پاسخ به سوالات راجع به کنترل علائم و مشکلات

مدير انجمن: pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 07, 2012 12:04 am

بسم الله الرحمان الرحیم

خداوند به کسانی کمک می کند که آنها به خودشان کمک کنند

سخن ابتدایی

سلامتجوی محترم؛

قبل از پاسخ به سوالات مخصوص این غرفه
و برای آشنایی مقدماتی و بهتر شما با برنامه های اردو
و اینکه اگر سوالات دیگری هم راجع به هر برنامه از اردوهای سلامت دارید، به راحتی به پاسخ آنها هم دست پیدا کنید،
لازم دیدیم در ابتدا عناوين سؤالات معرفی برنامه های اردو را در اینجا بیاوریم
تا اگر سؤالي درباره آشنايي با برنامه دارید
از ادرس مربوطه استفاده كنيد.

ابتدا کمی راجع به گام هشتم سلامت (تصفیه کبد)

در طب طبيعي حدوث رسوبات و لجن و سنگ را تاكيد داشته كه در اثر ماندن در كبد موجب اختلال در كار كبد و بيماريهاى مربوطه و نهايتا از كار افتادگي كبد مي شود،
برخلاف طب رايج که وجود يا پيدايش سنگ را در كبد قبول ندارند، و تنها سنگهای صفراوي را تاييد مي كنند،
همچنين رسوبات كبدي زمينه حدوث سنگهاى صفراوي در كيسه صفراست،
در طب طبيعي جديد، سنگهاى صفراوي محل اصليش در كبد است، و آنجه رايج در صفرا با جراحي مي يابد، ته مانده هاى متراكم شده آن سنگها در صفراست
سنگهاى كبدي در يك عمليات پاكسازي كبد از چند صد تا دو هزار مي باشد، و همين تعداد ثابت مي كند كه سنگ صفراء نيست و مربوط به كبد است،
تفاوت كلي بين سنگهاى كبد و صفرا، انعطاف پذيري اولي و سخت بودن دومي است،
سنگهاى كبد با عمليات پاكسازي نرمتر شده و بهتر خارج مي شوند،
سنگهاى كبدي تا دو الى سه سانتيمتر هم ديده شده است.

بهترين شاهد بر صدق نظريه طب طبيعي، خود اين عمليات پاكسازي است، كه اگر درست انجام شود و شمارش هم بشود اين امر واضح مي شود.
شاهد مهمتر در بيماراني است كه با عمل جراحي كيسه صفراشان را برداشته اند، طبق نظريه رايج اينها نبايد ديگر سنك صفرا داشته باشند،
در حاليكه با انجام عمليات فوق همان سنگها از اينها نيز دفع مي شود
از شواهد ديگر سونوگرافي و سي تي اسكن قبل از اجراي پاكسازي است كه كيسه صفرا و مجرا كاملا باك بوده ولي با پاكسازي صدها سنگ دفع شده است.
همجنين علائم زردي جشم يا درد شكم ناحيه كبد، و.. بعد از باكسازي از بين رفته يا بسيار كم مي شود.
ضمنا عكس برداريهايي از سنگ صفرا در خروجيهاى كبد شده است

صرفنظر از مناقشات در نوع سنگهاى دفع شده و مبدا آنها، چيزي كه مهم است اينكه شخص بعد از انجام اين برنامه بتواند تفاوت محسوس در بهبودي سلامت خويش را ببيند، و افراد مبتلاء به ناراحتيهاى كبد و غلبه صفرا و عوارض آنها بهبودي علايم را ديده اند.

عناوین سوالات در زمینه معرفی گام هشتم:
آيا كساني هم از اجراي اين برنامه نتيجه گرفته اند؟ اگر ممکن است نمونه هایی را معرفی کنید.
آیا اجرای تصفیه کبد آسان است؟
اجرای گام هشتم چه زمانی طول می کشد؟
هر فردی چند بار می تواند در برنامه تصفیه کبد شرکت کند؟
هزینه اردو برای هر نفر چقدر است؟
آیا تمام افراد حاضر در اردو به یک مقدار باید هزینه بپردازند؟
آیا هزینه اردو در تمام دوره ها ثابت است؟
در تصفیه کبد چه اقداماتی انجام می شود و چه مراحلی دارد؟
شرایط شرکت در تصفیه کبد چیست؟
آیا فقط افراد خاصی می توانند در تصفیه کبد شرکت کنند؟
آیا ابتلا به بیماریها، محدودیت و ممنوعیتی برای شرکت در تصفیه کبد ایجاد می کند؟ یا هر فردی با هر بیماری ایی می تواند برنامه تصفیه کبد را اجرا کند؟
اینکه می گوییم تصفیه کبد؛ منظور چیست؟ مگر کبد هم نیاز به تصفیه دارد؟
انجام تصفیه کبد چه تاثیری روی بدن دارد؟
بعد از تصفیه کبد از کجا بفهمیم کبدمان تصفیه شده و مشکلش رفع شده؟

