پاسخ به سوالات مهم و اصلی سلامتجویان گام هشتم(تصفیه کبد)

مدير انجمن: pejuhesh231

پاسخ به سوالات مهم و اصلی سلامتجویان گام هشتم(تصفیه کبد)

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 2:02 am

سوال 1: آيا كساني هم از اجراي برنامه تصفیه کبد نتيجه گرفته اند؟ اگر ممکن است نمونه هایی را معرفی کنید.

جواب: در طب طبيعی حدوث رسوبات و لجن و سنگ را تاكيد داشته كه در اثر ماندن در كبد موجب اختلال در كار كبد و بيماريهاى مربوطه و نهايتا از كار افتادگی كبد می شود،

تصوير

تصوير

همچنين رسوبات كبدی زمينه حدوث سنگهاى صفراوی در كيسه صفراست.

در طب طبيعی جديد، سنگهاى صفراوی محل اصليش در كبد است، و آنچه رايج در صفرا با جراحی می يابد، ته مانده هاى متراكم شده آن سنگها در صفراست.

تصوير

تصوير

بهترين شاهد علاوه بر دلایل و مدارک بسیار دیگر بر صدق نظريه طب طبيعي، خود اين عمليات پاكسازی است، كه اگر درست انجام شود و سنگها شمارش هم بشود اين امر واضح می شود.

تصوير

تصوير

چيزي كه مهم است اينكه شخص بعد از انجام اين برنامه بتواند تفاوت محسوس در بهبودی سلامت خويش را ببيند، و افراد مبتلا به ناراحتيهاى كبد و غلبه صفرا و عوارض آنها بهبودی علائم را ديده اند.

تصوير

تصوير

تصوير

تصوير

نتایج بدست امده حاصل از اجرای تصفیه کبد در اردوهای سلامت:

1 این برنامه در احساس سبکی و آرامش و شادی و شعف تاثیر گذار بوده است و بیشتر افرادی که دراین برنامه شرکت کردند بلافاصله بعد از اتمام آن این احساس را گزارش کرده اند؛
نظر سلامتجو 010266001 بعد از تصفیه کبد: برنامه بسیار عالی بود و احساس سبکی و سرحالی دارم و خوشحالم که سنگها را دفع کرده ام

2 خیلی از افراد بیان کردند که بعد از برنامه درد ناحیه زیر دنده راست (محل کبد) رفع و در معده شان احساس سبکی دارند؛
نظر سلامتجو 010251001 بعد از تصفیه کبد: بعد از پاکسازی، احساس سبکی شکم دارم و درد زیر دنده راستم برطرف شده است.

3 بعضی هم از کاهش وزن نام برده اند؛
نظر سلامتجو 010461002بعد از تصفیه کبد: من حین انجام تصفیه کبد حدود 3 کیلو از وزنم را کم کردم.

4 این برنامه بصورت واضح در افزایش انرژی موثر بوده است و در چالاکی و انجام سریع کار تاثیر داشته است؛
نظر سلامتجو 010366002 بعد از تصفیه کبد: من بعد از انجام تصفیه، بطور واضحی در انجام کارهایم سریعتر و چالاکتر شدم و نیروی مضاعفی بدست آوردم و آن حالت کندی و رخوت در من از بین رفت

5 از تاثیر بسیار واضح این برنامه بر روی حالتهای خواب الودگی وکسالت است که در بسیاری از افراد بعد از برنامه بیان شده است که احساس خواب الودگی وکسالت از بین رفته است و در واقع باعث تنظیم خوابشان شده است؛
نظر سلامتجو 010254001 بعد از تصفیه کبد: من قبل از تصفیه کبد غالب اوقات چرت می زدم و اکثرا کسل و خواب آلود بودم اما با انجام تصفیه کبد این حالتها در من از بین رفت.

