ماهنامه اردوی 47 سلامت - ماه رجب 1435

ماهنامه اردوی 47 سلامت - ماه رجب 1435

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه ژوئن 17, 2014 4:02 pm

تصوير

بسم الله الرّحمان الرّحيم وبه نستعين إنّه خير ناصر ومعين الحمد لله ربّ العالمين
وصلّى الله على محـــمّد و علي و آلهما الطّيّـبـين الطّاهرين ولعنة الله على أعدائهم أجمعين أبدالآبدين

قال الله تعالى في القرآن الكريم : وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ



ماهنامه اردوی 47 سلامت


گام هفتم


گزارشات، اظهارات، نکات، تجربیات، نتایج سلامتجویان و پاسخ به سوالات عمومی


ماه رجب سال 1435


Image
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 47 سلامت - ماه رجب1435 - فصل اول

پستتوسط pejuhesh231 » دوشنبه دسامبر 08, 2014 12:12 am

خداوند به کسانی کمک می کند که آنها نیز به خودشان کمک کنند


فصل اول: گزارشات و نتایج و اظهارات


در تعالیم مکتب وحی از میان انواع خوراکهای سالم؛ بیشترین خوراک انبیاء و اوصیاء الهی علیهم السلام از بین خوراک پختنی؛ آشها معرفی شده و بر مصرف آن بسیار تاکید شده است. از این رو می بینیم که در فرهنگ تغذیه ای همه ملل جهان از دیر باز آشها جایگاه وپژه ای داشته اند و از بیشترین تنوع برخوردار است. آنچنانکه رایج ترین نوع غذای بشری محسوب می شود؛ بطوریکه از اوایل کودکی تا آخر پیری و پایان زندگانی، در بیماری و درمان و نقاهت و سلامتی، در داری و نداری، همواره مورد مصرف همگان بوده است.

آشها به سبب نحوه پخت و ماهیت همگن نهایی شان، دارای روند هضم و جذب آسانی بوده، بلکه از خاصیت آماده کننده و جدا کنندگی زوائد و سمومات بدن برخوردارند و بدن را قادر می سازند که این اخلاط فاسد را که علت العلل انواع بیماریها هستند به آسانی بیرون بریزند؛ خصوصا آشهای ترش که خواص درمانی شان برای دفع زوائد و پاکسازی بدن بیشتر است و فرد با اجرای این روش در غالب یک برنامه درمانی ساده و کوتاه مدت که اصلش هم نوعی خوراک خوردن است؛ هم سبک شدن را به آسانی تجربه می کند، هم تعدیل مزاج را براحتی موفق می شود و هم به پاکسازی اولیه و عمومی بدنش نائل می شود.



اردوی چهل و هفتم برنامه اصلاح مزاج و تعدیل وزن و پاکسازی بدن



سلامتجوی اول:

شناسه 00443173

انضباط اردو (ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها، التزام به برنامه های اردو): ورود به وقت – عدم انجام برنامه ها به وقت – حفظ آرامش - نداشتن تقويت فضاي مناسب براى موفقيت اردو – عدم وجود نظم محيط و وسايل

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها: عمدتا از آشهای توصیه شده استفاده نموده اند. مصرف پرهیزات برنامه را داشته اند.

تغییرات حاصله بعد اردو (تعديل وزن، بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): 1کیلو کاهش وزن - کمتر شدن بار زبان



سلامتجوی دوم:

شناسه 00443172

انضباط اردو (ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها، التزام به برنامه های اردو): عدم ورود به وقت – انجام برنامه ها به وقت بوده – حفظ آرامش - عدم وجود تقويت فضاي مناسب براى موفقيت اردو – نظم محيط و وسايل

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها: عدم ارسال مستندات برنامه - مصرف پرهیزات برنامه

تغییرات حاصله بعد اردو (تعديل وزن، بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): 1کیلو کاهش وزن - نشاط بیشتر - رفع سردرد - کمتر شدن بار زبان - بهبود وضعیت اجابت مزاج



سلامتجوی سوم:

شناسه 00443171

انضباط اردو (ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها، التزام به برنامه های اردو): ورود به وقت – انجام برنامه ها به وقت – حفظ آرامش - تقويت فضاي مناسب براى موفقيت اردو – رعایت نظم محيط و وسايل

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها: مصرف پرهیزات برنامه - عدم رعایت طبع و مزاج خوراکی ها - عدم ارسال مستندات برنامه

تغییرات حاصله بعد اردو (تعديل وزن، بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): 3کیلو کاهش وزن - اصلاح یبوست



سلامتجوی چهارم:

شناسه 00443210

انضباط اردو (ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها، التزام به برنامه های اردو): ورود به وقت – عدم انجام برنامه ها به وقت – حفظ آرامش - تقويت فضاي مناسب براى موفقيت اردو – عدم وجود نظم محيط و وسايل

