ماهنامه اردوی 41 سلامت– ربیع الاول 1435

ماهنامه اردوی 41 سلامت– ربیع الاول 1435

پستتوسط pejuhesh231 » جمعه مه 30, 2014 10:54 pm

تصوير

بسم الله الرّحمان الرّحيم وبه نستعين إنّه خير ناصر ومعين الحمد لله ربّ العالمين
وصلّى الله على محـــمّد و علي و آلهما الطّيّـبـين الطّاهرين ولعنة الله على أعدائهم أجمعين أبدالآبدين

قال الله تعالى في القرآن الكريم : وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ



ماهنامه اردوی 41 سلامت



برنامه اصلاح مزاج و تعدیل وزن و پاکسازی بدن



گزارشات، اظهارات، نکات، تجربیات، نتایج سلامتجویان و پاسخ به سوالات عمومی


ماه ربیع الاول؛ سال 1435


.
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 41 سلامت– ربیع الاول 1435

پستتوسط pejuhesh231 » جمعه مه 30, 2014 10:56 pm

خداوند به کسانی کمک می کند که آنها نیز به خودشان کمک کنند


فصل اول: گزارشات و نتایج و اظهارات


در تعالیم مکتب وحی از میان انواع خوراکهای سالم؛ بیشترین خوراک انبیاء و اوصیاء الهی علیهم السلام از بین خوراک پختنی؛ آشها معرفی شده و بر مصرف آن بسیار تاکید شده است. از این رو می بینیم که در فرهنگ تغذیه ای همه ملل جهان از دیر باز آشها جایگاه وپژه ای داشته اند و از بیشترین تنوع برخوردار است. آنچنانکه رایج ترین نوع غذای بشری محسوب می شود؛ بطوریکه از اوایل کودکی تا آخر پیری و پایان زندگانی، در بیماری و درمان و نقاهت و سلامتی، در داری و نداری، همواره مورد مصرف همگان بوده است.

آشها به سبب نحوه پخت و ماهیت همگن نهایی شان، دارای روند هضم و جذب آسانی بوده، بلکه از خاصیت آماده کننده و جدا کنندگی زوائد و سمومات بدن برخوردارند و بدن را قادر می سازند که این اخلاط فاسد را که علت العلل انواع بیماریها هستند به آسانی بیرون بریزند؛ خصوصا آشهای ترش که خواص درمانی شان برای دفع زوائد و پاکسازی بدن بیشتر است و فرد با اجرای این روش در غالب یک برنامه درمانی ساده و کوتاه مدت که اصلش هم نوعی خوراک خوردن است؛ هم سبک شدن را به آسانی تجربه می کند، هم تعدیل مزاج را براحتی موفق می شود و هم به پاکسازی اولیه و عمومی بدنش نائل می شود.



اردوی چهل و یکم برنامه اصلاح مزاج و تعدیل وزن و پاکسازی بدن



سلامتجوی اول:


شناسه طبی 010254006


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) ارتباط موثر و خوبی با متصدیان اردو نداشتند

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : اجرای مناسبی نداشتند. مقدار عدم رعایتها زیاد بوده است

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): عصبانیتم کمتر بود. چشمها شفافتر شده و فقط لکه های زرد کم رنگ کناره های داخلی سفیدی چشم وجود دارد

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: من مشکلات روحی و جسمی زیادی دارم ولی هر وقت در برنامه های معنوی و معرفتی و طبی اینجا شرکت می کنم آرامش خاصی پیدا می کنم و بسیاری از مشکلات خلقی و جسمی ام رفع می گردد. می دانم که با التزام به این برنامه ها مشکلاتم در تمام جهات رفع خواهد شد. ان شاء الله بتوانم با التزام و جدیت بیشتر؛ به این مهم دست پیدا کنم.



سلامتجوی دوم:


شناسه طبی 010242001


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خیلی خوب بودند

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : حدود 85 درصد برنامه را رعایت نمودند

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): مشکل عدم سهولت اجابت مزاج رفع شده، دید بدون عینکم بهتر شده، 4 کیلو کاهش وزن داشته ام. بار زبان کمتر شده. سفیدی چشم شفاف تر شده. 4 کیلو کاهش وزن

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: در اردوهای سلامت زیادی تا کنون شرکت نموده ام. همچنین در کلاسهای معارف؛ بخاطر همین توفیق داشته ام با برنامه های زیادی در اینجا که بسیار ناب و عالی هم هست آشنا شوم. هربار در برنامه های اردو شرکت کرده ام احساس سبکی و سرجالی خوبی داشته ام. با نشاط بوده ام. من که یبوست مزمن دارم در اردو اجابت مزاجم به سهولت است. حجم ادرارم بیشتر شده و یک شستشو و پاکسازی در بدنم صورت گرفته. بسیاری از برنامه های اردو را در زندگیم پیاده نموده ام.




