ماهنامه اردوی 32 سلامت - شعبان 1434

ماهنامه اردوی 32 سلامت - شعبان 1434

پستتوسط pejuhesh231 » شنبه نوامبر 02, 2013 11:44 pm

تصوير

بسم الله الرّحمان الرّحيم وبه نستعين إنّه خير ناصر ومعين الحمد لله ربّ العالمين
وصلّى الله على محـــمّد و علي و آلهما الطّيّـبـين الطّاهرين و لعنة الله على أعدائهم أجمعين أبدالآبدين

قال الله تعالى في القرآن الكريم : وَ إِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ


ماهنامه اردوهای سلامت

اردوی 32؛ گام دوم - ماه شعبان؛ سال 1434


گزارشات، اظهارات، نکات، تجربیات، نتایج سلامتجویان و پاسخ به سوالات عمومی

.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در يکشنبه نوامبر 24, 2013 7:12 pm .
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ماهنامه اردوی 32 سلامت - شعبان 1434

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 12:40 am

خداوند به کسانی کمک می کند که آنها نیز به خودشان کمک کنند


فصل اول: گزارشات و نتایج و اظهارات


در کلام وحی؛ قران کریم؛ خداوند دانای حکیم تنها طیبات را بر اهل ایمان حلال فرموده و روا داشته است و آنچه ذاتش یا روش تهیه اش طیب نیست را روا ندانسته که اهل حق آنرا مصرف کنند و آنچه برای سلامت شخص مضر است به لحاظ نتیجه غیر طیبش بر ایمانیان منع شده است، همچنان که پلیدیها را بر آنها حرام فرموده است.

حیات و سلامتی و نشاط و توانمندی و موفقیت انسان، ارتباط تنگاتنگی با مصرف صحیح و بجا و کافی طیبات دارد.
مرگهای عارضی و یا بیماریها و بی نشاطی ها و ناتوانی ها و ناموفقیتی ها، ارتباط مستقیمی با مصرف غیر طیبات یا مصرف غلط و نابجا و ناکافی طیبات دارد.
بنابراین همه ما نیاز به دانستن و اجرای صحیح و دقیق برنامه مربوطه در هر دو نوع از شرایط (هم مثبت و هم منفی) داریم.


این برنامه را سفره سلامت نامیده ایم.

برنامه سفره سلامت حاوی برنامه های پیراستن است.
برنامه های پیراستن برنامه هایی است که برای پیراسته نمودن و پاکیزه کردن تن و روان بکار گرفته می شود.
نتیجه این برنامه ها؛ تصفیه و پاکسازی اجزای بدن است، بخصوص آنها که کار هضم و جذب و دفع را بعهده دارند.


افرادی که با بینش وسیعتری در پی تحصیل روشهای پاکزیستی و حفظ و ارتقاء سلامتی "این نعمت الهی" هستند؛ این ضرورت را دریافته و در گامهای سلامت طب جامع حضور پیدا کرده اند.

ما در این فصل ماهنامه؛ به بیان گزارشات و اظهارات سلامتجویان اردوی برگزار شده در ماه شعبان 1434؛ گام دوم = سفره سلامت می پردازیم که به نتایج مورد نظر دست یافته اند.






اردوی سی و دوم گام دوم = سفره سلامت



سلامتجوی اول


شناسه طبی: 010264003

اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: تاخیر در اجرا یا عدم رعایت (عدم رعايت پيزاستن 6 در روز هشتم)

انضباط در اردو: ارتباط با متصدی اردو و حضور به وقت در جلسات اردو؛ رعایت شده

تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): يبوست بهتر شده است رنگ چهره بازتر شده پوست صاف تر شده است در ناحيه ي پهلو و كمر احساس گرفتگي داشتم كه سبك تر شده ، ضعف زانوها و كسالت بهتر شده است سفيدي چشم و لكه هاي زرد كم رنگ تر شده زير پلك صورتي پررنگ