6 تاثیر بسیار واضح این برنامه روی تغییر رنگ چهره و شفاف شدن چشم ها می باشد و بسیاری از افراد بیان کردند که بعد از برنامه صورتشان شفاف شده به طوری که حتی اطرافیانشان نیز به این موضوع اذعان داشته اند. همچنین لکه های پوستی آنها از بین رفته یا بیرنگ شده است؛
نظر سلامتجو 010263001 بعد از تصفیه کبد: در چشمهای من لکه های زرد رنگ وجود داشت همینطور لکه های قهوه ای تیره روی پوست صورت و بدنم که با اجرای برنامه اول این از این لکه ها کمرنگ شد و بعضی هم کاملا از بین رفت.

7 تاثیر دیگر برنامه روی یبوست است و در اکثر افراد بیان شده است که عدم سهولت آنها در دفع، برطرف شده است و در بعضی از افراد نیز بیان شده است که تعداد دفعات دفع بیشتر شده است.
نظر سلامتجو 010364001 بعد از تصفیه کبد: خیلی احساس سبکی دارم و خوشحالم که توانستم این کار را انجام دهم خصوصا که من یبوست داشتم و الان بهتر شده ام.

8 تاثیر در سردردها از اثرات دیگر این برنامه است که در اکثر افراد ذکر می شود که سردردشان از بین رفته است وگاها بیان کردند که دیگر دچار سردردهای با علت کم خوابی و یا بد خوابی و یا خستگی در طول روز نمی شوند.
نظر سلامتجو 010260001 بعد از تصفیه کبد: قبل از انجام تصفیه کبد خیلی مواقع من در طول روز دچار سردرد می شدم که با انجام تصفیه کبد، این سردردها برطرف شد.

9 تاثیر بر روی آفت دهان یکی دیگر از نتایج این برنامه است.
نظر سلامتجو 010360001بعد از تصفیه کبد: دهان من خیلی آفت می زد و زخم می شد، خصوصا در تابستانها، که اجرای این برنامه، در این مشکل من تاثیر بسیار خوبی داشت؛ هم از نظر دفعات آفت زدن که نسبت به قبل بسیار کمتر شد و هم از نظر مدت زمان طول کشیدن و بهبودی زخمها که خیلی سریعتر بهبود پیدا می کنند.

10 از جمله تاثیرات خوب این برنامه تاثیر در آلرژی است مثلا در مورد افرادی که عطسه و آبریزش و سرفه داشتند یا خارش و کهیر و اگزمای پوستی؛
نظر سلامتجو 010255001 بعد از تصفیه کبد: بعد از تصفیه کبد احساس سبکی خوشایندی در ناحیه قفسه سینه داشتم که روزهای اول بیشتر محسوس بود. من اگزما دارم و با اجرای این برنامه خارش دستها یم کمتر شده، همچنین ترک خوردگی پوست دستهایم هم کمتر شده است.

11 یکی از مشکلاتی که در این برنامه اصلاح چشمگیری داشته است کاهش چربی خون است که پایین آمدن ان در آزمایش نشان داده شده وبه حد نرمال رسیده است.
نظر سلامتجو 010254002 بعد از تصفیه کبد: قبل از تصفیه کبد چربی خون من بالا بود که با اجرای صحیح مراحل مقدماتی، اصلی و تکمیلی و کلا شرکت در این برنامه، با انجام آزمایش خون، متوجه کاهش واضحی در مقدار چربی خونم شدم.

12 از بیماریهای دیگر که با اجرای این بیماری بطور کامل درمان شده؛ افزایش فوق العاده بالای تستهای کبدی بوده و همچنین کبد چرب،
نظر سلامتجو 010276001 بعد از تصفیه کبد: از این نوع درمان بسیار راضی بودم و علاقمند به ادامه این برنامه هستم. بعد از اجرای برنامه احساس خیلی خوبی داشتم، چون میزان بیلی روبین خونم و سایر آنزیمهای کبدیم پایین آمده است. من مدتها بود که این مشکل را داشتم. در خانواده ما بدلیل اضافه وزن، ابتلا به کبد چرب؛ شایع است که نه تنها خودم، بلکه بقیه خانواده و فامیل هم که مشکل مرا داشتند با شرکت در این برنامه، در کاهش یا رفع مشکل تستهای بالا و کبد چرب آنها تغییرات خوبی ایجاد شده است.

