گرم بازار
کرفس سالانه 5 بار 100 گرم بازار
گوجه فرنگی هفتگی 2 بار 100 گرم بازار
سیب زمینی هفته ای 1 بار 50 گرم بازار
بادمجان سالانه 4 بار 100 گرم بازار
گیشنیز ماهانه 4 بار 50 گرم بازار
شوید هفته ای 1 بار 50 گرم بازار
قارچ ماهانه 1 بار 50 گرم بازار
کدو ماهانه 1 بار 100 گرم بازار

سبزیجات چاشنی
موسیر سالانه 4 بار 50 گرم بازار
پونه سالانه 4 بار 20 گرم بازار

*ترک کدام یک از موارد سبزیجات برای شما سخت است؟ هیچکدام
* به خوردن کدام یک از موارد سبزیجات بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ سوسنبر- تره

ادویه جات و انواع چاشنی
نمک دریا روزانه 3 بار 10 گرم بازار
زردچوبه روزانه یک بار 10 گرم بازار
زعفران هفته ای دو بار 5 گرم بازار
شکر قهوه ای هفته ای 2 بار 50 گرم بازار
دارچین هفتگی یک بار 5 گرم بازار
آویشن ماهانه یک بار 5 گرم بازار
عسل هفتگی 5 بار 20 گرم بازار
لیمو عمانی هفتگی1 بار 20 گرم
انواع مربا ماهانه 2 بار 50 گرم خانگی

*ترک کدام یک از موارد ادویه جات و انواع چاشنی ها برای شما سخت است؟ نمک
* به خوردن کدام یک از ادویه جات و انواع چاشنی ها بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ فلفل

دانه های مغزدار
گردو هفته ای 4 بار یک عدد بازار
دانه کدو حلوایی سالانه 2 بار یک مشت
دانه آفتابگردان سالانه 3 بار یک مشت
تخمه کدو تنبل سالانه 2 بار یک مشت
تخمه هندوانه سالانه 3 بار یک مشت
تخمه ژاپنی سالانه 2 بار یک مشت
بادام زمینی سالانه 2 بار 10 عدد
بادام هندی سالانه 3 بار 5 عدد
بادام هفته ای یک بار 10 عدد بازار
پسته سالانه 10 بار 5 عدد بازار
فندق سالانه 5 بار 5 عدد بازار
کنجد ماهانه 4بار 20 گرم بازار

*ترک کدام یک از موارد دانه های مغز دار برای شما سخت است؟ هیچکدام
* به خوردن کدام یک از موارد دانه های مغز دار بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ بادام زمینی

غـــلات
دانه پخته
برنج روزانه یک بار 100 گرم بازار
جو ماهانه یک بار 50 گرم بازار
ذرت سالانه 5 بار 100 گرم بازار

دانه بو داده
برنج سالانه 5 بار 100 گرم بازار
ذرت ماهانه یک بار 50 گرم بازار

جوانه خام
گندم سالانه چهار بار 50 گرم بازار

رشته سفید
گندم ماهانه یک بار 50 گرم بازار

ماکارونی سفید
گندم ماهانه یک بار 150 گرم بازار

نان
گندم روزانه 2 بار یک چهارم

نان خشک
گندم سالانه 4 بار یک نان

*ترک کدام یک از موارد غلات برای شما سخت است؟ نان
* به خوردن کدام یک از موارد غلات بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ هیچکدام

حبوبـــات
لوبیا قرمز ماهانه 2 بار 50 گرم بازار
لوبیا سفید ماهانه 2 بار 50 گرم بازار
لوبیا سبز سالانه 5 بار 50 گرم بازار
لوبیا چیتی ماهانه 2 بار 50 گرم بازار
لوبیا چشم بلبلی ماهانه 1 بار 50 گرم بازار
ماش ماهانه یک بار 50 گرم بازار
نخود سالانه دو بار 50 گرم بازار
نخود فرنگی ماهانه دو بار 50 گرم بازار

*ترک کدام یک از موارد گیاهان و دانه های بنشنی برای شما سخت است؟ هیچکدام
* به خوردن کدام یک از موارد گیاهان و دانه های بنشنی بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ هیچکدام

گوشت دام و طیور
گوسفند هفته ای دو بار 100گرم بازار
خروس سالانه دو بار 300 گرم
بوقلمون هفته ای دو بار 200 گرم بازار
شتر سالانه 5 بار 200گرم بازار
بلدرچین سالانه یک بار 100 گرم بازار

*ترک کدام یک از موارد گوشت دام و طیور برای شما سخت است ؟ گوسفند
*به خوردن کدام یک از موارد گوشت دام و طیور بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید ؟ گاو

لبنيات گياهي و حيواني- اجزاء و محصولات حیوانی
دوغ كفير حیوان هفتگی یک بار یک لیوان بازار
ماست كفير حیوان سالانه 4 بار یک لیوان بازار
انواع شیر حیوان ماهانه 6 بار یک لیوان بازار
انواع بستنی حیوان ماهانه 10 بار 100 گرم بازار
انواع کشک حیوان ماهانه یک بار 100 گرم بازار
انواع خامه حیوان سالانه 5 بار 50 گرم بازار
انواع کره حیوان هفته ای 1 بار 50 گرم ارگانیک
انواع کله پاچه گوسفند سالیانه 4 بار 200 گرم ارگانیک
انواع دل گوسفند سالیانه 4 بار 100 گرم
انواع جگر گوسفند سالیانه 6 بار 100 گرم
انواع تخم طیور تخم مرغ هفته ای 2 بار 1 عدد