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: با شرکت در اردوهای سلامت و آشنایی با برنامه های آنها؛ خیلی از مواد غذایی که در برنامه بود را در زندگی روزمره ام در حال استفاده هستم. مثلا بایسته 20 را هر روز استفاده میکنم و بقیه ی موادی که در زمان اردو صبح (بین الطلوعین) مصرف می شد را مراقبت میکنم که استفاده کنم مثل نسخه همگانی 1 . هم چنین بایسته 4 و 271 را در برنامه ی خود قرار داده ام. دیگر از مواد گوشتی زیاد استفاده نمی کنم. مراقب طبع غذاها و سردی و گرمی آنها هستم که مثل برنامه ی 24 ساعته گام دوم سردی و گرمی را کنار هم قرار بدهم. از سبزیجات برنامه مثل بایسته 3 و کلا رژیم شبه گیاهی ، و نسخه همگانی 2 و نسخه همگانی 5 و نسخه همگانی 6 را بیشتر استفاده میکنم. برنامه ی پاکسازی سمومات بدن با آب خیلی برایم جالب بود و توجه بیشتری به آن دارم و سعی میکنم بیشتر از آب جوشیده استفاده کنم.



سلامتجوی دوم

شناسه طبی: 010242003

اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: همه رعایت شده

انضباط در اردو: حضور به موقع در جلسات اردو و ارتباط با متصدی اردو؛ رعایت شده

تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): بي حالي خيلي بهتر شده، سفيدي چشم شفاف تر شده و لكه های پوستی كم رنگ تر شده

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: بعد از برنامه برای پخت غذا از قابلمه ی مسی استفاده میکنم و بیشتر غذاها را بخارپز میکنم. هم چنین برای پخت گوشت از روش پخته خشک استفاده میکنم که خیلی از آن راضی هستم. نسخه همگانی دوم و نسخه همگانی سوم را در برنامه ی غذایی خود قرار داده ام. مطالب فایل پیراستن 9 که عمدتا راجع به آب و خاصیت و آثار آن برای پاکسازی بدن بود؛ خیلی خوب بود و سعی میکنم آب بیشتری مصرف کنم و از آب کوزه یا آب جوشیده و گرم استفاده کنم.



سلامتجوی سوم

شناسه طبی: 010258001

اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: همه رعایت شده

انضباط در اردو: ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها، التزام به برنامه های اردو و حضور به وقت در جلسات اردو؛ رعایت شده

تغییرات حاصله بعد اردو (تعديل وزن، بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): احسا س سبکی زیاد- بهتر شدن یبوست - بار زبان کمتر و رنگ سفیدی چشم شفافتر و بهتر شده

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: من از برنامه های طبی زیادی از طب جامع در درمان بیماریهایم کمک گرفته ام مثلا در گام دوم و هشتم و دوازدهم چندین بار تا کنون شرکت نموده ام چه برای پاکسازی چه برای بیماری مثل درد کلیه ها و سیاتیکم. بسیاری از برنامه های اردو را که شامل طیبات و پاکزیستی است را وارد زندگیمان نموده ام و خوشبختانه توسط همسر و فرزندانم هم مورد پذیرش و استقبال خوبی قرار گرفته و همگی از جهت این توفیق خدا را شاکریم



سلامتجوی چهارم

شناسه طبی: 010250002

اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: همه کاملا رعایت شده

انضباط در اردو: ارتباط با متصدی اردو و حضور به موقع در جلسات اردو؛ رعایت شده

تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): وضعیت اجابت مزاج بسیار بهتر شده و سر درد خوب شده و معده درد و عفونت معده هم خوب شده بار زبان کمتر شده، چشمها شفافتر و لکه های زرد کمرنگ تر شده است

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: من تا کنون دو بار در گام دوم سلامت شرکت نموده ام. در کل خیلی خوشحالم و خدا را شکر می کنم که با این کلاسها چه معارف و قران، چه طب و چه نجوم و بقیه دروس آشنا شدم. پس از اولین حضورم در اردوهای سلامت سعی کردم آموزه های اردو را هم خودم و در زندگیمان اجرا کنم و هم به دیگران بگویم و آنرا نشر دهم. چون تجربه داشتم که برنامه ها و توصیه های آن برای پاکزیستی و سلامتی بسیار مفید است. از برنامه های اردو که همچنان در حال اجرای آن هستم: مصرف بایسته 4 ، بکار بردن ظروف مناسب طبخ غذا، دوری از مصرف یکسری خوراکیهای ناسالم مثل سس و چیپس و پفک و غذاهای بازار و فست فود است و در عوض جایگزینی اینها با یکسری خوراکیهای طیب و پاک و خانگی است.



