پاسخ به سوالات مهم واصلی سلامتجویان درگام دوم(سفره سلامت)

مدير انجمن: pejuhesh231

پاسخ به سوالات مهم واصلی سلامتجویان درگام دوم(سفره سلامت)

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 1:39 am

سوال 1: آيا كساني هستند که از اجراي اين برنامه نتيجه گرفته اند؟ لطفا چند نمونه را بیان کنید.

جواب: در مورد گام دوم (سفره سلامت) کافیست بگوییم که:

حیات و سلامتی و نشاط و توانمندی و موفقیت انسان؛ ارتباط تنگاتنگی با مصرف صحیح و بجا و کافی طیبات دارد.
مرگهای عارضی و یا بیماری ها و بی نشاطی ها و ناتوانی ها و ناموفقیتی ها؛ ارتباط مستقیمی با مصرف غیر طیبات یا مصرف غلط و نابجا و ناکافی طیبات دارد.
بنابراین همه ما نیاز به دانستن و اجرای صحیح و دقیق برنامه مربوطه در هر نوع از شرایط (هم مثبت و هم منفی) داریم.

این برنامه را سفره سلامت نامیده ایم

تمام آنچه در رابطه با امر خوردن صحیح مطرح است را در تابلوی فشرده و جداولی بنام برنامه 24 ساعته روزانه از برنامه سوم اردوی سلامت ارائه نموده ایم تا پس از اطلاع و معرفت از شرح تفاصیل و جزئیات آنها؛ سلامتجویان بتوانند همه آن مجموعه جامع و مفصل را در یک برگه؛ همواره پیش رویشان داشته باشند.

از طرف دیگر اردوی برنامه سوم براى اموزش عملي با روش صحيح زندگي از نظر مباحث سلامتي
همراه با تمرين تصحيحي عادات غلط غذايي است كه بعدا شخص بطور تركيبي در برنامه روزمره اش مي تواند بكار ببرد.

اين اردويي نيست كه شخص با يكبار شرکت در برنامه تمام امراض گذشته و آينده اش شفا بيدا كند.

گرچه اجرای روشهای آن در سلامت جسم و روح بسیار موثر است و خود سلامتجویان هم به مواردی اشاره نموده اند همچون:

1 احساس سرزندگی و نشاط
2 تخلیه کامل معده با انجام تنقیه
3 بر خلاف تصور قبل از اردو، روز پیراستن 9 (آبخوری) بسیار ساده و راحت بود همچنین انجام تنقیه. در روز پیراستن 9 از هر روز بهتر بودم.
4 رفع یبوست
5 کاهش یا رفع دردهای استخوانی
6 کاهش یا رفع مشکلات گوارشی از قبیل نفخ معده
7 تقویت روحیات معنوی و احساس آرامش
8 کاهش و رفع اضطراب و افسردگی
9 رفع تلخی دهان
10 رفع سردرد

بيماريهاى ثابت و مزمن جداگانه بايد از طریق دفتر طب پیگیری و بذيرش شوند و بيرون حيطه اردو است.

مشكلي كه با روش غلط ايجاد شده
اگر در اثر مدت كوتاه بوده درمان هم كوتاه
و اگر در اثر مدت غير كوتاه؛ درمان هم غير كوتاه است
هر چند مدت درمان بسيار كوتاهتر از مدت ابتلاست

افراد به اندازه اى كه نسخه رايج را دنبال مي كنند اگر از طريق طب جامع هم همت بگذارند و بعد منتظر نتیجه اش باشند،
مطمئنا زودتري و ارزانتري و آسانتري و سالمتريش را جايزه اش خواهند گرفت.

در اینجا به نظر چند نفر از سلامتجویان از زبان (خودشان) اشاره می کنیم:

1 سلامتجوی شماره 00343203 ابراز می دارد: من قبل از اردو التهاب مثانه و کلیه، تکرر ادرار، درد زانو به پایین، خواب رفتن و مور مور شدن دست و پا، یبوست، دردمثانه و نفخ معده داشته ام اما در حین اردو یا بعد از آن این تغییرات را در وضعیت جسمی خود شاهد بودم: خواب رفتن و مور مور شدن دست و پا را در 9 روز نداشتم، یبوستم رفع شده، دردمثانه و نفخ معده کمتر شده است.

2 سلامتجوی شماره 00343211 می گوید: مشکلات من قبل از شرکت در این اردو این موارد بود؛ ورم معده، سرماخوردگی شدید، درد گردن و دست و بعد از اردو؛ ورم معده و سرماخوردگی شدید خوب شده بود، درد گردن و دست کمتر شده بود

3 سلامتجو 00343444 از درد دست و پا قبل از اردو می گوید و بعد از اردو اینچنین می گوید: دراین 9 روز درد دست و پا نداشته. همینطور همه افراد روحیه معنوی و نشاط خوبی در این 9 روز داشتند.