سلامتجوی سوم:


شناسه طبی 010252005


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خیلی خوب بودند

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : اجرای خوبی داشته اند

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): اصلاح وضعیت اجابت مزاج، حالت روحی واعتماد به نفس بهتری پیدا کردم، احساس سبکی وخیلی خوب که وصف ان را نمی توانم بگویم، برطرف شدن خشکی کف دستم و احساس شادابی و قوت در زانو ها . سفیدی چشم شفافتر شده - روی زبان دارای شکافهای متعدد اما کم عمق- بار زبان نداشت. 4 کیلو کاهش وزن

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: تصمیمم این است که انشاالله حتما در طول روز یک بار یکی از وعده های غذایی ام را سوپ یا آش قرار دهم و چند ماه یک بار این رژیم را پیاده میکنم. این اردوی پاکسازی در واقع به ما یاد داد که میتوان خیلی از خوراکی هایی را که طی روز مصرف میکنیم و بیهوده هستند کنار بگذاریم و با یک خوردن متعدل و درست هم از لحاظ وزن و هم از لحاظ پاکسازی به خودمان کمک کنیم.




سلامتجوی چهارم:


شناسه طبی 010263001


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خیلی خوب بودند

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : تقریبا بطور کامل اجرای برنامه ها را رعایت نموده اند

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): سفیدی چشمها شفاف تر شده و لکه های زرد خیلی کوچکتر شده. 2 کیلو کاهش وزن. تلخی دهانم از بین رفته احساس سبکی در بدن وراحتی معده می کنم. شففیت پوست. برطرف شدن احساس گرسنگی کاذب بی حالی بدن هم خیلی بهتر شده است احساس حرارت در بدن یعنی میکنم .گرمای بدنم زیاد تر شده ولع در خوردن کم شده است

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: در برنامه های زیادی از اردوهای سلامت؛ گام دوم، گام هفتم، گام هشتم؛ شرکت نموده ام. گام اول سلامت و برخی دیگر از گامها را هم که بطور معمول در زندگی روزمره مان با همسر و فرزندم در حال اجرا هستیم و بهره های زیادی برده ایم. من و خواهرانم بطور خانوادگی و از مدتها قبل یبوست مزمن داریم که با شرکت در اردوها و اجرای برنامه های ان، مشکل یبوستمان رفع می گردد.




سلامتجوی پنجم:


شناسه طبی 010251008


انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خوب بوده

اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : بدلیل بنایی و نقاشی در منزل محل سکونت؛ گاها اجرای برخی برنامه های اردو، بطور کامل میسر نبود

تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): من از خیلی قبل و تا یاد دارم مشکل سوء هاضمه و درد معده و نفخ ووو را داشته ام اما در مدت اجرای این گام وضعیت معده ام خیلی بهتر است. رنگ پوست بازتر شده.

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: خدا را بسیار شاکرم که توفیق حضور در این برنامه ها را پیدا کرده ام و در زندگیم بهره های زیادی برده ام چه از نظر سلامت روح و خُلق و جسم؛ تا حدی که اکثر اوقات فکر می کنم با مشکلاتی که در زندگی دارم اگر با این برنامه ها آشنا نشده بودم در انتخاب روش زندگیم یا به بیراهه رفته بودم یا به ناامیدی وووو
.
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 41 سلامت– ربیع الاول 1435

پستتوسط pejuhesh231 » جمعه مه 30, 2014 11:08 pm

فصل دوم: نکات و تجربیات حاصل از عدم اجرای صحیح برنامه


در صورت رعایت ارکان اصلی برنامه من جمله؛ مصرف بسیار آش در هر سه وعده غذایی، بلکه در فرصتهای ما بین وعده - رعایت تعادل طبع و مزاج اجزاء تشکیل دهنده آش؛ اینکه نسبت به طبیعت هر یک از مواد از لحاظ سردی و گرمی آگاهی داشته باشد - توجه به مراقبتهای درمانی این برنامه - ارتباط مستمر با کلینیک و بخش طبی؛ این برنامه هیچگونه عارضه ای نخواهد داشت.
ولی اگر کسی چون رغبت به آش ندارد، یا اینکه طبق عادت به قدر پیش غذا بخواهد مصرف کند، یا چون چندبار آش خورده خیلی میلی ندارد یا اصلا میل ندارد، و بجایش امساک کند؛ هم مشکلاتی برای وی ایجاد گردیده؛ و هم مخالفت برنامه کرده و از برنامه بیرون رفته است.