سلامتجوی پنجم

شناسه طبی: 010256003

اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: عدم رعایت برخی پیراستن ها

انضباط در اردو: ارتباط با متصدی اردو و حضور به موقع در جلسات اردو؛ رعایت نشده

تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): ضعف بدن بهتر شده - خواب آلودگی هم برطرف شده - تیرگی رگه های زبان کمتر شده است

اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: برنامه های اردوی سلامت خیلی کامل و مفید است نه فقط برای زمان اردو بلکه برای همه دوران زندگی. من هم در گام دوم و هم در گام هشتم شرکت داشته ام و از برنامه های آن بهره خوبی برده ام.


.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در يکشنبه نوامبر 24, 2013 7:14 pm .
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

فصل دوم: نکات و تجربیات حاصل از عدم اجرای صحیح برنامه

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 12:45 am

فصل دوم: نکات و تجربیات حاصل از عدم اجرای صحیح برنامه


نگاه صحیح به گام سلامت دوم و برنامه های پیراستن؛ لازمه اش دانستن این معناست که؛ این برنامه ها نوع خاصی مصرف کردن است نه امساک و نخوردن و پرهیز. اصل در تحقق برنامه های پیراستن؛ اجرای خوردن به قدر کافی از نوعی مشخص است.
فلذا اگر شخص تنها به پرهیز از غیر آن نوع اکتفا کند برنامه را اجرا نکرده بلکه از آن بیرون رفته است.

فرد شرکت کننده در گام سلامت دوم همیشه باید این نکته را مد نظر داشته باشد که؛ اگر نوع مطلوب خوراکی توصیه شده در این برنامه ها را مصرف نکند؛ پرهیز از آن؛ نفعی ندهد، بلکه مضر می باشد. فلذا باید دقت شود که این برنامه ها با روزه و امساک و رژیمهای پرهیزی اشتباه نشود.

در این بخش ما شما را با تجربیاتی از عدم اجرای صحیح برنامه توسط سلامتجویان اردوی قبل آشنا می نماییم تا هم آنها که تجربه حضور در برنامه را دارند و هم آنها که بار اول حضورشان در برنامه است از این تجربیات استفاده نموده و دچار عوارض ناشی از عدم اجرای صحیح نشوند.


احساس تهوع با مصرف حجم آب مشخص شده در گام دوم؛ این مشکل از زیادی رطوبت معده فرد است. كساني كه بخاطر رطوبت، بعد مصرف آب احساس تهوع دارند نيم ساعت قبلش زنجفيل تازه و اگر نبود خشك را با كمي آب حل كنند و ميل كنند تا معده شان سرد نباشد. در ضمن جرعه جرعه خوردن آب نیز کمک کننده است.


گرفتگی گردن و شانه چپ؛ مشكل گرفتگي باید بررسي شود. چنین مواردی معمولا ناشی است از: یکی؛ نحوه اجرای برنامه 24 ساعته است که به شکل صحیح و طبق قاعده برنامه اجرا نشده یعنی احتمالا افراط در خوراکی های سرد داشته باشید دوم؛ سلامتجو توجه به طبع و مزاج خودش نداشته؛ که هر دو باید بررسی و با مصلح و معدل آن تعدیل و عدم اعتدال مزاج (بالا رفتن سردی بدن) اصلاح شود.
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

فصل سوم: پاسخ به سوالات عمومی

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 12:48 am

فصل سوم: پاسخ به سوالات عمومی


سوال 1: چه توصیه و راهکاری برای تهیه مواد خوراکی جداول 24 ساعته گام دوم در غیر فصل آن می کنید؟

راهکار برای وقت نایابی خوراکی ها؛ افراد معتقد و جدي مي توانند اقدام به خشك كردن اجناس فصلي كنند و در وقت فراوانيش تدارك ببينند، مثل كدو و چغندر ووو خشك كردن اينها از خشك كردن ميوه جات سخت تر نيست



سوال 2: آیا می توانم بعضی خوراکی ها را با بعضی دیگر با هم بخورم؟ مثلا خرما را با آب؟