4 سلامتجوی شماره 00343264: قبل اردو؛ درد شانه و کمر، قولنج، تلخی و خشکی دهان، صفرایم مقداری بالاست
بعد از اردو در این 9 روز تلخی و خشکی دهانم رفع شده و درد شانه و کمر برطرف شده است.

5 سلامتجوی شماره 00343216 می گوید: من در هوای سرد دچار سردرد شدید می شدم اما پس از آشنایی با برنامه های اردوهای سلامت و حضور در آنها سردرد در هوای سرد با انجام شستشوی بینی (با ابزار بینی پاک )کاملا خوب شده است.

6 سلامتجوی شماره 010356002 : من بعد از اجرای برنامه سوم خیلی احساس سبکی و راحتی دارم

7 سلامتجوی شماره 00343382 ابراز میدارد که: قبل از آشنایی با این برنامه ها سردرد داشتم ولی پس از شرکت در برنامه سوم سردردهای قبلی من تسکین پیدا کرد.

8 سلامتجوی شماره 00343668 می گوید: خوشحالم از اینکه توانسته ام در اردوهای سلامت شرکت کنم و یکی از نتایجی که دست پیدا کردم کاهش معده دردم بوده است جدای از اینکه با اینهمه مواد خوراکی بسیار خوب و روشهای پاکزیستی و سلامتی آشنا شدم.

9 سلامتجوی شماره 00343382 هم نظرشان را به این شکل بیان می کنند: قبل از حضور در برنامه آموزش عملی سفره سلامت دچار سختی در دفع و یبوست بودم اما با حضور در این برنامه تصحیح عمل دفع و رفع یبوستم را شاهد هستم

سلامت و پرنشاط؛ از زندگی برتر برخوردار باشید

ان شاء الله
pejuhesh231

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

پاسخ به سوالات درباره معرفی گام دوم سلامت

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 1:42 am

سوال 2: من دوست دارم در اردو شرکت کنم، اما می ترسم سخت باشد و نتوانم آنرا اجرا کنم.

جواب: گام دوم سلامت که نوعی آموزش عملی سفره سلامت است،
برنامه های متنوعی دارد که عمده هدف آن اموزش عملي با روش صحيح زندگي از نظر مباحث سلامتي همراه با تمرين تصحيحي عادات غلط غذايي است كه بعدا شخص بطور تركيبي در برنامه روزمره اش مي تواند بكار ببرد و نتیجه اش؛ تصفیه و پاکسازی اجزای بدن است، بخصوص آنها که کار هضم و جذب و دفع را بعهده دارند.

در این برنامه تنوع غذایی بسیار زیادی وجود دارد و سلامتجو در غالب روزها هیچگونه ممنوعیت و محدودیتی ندارد
خصوصا از نظر حجم مواد توصیه شده،
ضمن اینکه مواد خوراکی موجود در جداول 24 ساعته قابل جایگزینی با مواد خوراکی فصل و مورد علاقه فرد هست
تنها نکته مهم اینست که در اجرای برنامه هر روز، رعایت قاعده پیراستن مربوط به آن روز در نظر گرفته شود.

این برنامه با امساک و نخوردن و روزه داری بسیار متفاوت است و نباید نخوردن ملاک قرار گیرد،
بلکه سلامتجو باید آن حد بخورد که احساس ضعف و گرسنگی نکند.
همانگونه که گفته شد از تنوع بسیار خوبی هم برخوردار است،
انواع غذاهای گوشتی، و خوراکها و خورشها و ماکارانی ها و حلواجات و شورباجات و دمپختک و آشها و کوکو و کتلت و ....

گام دوم سلامت با گوشت آغاز و با گوشت ختم مي شود و هر روزه متمركز روي نوعي از غذاها مي شود
در واقع اين برنامه ایست بسيار متنوع كه نزديك يك چهارمش گوشت خوري است
مثلا پيرايش چهار كه حاوي انواع خوراكيهاى گياهي است و فقط پرهيزش لحومات و لبنيات است و مي توان در ان انواع خورشتهاي بدون گوشت و پلوها و حلواها و ماكارونيها و خوراكهاى گياهي بكار برد كه شخص بر حسب ميل و رغبت و شرايط مزاجي خودش با آزادي كامل غذاي متنوع مصرف مي كند.
برنامه های سفره سلامت یک تابلوي معيارها و فرمولهاست که با توجه به آن می توان صدها خوراكي و غذاي طیب و به تمام معنا سالم؛ هم برای روح و هم برای جسم
تهیه و آماده کرد و با راحتى و موفقيت آنرا گذراند،
مثل يك تور نه روزه با انواع خوراكيها، نه محدوديتها و محروميتها و سختيها
و از امتياز اين اردوهاى سلامت اجراى برنامه ها طبي در بهترين شرايط است

برخلاف آنچه علی الظاهر و شاید صرف نام رژیم استنباط می شود؛ اجرای این برنامه در عمل بسیار آسان و راحت است و
در نظرسنجی های انجام شده، بیش از 90 درصد سلامتجویان راحت ترین روز این گام دوم سلامت را
روز اجرای پیراستن 9 یا ابخوری و یا روز خامگیاهخواری معرفی نموده اند.