*ترک کدام یک از موارد لبنیات و تخم مرغ برای شما سخت است؟ هیچکدام
*به خوردن کدام یک از موارد لبنیات و تخم مرغ بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ هیچکدام

گوشت ماهیان
هوور سالانه 6 بار 100 گرم کنسرو بازار
قزل آلا دریایی سالانه 5 بار 100 گرم بازار
شوریده سالانه 2بار 100 گرم بازار

*ترک کدام یک از موارد گوشت ماهیان برای شما سخت است؟ هیچکدام
*به خوردن کدام یک از موارد گوشت ماهیان بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید ؟ کلا" به ماهی زیاد میلی ندارم

روغن و چربی
کلزا روزانه یک بار 100 گرم
زیتون ماهانه دو بار 50 گرم
کنجد هفته ای 4 بار 50 گرم

*ترک کدام یک از موارد از روغن و چربی برای شما سخت است؟هیچکدام
* به خوردن کدام یک از موارد روغن و چربی ها بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ هیچکدام

انواع شیرینی هاي خانگی يا صنعتی
انواع حلوا ماهانه 5 بار 50 گرم ارگانیک
انواع کلوچه ماهانه 1 بار 100 گرم بازار
انواع باقلوا تركي عربي يزدی ماهانه یک بار 50 گرم بازار
قطاب سالانه 2 بار 100 گرم بازار
پشمك سالانه 2 بار 100 گرم بازار
انواع شيريني خشک ماهانه 1 بار 50 گرم بازار
انواع شيرینی تخم مرغی (پنجره اى) سالانه 2بار 50 گرم بازار
زولبیا و بامیه سالانه 10 بار 50 گرم بازار
انواع كيك ها هفته ای یکبار 100 گرم بازار
انواع شيرني خامه ای سالیانه 4 بار 50 گرم بازار

*ترک کدام یک از موارد انواع شیرینی ها برای شما سخت است؟ هیچکدام
* به خوردن کدام یک از موارد انواع شیرینی ها بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ هیچکدام

غذای تهيه شده در بازار
انواع آش - شُله ماهانه یک بار 100 گرم
حليم بادنجان - حليم عدس ماهانه 1 بار 200 گرم

*ترک کدام یک از موارد غذاهای فوق برای شما سخت است؟ هیچکدام
*به خوردن کدام یک از موارد غذاهای فوق بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ غذای رستوران

غذاهای فاقد معيارهای پاكزيستی
انواع سس ماهانه یک بار 50 گرم
نانهای صنعتي – ماشيني - فانتزی سالانه سه بار 100 گرم
انواع کنسرو سالانه 6 بار 100 گرم

*ترک کدام یک از موارد فوق برای شما سخت است؟ هیچکدام
*به خوردن کدام یک از موارد فوق بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ دخانیات

غذاهای عوام: غذاهای نامبرده شده در این جدول حلال نمی باشد، و درج آنها به معنی تایید مصرف آنها نیست

هیچکدام را مصرف نمیکنند

*ترک کدام یک از موارد غذاهای فوق برای شما سخت است؟
*به خوردن کدام یک از موارد غذاهای فوق بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟

بخش چهارم: بررسي كاربرد مواد بهداشتي

كاربرد غير ايمن مواد بهداشتي

مواد بهداشتی در تماس مستقیم با بدن
انواع صابون روزانه 4 بار
انواع شامپو هفتگی 2 بار
انواع خمیر دندان روزانه یک بار

*ترک مصرف کدام یک از موارد فوق برای شما سخت است؟ شامپو و صابون
*به مصرف کدام یک از موارد فوق بی رغبت هستید و از کدام ابا دارید؟ داروهای صنعتی

بخش پنجم: بررسي محيط

مسكن
1-بررسی كيفيت ساختاری مسكن:

نوع سازه: بتونی سنگين
نوع سقف ساختمان :تخت
پوشش بام :ایزوگام
پوشش بیرون ساختمان:سیمان
نوع ساختمان :آپارتمانی

اگر ساختمانتان آپارتمانی است چند طبقه می باشد و دارای چند بلوک است؟بله-شما طبقه چندم زندگی می کنید؟ششم

2- میزان هوا و نور ورنگ ساختمان :
میزان هوا و نور و رنگ آن مناسب است یا نا مناسب است ؟ مقدار و رنگ را مشخص کنید.

الف- هوا کافی
ب- رنگ روشن
ج- نور زیاد

3- بررسی وضعیت هوای منزل:
الف- آیا در هوای منزل یا محیط شما آلودگی دود سیگار يا دود اتوميبل يا دود موتور كارگاهی وجود دارد؟ دود اتومبیل
ب- هوای منزل شما از لحاظ خشکی و رطوبت چگونه است؟ خشک

ج- آیا هوای منزل شما آلوده به غبار می باشد؟
بلی- کم

د- چه مقدار از هوای تازه در منرل بهره مند می شوید؟ زیاد
روزانه چند ساعت در معرض هوای تازه قرار می گیرید؟ 2 ساعت

هـ- از کدامیک از موارد ذیل جهت تهویه هوای منزل خود استفاده می نمایید؟ میزان ساعات استفاده خود را در روز یا هفته یا ماه و سال مشخص نمایید. هیچکدام

4- بررسی وضعیت روشنایی منزل:
الف- مقدار ساعاتي كه شبها تحت تابش جراغهاى سقفي هستيد را بنویسید:5 ساعت

ب- شبها منزل خود را چگونه روشن نگه می دارید؟
استفاده از لامپهای سقف و تابش از بالای سر

ج- در روشن نگاه داشتن منزل، از کدامیک از وسایل روشنایی ذیل استفاده می نمایید؟
لامپ گازی مانند مهتابی

سایر لامپهای مصرفی در این قسمت درج گردد:------------

فضا

5-انواع آلودگیهاى محيطي فضایی که در آن زندگی می کنید :
از نظر آلودگی هوا –آلودگی صوتی –آلودگی نوری وتشعشعی مناسب است یا نامناسب است؟ آنچه از آلودگی ها که وجود دارد را بگویید.