موضوع آب خوردن به تنهايي و يا مصرف هر يك از اين اجناس به تنهايي يكي از خصوصيات اين برنامه اموزشي درماني است و اكسان تذكر اين مطلب كه توجه به اب يا هر يك از مواد مي دهد بطور مستقل، و ديكر اينكه اصل برنامه مبتني بر مصرف طبي اين موارد است نه مصرف عاميانه رايج آن بر حسب عادت. فاصله داشتن مصرف اب يا هر ماده ديكر با موارد ديكر به ان خاصيت طبي مي دهد، و با خوردن معمولي رطب؛ آب هم رويش؛ فرق مي كند. يكي از نكات طبيش اين است كه وقتي آب يا هر جيز ديكر با هم خورده مي شود اينها با هم تركيب مي شوند و اثرش روي بدن كمتر به صورت مفرد و مستقل است و بيشتر اثر مركب دارد، رطب+ آب سبب رفع حرارت رطب و خنثى شدن كرمي آن مي شود، و همجنين تقليل برودت و رطوبت آب، اما مصرف جداكانه اش سبب دريافت هر كدام بر حسب طبعش و خواصش



سوال 3: اگر در یکی از ساعات مقرر مثلا 10 صبح یا 17 نتوانستیم نسخه تصفيه بدن از سمومات با آب را اجرا کنیم چه باید بکنیم؟

نسخه تصفيه بدن از سمومات با آب كرم، روي همين زمان تحقیق و بررسی و اثبات شده، كه در فاصله زماني كافي با ناهار و شام قرار دارد = سه ساعت. شايد اكر كسي سه ساعت فاصله قبل و بعد را رعايت كند و فقط عدد ساعتش كمي جلو و قب شود اشكالي نداشته باشد. در هر صورت اين مي شود يك روش جديد كه بايد تجربه شود ولي انجه مقرر شده قبلا تجربه شده و نتيجه داده است



سوال 4: من داوطلب شرکت در هر دو گام دوم و هشتم هستم. چطور برنامه های این دو گام را جمع ببندند برای اجرا؟

در مصادف شدن اين دو برنامه برهيزهاي كام دوم حاكم است، و مواد مصرفي مقدماتي تنها در روز بيراستن9 ترك مي شود كه نقصي در مقدماتي ايجاد نمي كند



سوال 5: من به خوردن انار حساسیت دارم و دست هایم خواب میرود. در مصرف انار در برنامه 24 ساعته گام دوم و کلا چگونه می توانم این عارضه را کنترل کنم؟

همه انارها يك طبع ندارند. انارهاي ترش و ملس طبع سرد دارند اما انار شيرين طبع گرم و تر دارد
چنين شخصی بايد فقط از انار شيرين استفاده كند و در صورت مصرف غير آن؛ معدل مصرف كند كه سردي و تري آنرا برطرف كند.
.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در چهارشنبه نوامبر 27, 2013 12:59 am .
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

فصل چهارم: گزارش رسانه

پستتوسط pejuhesh231 » سه شنبه نوامبر 05, 2013 12:50 am

فصل چهارم: گزارش رسانه


ماهی، دیگر غذای سلامتی نیست!


چکیده:
در حالی که شرکت‌های فعال در صنعت شیلات با هدف افزایش سودآوری خود، شعار «ماهی؛ غذای سلامتی» را برای محصولات خویش برگزیده‌اند، نویسنده این مقاله با نگاهی به وجود مواد سمی مختلف در بدن ماهی‌ها نظیر جیوه و ارگانوکلرین‌ها و پلی کلرین‌ها که تاثیراتی ناگوار بر سیستم‌های عصبی و ایمنی و تولید مثل و سلامت قلب و استحکام استخوان‌ها دارند، معتقد است که دیگر ماهی را نمی‌توان یک گزینه سالم به شمار آورد. به علاوه، آثار مهلک این مواد سمی بر سلامت جنین‌ها و نوزادان، از دیگر نکات حایز اهمیت است. همچنین اگرچه این شرکت‌ها بر وجود امگا 3 در بدن ماهی‌ها تاکید می‌نمایند، اما باید دانست که وجود مقدار زیادی کلسترول و روغن‌های اشباع شده مسدود کننده رگ‌های بدن باعث گردیده که بسیاری از پزشکان، مصرف‌کنندگان را به مصرف سایر مواد غذایی حاوی امگا 3 نظیر گردو ترغیب نمایند. هرچند در مقالات متعددی نیز ثابت گردیده که امگا 3 هیچ منفعت جسمی قابل ذکری ندارد. نویسنده معتقد است که مصرف‌کنندگان باید در انتخاب‌های خویش دقت بیشتری نمایند، چرا که پیش از برداشتن هر طعمه‌ای، باید دو بار اندیشید!