در این بخش ما شما را با تجربیاتی از اجرای صحیح برنامه توسط سلامتجویان اردو آشنا می نماییم


من اکثر اوقات خصوصا در فصلهای گرم سال دچار آفت دهان بودم. زخم بازویم هم مدتی بود که ایجاد شده بود و اذیتم می کرد. در معاینه هم ؛ سبزی زبان، قاچهای زیاد روی سطح زبان، هاله زرد در سفیدی چشم را به من گفتند. وضعیت اجابت مزاجم هم از نظر تعداد دفعات هم از نظر حجم و هم از نظر راحتی و سهولت در دفع متناسب نبود.
با اجرای این برنامه؛ آفت دهانم به طور کلی برطرف شده، زخم بازو هم به طور کلی برطرف شده است، و آرامش بیشتری پیدا کرده ام. سبزی زبان خیلی کمتر، عمق قاچها کمتر، چشم شفاف تر، زردی چشمم هم به کلی از بین رفته است. خیلی خوشحال شدم که این تغییرات در من ایجاد شد و مهمتر از همه اینکه توفیق پیدا کردم در برنامه شرکت کنم و التزام در اجرای برنامه داشته باشم و پس از آشنایی با این برنامه ها؛ آنها را در زندگیم برای اهل خانه هم پیاده کنم و آنها را نیز در سلامتی و احساسات خوب سهیم کنم.
الحمدلله رب العالمین

.
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 41 سلامت– ربیع الاول 1435

پستتوسط pejuhesh231 » جمعه مه 30, 2014 11:10 pm

فصل سوم: پاسخ به سوالات عمومی



سوال 1: من از قبل مشکل گوارشی و التهاب معده را دارم. آیا می توانم در برنامه شرکت کنم؟

جواب: كسانی كه ناراحتی گوارشی داشته اند فورا بعد غذا چيزی كه سردی آبغوره را خنثى كند مصرف كنند مثل دم كرده زنجبيل، و يا افزايش حجم زنجبيل در غذا و مراقب باشند هر گونه سردی معده، ريفلاكس و علائم ناراحتى گوارشی كه قبلا تجربه اش را داشته اند اگر اتفاق افتاد مجددا خنثى كننده آنرا مصرف كنند مثل دم كرده يا عرق آويشن.
اگر سلامتجو سابقه خونریزی گوارشی دارد از اجرای این برنامه به تنهایی پرهیز کند مگر با هماهنگی قبلی با کلینیک و بخش درمان تا ضمن بررسی های طبی و تایید توان اجرا، با نسخه های تکمیلی، ضمن اشراف و مراقبت خاص، برنامه او را مدیریت مناسب بنمایند.
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 41 سلامت– ربیع الاول 1435

پستتوسط pejuhesh231 » جمعه مه 30, 2014 11:11 pm

فصل چهارم: گزارش رسانه


آزمون تشخیص سی تی اسکن تهدیدی برای سلامتی


چکيده:

در سال‌هاي اخير، براي تشخيص و يا پيش گيري از چندين بيماري مهلک، استفاده از آزمون‌هاي تصويربرداري سي تي‌اسکن رواج بسيار زيادي يافته است. ولي احتمالاً اکثر افراد از اين نکته بي‌اطلاعند که بيماران قرار گرفته شده در اين دستگاه‌ها، حدود 500 بار بيش از روش تصويربرداري با اشعه ايکس در معرض خطر قرار مي‌گيرند. نويسنده با اشاره به عدم توجه اکثر پزشکان به آثار سوء و زيان‌بار چنين روش‌هايي، عدم ارائه راهنمايي‌هاي لازم و بايکوت نمودن پزشکاني که نگراني‌هاي خود را در جامعه مطرح مي‌کنند، معتقد است که در پزشکي تجاري، سودآوري مسأله بسيار مهمي مي‌باشد که هنوز توجه زيادي به آن مي‌ شود.


