پاسخ به سوالات مبحث آموزشی تنقیه

مدير انجمن: pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » جمعه جولاي 06, 2012 9:45 pm

سوال: آیا محدودیتی برای انجام تنقیه دارم؟ مثلا می توانم انرا روزانه انجام دهم؟ یا حتی دوبار در روز؟

جواب کلینیک طب جامع: تنقيه هر روزه در گام دوم جزو برنامه است، و در روز پيراستن نهم دو بار انجام مي شود
در صورت هر روزه بودن تنقيه شخص بايد از نظر ويتامينها و مواد معدني لازم بدن جبران شود با افزودن اب ميوه ها و اب سبزيجات
آخرين ويرايش توسط pejuhesh231 on پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:31 pm, ويرايش شده در 2.
pejuhesh231

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

پست جديدتوسط pejuhesh231 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 1:49 am

سوال: برای تهیه مطبوخ تنقیه با ریشه کاسنی؛ از ریشه کاسنی که حالت چوبی و درشت دارد چگونه دو قاشق سوپخوری اندازه بزنم و جدا کنم؟ ایا باید انرا خرد یا پودر کنم؟ تا چه حد پودر کنم؟ ایا اگر زیادی پودر شود و مقدار زیادتری از انرا بردارم برای بدن و دستگاه گوارش من ضرر دارد؟

اصطلاح تنقيه ريشه كاسني كه معروف شده ترجمه خارجي اصطلاح شيكوره است
شيكوره ريشه كاسني است كه بقدر دانه قهوه خرد شده و سبس تا اندازه اي كه مثل قهوه رنگش قهو هاي تيره بشود تفت داده مي شود، اين محصول بجاي قهوه و به عنوان قهوه سالم در اروبا و امريكا بفروش مي رسد
از انجا كه ريشه كاسني جسم سخت دارد و با جوشاندن معمولي مواد تاثير كذارنده بيرون نمي ايد، فلذا براى نسخه تنقيه بايد شيكوره بشود ولذا ما توصیه کردیم به انجام تنقيه با قهوه
آخرين ويرايش توسط pejuhesh231 on پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:43 pm, ويرايش شده در 3.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » سه شنبه ژانويه 22, 2013 1:51 am

سوال: هنگامی که تنقیه انجام می شود و روده ها تمیز می شود ایا این روش بعلت بهتر شدن جذب مواد غذایی باعث چاقی نمی شود؟

جواب کلینیک طب جامع: انجام تنقیه باعث دفع سموم انباشته شده در بدن و حفظ و تامین سلامتی شخص می گردد نه اینکه باعث چاقی شود
و نکته مهم این که تنقیه اصلا باعث برطرف شدن چاقی می شود.
یکی از روش های لاغر شدن تخلیه روده هاست. در برخی کتابها و بعضی روشهای لاغری این مطلب توضیح داده شده است که با استفاده از روشها و دارو هایی که رو ده و دستگاه گوارش به کار افتاده چقدر افراد کاهش وزن داشته اند و اتفاقا تنقیه به عنوان یک روش بی ضرر و راحت و آسان در مورد کاهش وزن می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

جاقي نتيجه جذب خوب بدن نيست. جاقي نتيجه جذب غير صحيح بدن است. و هر افزايش وزن و حجمي؛ نتيجه جذب صحيح نيست. جذب صحيح نتيجه اش جربيهاي داخل احشاء و عروق و نيز جربيهاي اضافي اطراف بدن است
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:48 pm

سوال: ایا استفاده از شیاف که پزشکان در حالت بیماری توصیه می کنند هم مثل تنقیه باعث پاکسازی می شود؟

جواب کلینیک طب جامع: اولا شیافهایی که در طب رایج مورد استفاده قرار می گیرد عموما مواد شیمیایی هستند که خود بار سمی برای بدن دارند
ثانیا شیافها که اصلا مثل تنقیه عمل نمی کنندانها اصولا یا مسکن هستند و برای جذب سریعتر دارو و یا در شرایطی که بیمار نمی تواند از راه دهان چیزی دریافت کند از شیاف استفاده می شود که حتی به خاطر اسیبی که ممکن است به مقعد برساند تا شرایط حاد نباشد توصیه نمی شود

شياف رايج كه به عنوان مسهل است تخليه روده مي كند جون لينت مي دهد ولي باكسازي بدن و يا تنقيه قهوه لينت نمي دهد هر جند ساعتي روده حالت تخليه مي كيرد و شبيه مصرف مسهل و ملين است
pejuhesh231

بازگشت به پاسخ به سوالات راجع به برنامه های آموزشی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: ClaudeBot و 0 مهمان

Aelaa.Net