13 سلامتجوی دیگر از کاهش و درمان مقدار قند خونش می گوید؛
نظر سلامتجو 010235001 بعد از تصفیه کبد: من مبتلا به دیابت هستم که با حضور در برنامه تصفیه کبد و اجرای دقیق مراحل مقدماتی و تکمیلی و همچنین مرحله اصلی آن، میزان قند خونم حدود 60 درجه پایین آمده است و فعلا 120 میباشد.

14 از دیگر تاثیرات این برنامه؛ کاهش یا رفع تلخی دهان است به نقل از خود سلامتجویان؛
نظر سلامتجو 010242002 بعد از تصفیه کبد: در طول مدت تصفیه کبد مشکل خاصی نداشتم و بسیار از اجرای برنامه راضی بودم و تلخی دهانم در هنگام صبح کمتر شد. همچنین بعد از اجرای برنامه احساس سبکی و سرزندگی خاصی داشتم مثل اینکه تازه متولد شده بودم.

15 سلامتجویانی هم از کاهش افسردگی و اضطراب شان با اجرای برنامه تصفیه کبد سخن گفته اند:
سلامتجوی شماره 010355001 در این باره می گوید؛ من تا قبل از حضور در این برنامه اضطراب داشتم و دلآشوب بودم و تا حدی افسرده، اما بعد از انجام تصفیه کبد بسیاری از این مشکلاتم کاهش پیدا کرد.

16 مورد بعدی؛ رفع اگزما و حساسیتهای پوستی و ترک خوردگی پوست است که افرادی با حضور در این برنامه از تاثیرات درمانی آن بهره برده اند.
نظر سلامتجو 010251001 بعد از تصفیه کبد: [b]من مدتهاست که مبتلا به اگزمای شدید هستم که نتیجه ایی از درمانهای طب رایج نگرفته ام اما با حضور در برنامه تصفیه کبد به تاثیرات بسیار خوبی دست پیدا کرده ام.

17 از تاثیراتی که سلامتجویانی به آن اشاره نموده اند بعنوان نتایج درمانی حضور در برنامه یکم؛ تخفیف علایم بیماری هموروئید یا بواسیرشان بوده است.
نظر سلامتجو 010239001 بعد از تصفیه کبد: [b] پس از شرکت در تصفیه کبد، مشکلات و علائم مربوط به بواسیر در من کاهش پیدا کرد.

18 چندین نفر از سلامتجویان شرکت کننده در این برنامه به کاهش فشار خونشان اشاره نموده اند.
نظر سلامتجو 010236001 بعد از تصفیه کبد: [b] [b]من سابقه فشار خون دارم، پس از اجرای تصفیه کبد فشار خونم از 140 به 120 کاهش پیدا کرد و بخاطر همین احساس خوبی دارم.

19 برطرف شدن حالت تهوع از دیگر مشکلات رفع شده بواسطه اجرای تصفیه کبد است.
نظر سلامتجو 010569001 بعد از تصفیه کبد: [b] [b] [b]من مدتی بود که حالت تهوع داشتم تصمیم گرفتم در برنامه تصفیه کبد شرکت کنم که خدا را شکر با اجرای اینبرنامه حالت تهوعم برطرف شد.