آلودگی هوا آلودگی صوتی آلودگی تشعشعی(دکل مخابرات، دکل برق و...)

-کدامیک از آلودگیهای نوری ذیل در منزل و فضایی که در آن زندگی می کنید، وجود دارد؟
لامپ های گازی مانند مهتابی تابش نور از بالای سر

6- بررسي آلودگي امواج
ابزارهاي الكتريكي؛ الكترونيكى، الكترومغناطيسى و تشعشعى که در طول روز با آن در ارتباط هستید را نام ببرید ؟
موبایل ماهواره

بخش ششم: فعاليت و استراحت

1- نحوه تحرک بدنی در فعاليتهاى روزانه :
حركت تند و سريع

2- نوع تحرک بدنی : هیچکدام
سایر ورزشها ---------------
انجام ورزش و نرمش به صورت:
مقدار (به ساعت): هیچکدام

3- استراحت:
* چند ساعت در شب می خوابید؟ 6ساعت معمولاً از چه ساعتی در شب می خوابید؟11
* چند ساعت در روز می خوابید؟بعضی اوقات یکساعت معمولاً از چه ساعتی در روز می خوابید؟ 2 بعد از ظهر

* شرایط خوابیدن شما چگونه است؟
به راحتی به خواب می روید
به راحتی از خواب بیدار می شوید

*نوع بستر شما چگونه است ؟-
*روی زمین می خوابید یا بر تختخواب؟ در تختخواب
*الياف بستر شما چگونه است؟ الیاف مصنوعی

بخش هفتم: احسـاس و ذهن

1. آیا اخیراً احساس کرده اید که به یک داروی نیروبخش موثر احتیاج دارید؟
کم
2. آیا اخیراً خوابتان به دلیل نگرانی زیاد بسیار کم شده است؟
به هیچ وجه
3. آیا اغلب هنگام شب، پس از خواب رفتن، ناگهانی از خواب می پرید؟
به هیچ وجه
4. آیا احساس کرده اید که مدام خسته اید؟
کم
5. آیا عصبی و بدخلق شده اید؟
زیاد
6. آیا بی دلیل از چیزی ترسیده یا دچار وحشتزدگی شده اید؟
زیاد
7. آیا احساس می کنید که همه چیز از اختیار شما خارج شده است؟
کم
8. آیا همواره عصبی و آشفته هستید؟
کم
9. آیا به گونه ای برنامه ریزی کرده اید که خود را مشغول و سرگرم نگهدارید؟
بیش از معمول
10. آیا برای انجام کارها بیش از گذشته وقت صرف کرده اید؟
بیش از معمول
11. آیا روی هم رفته احساس می کنید کارها را خوب انجام داده اید؟
در حد معمول
12. آیا از روشی که برای انجام وظیفه خود به کار برده اید راضی هستید؟
ب کمتر از معمول
13. آیا احساس می کنید نقش مؤثری در کارها دارید؟
در حد معمول
14. آیا احساس می کنید قادر به تصمیم گیری در امور هستید؟
در حد معمول
15. آیا می توانید از انجام فعالیتهای عادی خود لذت ببرید؟
در حد معمول
16. آیا خود را فرد بی ارزشی می دانید؟
به هیچ وجه
17. آیا احساس می کنید زندگی کاملاً نا امید کننده است؟
به هیچ وجه
18. آیا بارها فکر کرده اید که به علت ناراحتی عصبی هیچ کاری را نمی توانید انجام بدهید؟
کم
19. آیا احساس می کنید که آرزو دارید بمیرید و از همه چیز راحت شوید؟
به هیچ وجه

والحمد لله ربّ العالمين
pejuhesh242

بررسی های طبی حضوری

پستتوسط pejuhesh242 » سه شنبه مارس 11, 2014 6:10 pm

جمع بندی بررسیهای غیر حضوری

جمع بندی میزان آگاهی، آمادگی و همراهی سلامت جو

برداشت و استنباط دستیار از میزان آگاهی سلامت جو از طب جامع و روش درمانی و آمادگی و التزام وی برای پیگیری برنامه درمانی

میزان آگاهی سلامت جو از طب جامع زیاد خوب است اما توجه و التزام کافی به اجرای برنامه درمانی خود دارند

جمع بندی نوع و نحوه تغذیه

1- بررسی تناسب وضعیت دفعات وعده های غذایی با دفعات اجابت مزاج
وعده های غذایی سه وعده است و در طول روز سه بار اجابت مزاج دارند

2- بررسی وضعیت وعده های غذایی :
ناهار :سالاد –ماکارونی –سبزی –چلو خورشت –آبگوشت-پلو(دولیوان)- شام :ماکارونی –الویه –چلوخورشت –پلو-نان-آش(یک لیوان)

3- وضعیت مضغ و تعداد جویدن :
نیمه جویده-10 بار

4- بررسی وضعیت صبحانه :

5- شامل :نان –پنیر-گردو-خرما-عسل-تخم مرغ-آش-حلیم و عدس-چای(نان دو کف دست-دو عدد خرما-30 گرم پنیر-یک عدد گردو)

