ماهنامه اردوی 44 و 45 سلامت - جمادی الاخر و رجب 1435

ماهنامه اردوی 44 و 45 سلامت - جمادی الاخر و رجب 1435

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه ژوئن 17, 2014 12:15 pm

تصوير

بسم الله الرّحمان الرّحيم وبه نستعين إنّه خير ناصر ومعين الحمد لله ربّ العالمين
وصلّى الله على محـــمّد و علي و آلهما الطّيّـبـين الطّاهرين ولعنة الله على أعدائهم أجمعين أبدالآبدين

قال الله تعالى في القرآن الكريم : وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ



ماهنامه اردوی 44 و 45 سلامت


گام هفتم


گزارشات، اظهارات، نکات، تجربیات، نتایج سلامتجویان و پاسخ به سوالات عمومی


ماه جمادی الاخر و رجب سال 1435
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 44 و 45 سلامت - جمادی الاخر و رجب 1435

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 08, 2014 11:50 pm

خداوند به کسانی کمک می کند که آنها نیز به خودشان کمک کنند


فصل اول: گزارشات و نتایج و اظهارات


در تعالیم مکتب وحی از میان انواع خوراکهای سالم؛ بیشترین خوراک انبیاء و اوصیاء الهی علیهم السلام از بین خوراک پختنی؛ آشها معرفی شده و بر مصرف آن بسیار تاکید شده است. از این رو می بینیم که در فرهنگ تغذیه ای همه ملل جهان از دیر باز آشها جایگاه وپژه ای داشته اند و از بیشترین تنوع برخوردار است. آنچنانکه رایج ترین نوع غذای بشری محسوب می شود؛ بطوریکه از اوایل کودکی تا آخر پیری و پایان زندگانی، در بیماری و درمان و نقاهت و سلامتی، در داری و نداری، همواره مورد مصرف همگان بوده است.

آشها به سبب نحوه پخت و ماهیت همگن نهایی شان، دارای روند هضم و جذب آسانی بوده، بلکه از خاصیت آماده کننده و جدا کنندگی زوائد و سمومات بدن برخوردارند و بدن را قادر می سازند که این اخلاط فاسد را که علت العلل انواع بیماریها هستند به آسانی بیرون بریزند؛ خصوصا آشهای ترش که خواص درمانی شان برای دفع زوائد و پاکسازی بدن بیشتر است و فرد با اجرای این روش در غالب یک برنامه درمانی ساده و کوتاه مدت که اصلش هم نوعی خوراک خوردن است؛ هم سبک شدن را به آسانی تجربه می کند، هم تعدیل مزاج را براحتی موفق می شود و هم به پاکسازی اولیه و عمومی بدنش نائل می شود.


تصوير

اردوی چهل و چهارم و چهل و پنجم برنامه اصلاح مزاج و تعدیل وزن و پاکسازی بدن


سلامتجوی اول:


شناسه طبی 010263001


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) ارتباط موثر و خوبی با متصدیان اردو داشتند

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : اجرای مناسبی داشتند و همه موارد را کاملا رعایت نمودند

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): وضعیت اجابت مزاج خیلی بهتر شده، خواب آلودگی و رخوت رفع شده، گرسنگی کاذب برطرف شده، پوست روشنتر شده. زردی چشم و بار زبان کم شده

اظهارات مدیر اردو در مورد سلامتجو براي بهره اش از اردوها: این سلامتجو تا کنون در بسیاری از اردوهای سلامت شرکت نموده و در اکثر آنها اجرای خوبی داشته است. می توان گفت در همه اردوها یا به عنوان دستیار و پرستار؛ و یا بعنوان سلامتجو حضور فعال دارند.
از آنجا که بخاطر بیماری حاد همسرشان؛ که رایج از درمان آن عاجز ماند بلکه بیمار را هم جواب کرد؛ و بعد بیمار به طب جامع متوصل شد و در مدت کوتاهی و البته با التزام خوبی که از خود نشان داد، بیماریش تحت نظر و درمان مرکز طب جامع بطور کامل شفا پیدا کرد؛ و همچنین آثار خوبی که خود این سلامتجو از اردوهای سلامت دید؛ بعنوان یک رابط طبی بسیار قوی؛ چه در حوزه اش و برای دانشجویانش، و چه در خارج؛ بقول خودش بعنوان زکاه سلامتی اش و بهره اش از اردوها و دانسته هایی که از طب جامع برایش حاصل شده و به منظور نشر علوم الهی؛ به خوبی و توانمندی؛ هماهنگ با برنامه های طب جامع؛ افراد را در مسیر آگاهی از آلودگی های موجود راهنمایی می نماید.
آرزومندیم افرادی همچون ایشان؛ ضمن بهره مند شدن از علوم و معارف الهی؛ در نشر هرچه بیشتر این علوم، موفق و پرتوان و سلامت باشند.