20 از دیگر موارد که سلامتجویان بعنوان نتایج درمانی حاصل از شرکت در تصفیه کبد از آن یاد کرده اند؛ کاهش یا رفع جوشها و دمل پوست بود که سلامتجو 010247003 یکی از این اشخاص است. همچنین رفع درد قاعدگی که برای سلامتجو 010348002 حاصل شده و نیز رفع التهابات و خشکی پوست برای سلامتجو 010346001 و بسیاری نتایج سودمند دیگر که در اینجا به ذکر موارد فوق اکتفا می نماییم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در پنج شنبه آگوست 08, 2013 7:21 pm .
pejuhesh231

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

ميزان عملي بودن و آسان بودن اجرا

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 2:04 am

سوال 2: آیا اجرای تصفیه کبد آسان است؟ آیا فقط افراد خاصی می توانند در تصفیه کبد شرکت کنند؟

جواب: برنامه تصفیه کبد یکی از روشهای درمان طبیعی بسیار ساده ، مطمئن، کم هزینه، بی عارضه، غیر تهاجمی و در دسترس است.

خیر، اجرای اين برنامه اختصاص به افراد خاص یا كسانی كه مشكل كبد يا نياز به پاكسازی كبد (بخاطر ابتلا به بيماريهاى مزمن يا غلبه گرمی مزاج يا غلبه صفرا و..) دارند، نداشته و عموم افراد هم، براى پاكسازی كبد جهت افزايش و تقويت سلامتی خويش می توانند بكار ببرند.
pejuhesh231

مدت زمان اجرا

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 3:57 pm

سوال 3: اجرای برنامه اول چه زمانی طول می کشد؟

جواب: این برنامه شامل سه مرحله است که زمان هر مرحله بدین ترتیب است:

مرحله مقدماتی یا آمادگی؛ دو هفته، حداقل ده روز

برنامه مقدماتی اردوی سلامتی؛ برنامه یکم
مدت: ده روز
برنامه مقدماتي شامل: برنامه غذا درماني و داروي اصلي + برنامه تصحيح غذايي + برنامه پاكزيستي
که اینها اولويت رعايت حتمي هستند (یعنی در صورت عدم رعايت برنامه نهايي ناموفق خواهد بود) و شامل:
1- حذف تمام مواد شيميايي وصنعتي
2- رژيم شبه گياهي
3-- مصرف فالوده سيب و گلاب
4- مصرف دوبار صبح و شب هر وعده نصف استكان (جهارقاشق) سركه سيب مخلوط با مقداري آب
5-مصرف جوشانده يك ساقه كرفس در آب و مولینکس شده آن سه ليوان در سه وعده
6- مصرف کامبوجا از هشت صبح تا هشت شب هر دو ساعت يك استكان
7- برنامه اب درمانی : مصرف دوليتر اب، يا هشت ليوان اب معدني پلور یا داماش كه قبل از مصرف هفتاد بار شيشه را حركت تند بدهند تا شارز شود و در سايه و دور از نور نكهداري شود و برجسب اذكار ايات شفاء و ايه نور بر روی شیشه بزنند و دو ليوان وقت طلوع فجر دوليوان طلوع افتاب يك ليوان ميان هر وعده غذا مصرف اب حداقل نيمساعت قبل غذا و دو ساعت بعد غذا فاصله داشته باشد
8- استفاده از سکنجبین درمانی 35 گرم در روز که توسط دفتر طب آماده و در اختیار سلامت جو قرار می گیرد
10- نسخه همگانی یکم: اجرا هر روز بین الطلوعین دقیقا طبق نسخه همگانی یکم
11- برنامه آش غوره شامل: آش (سبزیجات و حبوبات و غلات) + غوره + زنجبیل تازه، حداقل یکبار در روز
2- برنامه رژيم سلامت غذايي: اولويت رعايت لازم: (در صورت رعايت برنامه نهايي با نتيجه بهتر خواهد بود)
الف: نسبت 60/20/20در رژیم غذایی رعایت شود
به صورت اجمالي اينكه
60درصد تغذيه روزانه سبزيجات وميوه جات شامل هويج وشاهي وكرفس وغيره
20درصد مواد پروتيني شامل گوشت وحبوبات ولبنيات
20درصد موادنشاسته اي شامل غلات (برنج وگندم وغيره
ب: برنامه غذايي مناسب گروه خون هر شخص
جدول رزیم غذایی گروه خونی با توجه به گروه خونی هر کس به او ارائه می شو د
3-رعایت برنامه های پاکزیستی: اولويت رعايت خوب: (در صورت رعايت برنامه نهايي با نتيجه برتر خواهد بود)
خذف مواد مضر
- حذف شكر ونمك صنعتي ** / - حذف اب شهري / - حذف چاي قرمز ** / - حذف مرغ وخروس پرورشي / - حذف امواج الكترو مغناطيستي مثل موبايل وتلويزيون وغيره /
استفاده از مواد طيب
-استفاده از مواد طبيعي وعاري از مواد افزودني وكنستانتره / -استفاده از نمك دريا وشكر سرخ ويا شكر نيشكر / -استفاده از اب چشمه / -استفاده از چاي سبز / -استفاده از ظروف مناسب مسی ویا پرکس
-استفاده از لباس گشاد وراحت وبا الیاف طبیعی به خصوص لباسهایی که در تماس مستقیم با بدن است
لباسهای تنگ وفشارنده وبا الیاف غیر طبیعی حذف شود مانند شلوار لی ,وجین ولباسهای زیر وپیراهن های رو که بسیار تنگ هستند وبا الیاف غیز طبیعی می باشند
-مراقبت از تناسب جذب و دفع، و طبيعي بودن دفع
در تناسب جذب ودفع باید دقت داشت که
تعداد اصلی وعده های غذایی شفاجو با تعداد دفعات دفع باید برابر باشد
دفع شفاجو به صورت روزانه وبا سهولت باید انجام شود