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها: عدم ارسال مستندات برنامه - مصرف پرهیزات برنامه

تغییرات حاصله بعد اردو (تعديل وزن، بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): 1کیلو کاهش وزن - اصلاح اجابت مزاج - سفیدی چشم




Image


Image


Image
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 47 سلامت - ماه رجب1435 - فصل دوم

پستتوسط pejuhesh231 » دوشنبه دسامبر 08, 2014 12:20 am

فصل دوم: نکات و تجربیات حاصل از عدم اجرای صحیح برنامه


گام هفتم سلامت


تنوع و تعدد بسیار خوراکهای این برنامه:
اگر چه بهترین صورت اجرای نسخه " آش غوره همراه با زنجبیل " است، اما از امتیازات این برنامه تنوع بسیار غذاهای آن است که با توجه به فراوانی انواع آشها، شخص در انتخاب نوع آش در هر وعده و هر روز آزاد است. ولذا اجرای برنامه بصورت "آش غوره معروف و متداول" محدود نبوده و می توان انواع آشها را بکار برد، و این در صورتی است که ارکان اربعه برنامه رعایت شود:
1- آش ترش و حاوی غوره و زنجبیل بودن
2- پرهیز از محذورات ترکیبی و رعایت شرایط تهیه آش
3- پرهیز از نبایسته های برنامه و رعایت بایسته های آن
4- مصرف بسیار آش در هر سه وعده غذایی بلکه در فرصتهای مابین وعده



من بار اول که در این برنامه شرکت کردم، در حين اجراي اين برنامه بخاطر بی میلی به آش و کم مصرف کردن آش و سوپ، دچار ضعف می شدم
اما در بار دوم که تنوع آشها و سوپهای برنامه را دانستم
و سعی کردم طبق قاعده و اصل برنامه؛ بیشتر تنوع به آنها بدهم
و هر موقع احساس گرسنگی کردم: چه وعده های اصلی و چه بین وعده ای از این آش و سوپهای متنوع و خوشمزه استفاده کنم،
هم معده ام راحتتر بود؛ چون فقط یک نوع خوراک (آشها و سوپها) را استفاده می کردم،
و هم دیگر آن احساس بی میلی و ضعف را نداشتم
و نتایج بهتری هم گرفتم


تصوير
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 47 سلامت - ماه رجب1435 - فصل سوم

پستتوسط pejuhesh231 » دوشنبه دسامبر 08, 2014 12:21 am

فصل سوم: پاسخ به سوالات عمومی


سوال: من كم خوني دارم، آیا می توانم در این گام سلامت شرکت کنم؟

جواب: باید علائم بالینی و سایر موارد بررسی شود و مشخص شود که شدت کم خونی چگونه است. برای کم خونی های شدید باید هماهنگی و برنامه ریزی قبلی با کلینیک و بخش درمان بشود تا ضمن بررسی های طبی و مشخص شدن توان اجرا؛ نسخه های تکمیلی، و مراقبت و اشراف و مدیدیت مناسب نحوه اجرای سلامتجو باشد.

Image
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 47 سلامت - ماه رجب1435 - فصل چهارم

پستتوسط pejuhesh231 » دوشنبه دسامبر 08, 2014 12:24 am

فصل چهارم: گزارش رسانه


خطير بودن محصولات تراريخته


بخش سوم

هشدار پزشکان آمریکایی نسبت به مصرف محصولات کشاورزی تغییر یافته ژنتیکی

تهران - ایرنا
محققان آکادمی پزشکی زیست محیطی آمریکا ضمن هشدار در باره مصرف محصولات کشاورزی تغییر یافته ژنتیکی اعلام کردند: ارتباط معنی دار و قوی بین مصرف محصولات تغییر یافته ژنتیکی و بروز بیماری های مختلف وجود دارد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، بنا به اعلام آکادمی پزشکی زیست محیطی آمریکا (AAEM)، پزشکان این کشور موظف شده اند به مردم، جامعه پزشکی و بیماران خود در خصوص اجتناب از محصولات تغییر یافته ژنتیکی (GM)، آموزش های لازم را ارایه کنند.

مقالات متعدد منتشر شده توسط (AAEM) نشان می دهد که بیماری های مهمی در آمریکا از جمله عقیم شدن، اختلال در سیستم ایمنی بدن، پیری زود رس، اختلال در تولید هورمون انسولین و مشکلات در اندام های اصلی بدن مانند دستگاه گوارش مرتبط با مصرف محصولات تغییر یافته ژنتیکی است.

یکی از پزشکان عضو آکادمی پزشکی زیست محیطی آمریکا اظهار داشته است که قبلا از گیاه سویا برای درمان برخی از انواع آلرژی استفاده می کرده ولی اکنون که گیاه سویا از طریق مهندسی ژنتیک تغییر یافته، به کارگیری آن خطرناک است و مردم آمریکا باید از مصرف آن خود داری کنند.