حتی بعضی سلامتجویان خواستار اجرای پیراستن 9 (آبخوری) به مدت روزهای بیشتر مثلا دو روز یا سه روز شده اند.

لازم به یاداوری است که: در گزینش مواد غذایی جداول 24 ساعته هر روز،
ضمن؛ ملاحظه نیازهای روزمره انسان در یک برنامه استراحت گوارش و پاکسازی بدن؛
سعی شده در درجه اول سلامتجو با آن مواد غذایی که در کلام خازنان وحی بر مصرف آنها تاکید شده است آشنا شود. علاوه بر این ؛ طبع و مزاج خوراکی ها هم در نظر گرفته شده است.
pejuhesh231

معرفی گام دوم اردوهای سلامت و پاسخ به سوالات آن

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 9:23 pm

سوال 3: مدت زمان گام دوم سلامت چند روز است؟

جواب: گام دوم (سفره سلامت)، بر حسب دسته بندی چند روزه مختلف است؛
9 روزه، 12 روزه، 15 روزه، 18 روزه، 19 روزه و خوب؛ از نام آن؛ مدت زمان اجرا، مشخص می گردد.

مثلا اردوی نه روزه؛ یک روز توجیهی + نه روز اصلی که مجموعا ده روز برنامه اموزشی و نه روز برنامه اجرایی دارد.
بقیه برنامه ها هم به همین ترتیب.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 9:25 pm

سوال 4: اگر ممکن است راجع به هزینه این اردو توضیح دهید.

جواب: اينجا چون خيريه و نوعي خدمات ويژه دانشجويان معارف الهي است، هزینه آموزش گرفته نمی شود و تا اکنون هزینه دریافتی فقط مربوط به پرینت مواد درسی بوده که آن هم تحویل خود سلامت جویان می شود و در مقایسه با هزینه تایپ و تکثیر و چاپ در بیرون، بسیار مناسبتر و ارزانتر از بازار بیرون است.
آموزش طب به صورت همگانی است و برای افرادی که به سلامتی خود اهمیت داده و در اردوی سلامتی شرکت می کنند وگرنه هزینه دیگری دریافت نمی شود.

ضمن اینکه يكي از جهاتي كه متصدیان اجرایی طب جامع را تشويق به وقت گذاشتن رايگان در برنامه های اردوهای سلامت مي كند؛ بخاطر نتيجه اي است كه ديده اند.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 9:27 pm

سوال 5: من می خواهم گام دوم سلامت را بصورت ماهیانه اجرا کنم. آیا باید همه روزها را مطابق اردوی 9 روزه یا 15 روزه یا 19 روزه انجام دهم؟

جواب: برنامه هاى 9 روزه 12 يا 14 يا 15 يا 17 و 18 و 19 روزه؛ بيشتر براى آشنايي افراد با برنامه غذايي سفره سلامت و جداشدن از عادات رايج است،
و در درازمدت مي تواند برنامه تركيبي هفتگي و ماهانه اشخاص باشد،
كه البته بر حسب افراد مي تواند متفاوت باشد.
در اردوي آموزشي مفصل، جهت اشنايي سلامتجويان با همه انواع بيراستنها، همه انها اجرا مي شود، اما از نظر كاربردي و برنامه طبي همه انها لازم به اجرا نيست و شخص می تواند یکی یا تعدادی از روزهای آن را انتخاب و اجرا کند.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 9:28 pm

سوال 6: آیا می توان از گام دوم یا همان آموزش عملی سفره سلامت بطور تخصصی تر در درمان بیماریهای خودمان استفاده کنیم؟

جواب: همانگونه که اشاره شد؛ اين اردويي نيست كه شخص با يكبار تمام امراض گذشته و آينده اش شفا پيدا كند. بيماريهاى ثابت و مزمن جداگانه بايد به دفتر طب مراجعه و پذيرش كنند و بيرون حيطه اردو است
مشكلي كه با روش غلط ايجاد شده؛ اگر در اثر مدت كوتاه بوده، درمان هم كوتاه و اگر در اثر مدت غير كوتاه، درمان هم غير كوتاه است؛ هر چند مدت درمان بسيار كوتاهتر از مدت ابتلاست