امروزه ما در برابر مصرف ماهی با یک دروغ شاخدار روبه‌رو هستیم و متاسفانه تعدادی از مصرف‌کنندگان، این دروغ را بدون هیچ‌گونه تردیدی پذیرفته‌اند. برای سال‌ها، صنعت ماهی گیری و شیلات با تلاشی شبانه‌روزی در جهت متقاعد کردن آمریکایی‌ها گام برمی‌دارد تا آنان نگرانی‌های عمیق موجود در زمینه وجود جیوه و سایر مواد آلوده در ماهی‌ها را نادیده بگیرند.

امروزه این صنعت به گزارش جدید ارایه شده توسط «انجمن ملی علوم اتمسفر و اقیانوس‌ها» متوسل گردیده تا ماهی‌ها را همچنان به عنوان یک غذای سالم معرفی نماید. اما ما به عنوان یک پزشک و یک متخصص تغذیه، عمیقاً نسبت به تلاش‌های این صنعت بدبین هستیم. البته از بیماری‌های قلبی می‌توان به وسیله انتخاب صحیح مواد غذایی جلوگیری نمود، اما مطمیناً ماهی را دیگر نمی‌توان یک انتخاب مناسب در این زمینه دانست. چرا که امروزه سطح بالایی از متیل جیوه، ارگانوکلرین‌ها، پلی کلرین‌ها، و سایر مواد سمی زیست‌محیطی در بدن ماهی‌ها وجود دارد.

امروزه تاثیرهای زیانبار این مواد سمی بر سیستم عصبی انسان‌ها، سیستم ایمنی بدن، سلامت قلبی، استحکام استخوان‌ها و دستگاه‌های تناسلی و باروری زنان، کاملاً محرز گردیده است.

اینک حتی کسانی که مصرف‌کنندگان را به استفاده از ماهی توصیه می‌کنند، اذعان دارند که وجود این مواد شیمیایی و سمی یک مشکل فراگیر به حساب می‌آید. براساس گزارش انجمن ملی علوم اتمسفر و اقیانوس‌ها (NOAA) نیز گفته شده که سطح این مواد سمی، با توجه به موقعیت جغرافیایی محل صید، متفاوت است.

در حقیقت، هم اینک ماهی منبع اصلی ورود جیوه به بدن‌ شهروندان آمریکایی به شمار می‌رود. این ماده سمی عوارض روانی بالقوه‌ای دارد که می‌تواند به جنین در حال تکامل مادران نیز آسیب برساند. همچنین باید دانست که تعدادی از آلوده‌ترین گونه‌های موجود نظیر ماهی تن آلباکور، جزء پرمصرف‌ترین ماهی‌های بازار آمریکا به حساب می‌آیند.

این مخاطرات برای افراد خاصی از مردم، از ریسک بیشتری برخوردار است. در یک پژوهش جدید، مشخص گردیده که مصرف ماهی در میان زنان باردار، می‌تواند ریسک تولد نوزادان نارس را افزایش دهد. اخیراً نیز انجمن مطالعات بارداری و سلامت جامعه (POCH)، با همکاری پژوهشگران دانشگاه‌های «‌هاروارد» و «میشیگان»، در مطالعه‌ای مشترک اعلام نموده‌اند که سطح جیوه موجود در موهای مادرانی که ماهی مصرف می‌کنند، به صورتی معنادار بیشتر بوده است.


در این مطالعه، زنان شرکت‌کننده در پیش آزمون، سطح جیوه موهایشان 3 برابر افراد عادی و یا جزء نودمین صدک جامعه بودند که وضعیت آنان با سایر زنان شرکت‌کننده در این پژوهش، مورد مقایسه قرار گرفت.