لینک مربوط به معرفی گام هشتم:
viewtopic.php?f=1934&t=3846

در این قسمت هم برای آشنایی بیشتر شما مطالب مختصری راجع به گام هفتم (پاکسازی طبع و مزاج = برنامه حاوی آش غوره) بیان می کنیم:

گام هفتم

برنامه پاکسازي طبع و مزاج براى درمان همه بيماريها و اصلاح سوء مزاج

مدت: 16 روز= 14 روز برنامه خاص غذايي + روز 15 مسهل + روز 16 حجامت

روز اول تا چهاردهم:
1 داروي الهي: دو ماده شفاء در تعليمات مكتب وحي:
هفت قاشق غذاخوري روغن زيتون بكر فشار سرد + هفت قاشق غذاخوري روغن سياه دانه = مخلوط شود : 14 روز - روزي يك قاشق بخورند

2 برنامه غذايي از طيبات: 14 روز فقط آش غوره، روزي سه وعده و هروقت احساس گرسنگی کرد:
حبوبات و غلات + سبزي + گشنیز+ غوره سبزتازه یا آب غوره به حدي كه ترش شود + زنجفيل تازه بحدي كه تند شود. (نمك و زردجوبه در صورت رغبت)
مي تواند حبوبات و غلات را بر حسب سليقه مخلوط كند، مي تواند براى تنوع هر روز يكي از آنها را بكاربرد (آش غوره گندم – آش غوره عدس – آش غوره نخود – آش غوره جو – آش غوره لوبيا – آش غوره برنج....)

3 مكمل غذايي: ماده شفاء در كلام وحي: عسل طبيعي: يك قاشق غذاخوري، اگر احیانا احساس ضعف شديد كرد.
مصرف مواد گیاهی اعم از سبزیجات و میوه جات ، خرما، چای سبز بلامانع است.

نکته: این برنامه عمدتا در خانه دقيقا بايد اجرا شود، و فقط افرادي كه جدي ملتزم مي شوند ثبت نام شوند.
افرادملزم به رعایت رژیم ، حدود روز پانزدهم پیگیر دریافت داروی مسهل باشند.

روز پانزدهم:
فقط صبح آش غوره + 9 صبح و 2 بعداز ظهر بكاربردن مسهل مخصوص (به شرح زير) تا سموم و اخلاط زائده دفع شود

نکته: روز پانزدهم فقط صبح آش غوره مي خورد نه چيز ديگر، ساعت 9 صبح و 2 بعد از ظهر هم مسهل، بعد مسهل چيزي خورده نمي شود . وگرنه مسهل بجای دفع سموم و مواد زائد موجود در بدن، صرف مواد غذایی خورده شده می شود.

لینک مربوط به معرفی گام هفتم را می توانید از این آدرس دریافت بفرمایید:

viewtopic.php?f=1935&t=3848&p=25491#p25491

گام دوم (سفره سلامت)

حیات و سلامتی و نشاط و توانمندی و موفقیت انسان؛ ارتباط تنگاتنگی با مصرف صحیح و بجا و کافی طیبات دارد.
مرگهای عارضی و یا بیماری ها و بی نشاطی ها و ناتوانی ها و ناموفقیتی ها؛ ارتباط مستقیمی با مصرف غیر طیبات یا مصرف غلط و نابجا و ناکافی طیبات دارد.
بنابراین همه ما نیاز به دانستن و اجرای صحیح و دقیق برنامه مربوطه در هر نوع از شرایط (هم مثبت و هم منفی) داریم.