مرحله اصلی؛ دو روز
عمليات باكسازي: این برنامه با حضور سلامت جو در مکان اردو از صبح روز اول تا شام روز دوم برگزار می شود
و شامل: امساك + نوشيدن محلولهای دارویی که این داروها توسط دفتر طب جامع آماده و در اختیار سلامت جو قرار می گیرد و در ساعات مشخص این دو روز به سلامت جو داده می شود. این محلولها سنگهای کبد را از آن جدا کرده و وارد روده می کند و نهایتا دفع می نماید و بدین طریق عمل پاکسازی بدن تکمیل می گردد.

غذاي روز برنامه: در صورت توانايي جسمي و روحي سلامتجو براى همراهي با امساك، به برنامه آب سيب هر دو ساعت يك ليوان ادامه مي دهد، و الا:
صبحانه: كمي از نان و كمي عسل بدون كره يا خامه و شير

ناهار روز اول: ساعت 12 بوده و گياهي باشد، حداكثر غلات و حبوبات بخته با كمي نان، بهتر سوب سبزيجات

ساعت 10 صبح روز دوم: افطار مي تواند جيزي بخورد، با آب ميوه شروع كند بعد ميوه مثل آب سيب و بعد سيب

ساعت 11 صبح روز دوم: مي تواند غذاي بسيار سبكي بخورد

ساعت 8 شب دوم: از اين وقت به بعد مي تواند به برنامه غذايي معمول خويش بركردد، و بهتر است كته برنج با ماش سبز باشد.

مرحله موخراتی یا تکمیلی؛ ده روز الی دو هفته
که به جهت حصول بهترین نتیجه و به منظور ادامه برنامه پاکسازی و تکمیل آن، همان برنامه مقدماتی اجرا می شود.

در مرحله مقدماتی و موخراتی (یا تکمیلی) با استفاده از مواد توصیه شده که از مواد طبیعی آفریده خداوند است کلیه را فعال کرده و

با استفاده از رژیم غذایی شبه گیاهی فشار را از کبد بر می داریم و با نسخه و بر نامه هایی که داریم سنگهای کبد را نرم و خرد می کنیم.