دکتر جنیفر آرمسترانگ رییس آکادمی پزشکی زیست محیطی آمریکا (AAEM) نیز اظهار داشت که پزشکان نشانه ها و تظاهرات بیماری های مختلف حاصل از مصرف محصولات تغییر یافته ژنتیکی را زمانی در بیماران خود مشاهده می کنند که برای معالجه آنان دیر شده است.

در مطالعات انجام شده بر روی موش های ماده که با گیاه سویای تغییر یافته ژنتیکی تغذیه شده بودند مشخص شد که اغلب نوزادان آنها در سه هفته پس از تولد مردند در حالی که نرخ مرگ و میر در میان موش های ماده ای که با مواد غذایی طبیعی تغذیه شده بودند کمتر از 10 درصد بود؛ نوزادان تغذیه شده با محصولات تغییر یافته ژنتیکی نیز کوچک اندام بودند و در سن بلوغ، مشکلات بارداری داشتند.

در اثر تغذیه موش های نر با گیاه سویای تغییر یافته ژنتیکی، تغییراتی در فرآیند اسپرم سازی موش ها ایجاد شد به طوری که حتی جنین های حاصل از والدینی که با محصولات تغییر یافته ژنتیکی تغذیه شده بودند، تغییراتی را در DNA خود نشان دادند.

معضلات مربوط به تولید مثل در میان دام ها نیز دیده شده به طوری که مطالعاتی که در ایالت های هاریانا و آندرا پرادش در کشور هندوستان به انجام رسیده نشان داده است که اغلب بوفالوهایی که با پنبه دانه تغییر یافته ژنتیکی تغذیه شده بودند به مشکلاتی از قبیل تولد پیش رس و ناقص، سقط جنین، ناباروری و بیماری پرولاپس قلبی دچار شدند و بسیاری از آنها تلف شدند.

در کشور آمریکا، صدها زارع گزارش داده اند که هزاران راس خوک پرورشی در اثر مصرف واریته هایی از ذرت تغییر یافته ژنتیکی عقیم شده اند، تعدادی آبستنی ناقص داشته و برخی به جای تولد فرزند، زهدان مملو از مایع داشته اند.

عقیم شدن بر اثر مصرف ذرت تغییر یافته ژنتیکی، در گله های گاوهای نر و ماده نیز در آمریکا مکررا گزارش شده است؛ در حال حاضر در جامعه انسانی آمریکا رویدادهایی مانند تولد نوزادان با زن کم، ناباروری و مرگ نوزادان در حال افزایش است.

آکادمی پزشکی زیست محیطی آمریکا (AAEM) اعلام داشته است که با توجه به اینکه حیوانات در اثر تغذیه با محصولات تغییر یافته ژنتیکی مبتلا به بیماریهایی خطرناک از جمله اوتیسم، چاقی، دیابت، آسم، سرطان، بیماری قلبی، آلرژی و مشکلات تولید مثل شده اند، مشابه این گونه بیماریها و عوارض در میان جامعه انسانی آمریکا نیز مکررا مشاهده شده است به طوری که طی 9 سال پس از کشت گسترده ذرت GM در سال 1996 در آمریکا، میزان ابتلاء مردم به بیماریهای قلبی - عروقی تقریباً به دو برابر رسید و از 7 درصد به 13 درصد افزایش یافت.

آکادمی یاد شده خاطرنشان می کند که مردم آمریکا نباید منتظر نتایج آزمایشات و مطالعات بر روی محصولات تغییر یافته ژنتیکی شوند و ضروری است از مصرف هر گونه محصول GM از جمله سویا، ذرت و مشتقات آنها، پنبه دانه، روغن کلزا و قند حاصل از چغندر قند تغییر یافته ژنتیکی خودداری کنند مگر آنکه این گونه محصولات ارگانیک و یا حاوی برچسب non-GMO باشند.

انسان محور هر گونه توسعه است و تضمین کامل سلامت مردم و بقای پایدار جامعه انسانی باید دغدغه همگان باشد و بنابراین، موضو هایی از جمله افزایش تولیدات کشاورزی از طریق دست ورزی ژنتیکی و موارد مشابه، باید با دقت بسیار مورد ارزیابی مخاطرات زیست محیطی، مطالعه و بررسی علمی و پزشکی بیطرفانه، بلند مدت و همه جانبه قرار گیرد و در این خصوص، اطلاع رسانی کامل و مستمر به آحاد جامعه صورت گیرد.
علمی ( 1 ) **9014**1440
Image


بخش چهارم این سلسله مباحث را در ماهنامه شماره بعد پیگیری کنید

والحمدلله رب العالمین

.
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm


بازگشت به ماهنامه اردوهای سلامت


Aelaa.Net