6- بررسی عادات ناصحیح غذا و میان وعده ها
فقط میان وعده ذکر شده شیرینی

7- عادات نامطلوب در وضعیت غذا خوردن
با افکار مغشوش و توام با صحبت کردن

8- بررسی نحوه استفاده نا مطلوب انواع آب مصرفی
در دم کرده ها و طبخ غذا از آب لوله کشی شهر استفاده دارند و برای شستشو

جمع بندی نوع و مقدار مواد مصرفی بدن

الف- رعایتها :

1- تعداد دفعات و زمان آبخوری
آب چشمه دستی روزانه یک بار 1لیوان

2- میزان مصرف آب میوه جات و سبزیجات با قید دوره زمانی مصرف و ذکر موارد
ذکر نشده است

3- نحوه استفاده از دم نوش ها ( طی دوره بیماری جهت درمان در یک مقطع زمانی خاص یا استفاده مستمر در برنامه رژیم غذایی )
چای سبز روزانه 2 لیوان-خاکشیر سالی 5 لیوان-نسکافه سالی 2 لیوان

4-میزان مصرف عصاره گیاهان با قید دوره زمانی :
ذکر نشده است

4- بررسی میزان مصرف مواد گیاهی به صورت خام (سبزیجات – میوه جات – غلات و...)

سبزیجات::ریحان ماهی 6 بار هر بار 50 گرم-ترخون ماهی 4 بار هربار 50 گرم-شاهی ماهی 6 بار هر بار 50 گرم-کاهو ماهی 4 بار هربار 100 گرم-زیتون سبز ماهی 2 بار هر بار 100 گرم –فلفل دلمه ای ماهی 4 بار هر بار 100 گرم-گوجه ماهی 2 بار هر بار 100 گرم-سیب زمینی هفته ای 1 بار 50 گرم- گشنیز ماهی 4 بار هر بار 50 گرم-شوید هفته ای 1 بار 50 گرم-قارچ ماهی 1 بار 50 گرم -کدو ماهی 1 بار 100 گرم-میوه :هندوانه هفته ای دو بار هربار 200 گرم-خرما روزانه دو بار هر بار یک عدد-گرمک هفته ای 3 بار 100 گرم-ششلیل هفته ای 2 بار هر بار 200 گرم-هلو هفته ای 2 بار هر بار 200 گرم-انگو سبز ماهی 2 بار 200 گرم-انگور سیاه سالی 1 بار 200 گرم-آلو بخارا سالی 1 بار 100 گرم-انجیر ماهی 1 بار 10 گرم-آلو برقانی ماهی 1بار 100 گرم-سیب ماهی3 بار یک عدد-خیار هفته ای 1 بار 100 گرم-موز ماهی 1بار 1عدد-آناناس سالی 1 بار 200 گرم-گیلاس سالی 1 بار 200 گرم-خرمالو سالی دو بار 200 گرم-نارنگی ماهی 2 بار 200 گرم-گلابی سالی 2 بار 200 گرم-زرد آلو هفته ای2 بار 200 رگم-خربزه سالی 1 بار 20 رگم-پرتغال ماهی 3 بار 200 گرم- آلبالو سالی 2 بار 100 گرم-نارگیل سالی 1 بار 100 گرم-کیوی سالی 1 بار 100 گرم-لیو شیرین ماهی 1 بار 200 گرم-غلات:برنج روزانه 1 بار هر بار 100 گرم-ماکارونی سفید ماهی یک بار 150 گرم-نان روزانه 2 بار یک چهارم-رشته سفید ماهی 1 بار 50 گرم

5- میزان استفاده از لبنیات ارگانیک
کره حیوانی هفتگی 1 بار 50 گرم

ب- عدم رعایتها :
1- موارد عدم تناسب در رژیم غذایی با گروه خون درمانی
میوه جات:گرمک- پرتغال-نارنگی-سیب
سبزیجات:بادنجان-سیب زمینی
ادویه:دارچین
دانه های مغزدار:پسته
غلات:ماکارونی جوانه گندم
حبوبات:لوبیا سفید – ماش
لبنیات:بستنی – شیر- کشک -خامه

2- بررسی مواد مصرفی غیر ارگانیک پر مصرف
مصرف ندارند

3- میزان التزام سلامت جو در تغییر عادات غذایی و التزام به اجرای برنامه درمانی
میزان التزام و توجه سلامت جو به اجرای برنامه درمانی خوب است و توجه کافی به درمان خود دارندو برای به دست آوردن سلامتی همه موارد را رعایت میکنند

4- میزان استفاده از غذاهای تهیه شده در بازار
انواع آش –شله ماهیانه یک بار 100 گرم- حلیم بادنجان و حلیم عدس سالی 5 بار هر بار 200 گرم

5- موارد پر مصرف غذاهای فاقد معیارهای پاکزیستی
انواع سس ماهی یک بار 50 گرم-نان صنعتی و ماشینی و فانتزی سالی سه بار هر بار 100 گرم-کنسرو سالی 6 بار هر بار 100 گرم

6- بررسی میزان استفاده کلیه موارد مصرفی در غذاهای عوام
مصرف ندارند

ج- بررسی نوع مواد مصرفی بدن :
بررسی انواع مواد غذایی پر مصرف در رژیم غذایی سلامت جو، شامل چهار گروه :