هم چنین در این دو مرحله از منضج های موثر استفاده می شود
pejuhesh231

دفعات اجرا

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:11 pm

سوال 4: هر فردی چند بار می تواند در برنامه تصفیه کبد شرکت کند؟

جواب: سلامتجو مي تواند با فاصله حداقل دو هفته اين عمليات را تكرار كند،
کما اینکه افرادي آنرا تا 6 بار تكرار کرده اند و راضي بوده اند.
pejuhesh231

هزینه شرکت در تصفیه کبد

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:19 pm

سوال 5: هزینه اردو برای هر نفر چقدر است؟

جواب: هزینه های برنامه اردوهای سلامت بر اساس تعرفه خاصی مشخص می گردد
و چون هزینه این برنامه ها بطور تبرعی و دانشجویی محاسبه می گردد نسبت به بیرون بسیار کم و ناچیز است.
مثلا در اردوی هشتم که برنامه اول اجرا شد هزینه هر سلامتجو در آن دوره بسیار ناچیز محاسبه شد.
در حالیکه فرضا در ایالات متحده آمریکا سالانه بیش از بیست میلیون نفر در اثر حملات حاد ناشی از سنگهای صفراوی در رنج هستند که
در بسیاری موارد، روش برداشتن کیسه صفرا را انتخاب می کنند که هزینه ایی در حدود پنج هزار دلار یا بیشتر را برای هر عمل در بر دارد.
چرا که بسیاری از افراد تصور می کنند که سنگها فقط در کیسه صفرا شکل می گیرند که این تصور نادرست است.
بیشتر سنگهای صفراوی در واقع در کبد شکل می گیرند و در مقابل، تعداد کمی در کیسه صفرا.
طب جامع به راحتی با درمانهای کم هزینه و ساده و بدون عارضه ای همچون تصفیه کبد عمده مشکلات کبد را درمان می کند.
هزینه تصفیه کبد در طب جامع بسیار کم و ناچیز است در مقایسه با هزینه های رایج
که اگر به این مورد بدون عارضه بودن درمانها در طب جامع را هم در مقابل درمانهای پر خطر و پر عارضه و تجاری طب رایج اضافه کنیم
مشخص می گردد که فرق از کجا تا کجاست.
pejuhesh231

هزینه شرکت در تصفیه کبد

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:34 pm

سوال 6: آیا تمام افراد حاضر در اردو به یک مقدار باید هزینه بپردازند؟

جواب: خیر. عواملی در محاسبه این هزینه دخیل هستند من جمله؛

1 در صورت ميزباني محل اردو بطور تبرعي؛ هزينه اقامت محاسبه نمي شود.
2 در صورت مشاركت سلامتجو در ايام اردو به صورت فعال؛ در امور خدماتي و پرستاري اردو (در سطح فشردگي كار پرستاران)؛ بدينوسيله از پنجاه درصد تا هشتاد درصد (بستكي به مهارت و كار سلامتجو) هزينه پرستاري مي تواند برداخت نشود.
3 دانشجويان حوزه هاي آموزشي به نسبت حضور و فعاليت و خدمات از بيمه آموزشي برخوردار مي باشند كه نسبت به هزينه هاي (تشكيل شناسه طبي و معاينات و بررسيها و برنامه درمان) ملاحظه مي شود.
الف: داشتن شناسه دانشجويي و ارتباط با حوزه هاى آموزشي = بيمه 10 درصد
ب: دانشجوي فعال كه حداقل هر هفته يك مرحله و آزمون را طي مي نمايند = بيمه 10 درصد
ج: فعاليتهاى آموزشي (تدريس يا آموزشيار يا مصحح) و همكاران فعال آموزشكده ها و پژوهشكده ها و ميزبانان يا مديران حوزه هاى آموزشي = بيمه 10 درصد
د: مسؤولان آموزشكده ها و پژوهشكده ها = بيمه 10 درصد
* در صورت بهره مندي از موارد متعدد؛ مجموع آن موارد ملاحظه مي كردد = بيمه 10 تا 40 درصد
pejuhesh231