این برنامه را سفره سلامت نامیده ایم

تمام آنچه در رابطه با امر خوردن صحیح مطرح است را در تابلوی فشرده و جداولی بنام برنامه 24 ساعته روزانه از برنامه سوم اردوی سلامت ارائه نموده ایم تا پس از اطلاع و معرفت از شرح تفاصیل و جزئیات آنها؛ سلامتجویان بتوانند همه آن مجموعه جامع و مفصل را در یک برگه؛ همواره پیش رویشان داشته باشند.

در واقع اردوی برنامه سوم براى آموزش عملي با روش صحيح زندگي از نظر مباحث سلامتي
همراه با تمرين تصحيحي عادات غلط غذايي است كه بعدا شخص بطور تركيبي در برنامه روزمره اش مي تواند بكار ببرد.

سوالاتی چند راجع به معرفی گام دوم سلامت (آموزش عملی سفره سلامت)

عناوین سوالات:

آيا كساني هستند که از اجراي اين برنامه نتيجه گرفته اند؟ لطفا چند نمونه را بیان کنید.
من دوست دارم در اردو شرکت کنم، اما می ترسم سخت باشد و نتوانم آنرا اجرا کنم.
مدت زمان گام دوم اردوی سلامت چند روز است؟
اگر ممکن است راجع به هزینه این اردو توضیح دهید.
من می خواهم گام دوم (آموزش عملی سفره سلامت) را بصورت ماهیانه اجرا کنم، آیا باید همه روزها را مطابق اردوی 9 روزه یا 15 روزه
یا 19 روزه انجام دهم؟
آیا گام دوم در تاریخها و زمانهای خاصی برگزار می شود؟
آیا من می توانم روز پیراستن 9 (منظورم همان روز آبخوری است) را به تعداد روزهای بیشتری اجرا کنم؟ مثلا بجای 1 روز 2 یا 3 روز؟
آیا می توان از گام دوم بطور خاص در درمان بیماریهای خودمان استفاده کنیم؟

لینک مربوط به آن، جهت معرفی بیشتر و دریافت پاسخها:

viewtopic.php?f=1936&t=3842

سلامت و پر نشاط؛ از زندگی برتر برخوردار باشید
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:10 am .
pejuhesh231

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 07, 2012 12:06 am

سوال 2: برای رفع سردردم از چه روشی می توانم استفاده کنم؟

جواب کلینیک طب جامع: علت باید بررسی شود. قطعا در جایی از اجرای برنامه یا رعایت شرایط برنامه، دچار خطا یا خروج شده اید.

شاید در مصرف گرمیجات رعایت تعادل را نکرده اید و افراط شده است؛ پس باید برنامه 24 ساعته شما توسط مجریان اردو کنترل گردد.

شاید علل دیگری باشد که با بررسی نحوه اجرای شما توسط متصدیان اردو مشخص خواهد شد و راهکار مناسب به شما ارائه می شود.

استفاده از تنقیه در زمان بروز علائمی مثل سردرد بسیار کمک کننده در رفع مشکل است و براى عوارض ناشی از اجرای ناصحیح برنامه هم جزو رويكرد بايسته تعيين شده است.

برای احساس سردرد ناشی از افت فشار و ضعف و سستی: با انكشت سوراخ سمت چپ بيني را بگيرند و به مدت پنج دقيقه فقط از سوراخ سمت راست بيني تنفس كنند قوت و نشاط باز مي كردد
در موارد گرمي يا فشار بالا يا حرارت بالا كه منجر به سردرد شده است این روش بكار برده می شود:
با انگشت سوراخ سمت راست بيني را بگيرند و به مدت پنج دقيقه فقط از سوراخ سمت چپ بيني تنفس كنند سردرد تسكين مي بابد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:18 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 07, 2012 12:08 am

سوال 3: احساس می کنم درون بدنم کمی سرد است و احساس لرز دارم. برای رفع این حالت چه روشی موثر است؟

جواب کلینیک طب جامع: پس از اطلاع به مجریان اردو، برنامه اجرایی 24 ساعته شما کنترل و علت که غالبا اشکال در اجرای برنامه توسط سلامتجوست مشخص و راه حل مناسب به شما ارائه خواهد شد.

اين افراد كلا آب مصرفيشان بايد گرم داغ نسوز باشد، آبرا نجوشانند فقط گرم و مصرف كنند.