-آب :روزانه آب چشمه دستی یک لیوان

-مواد نباتی (میوه جات سبزیجات – صیفی جات ادویه جات گیاهان غلات حبوبات) :
میوه :هندوانه هفته ای دو بار 200گرم-خرما روزانه یک عدد-گرمک هفتگی 3 بار 100 گرم-شلیل هفته ای 2 بار 200 گرم-هلو هفته ای 2 بار 200 گرم-هویج هفته ای 2 بار 200 گرم-
سبزی :ریحان ماهی 6 بار 50 گرم-ترخون ماهی 4 بار 50 گرم-کاهو ماهی 4 بار 100 گرم-فلفل دلمه ای ماهی 4 بار 100 گرم-گشنیز ماهی 4 بار 50 گرم-شوید ماهی 1 بار 50 گرم-شاهی ماهی 6 بار 50 گرم-
غلات:برنج روزانه 1 بار 100 گرم-نان روزانه 2 بار یک چهارم
حبوبات:ماش ماهی یک بار 50 گرم-نخود فرنگی ماهی دو بار 50 گرم-لوبیا چیتی ماهی2 بار 50 گرم-
ادویه :نمک دریا روزانه 3 بار 10 گرم-عسل هفته ای 5 بار 20 گرم-شکر سرخ ماهی 2 بار هر بار 50 گرم-مربا ماهی دو بار 50گرم

-مواد حیوانی (طیور – انعام - ماهیها) :
گوشت گوسفند هفتگی دو بار هر بار 100 گرم-بوقلمون هفته ای دو بار هر بار 200 گرم-ماهی قزل آلا دریای سالی5 بار هر بار 100 گرم-شوریده سالی2 بار 100 گرم-هوورسالی 6 بار 100 گرم

جمع بندی وضعیت کارکرد ترشحات و دفع

1- بررسی شرایط کلیه موارد دفعی از لحاظ میزانهای غیر طبیعی ( کم یا زیادتر از حد طبیعی ):ترشحات سبزروشن –به صورت چسبندگی و کم

2-توضیح موارد غیر معمول :موارد غیر معمول ندارند
جمع بندی کار برد لوازم بهداشتی

1- بررسی مواد بهداشتی پر مصرف با دوره زمانی مستمر و بدون رعایت اصول محافظتی و بهداشتی (غیر ایمن) :مصرف ندارند
2- بررسی میزان التزام سلامت جو به ترک لوازم بهداشتی مضر و کاربرد غیر ایمن مواد بهداشتی :
جمع بندی پوشاک، محیط، فعالیت و استراحت
الف- پوشاک :
1- میزان استفاده از پوشاک با الیاف مصنوعی (با ذکر موارد)
لباس بیرون 100 % مصنوعی 7 ساعت-لباس خانه 70% مصنوعی و 30% طبیعی 17 ساعت-لباس زیر 80% طبیعی و 20% مصنوعی

2- میزان استفاده از پوشاک تنگ و فشارنده (با ذکر موارد در تماس با بدن یا بدون تماس با بدن)
استفاده ندارند

ب- بررسی محیط :

1- بررسی آلودگی های محیطی
آلودگی هوا- صوتی-لامپ گازی-تشعشعی-موبایل-ماهواره -دود اتومبیل

ج- فعالیت و استراحت :
1- بررسی وضعیت تحرک
حرکت تند وسریع
2- بررسی شرایط خواب
به راحتی به خواب میروند و به راحتی از خواب بیدار میشوند

نتیجه گیری و جمع بندی بررسی احساس و ذهن:تازگی عصبی و بد خلق شده و بی دلیل از چیزی میترسند

گزارش بررسیهای طبي حضوری از سلامت جو

اختیارات نجومی دخیل در تشخیص و درمان

الف) ساعت معاینه :10
ب) ساعات تشخیص بیماری :
ج) ساعات تجویز دارو :
د) ساعات تهیه دارو :
ه) ساعات تعلیم برنامه درمانی :
و) ساعات شروع درمان :
ز) ساعات مراجعه بیمار به دفتر طب :10
ح) ساعات بررسی پرونده سلامت جویان :
ط) طول درمان :

تشخيص طب رایج

نام دقيق بيماري فعلی سلامت جو در طب رایج: پسوريازيس

نشانه هاى بالينى ناراحتى فعلی

نام بیماری:پسوریازیس

علائم بيماري:
لکه های قرمز رنگ و کمی برجسته و خشک در ناحیه سمت چپ گردن 5 سانت و روی مچ و 4 سانت بالای مچ دست چپ و روی زانوی چپ حدود 2 سانتیمتر است و خارش شدید دارد و ترک خوردگی دست چپ که ترکها گاهی خیلی باز می شود و دردناک است –به صورت دوره ای تکرار می شود. در حال حاضر بعد از یک دوره درمان لکه های پوستی در ناحیه ی پشت مچ دست کمتر شده و خشکی ناحیه ی دست برطرف شده و خارش کمتر شده همچنین لکه ها تغییر رنگ داده و روشن تر شده روی ناحیه ی شست دست صورتی کم رنگ و ناحیه ی مچ دست کم رنگ تر شده

موارد تشديد علائم بيماري:
تماس با شوینده ها – خوردن غذاهای ادویه و فلفل دار

موارد تخفيف علائم بيماري
چرب و مرطوب نگهداشتن – رفتن به مناطق مرطوب مانند شمال

اندازه دريافت امواج / تشعشعات ايكس / راديواكتيو در گذشته

مدارك پزشكى دارد ؟ بلی

نوع مدارک پزشکی ( آزمایشات، سونوگرافی، سي تي اسکن، MRI و ... ) : آزمایش خون

شرح تفصیلی و تفسیری از مدارک پزشکی :

اقدامات تا به حال

1-اقدامات پزشکی انجام شده در مورد بیماری فعلی سلامت جو: یکبار مراجعه به متخصص پوست