سلامتجوی دوم:


شناسه طبی 010258004


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خوب بوده است

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : اجرای مناسبی داشتند و همه موارد را رعایت نمودند

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): احساس نبض در دست بعد از مدتها که نبض لمس نمی شد و امکان گرفتن فشار خون از روی دست میسر نبود و با اجرای این اردو، فراهم شده، سنگینی سر رفع شده، احساس سبکی به بدن برگشته، درد کلیه ها از بین رفته و پوست حالت روشنتر و بهتری گرفته.
چشم شفافتر شده و فقط لکه های زرد کمرنگ کناره های داخلی سفیدی چشم وجود دارد و لایه داخلی زبان سفیدی کمتر شده


اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: بنده اصلا در اردوها شرکت نداشتم و اولین اجرا از طریق حوزه بود که داشتم. هم به تعدیل مزاج و هم به تعدیل وزن دست پیدا کردم و پاکسازی هم در بدنم صورت گرفته است. بنده دچار بیماری کاتایامی بودم یعنی نبض از دست نداشتم و مجبور بودم از پا فشار بگیرم اما به طرز باور نکردنی این مشکلم رفع شد و عروق دستم باز شد و از دست فشارم را کنترل می کنم. الان پوست صورتم روشن شده و احساس سبکی و راحتی در بدن دارم و درد کلیه داشتم که الان اصلا درد ندارم و سنگینی سر داشتم و با وجود استفاده از قرص فشار؛ فشارم روی 16 بود ولی الان بدون قرص؛ روی 10 و 11 است. قبلا اجابت مزاجم روزی 2 بار بوده متناسب با وعده ها نبوده از نظر حجم کم و با سهولت نبود اما الان روزی 4 بار متناسب با وعده های غذایی هست و از نظر حجم زیاد و با سهولت بوده. وزنم 61 کیلو قبل اردو بود و حالا 55 کیلو بوده یعنی 6 کیلو وزنم متعادلتر شده است. قصد دارم از این به بعد حتما یکی از وعده های غذایی ام را سوپ قرار دهم چون تجربه خوردن سوپ و آش را نداشتم و به خاطر باز شدن عروقم این برنامه را با مشورت مسئول حوزه و متصدی اردو 40 روز ادامه میدهم.


سلامتجوی سوم:


شناسه طبی 010248008


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خوب بوده است

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : اجرای مناسبی داشتند

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): ): یبوست بهتر شده، خشکی روی گونه ها از بین رفته، کمردرد و پادرد خیلی کم شده، اشتهای کاذب از بین رفته، در دوره قائدگی خونریزی باز شد، سردی و یخی در بدن و دست و پا خوب شده است. بار زبان کمتر شده و سفیدی چشم شفافتر و پلک زیر چشم کمی قرمز تر شده


اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: بنده برای تعدیل وزن آمده بودم که تقریبا به آن رسیدم و احساس میکنم مزاجم هم بهتر شده. وزنم پایین آمد؛ سبکتر شده ام؛ گرفتگی عضلاتم حین خواب خیلی کمتر شده است؛ خشکی گونه ها رفع شده است؛ و در موقع پریودی خونریزی نداشتم که در این ماه حبس خونریزی رفع شد و جریان عادی پیدا کرد. احساس سبکی در بدن و دست و پایم دارم و دیگر اندامهایم تیر نمیکشد. قصد دارم حتما از آش و سوپ در وعده های غذایی استفاده کنم و خیلی از موارد ناسالم را حذف کنم و حتما دوست دارم در برنامه های ماه بعد شرکت کنم. اجابت مزاج قبلا روزی 1 بار بوده و گاهی با سختی ولی در اردو 2 بار یا 3 بار بوده و با سهولت و با حجم زیاد بوده. وزنم الان 72 کیلو شده در حالیکه قبل از اردو 77 بود و میزان 5 کیلو کم کردم و از این بابت خوشحالم.