كنترل كنند که بيمانه آبشان جهارليوان = يك ليتر باشد نه بيشتر

از گرمی بخشها مثل زنجبیل تازه به اشکال مختلف می توانند استفاده کنند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:22 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 07, 2012 12:12 am

سوال4: سابقه معده درد دارم. الان که در روز پیراستن 9 قرار دارم، برای کاهش یا رفع آن، چه کار کنم که معده دردم فروکش کند؟

جواب کلینیک طب جامع: پس از بررسی علت توسط متصدی اردو راهکار مناسب به شما ارائه خواهد شد.

ولی بطور کلی؛ در صورت احساس اسيدي بودن معده يا دل قش رفتن.براى افراد جاق يا بدن چرب، نيم استكان عرق زيره، يا 16 قطره
عصاره زيره (داروخانه ها دارند=باريج) با كمي اب مخلوط و ميل شود.

برای بقيه افراد می توان از عرق اويشن استفاده کرد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:28 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 14, 2012 12:36 am

سوال 5: من حس می کنم بدنبال آب خوردن، کمی بدنم ورم کرده است. چکار کنم؟ آیا باید کار خاصی انجام دهم؟

مصرف آب = هشت ليوان = دوليتر،
آب داخل نوشيدنيها و خوردنيهاى ديگر را مي توانید از حجم آب مصرفي كم كنید
مثلا براى يك ليوان ابميوه يا سبزيجات بدون تفاله دوسوم ليوان از هشت ليوان كم كنید
كنترل كنيد بيمانه آبتان چهارليوان = يك ليتر باشد نه بيشتر
از نظر رطوبت مي توانید يك استكان گلاب در هر وعده و تا نيم استكان با هر ليوان آب =كلا 4 استكان - اين تجويز با برنامه روز بيراستن9 هم منافاتي ندارد
گلاب بيرون دهنده بلغم و رطوبت اضافي است
كدو حلوايي - ترب - زنجبيل و سقز اينها دافع رطوبت هستند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:31 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 14, 2012 12:40 am

سوال 6: من با خوردن کامبوجا دچار لکه بینی می شوم. آیا راه حلی وجود دارد؟

عرق گزنه يك استكان در هر وعده و تا نيم استكان با هر ليوان آب =كلا 4 استكان
اين تجويز با برنامه روز بيراستن9 هم منافاتي ندارد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:33 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 14, 2012 12:42 am

سوال 7: برای تهوع چه راهی را پیشنهاد می دهید؟

جواب کلینیک طب جامع: بوییدن زنجبیل تازه مفید است. يك قاشق رنده زنجبيل را دم كنند ميل كنند
تكرار هم مانعي ندارد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:37 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه جولاي 14, 2012 12:47 am

سوال 8: من دچار ضعف و بی حالی شده ام. علت چیست؟ و برای رفع آن چه روشی را بکار ببرم؟

جواب کلینیک طب جامع: بروز هر نوع عارضه ای در طول اردوهای سلامت؛ نشاندهنده عدم اجرای صحیح برنامه توسط سلامتجوست.

در هر صورت برای رفع آن؛

در درجه اول باید به متصدی اردو اطلاع داده شود.

برنامه 24 ساعته سلامتجو توسط مجریان اردو کنترل شود هم از نظر حجم مواد مصرفی و هم از نظر طبع و مزاج مواد مصرفی که در مصرف سردیجات افراط نشده باشد یا کمتر از مقدار مورد نیاز مصرف نشده باشد.

از زنجبیل تازه، عسل طبیعی، نمک دریا و پودر آویشن می توان استفاده نمود هر کدام برحسب ضرورت و نیاز و بجای خود، با اطلاع به متصدی اردو.

اینها نیز بسیار کمک کننده هستند:
فراورده حكيمانه يك = انكبين زنجبيل - قرص زنجبيل
فراورده حكيمانه دو = شربت زنجبيل

آنها كه در اثر برنامه بيراستن احساس ضعف و سستي مي كنند با انكشت سوراخ سمت جب بيني را بكيرند و به مدت بنج دقيقه فقط از سوراخ سمت راست بيني تنفس كنند قوت و نشاط باز مي كردد

در روز بيراستن نهم مواردي كه ضعف سستي سردي بدن يا سركيجه و عوارض افت فشار و نبض دارند مي توانند بقدر يك كردو زنجبيل تازه را در يك ليوان آب رنده كنند آنرا بجوشانند آنرا صاف كرده تفاله اش را براى روز غير بيراستن نهم كذاشته عصاره صاف را كرم ميل نمايند، اين برنامه را تا سه با در روز مي توان تكرار كرد - اين تجويز با برنامه روز بيراستن9 هم منافاتي ندارد.