2- اقدامات دارویی سلامت جو: هیچ دارویی مصرف نشده

3- قید کلیه روشهای درمانی ( روشهای طب رایج مانند جراحی و ... و سایر اقدامات طبی مانند گیاه درمانی، همیوپاتی، حجامت، فصد و ...) و میزان تاثیر هرکدام را بر روی سلامت جو: گیاه درمانی خوردن عرق کاسنی و عرق شاتره یکروز در میان بمدت 3 ماه با ترنجبین و خاکشیر و داروهای پرسیاوش و تخم گشنیز و ریشه کاسنی و چند گیاه دیگر و زالو درمانی در سه نوبت یکبار تعداد 10 زالو پشت هر گوش یکماه بعد تعداد 4 زالو پشت هر دست و یکماه بعد تعداد 10 زالو روی هر پا

كادر طبى معالج
نام و تخصص پزشکانی که سلامت جو به آن ها مراجعه نموده است.

دکتر کرباسی متخصص پوست طب رایج و دکتر اسحاقیان متخصص گیاه درمانی و یک مراجعه خانگی

سوابق بيمارهاى مهم در سلامت جو

بيمارهاى مهم گذشته سلامت جو:سردرد میگرنی یک طرفه همراه با درد چشم

اقدامات انجام شده براى آن طبق نظر پزشک معالج:. با مسکن و گاهی اوقات که درد بسیار شدید می شد با آمپول دگزامتازون

سوابق بیماریهای مهم در فامیل
(مانند بیماریهای وراثتی شامل؛ دیابت، هموفیلی، بیماریهای قلبی-عروقی و...)

سردرد میگرن در پدر بزرگ و خاله ها و دایی ها ومادر و خواهرشفاجو

نداشتن مینای دندان که باعث تحلیل لثه ها می شود در شفاجو و خواهرش که در طب رایج به علت ازدواج فامیلی پدر و مادرش که دختر عمو و پسر عمو بودند تشخیص داده شده است

معاینات توسط دفتر طب جامع

1-معاینات تشخیصی:

رنگ چهره:
گندمی همراه با زردي

رنگ بدن:
گندمي مايل به زرد

رنگ سفیدی چشم:
سفید با لکه های زرد کمرنگ و در چشم چپ هاله های خاکستری

روی زبان:
باردار سفید و کمی زرد

رنگ پشت لب پایینی:
قرمز کم رنگ

رنگ لکه های پوستی:
قرمز روشن و اکنون صورتی

نرمی و خشکی پوست:
خشک

سردی و گرمی بدن :
سرد

مزاج سن :39 سال مزاج فصل : سرد و تر مزاج محل سکونت : گرم و خشك

مزاج عضو محل ابتلا :

عضو مبتلا مزاج عضو مبتلا
مغز
گلو گرم
کبد
طحال
پوست سردو خشک
معده سرد و تر
استخوان سرد و تر
عضلات سرد و تر

مزاج بیماریهای مورد ابتلا :
نوع بیماری مزاج بیماری
پسوزیاریس گرم وخشک

شكل اندام:مستطیل

چاقی و لاغری اندام : لاغر

نوع لاغری : چهره لاغر مفاصل قابل مشاهده و برجسته واضح بودن غضروفهای حنجره و بینی

حالت موی سر :حالت دار
حجم موی سر :متوسط
جنس موی سر :معمولی

رنگ موی سر :
قهوه ای

جنس موی سر :
1-نازک
2-نرم

حجم موی بدن :
کم

انفعالات نفسانی : اين قسمت را دستيار بايد بدون طرح آنها با شفاجو؛ تشخيص دهد

ثبات رضایت از چیزی کم معاشرت کم حرف دقیق تابع مقررات
قاطع با تانی صحبت کردن ترسو سریع تصمیم می گیرد امیدوار به مسایل زود عصبانی می شود زود فروکش می کند حساس وزود رنج حسابگر توانا در بخشیدن سریع اشتباهات دیگران

نوع نبض :
خالی باریک طولی 1/5 انگشت عرضی نصف بند انگشت ضعیف کند نامنظم

تنفس: به مدت یک دقیقه به قفسه سینه شفاجو نگاه کنید و حرکت بالا آمدن آن را بشمارید و تعداد آن را در این قسمت درج نمایید: -----16-----

نبض: به مدت یک دقیقه انگشت سبابه را روی مچ دست شفاجو در راستای انگشت شصتش قرار داده، رگ جهنده را پیدا کنید و تعداد ضربان به مدت یک دقیقه شمرده و آنرا در این قسمت درج نمایید:----65----

وزن:45 قد:165 عرض شانه 37: فشار خون: (حتما با فشار سنج گرفته شود و عدد بالا و پایین آن دقیقا درج گردد.) بالا:-10پايين:-6------

2- معاینات پرسشی :

طعم دهان(ناشتا-زمانی که چیزی نخورده باشد): طعم خاصی ندارد

طعم دهان (اغلب اوقات – طعم همیشگی ) : طعم خاصی ندارد

تمایل غذایی: شیرینی شوری

سازگاری غذایی:غذاهای با طبع گرم

تمایل و اشتها به غذا : ا شتهای کاذب اشتهای زیاد با سیری زود رس

تمایل به آب و مایعات : تمایل کم به آب و مایعات

هضم غذا :

ترشحات دهان:

میزان طبیعی بزاق: میزان ترشح بزاق در یک فرد سالم معادل 500 الی 1500 میلی لیتر می باشد یعنی به اندازه دو ليوان معمولي تا یک بطری آب معدنی (یک و نیم لیتری)
زياد: در هنگام خوابيدن روی بالش جاری می شود .در هنگام صحبت در دهان جمع می شود. در هنگام خوردن غذا به راحتی با غذا تركيب می شود .
كم : در هنگام غذا خوردن براي بلع بهتر احتياج به خوردن آب داريد. در طول روز مرتب گلویتان خشك می شود و احساس نیاز به خوردن آب می کنید.
متوسط