تصوير
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 44 و 45 سلامت - جمادی الاخر و رجب 1435

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 09, 2014 12:40 am

فصل دوم: نکات و تجربیات حاصل از عدم اجرای صحیح برنامه


در صورت رعایت ارکان اصلی برنامه من جمله؛ مصرف بسیار آش در هر سه وعده غذایی، بلکه در فرصتهای ما بین وعده - رعایت تعادل طبع و مزاج اجزاء تشکیل دهنده آش؛ اینکه نسبت به طبیعت هر یک از مواد از لحاظ سردی و گرمی آگاهی داشته باشد - توجه به مراقبتهای درمانی این برنامه - ارتباط مستمر با کلینیک و بخش طبی؛ این برنامه هیچگونه عارضه ای نخواهد داشت.
ولی اگر کسی چون رغبت به آش ندارد، یا اینکه طبق عادت به قدر پیش غذا بخواهد مصرف کند، یا چون چندبار آش خورده خیلی میلی ندارد یا اصلا میل ندارد، و بجایش امساک کند؛ هم مشکلاتی برای وی ایجاد گردیده؛ و هم مخالفت برنامه کرده و از برنامه بیرون رفته است.

در این بخش ما شما را با تجربیاتی از اجرای صحیح برنامه توسط سلامتجویان اردو آشنا می نماییم


من علاوه بر مدت پانزده روزه اردوی گام هفتم؛ پس از به پایان رساندن این زمان طبق برنامه؛ با توجه به آثار خوبی که از این برنامه دیدم و با توجه به مشکلاتی که سالها با آن دست و پنجه نرم می کردم؛ با مشورت و هماهنگی با مسولین برگزار کننده اردو؛ تصمیم گرفتم برنامه گام هفتم را تا چهل روز ادامه دهم. خیلی تجربه خوبی بود. اصلا سخت نبود. مشکلی هم برایم پیش نیامد چون با مجری اردو در ارتباط بودم و راهنمایی های ایشان را در طی این مدت بکار می بردم. علاوه بر آثار و بهره های قبلی که به آنها نائل شدم و با شناسه 010258004 به آنها اشاره کردم؛ دید چشمانم هم نیم درجه بهتر شد
امیدوارم بتوانم در اردوهای بعدی هم شرکت کنم. همچنین برای آنهایی که از این معارف دور هستند دعا می کنم که زمینه بهره مندی آنها نیز فراهم شود. ان شاء الله


تصوير
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 44 و 45 سلامت - جمادی الاخر و رجب 1435

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 09, 2014 1:15 am

فصل سوم: پاسخ به سوالات عمومی


سوال: آیا از ظرف آلومینیوم و روی برای پخت غذا میتوانم استفاده کنم؟

جواب: در فایل شرح سفره سلامت؛ ظروف مناسب برای طبخ توضیح داده شده است که عبارتند از مس، پیرکس، سرامیک. خود طب رایج و تجاری هم به ضرر داشتن ظروف روی و آلومینیم و تفلون اذعان دارد و مستعد شدن شرایط برای ابتلا به بیماریهایی همچون آلزایمر را به استفاده از ظروف آلومینیوم نسبت می دهد. در سایت حیات اعلی مطالب خوبی راجع به این موضوعات وجود دارد. مثلا در فایل متنی ای بطور خیلی کامل و دقیق به بررسی استفاده از ظروف تفلون و مضرات ان پرداخته شده است که علاقه مندان می توانند به سایت حیات اعلی مراجعه نمایند.
تصوير
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 44 و 45 سلامت - جمادی الاخر و رجب 1435