مدافعان مصرف ماهی معتقدند که خوردن آن برای سلامت عضله‌های قلبی مفید است؛ چرا که تعدادی از گونه‌های ماهی، حاوی اسید چرب امگا 3 بوده که می‌تواند از بدن فرد در برابر بیماری‌های قلبی محافظت نماید. اما بدن ماهی به گونه‌ای شگفت‌آور حاوی مقادیر زیادی کلسترول و روغن‌های اشباع شده مسدودکننده سرخرگ‌های بدن است که این مواد در مجموع، 15 تا 30 % روغن ماهی را تشکیل می‌دهند. به عنوان مثال، آقای چینوک سالمون 55 % کالری‌های بدنش را از روغن به دست می‌آورد. باید خاطرنشان کرد که در تعدادی از گونه‌های ماهی، سطح کلسترول موجود، بیش از یک استیک هم وزن است. چرا که تنها بخشی از روغن بدن ماهی حاوی امگا 3 است و بقیه آن، تنها شامل اسیدهای چرب اشباع شده می‌باشد.

بدین ترتیب این سوال مهم به وجود می‌آید که چرا ما نباید از مصرف ماهی اجتناب کنیم و امگا 3 مورد نیاز بدن خویش را از طریق مصرف گردو و یا سایر منابع گیاهی سلامت بخش تامین نماییم که فاقد کلسترول و متیل جیوه هستند؟ در واقع، یک مطالعه جدید منتشر شده در ژورنال آمریکایی بیماری‌های قلب نشان می‌دهد که اضافه نمودن گردو به یک غذای پرچرب، به کاهش آسیب‌های منفی به وجود آمده در سرخرگ‌ها و شریان‌ها می‌انجامد. مصرف گردو می‌تواند باعث افزایش انعطاف‌پذیری و تغییرپذیری سرخرگ‌ها و شریان‌ها تا سطح 24 % در افراد دارای سطح بالای کلسترول هم گردد.

همچنین این امر کاملاً سنجیده و حساب شده است که هیچ منفعت مهم و قابل ذکری در مصرف یک رژیم حاوی مقادیر زیاد امگا 3 وجود ندارد. در یک مطالعه که اخیراً در ژورنال پزشکی انگلستان منتشر گردیده، اعلام شده است که هیچ دلیل و مدرک محکمی در جهت حمایت از این ادعا که خوردن ماهی‌های چرب به بهبود سلامت قلب منجر می‌شود، وجود ندارد. در واقع، نتایج این مقاله پژوهشی نشان می‌دهد که مصرف چربی‌های امگا 3 تاثیر روشنی بر سلامت قلب و یا زنده ماندن ندارد.

اما یک راه مطمین در جهت حفاظت از بیماری‌های قلبی وجود دارد: از مصرف فرآورده‌های حیوانی اجتناب کنید. یک پژوهش انجام گرفته در سال 2003 میلادی که نتایج آن در ژورنال «انجمن پزشکی آمریکا» انتشار یافته، نشان می‌دهد که رژیم‌های گیاهی حاوی کلسترول کمتر، در اغلب موارد، قدرتی همانند داروهای کاهنده سطح کلسترول دارند. انسان‌های مصرف کننده رژیم‌های غذایی گیاهی، عموماً وزن کمتری نسبت به مصرف‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی دارند. به علاوه، آنان از نرخ پایین‌تر بیماری‌های قلبی،‌ دیابت، فشارخون بالا و سایر مخاطرات سلامتی مرتبط با اضافه وزن و چاقی، برخوردار هستند.

در پایان باید خاطرنشان نمود که صنعت شیلات خواهان فروش بیشتر ماهی به مصرف‌کنندگان است. اما مصرف‌کنندگان با شعور، پیش از برداشتن طعمه، دو بار فکر خواهند کرد!!


هوپ فردوسیان ، سوزان لوین750


همواره سلامت و پر نشاط از زندگی برتر بهره مند باشيد
ان شاء الله

والحمدلله رب العالمين

.
pejuhesh231
 
پست ها : 1192
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm


بازگشت به ماهنامه اردوهای سلامت


Aelaa.Net