البته گفته شد که اجرای این اردو طبق گزارش خود سلامتجویان هم، دارای آثار مثبت زیادی در سلامت روح و جسم بوده است.
بخاطر همین در اردوي آموزشي مفصل، جهت آشنايي سلامتجويان با همه انواع پيراستنها، همه آنها اجرا مي شود،
اما از نظر كاربردي و برنامه طبي؛
مثلا براى كساني كه غلبه دم يا پرخوني يا فشار خون يا نقرس يا ابتلاء يا زمينه بيماريهاي قلب و عروق و مغز وگردش خون دارند
پيراستن دو اجرا شود و يا گروه خون مربوطه
و براى كم خوني ها و افت فشار و ...؛ پيراستن يك.
pejuhesh231

معرفی گام دوم سلامت و پاسخ به سوالات آن

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 9:29 pm

سوال 7: اردوهای سلامت، خصوصا گام دوم (سفره سلامت) را چه مواقعی برگزار می کنید؟ آیا زمان خاصی دارد؟

جواب: بله، همه سعی ما بر این است که برنامه های اردوهای سلامت در زمان مشخص و ثابتی اجرا شود تا
افراد علاقمند و ملتزم، بتوانند برای حضور در آن بهتر برنامه ریزی کنند و از این جهت دغدغه و نگرانی ای نداشته باشند.
ضمن اینکه: از آنجا که در نتیجه و تاثیرات آموزشی و درمانی این اردوها شرایط دیگری همچون شرایط نجومی دخیل است، سعی شده تمام جوانب کار در نظر گرفته شود.
پس با همه این اوصاف؛ نتیجه اینکه: اجراى برنامه اول و دوم اگر داوطلب باشد و همکاری افراد از جهت تامین مکان و مشارکت در برگزاری آنها؛ هر ماه اجرا مي شود
اما برنامه سوم؛ هر ماه اجرا مي شود حتی با تعداد افراد کم، همانگونه که تا کنون و این چند ماهه برگزار شده است. چون سلامت افراد و کیفیت کار برای ما مهم است نه کمیت و تعداد شرکت کنندگان.

بهترین و مناسبترین زمان برگزاری گام دوم(سفره سلامت) با توجه به شرایط فلکی؛ هفتم الی پانزدهم هر ماه قمری است که با توجه به این موضوع، ما هم همین تاریخ را هرماهه انتخاب و گام دوم سلامت را در همین فاصله برگزار می نمائیم.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 9:29 pm

سوال 8: آیا من می توان روز پیراستن 9 را (منظورم روز آبخوری است)، بر خلاف قاعده برنامه 9 روزه یا 15 روزه، که فقط یک روز است، به تعداد روزهای بیشتری اجرا کنم؟

جواب: پيراستن نهم قاعده اش، يكروز است ولی در صورت علاقمندي سلامتجو و تناسب شرايط او و رعايت و كنترل لازم مي تواند به تنهايي اين روز را تكرار كند اما رسم گام دوم سلامت؛ پيراستن نهم يكروز است.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 9:30 pm

سوال 9: هدف از اجرای گام دوم (سفره سلامت) چیست؟

جواب: منشاء همه بیماریهایی که در بدن ما بوجود می آید نتیجه غذایی است که می خوریم.
افزايش مصرف فست فودها و غذاهای بازار همچنین غذاهاي چرب و مسخ شده، و عدم فعاليت مناسب يا گسترش زندگي ماشيني؛ بيماري‌هاي مختلفي به همراه آورده است.
درگيري اعضاء رئیسه و مهم بدن همچون قلب، ریه ها، کبد و سایر اعضاء دستگاه گوارش، همچنین انسداد و گرفتگی های منافذ و عروق و بیماریهای گوناگون؛ از مضرات مصرف مواد غذايي نامناسب و زندگی ماشینی است.
هدف ما از آموزش و اجرای برنامه های اردوی سلامت؛ تمرکز بر اصلاح عادات نا صحیح و مدیریت برنامه غذایی؛
و به عبارت دیگر؛ مدیریت نحوه خوردن و نوشیدن
و کلا نحوه زندگی با استفاده از روشهای پاکزیستی است که
هم بصورت آنی و مقطعی و هم بشکل کلی و همیشگی،
سعی در هدایت سلامتجو به جاده سلامتی روح و جسم شده است.
علاوه بر اینکه هدف؛ پاکسازی اندامهای مهم و در واقع کل بدن از سمومات و مواد زائد و اضافه است،
در واقع این روشها، هم بعنوان پیشگیری از بیماری و حفظ سلامتی کاربرد دارند و هم در بسیاری موارد؛ کمک به اعضاء بدن برای خارج شدن از بحرانها و رفع مشکلات آنها.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » شنبه آگوست 18, 2012 12:49 pm

سوال 10:

جواب:
pejuhesh231

بازگشت به پاسخ به سوالات سلامت جویان راجع به گام دوم سلامت (سفره سلامت)

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: ClaudeBot و 0 مهمان

Aelaa.Net