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 09, 2014 1:25 am

فصل چهارم: گزارش رسانه


در ادامه بحث آنفلوانزای شتری یا سندرم تنفسی خاور میانه یا مرس MERS یا کرونا:


علایم و نشانه های بیماری

علائم ویروس کرونا شبیه یک سرماخوردگی ساده است و باید توجه داشت بعضی از انواع این ویروس می تواند علائم شدیدی ایجاد کند. این ویروس به عنوان عامل این بیماری به سیستم تنفسی حمله می‌کند و به تدریج این سیستم را از کار می‌اندازد. این ویروس از طریق تماس نزدیک از افراد آلوده به دیگران منتقل می گردد و می تواند فرد را مبتلا به یک بیماری شدید حاد تنفسی نماید.

علایم معمول بیماری در مراحل اولیه شامل تب، سرفه، آبریزش بینی، گلودرد، تنگی نفس و مشکلات تنفسی جدی است. مشکلات گوارشی مانند اسهال نیز در این بیماران دیده می شود. همزمان با پیشرفت بیماری، نارسایی کلیه نیز دیده می شود و عفونت در بیمارانی که نقص سیستم ایمنی دارند، منجر به فوت می شود.



بطور کلی از علایم ابتلا به مرس می توان به موارد زیر اشاره نمود:
تب، سرفه، تنگی نفس و نارسایی شدید تنفسی
علایم مربوط به دستگاه گوارش از قبیل اسهال
نارسایی اعضای بدن بخصوص در کلیه ها
این بیماری در ادامه می‌تواند منجر به نارسایی‌های شدید عصبی، اختلالات انعقادی، عفونت ریه، از کار افتادن کلیه‌ها، كبد و گرفتاری در پرده قلب، و ساير دستگاه هاي حياتي فرد مبتلا شود.

تصوير
علایم این ویروس در افرادیکه سیستم ایمنی ضعیف تری دارند، مسن هستند و یا افرادیکه دچار دیابت مزمن، سرطان و بیماری های مزمن ریوی هستند، با شدت بیشتری ظاهر می شوند

البته مبتلایان بدون علامت یا با علائم خفیف نیز در بین آلوده شوندگان به ویروس کرونا دیده می شود که اهمیت موارد کم علامت و بدون علامت کمتر از موارد با علائم شدید کمتر نیست چرا که در گروههای کم علامت یا بدون علامت امکان انتقال ویروس به افراد تماس یافته در جامعه و بیمارستان و ابتلا افراد گروه پرخطر بیشتر است.


راه درمان بیماری از دیدگاه طب رایج
حفظ بهداشت شخصی
شستشوی مرتب دستها بعد از تماس با اشیاء و بعد از دستشویی و قبل از خوردن غذا
ویروس بیماری مرس این توانایی را دارد که در سطوح باقی بماند و در صورت تماس افراد، منتقل شود.این ویروس می‌تواند مدت‌ها در مکان‌های آلوده به زندگی خود ادامه دهد. تماس دست با این ویروس سبب انتقال ویروس می‌شود و در صورت تماس دست با صورت، این ویروس امکان انتقال به درون بدن انسان را می‌یابد
گرفتن دستمال جلوی مجاری تنفسی در حین سرفه و یا عطسه و انداختن آن در سطل دربسته
تصوير

امتناع از خوردن مواد غذایی مشکوک
رعایت فاصله دو متری از افراد مبتلا یا مشکوک به بیماری
اتخاذ اقدامات احتیاطی مناسب در مزارع، انبارها، طویله ها و مناطقی که در آن شتر وجود دارد.
تصوير

آگاه کردن افراد جامعه؛ بخصوص مسافران
اجتناب از نوشیدن شیر خام
پختن، پوست کندن و شستن محصولاتی که با ترشحات حیوانات در تماس هستند
شستن دست پس از ارتباط با حیوانات
اجتناب از تماس با حیوانات بیمار
ضد عفونی نمودن سطوح در معرض تماس با افراد آلوده
دور بودن از افراد بیمارو کسانی که به تازگی از مسافرت به کشورهای یاد شده بازگشته اند.
تصوير