ترشحات چشم :

آیا به قی کردن زیاد چشمها مبتلا هستید؟ خیر
میزان طبیعی اشک: میزان طبیعی ترشح پایه اشک در یک فرد سالم معادل 10 میلی لیتر می باشد یعنی به اندازه دو قاشق غذا خوری
زياد: در اثر كوچكترين ناراحتي اشكهايتان جاري مي شود در هنگام ناراحتی به راحتی اشك می ريزيد
كم:در هنگام بروز هر گونه ناراحتی به سختی اشكهايتان جاری می شود
متوسط

ترشحات گوش:
آیا گوش شما به ترشح زیاد مبتلاست؟ خیر

ترشحات پوست:
میزان طبیعی عرق: میزان ترشح عرق در یک فرد سالم معادل 100 میلی لیتر در روز می باشد یعنی تقریباً به اندازه یک سوم لیوان معمولی
1-در چه شرایطی عرق می کنید؟
در گرما هنگام فعالیت

2- میزان عرق شما چه قدر است؟
کم

3-کدام مواضع از بدن شما تعريق غيرعادی دارد؟ آن ها را مشخص نمایید.
دور گردن زیر بغل

ترشحات بينى:
میزان طبیعی ترشحات بينى: میزان ترشحات بینی در یک فرد سالم معادل cc 500 الی cc600 می باشد یعنی به اندازه دو شیشه نوشابه
1-كم:بيني شما خشك است و اين خشكی شما را اذيت می كند.
زياد :ميزان ترشحات زياد است. چندين مرتبه در روز مجبور به تخليه ترشحات هستيد.
کم

2- غلظت و رقت:
چسبندگی دارد
3- رنگ:
سبز روشن
4- مسبر خروج:
ترشح از مجرای بينی ترشح از حلق

ادرار:
میزان طبیعی ادرار: حجم ادرار طبیعی در یک فرد سالم در شرایط عادی روزانه معادل یک و نیم لیتر به اندازه یک بطری نوشابه یک و نیم لیتری می باشد.
كم و يا زياد ؟در طول روز چند بار ؟حجم آن در هر دفعه چقدر است؟
آیا متناسب با حجم مايعاتي است كه مصرف مي كنيد؟
تعداد در روز: 4 بار حجم: متوسط رنگ: زرد روشن

رنگ ادرار (قبل از ادرار چیز رنگی نخورده باشد) :
بی رنگ

بوی ادرار : کم بو

غلظت ادرار : رقیق

دفع:
حالت طبیعی مدفوع: مدفوع سالم طبیعی باید همانند سوسيس؛ به هم چسبیده باشد، به راحتی خارج شود، تخليه متناسب با حجم مواد مصرفی و تعداد نوبتهاى صرف غذا باشد، در صورت فقدان يكی از شرايط فوق و يا مشكلات ديگر آنرا بيان كنيد.
تناسب با تعداد وعده هاى غذا: به صورت روزانه انجام می شود ؟در طول روز چند بار ؟ بله 3 بار
تناسب حجمي با مواد مصرفي دارد؟ كمتر يا بيشتر؟ کمتر
در هر دفع تخليه كامل صورت مي گيرد؟ يا نه؟

حالت دفع: طبیعی
مشكلات ديگر:

رنگ مدفوع : تیره

بوی مدفوع : کم بو

ترشحات دستگاه تناسلي:
در صورت وجود هر نوع مشكل در اين زمينه آنرا شرح دهيد. مشکلی ندارم

خون ریزی از نقاط مستعد:لثه

خارش در پوست بدن :دارد

سرعت رویش مو :سریع

ریزش غیر معمول مو :ندارد

بثورات جلدی: ندارد

خواب و بیداری : خواب متعادل
خواب سبک

سرعت انفعال اعضاء :
سریعاً از محیط سرما متأذی می شود
سریعاً ازخشکی محیط متأذی می شود

قوه فهم و درک مطالب :
خوب فراموشکار

در انجام امور :
کند و کم انرژی با افعال مشوش (مضطرب)
با مداومت و پشتکار

گروه خون:-O

بررسی نحوه رویکرد سلامتجو نسبت به سفره سلامت

در سفره شما هر کدام از موارد ذیل چند درصد را تشکیل می دهد ؟

موارد: آب%10 مواد معدنی%0 مواد حیوانی%40 عصاره گیاهان%0 دم نوش گیاهی%60 خام گیاهخواری%10

آب میوه%50 شربت طبیعی%30 آب سبزیجات%20 غیر فریز%30 لبنیات پاک%5 کم چربی%40 پخته خشک%0

بریانی%10 سرخ آنی%30 پخته بخار%5 پخته آب%80

مصرف واکسن و آنتی بیوتیک در گذشته

الف) تمام واکسناسیون از بدو تولد تاکنون، واکسنهایی که به صورت همگانی انجام می شود، واکسناسیون در هنگام خارج از کشور، واکسناسیون اتباع خارجی:

واکسنهای دوران کودکی کزاز هپاتیت فلج اطفال واکسن های ضد سرما خوردگی

اگر نام واکسنی که شفاجو زده است؛ در موارد فوق آورده نشده، در قسمت سایر واکسن ها بنویسید.