من و دندان پزشکم، سال هاست که با هم يک دعواي فکري داريم. استيو توصيه مي‌کند که از تصاوير تهيه شده با اشعه ايکس استفاده کنم. اما من به او مي‌گويم که پرتوهاي يونيزه، يک عامل مخاطره‌آميز در ابتلاي افراد به سرطان است و درمان يک پوسيدگي جزيي، ارزش آن را ندارد. چند سال يک بار، با پوسيدگي يک دندان جديد، اين مرافعه دوباره اوج مي‌گيرد.


نظرات مخالف ما دو نفر، ريشه در مباني طب غربي مدرن دارد: تحليل‌هاي فايده – مخاطره در مورد موضوعاتي مشخص. ولي هنگامي که بخواهيم در مورد عملي که 150.000 بار در هر روز در سراسر ايالات متحده صورت مي‌گيرد، صحبت نماييم، بسياري از افراد ترجيح مي‌دهند که سکوت نمايند. موضوعي که کارشناسان اخلاق زيستي، سال هاست که براي اطلاع‌رساني عمومي در مورد آن تلاش مي‌کنند.


در آزمايش‌هاي سي تي‌اسکن، با استفاده از تصاوير چندگانه اشعه ايکس که از زواياي مختلف تهيه مي‌شود، ارتباط دادن آنها با هم، و توجه به اندام‌هاي يک فرد، يک تصوير نهايي به دست مي‌آيد. پژوهشگران دانشگاه «ييل» دريافته‌اند که تنها در تعداد اندکي از مراکز پزشکي و درماني ايالات متحده، به بيماران در مورد روش‌هاي جايگزين آزمون‌هاي تشخيصي سي تي‌اسکن نظير سونوگرافي، ام.آر.اي و يا مضرات استفاده از آن، اطلاعات لازم ارائه مي‌گردد.


مديران سازمان غذا و داروي ايالات متحده مي‌گويند که در يک تصويربرداري سي تي‌اسکن، بيمار 500 برابر يک تصويربرداري از قفسه سينه با اشعه‌ايکس، در معرض تابش امواج راديو اکتيو قرار مي‌گيرد. به علاوه، قرار دادن کل بدن در معرض اين تابش‌ها، ريسک ابتلا به سرطاني همانند بازماندگان بمباران‌هاي اتمي ژاپن در سال‌هاي جنگ جهاني دوم دارد. در چنين آزمون‌هايي، احتمال ابتلاي فرد در معرض تابش‌هاي راديواکتيو به سرطان، افزايش زيادي مي‌يابد. به علاوه، اين مخاطرات براي 2 تا 3 ميليون کودکي که همه ساله مورد چنين آزمايش‌هايي قرار مي‌گيرند، بسيار بيشتر است. و چنين ريسک‌هاي خطرآفريني، به ويژه براي کودکاني که 3 بار در معرض اين تابش‌هاي تشخيصي قرار مي‌گيرند، بسيار زياد خواهد بود. البته بايد بدانيم که در پاره‌اي از موارد، مخاطرات انجام سيتي‌اسکن قابل پذيرش است؛ چرا که مي‌توان براي درمان قطعي بيماري فرد، از آنها بهره برد؛ اما تشخيص زود هنگام يک بيماري، لزوماً به معناي طول عمر بيشتر فرد نخواهد بود. دکتر اليوت فيشمن متخصص راديوگرافي و پرتو درماني در بيمارستان «جان‌هاپکينز» در گفت وگو با روزنامه «نيويورک تايمز» مي‌گويد: «اگر من توموري يک سانتيمتري را امروز از بدن يک بيمار خارج کنم و شما به مدت 5 سال زندگي کنيد و يا اينکه 4 سال بعد اين عمل را انجام دهم و شما يک سال ديگر زنده بمانيد، هيچ تفاوتي نخواهد داشت.»


به هرحال، معادله فايده – هزينه در يک آزمون تشخيصي پزشکي نظير سيتي‌اسکن براي افراد سالم، بايد کاملاً مورد توجه قرار گيرد. «آيا شما در معرض خطر هستيد؟» اين سؤالي است که در يک تبليغ اينترنتي از مخاطبان پرسيده شده است: «تنها با پرداخت 99 دلار، به تصويربرداري از قلب خود در مرکز پزشکي ما بپردازيد.» آيا چنين تبليغاتي، بيش از فوايد خود براي افراد سالم، آنان را در معرض خطر قرار نخواهد داد؟ و آيا مي‌توان به چنين اقداماتي که براي بازارگرمي صورت مي گيرد، لقب پيش گيري!! اطلاق نمود؟ به هرحال، مديران مراکز تصويربرداري تلاش مي‌کنند که فعاليت‌هاي خود را عاري از خطر جلوه دهند. هر چند انجام همزمان اين آزمون‌ها بر روي قلب، قفسه سينه، پستان، تخمدان، لگن و شکم، مسلماً مي‌تواند جان فرد را به خطر اندازد.