پرهیز از مسافرت به کشورهایی که این ویروس درآن یافت شده است در صورت نداشتن ضرورت، تا برطرف نشدن خطر این ویروس


نکته: اگر تا ۱۴ روز بعد از سفر دچار تب و علائم عفونت تنفسی تحتانی مثل سرفه و تنگی نفس شدید حتما به پزشک خود مراجعه نمایید

توصیه به زائرین:
استفاده زائرین از ماسک هنگام حضور در تجمع‌های انسانی
تصوير

عدم تهیه مواد غذایی و آشامیدنی از دستفروش‌ها
استفاده از سجاده شخصی
چون در عربستان مزارع متعدد پرورش شتر وجود دارد زائرین می بایستی از نزدیکی به این حیوان و خوردن شیر خا م آن خودداری نمایند.
زائرینی که دارای بیماریهای زمینه ای مثل بیماریهای مزمنی کلیوی ،کبدی ،قلبی ،فشار خون و بیماریهای نقص ایمنی (سرطان) و ... هستند و یا افراد بالای شصت سال سن و کودکان زیر هشت سال و نیز خانمهای باردار در صورت امکان در حال حاضر به این سفر معنوی مشرف نشوند و اگر قصد سفر دارند مراقبت بیشتری داشته باشند چرا که این دسته از زائرین جزء زائرین پر خطر بوده و احتمال ابتلا در این دسته از زائرین بیشتر است.


توصیه ای به زائرینی که از سفر معنوی عمره بازگشته اند:
این عزیزان می بایستی حداقل به مدت دو هفته مراقبتهای لازم را انجام دهند و در مواردی که سرفه ، عطسه و تب بالا دارند حتما به پزشک و یا مراکز درمانی مراجعه کنند.
کسانی که به استقبال زائران و مسافران خارج از کشور می‌روند باید نکات پیشگیری بهداشتی را شدیدتر و دقیق تر رعایت کنند.

نکته مهم: از آنجا که این بیماری تا کنون نه درمان دارد و نه واکسن: بهترین کار در این موارد مراقبت و پیشگیری است .


روشهاي طب جامع در درمان آنفلوانزای شتری

همانگونه که در بخشهای قبلی اشاره شد؛ علائم ایجاد شده در آنفلوانزای شتری، می تواند شبیه یک سرماخوردگی ساده باشد تا علائم شدید و مرگبار. در این بیماری، ویروس ایجاد کننده بیماری به سیستم تنفسی حمله کند و علائمی همچون: تب، سرفه، آبریزش بینی، گلودرد، اسهال و در حالات شدیدتر؛ علائم حادتر و پرخطرتری را بوجود آورد.
در اینجا ابتدا اساسی ترین توصيه هاى بهداشتي و درماني طب جامع برای کنترل علائمی که در این بیماری وجود دارد را ارائه می دهیم و سپس به شرح و تبیین مابقی آنها می پردازیم.


ركن اصلي برنامه دفاعي طبي در برابر اين آسيبها سه چيز است:
اوّل: پناه بردن به خداوند و تعويذ و تحصن با آيات قرآني و ادعيه مأثوره
دوّم: تقويت سيستم ايمنى با انتخاب برنامه مناسب غذايي و مكملهايي مانند ويتامين ث
سوّم: رعايت بهداشت بيش از هميشه
افرادي كه زياد سرما مي خورند، قبل از ابتلاي به هر سرماخوردگي و بطور معمول؛ روزانه ويتامين ث مصرف نمايند.
همه افراد با ابتلاي به هر نوع سرماخوردگي و بروز علايم آن؛ ولو بطور جزيي؛ ويتامين ث را بطور روزانه مصرف نمايند.
افرادي كه در محيط كار و اماكن عمومي روزانه ساعاتي را مي گذرانند هميشه همراهشان ماسك داشته باشند و با ديدن افراد مبتلا در محيط حتما از ماسك استفاده نمايند و در رعايت اين امر تعلل نكرده و خيالاتي مانند اينكه جلوه ام بدون ماسك بهتر است يا براى ماسك زدن چه تصوری می کنند؟ یا چه چیزی می گویند؟ وووو سبب ترديد در انجام ان نشود.