در موارد شدید متصدی اردو مي توانند از دانه خردل سياه طبق دستور و روش خاصش برای شما استفاده كنند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 1:41 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه آگوست 17, 2012 11:49 pm

سوال 9: من خیلی خواب آلودگی و کسالت دارم، چرا؟ و چکار کنم؟

جواب کلینیک طب جامع: کسالت و خواب آلودگی علتهای مختلفی می تواند داشته باشد ولی معمولا در آخر می رسد به غلظت و کثیفی خون و نتیجتا یاداوری نیاز فرد به پاکسازی بدن
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 06, 2013 1:47 am

سوال 10: چه عواملی باعث کثیفی خون می شود؟

جواب کلینیک طب جامع: روشهای غلط زندگی و مهمتر از همه تغذیه ناصحیح
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 06, 2013 1:51 am

سوال 11: من ازمايش داده ام و قند خونم 196 بوده، دكتر داروي شيميايي تجويز كرده که مصرف نمي كنم و هميشه كامبوچا می خورم و آويشن و چاي سبز و زنجبيل دم كرده. مي خواستم ببينم شما چه چيزي تجويز مي كنيد؟

جواب کلینیک طب جامع: گرچه بسیاری سلامت جویان تاثیرات بسیار شگرف و خوبی از این برنامه دیده اند ولی در کل؛ اين اردويي نيست كه شخص با يكبار شرکت کردن در آن تمام امراض گذشته و آينده اش شفا پيدا كند. بيماريهاى ثابت و مزمن جداگانه بايد به دفتر طب مراجعه و پذيرش كنند و بيرون حيطه اردو است.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 06, 2013 1:55 am

سوال 12: طبع من اکثرا سرد است، ولي گاها دهانم آفت می زند. علت چيست؟

جواب کلینیک طب جامع: هر کدام از اعضاء بدن ما دارای طبع و مزاجی است منتهی این مزاج در اثر یکسری شرایط مثل عدم رعایت تعادل در برنامه های غذایی و کلا شیوه های نامناسب زندگی، دستخوش تغییر می شود و فرد دچار مزاج مختلط می گردد. این مورد یعنی مزاج بیماری و مزاج عضو مبتلا و مزاج کالبدی شما باید تشخیص و تعادل از دست رفته ان باز گردانده شود.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 06, 2013 2:01 am

سوال13: چرا همیشه کف پاهای من داغ است بطوری که حتی تحمل جوراب را هم ندارم؟

جواب کلینیک طب جامع: این مشکل معمولا بخاطر حرارت بالاست؛ می توانید ماست و صدر کف پا بگذارید یا با عرق کاسنی پاشویه کنید

سدر براى كف با و كاستن حرارت، و حنا براى محكم كردن بوست و تقليل تعريق مفيد است
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 06, 2013 2:11 am

سوال 14: من دچار آلرزی و حساسیت می شوم. چرا؟

جواب کلینیک طب جامع: بروز چنین مشکلاتی را طب کهن عمدتا مرتبط با نقص در عملکرد کبد می داند.

طب رايج "حساسيت" و "عصبي" وووو را به عنوان تيترهايي براى هر جه نمي فهمند بكار مي برند، و الا در طب كهن اصلا اين نكاه وجود ندارد،
و حساسيت يك وضعيت است نه يك علت و هر علامتي حساسيت نيست.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در جمعه سپتامبر 06, 2013 2:20 am .
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 06, 2013 2:19 am

سوال 15: من همیشه با غذاهای شل و ابکی مشکل دارم. علت چیست؟

جواب کلینیک طب جامع: اصول و قاعده کار اینست که؛ باید مزاج کالبدی و مزاج بیماری و مزاج عضو مبتلا در شما تشخیص و بر اساس ان درمان صورت گیرد که برای این کار باید به دفاتر طب مراجعه شود

منتهی بطور کلی این مشکل معمولا می تواند در اثر سردی و افزایش رطوبت معده اتفاق بیفتد که چیزهای با طبع گرم و خشک می تواند مفید باشد مثل سماق، کندر، همچنین مصرف نان خشک خانگی هم خوب است
pejuhesh231

بازگشت به پاسخ به سوالات راجع به کنترل علائم و مشکلات

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: ClaudeBot و 0 مهمان

Aelaa.Net