از سوي ديگر، ما در نشريات پزشکي و پژوهش‌هاي مختلف، شاهد اين حقيقت هستيم که تلاش گسترده‌اي در جهت ناديده‌انگاري و کم اهميت جلوه دادن آزمون‌هاي تصويربرداري مختلف هسته‌اي و راديواکتيو، انجام مي‌گيرد. مثلاً پژوهشگران مرکز پزشکي «ويل کرنر» و پزشکان بيمارستان «پريسبتريان» اعلام کرده‌اند که انجام سالانه آزمون سي تي اسکن بر روي افراد سيگاري و سيگاري‌هاي سابق، مي‌تواند به پيش گيري از سرطان ريه بيانجامد. اما در مشروح اين تحقيق که در نشريه پزشکي «نيوانگلند» به چاپ رسيده، هيچ يک از مخاطرات و ريسک‌هاي مربوط به اين گونه آزمون‌ها مطرح نشده است. از سوي ديگر، عموم پزشکان و متخصصاني که در آثار خويش به اين ريسک‌ها اشاره نمايند، با سياست‌هاي حذفي مديران مراکز بهداشتي – درماني روبه‌رو مي‌شوند.


اما در مقاله اخير روزنامه نيويورک تايمز، به بررسي اين تحقيق و ارائه نقاط ضعف آن پرداخته شده است. فقدان گروه کنترل براي مقايسه نتايج به دست آمده در گروه آزمون، عدم توجه به بيماري‌هايي که در آنها لزومي به انجام عمل جراحي نيست، ناديده‌انگاري مخاطرات ناشي از قرار گرفتن در معرض پرتوهاي مختلف و در نهايت، وجود بسياري از جراحي‌هاي غيرضروري و خارج کردن بافت بيمار، مهم ترين انتقادات اشاره شده در اين مقاله مي‌باشد.


از سوي ديگر، در بسياري از تومورها به ويژه موارد خوش خيم، اصولاً نياز چنداني به خارج کردن بافت‌ وجود ندارد. هم اينک تعداد آزمون‌هاي پرتوبرداري سي تي‌اسکن در ايالات متحده 60 ميليون مورد در طول يک سال است و اين رقم، سال به سال نيز افزايش مي‌يابد. در مجله جامعه متخصصان راديولوژي آمريکا تخمين زده شده که هم اينک 20 % اين تصويربرداري‌ها از لحاظ کلينيکي بي‌فايده بوده و در عين حال، به دليل قرار گرفتن بي‌دليل افراد در معرض تشعشعات مختلف، سلامت آنان با تهديد روبه‌رو مي‌شود. از سوي ديگر، انجام بيش از حد چنين آزمون‌هايي بر روي انسان‌ها، مي‌تواند به مشکلي بزرگ‌تر بيانجامد. چرا که اصولاً پزشکان بيش از آنکه از سوي صنعت توليد چنين تجهيزاتي در مورد مضرات توليداتشان آگاه شوند، کاربردهاي آنها را مي‌آموزند. بدين ترتيب، به گونه‌اي ساختار يافته، آسيب‌هاي مختلف اين روش‌هاي تشخيصي ناديده گرفته مي‌ شود، وضعيتي که در مورد انواع داروهاي توليد شده نيز با آن روبه‌رو هستيم. يکي از کارشناسان پزشکي نيز مي‌گويد: بيمارستان‌هايي که سرمايه‌گذاري‌هايي سنگين در بخش خريد تجهيزات پزشکي خود نظير دستگاه‌هاي سي تي‌اسکن انجام مي‌دهند، مي‌توانند با استفاده بيشتر از آنها، زودتر سرمايه خود را بازگردانند و در مدتي کوتاه‌تر، به سودآوري دست يابند و البته سودآوري عامل مهمي به شمار مي‌رود که پزشکي تجاري، همواره به آن توجهي خاص داشته است.

تري جي.آلن

منبع: http://www.InTheseTimes.com
به نقل از: ماهنامه سیاحت غرب، شماره 60
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm


بازگشت به ماهنامه اردوهای سلامت


Aelaa.Net