سایر توصیه هاى بهداشتي و درماني طب جامع:

1- اصلاح برنامه غذایی: رعايت يكسري پرهیزها مثلا عدم مصرف سرخ کردنیها، پرهیز از لبنیات، چربیها، شیرینی ها، فراورده های غذایی صنعتی، خوراکی های مولد اخلاط غلیظه، تخم مرغ و بجای آن انجام برنامه هایی مانند روزه 3 روزه ی سیب، استفاده از غذاهای رقیق و سبک خصوصا آشها و خاصتا آشی که در ترکیب آن از کمی گوشت، سیر و پیاز و گشنیز و شلغم و کدو حلوایی استفاده شود و همچنین نعنا که برای مشکلات تنفسی و اسهال مفید است. برعکس از اسفناج که برای ریه مناسب نیست استفاده نشود. مصرف آب سیب و هویج و مرکبات تازه نیز مفید است.
مصرف بادام (شیرهء بادام، شیر بادام، روغن بادام یا به شکلهای دیگر) جهت مشکلات ریه مثل سرفه مناسب است. همچنین خوردن لعاب به دانه یا مربای بنفشه یا جوشانده بنفشه و نیلوفر. جوشانده زوفا برای تنگی نفس مفید است و چون با انجیر و سداب و عسل پخته و آشامیده شود جهت ورم شش، تنگی نفس، سرفه مزمن مفید است. همچنین دم نوش یا عرق اویشن و کاسنی.


2- شستن دستها، بینی، گلو: در کتاب بینی پاک روش صحیح شستشوی بینی و سینوسها و همچنین شستشوی گلو یا مضمضه شرح داده شده است.

3- گرم نگهداشتن ریه ها: بوسیله حوله گرم و قرار دادن آن روی موضع ریه ها از روی سطح قفسه سینه یا پشت

4- مالش و روغن مالی: مالش ناحیه ریه ها از جلو قفسه سینه و از پشت، همچنین روغن مالی با روغن بنفشه بر سینه یا روغن سوسن و روغن پسته به حلق می تواند موثر باشد

5- بخور دادن: که برای سرفه و گلودرد و خس خس سینه مفید است.

6- قطره بینی: یک قاشق مرباخوری دانه خردل را در یک لیوان آب ریخته، آنرا جوشانده تا نیم لیوان شود. صبر کنید تا گرمای آن ملایم شود؛ سپس با استفاده از قطره چکان سه قطره در هر مجرای بینی بچکانید.

7- دم نوشهای گیاهی: این نوع داروها برای عموم آشنا هستند و انواع بسیاری دارند، ولی از میان همهء آنها؛ این دو نسخه را فراموش نکنید:
الف) دم نوش زنجبیل تازه: که برای درمان سرماخوردگی و ناراحتی های ریوی و سینوزیت و استمرار زکام و آبریزش بینی فواید بسیاری داشته و تاثیرش فوری و قاطع است. همچنین زنجبیل تازه در درمانهای سالم و سریع و مفید برای تنظیم ترشحات؛ چه بصورت دم کرده، چه بصورت برش حلقه ای و چهار قطعه کردن آن و مصرف آن به مانند قرص. بکار می رود.
تصوير

ب) دم نوش بادیان چینی: که برای درمان آنفلوانزا بسیار نافع است. تاثیر آن بحدی است که در اپیدمی جهانی شیوع آنفلوانزای خوکی و مرغی سالهای قبل؛ که همه کشورها را نگران نموده بود، کشور چین موفق به تولید واکسن و داروی انواع آنفلوانزا گردید. این واکسن از بادیان چینی استحصال و فراوری و عرضه شده است. بادیان چینی داروی این نوع عوارض در طب کهن چین از قدیم بوده است. در حال حاضر در همه عطاريها وجود دارد. جنس و رنگش مثل دارچين خشك و چوبي و قهوه اي است و شكلش دقيقا شبیه ستاره پنج پر؛ روزي سه بار پنج عدد انرا شب خيسانده و صبح ميل كرده و سپس همانرا 20 دقيقه جوشانده و نوبت بعد گرم استفاده مي كنند. دوبار مي شود انرا جوشاند. طعم معطر و مطبوعي دارد
تصوير