ب) مصرف آنتى بيوتيك در گذشته دارد درصورت مصرف دارو نام آنها را مشخص نمایید:

Ampicillin Cefixim Penicillin Co-trimoxazole
Erythromycin Azithromycin Cephalexin Amoxicilin

*اگر شفاجو آنتی بیوتیکی مصرف می نماید که در موارد فوق الذکر نیامده، نام لاتین آن را بنویسید: ---------------

جمع بندی و تشخیص

تشخیص بیماری (با توجه به طب رایج) :پسوریازیس

تشخیص سوء مزاج و مزاج كالبد و مزاج عوارض و بيماريها :
مزاج عارضی گرم و خشک ،مزاج کالبد گرم و خشک و در 10 تا 13 سالگی گرم و خشک،مزاج بیماری گرم و خشک

شکل اندام در 13 سالگی:

شکل اندام مستطیل شکل:گرم و خشک
لاغر:خشکی
چهره ی لاغر:خشکی
قد متوسط:گرمی
---------------------
گرم و خشک

شکل اندام

مستطیل شکل :گرم و خشک

لاغر:خشکی

چهره لاغر پوست به استخوان چسبیده : خشکی

مفاصل قابل مشاهده و برجسته:گرمی

واضح بودن غضروف های حنجره و بینی: گرمی

قد متوسط:گرمی

استخوان بندی ریز (دو سر انگشتان شست و وسط روی هم قرار میگیرد): سردی

رگهای روی دست برجسته و بارز:گرمی
-------
مزاج کالبد گرم و خشک

دمای بدن:37

پیشانی:گرم اما نسبت به سایر نقاط گرمای کمتری دارد

زیرچانه:گرم

گردن:گرم

ساق پا:سرد
------------
قفسه ی سینه:گرم

شکم:گرم

پهلو ها :گرم
----------
:بدن گرم

پوست خشک:خشکی

رنگ چهره گندمی به همراه زردی :گرم و خشک

رنگ بدن گندمی به همراه زرد:گرم و خشک

رنگ سفیدی چشم سفید بالکه های زردکم رنگ و هاله های خاکستری درچشم چپ:گرم و خشک و سرد و خشک

خارش در پوست :گرمی

خونریزی از لثه:گرمی

لکه های پوستی قرمز رنگ بوده و اکنون به رنگ صورتی:گرمی

مو:حالت دار:گرم و خشک –حجم زیاد:گرم و خشک–ضخیم :گرمی ونرم:تر :-قهوه ای:گرم –سرعت رویش مو سریع:گرم و تر

ثبات رضایت:گرم و خشک

کم معاشرت:سردی

کم حرف:سردی

دقیق:گرمی

تابع مقررات:گرمی

قاطع:گرمی

با تانی صحبت می کند :سردی

ترسو:سردی

سریع تصمیم میگیرد:گرمی

امیدوار به مسائل:گرمی

حساس وزود رنج:سرد و خشک

زود عصبانی می شود و زود فروکش میکند:گرمی

حسابگر:سرد و خشک

توانا در بخشیدن سریع اشتباهات دیگران:گرمی

دهان طعم خاصی ندارد:گرم و خشک

تمایل غذایی شیرینی وشوری :سرد وتر و سرد و خشک

سازگاری با طبع گرم :سردی

اشتها وتمایل به غذا اشتهای کاذب با سیری زود رس:سرد و خشک

تمایل کم به اب ومایعات :سرد و تر

قوه فهم مطالب : خوب :گرمی

فراموشکار :سرد و تر

در انجام امور :کند وکم انرزی :سردی

با مداومت وپشتکار :گرمی

با افعال مشوش:گرمی

وضعیت خواب:خواب سبک:گرمی

سرعت انفعال اعضا:از سردی وخشکی محیط متاذی میشود:سرد و خشک
--------------------------
25 عدد نشانه ی گرمی
13 عدد نشانه ی خشکی
14 عدد نشانه سردی
5 عدد نشانه ی رطوبت

--------------------
مراج عارضی صفرا

زبان باردار سفید و کمی زرد

---------
مزاج معده سرد

تمایل کم به آب و مایعات و کبد گرم نیست

بررسی و تشخیص تناسب ورودی ها و خروجی های بدن (با توجه به قسمت دفع) :
ترشحات بيني خشك است.

ترشح از پشت حلق

سه بار در روز دفع دارد ولي دفع ناقص است و گاهي با سوزش است

بررسی نبض و تشخیص مزاج و بیماری شفاجو با توجه به آن :
نبض خالی(مانند مشک تهی است):نشانه ی سردی

ضعیف (هنگامی که فشار دست را روی ان زیاد می کنیم قطع می شود):نشانه ی سردی

باریک(قصیر یعنی طول نبض کمتر از چهر انگشت است):نشانه ی خشکی

کند (زمان انبساط رگ به درازا میکشد، درنگی و بطیء است) :نشانه ی سردی

منظم (نبض ب یک حالت و ترتیب جلو میرود):نشانه ی گرمی

ارتفاع دارد (در نوک انگشتان فرو می رود): نشانه ی گرمی
pejuhesh242

تشخيص طبي

پستتوسط pejuhesh242 » چهارشنبه مارس 12, 2014 12:42 am

...

اين ادراج فقط براى متصديان درمان قابل دسترسي است.
pejuhesh242

برنامه درماني

پستتوسط pejuhesh242 » چهارشنبه مارس 12, 2014 12:44 am

...

اين ادراج فقط براى متصديان درمان قابل دسترسي است.

گزارشهاي شفانما و اردوهاي سلامتجو در اين غرفه ها درج شده است:
pejuhesh242

بازگشت به 010251001

Aelaa.Net