- استفاده از کومپوچا: که علاوه بر خواص بی شمار آن؛ برای سرماخوردگی نیز بسیار مفید است. برای پی بردن به خواص نوشیدنی کامبوجا؛ این اکسیر سلامتی، به این آدرسها مراجعه نمائید.
كامبوجا 1 http://aelaa.net/110.aspx?id=373
کامبوجا 2 http://aelaa.net/110.aspx?id=374
کامبوجا 3 http://aelaa.net/110.aspx?id=375
کامبوجا 4 http://aelaa.net/110.aspx?id=376
کامبوجا 5 http://aelaa.net/110.aspx?id=377
کامبوجا 6 http://aelaa.net/110.aspx?id=378
لینک کامل: http://aelaa.net/Fa/viewtopic.php?f=266 ... 8%B1#p5264


8- مکمل درمانی: داروهای صنعتی همسو با طب جامع مانند ویتامین ث و ویتامین آ و بروملاین یا مکملهای ساخته شده از آنزیم میوه ها بویژه آناناس.
بروملاین آنزیمی کلیدی در آناناس است که تورم را کاهش می دهد و به درمان گلو درد کمک می کند. حتی در سرطانها مثل سرطان ریه؛ باعث توقف در رشد سلولهای سرطانی می شود. همچنین باعث افزایش کارایی سیستم ایمنی می شود و پزشکان بعد از اعمال جراحی با احتمال بالای عفونت توصیه می کنند بیمار آناناس مصرف نماید. از آنجا که آنزیم بروملاین در آناناس مانع از تجمع بیش از حد آب در بدن می شود می تواند در کاهش تنگی نفس موثر باشد. ضمن اینکه تاثیر ضد التهابی چشمگیری دارد. در ترمیم و مرمت بافتهای آسیب دیده و زخمها نیز موثر و روند بهبودی را تسریع می بخشد.


9- هومئوپاتی: یا مشابه درمانی، داروهای طبیعی برای تسکین علائم ذکر شده در آنفلوانزای شتری هستند که قابل استفاده برای تمام سنین و همچنین در دوران بارداری می باشد. گیاهAllim capa Nux voca برای درمان سرماخوردگی، و برای درمان آنفلوانزا گیاه Acontic یا Gelsemiumدر هومئوپاتی بکار می رود.

10- طب انعکاسی: در این روش درمانی؛ کف پا مرکز سلامتی آنسان است، هر نقطه ای از کف پا به عضوی از بدن مرتبط است. در صورت اختلال در هر عضو؛ نقاط مربوط به همان عضو را در کف پا ماساژ می دهند. البته نقاط طب انعکاسی در کف دست و روی گوش هم وجود دارد.
تصوير


11- سایر درمانها: شامل؛
شهد = عسل با موم برای زکام اگر بیش از سه روز بطول کشید. همچنین بو کردن گل نرگس
شستشو و تکاندن بینی و فین کردن؛ همراه با رعایت نکات بهداشتی آن
درمان صحیح ترقیق ترشحات بوسیله مصرف مرکبات همچون آب پرتقال تازه که وقت مصرف تهیه شود، به مقدار روزی دو سه لیوان. مصرف لیمو شیرین در صورت داشتن تب یا حرارت مزاج؛ هر وعده سه لیمو. مصرف ویتامین ث بدون افزودنیهای رنگی و ساخارین سدیم که می توان از داروسازها بصورت پودر خام سفید رنگ تهیه و روزی سه بار هر بار اقلا یک گرم مصرف نمود.

همچنین دعای نور جهت کنترل و کاهش تب که حضرت زهرا سلام الله علیها تعلیم جناب سلمان فرمودند.


سلامت و پرنشاط از زندگی برتر برخوردار باشید

تصوير

والحمدلله رب العالمین
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm


بازگشت به ماهنامه اردوهای سلامت


cron
Aelaa.Net