هزینه شرکت در تصفیه کبد

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:34 pm

سوال 7: آیا هزینه اردو در تمام دوره ها ثابت است؟

جواب: می دانیم که هزینه های طب رایج بسیار زیاد است و چنین هزینه ای را ما در طب رایج براورد کردیم و
در واقع یک طب تجاری است
ولی طب جامع چنین هدفی ندارد و با میزان بسیار کمتری برای طب جامع در نظر گرفتیم
و به جای ان برایش شرایط گذاشتیم مثلا افراد دانشجو
و برای همین است که التزام افراد برایمان مهم است
اينكه اين شرايط و اختصاصات است بخاطر اينكه كمتر از معادل رايج مي گيريم
و بقيه را بحساب دانشجو بودن و يا التزام و شركت دركاري به سلامت جو تخفيف داده می شود.

البته همه هزينه هاى دريافتي به جهات مربوطه پرداخت مي شود و دفتر طب تنها واسطه تهيه با كمترين نرخ انست
تنها هزينه معاينات و بررسيهاى طبي است كه آن هم با احتساب چندين ساعت كه براى هر فرد صرف مي شود بسيار ناچيز است اين هم معذلك طي بيمه هاى آموزشي تا چهل درصد آن به افراد داده مي شود
شايان ذكر است كه اكثر مشاوران طبي مركز طب جامع هزينه اى براى معاينات و برنامه ريزي درماني و مراحل ديگر ان دريافت نكرده و تبرعي خدمات خود را ارائه مي دهند.
در صورت اخذ اجرت، اين هزينه حدود دويست هزارتومان مي شد كه الان 14 تا22 تومان دريافت مي شود.

پس مشخص است که گرچه هزینه های بسیاری از اقدامات درمانی در طی روند اردوی برنامه اول
که ماحصل تلاش بسیاری همکاران به مدیریت مرکز محترم طب جامع است؛
یا کلا لحاظ نمی شود یا به مقدار خیلی ناچیز در محاسبات وارد می گردد،
ولی اقلامی مثل هزینه های تهیه دارو که باید از بازار روز تهیه شود
ناخواسته متغیر و با توجه به هزینه های بازار است.
pejuhesh231

علت نیاز کبد به تصفیه

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:35 pm

سوال 8: اینکه می گوییم تصفیه کبد؛ منظور چیست؟ مگر کبد هم نیاز به تصفیه دارد؟

جواب: باید دانست که منشاء همه بیماریهایی که در بدن ما بوجود می آید نتیجه غذایی است که می خوریم.

هرگاه در اثر عاملی؛ مثلا مصرف زیاد یا نامناسب مواد غذایی، این غذاها وارد معده شوند، معده غذا را بصورت نپخته و نضج نیافته و نیمه هضم، به کبد می فرستد.

کبد هم مقداری از این غذاها را به صورت تصفیه نشده به وریدها می فرستد و مقداری هم همچنان در معده و روده ها و کبد باقی می مانند و به مرور زمان زیاد می شوند.
پس می توان گفت که بیشتر مواقع بدن نمی تواند تمام مواد زائد جذب نشده را که از پرخوری یا خوردن غذاهای نامناسب که دارای مواد مضری هم هستند یا از مواد شیمیایی بدست آمده اند و طراحی بدن برای هضم آنها مناسب نیست از بدن خارج سازد.
ضمن اینکه غذای جذب نشده ایی هم که قبلا از طریق معده به کبد فرستاده شده هنوز در آن وجود دارد.

افزايش مصرف فست فودها و غذاهای بازار همچنین غذاهاي چرب و مسخ شده، و عدم فعاليت مناسب يا گسترش زندگي ماشيني؛ بيماري‌هاي مختلفي به همراه آورده است.
درگيري کبدي، از جمله بیماریهای یاد شده و مضرات مصرف مواد غذايي نامناسب و زندگی ماشینی است.

این عادات غلط و عواملی دیگر نهایتا منجر می شود به جرم گرفتن کبد.

اینست که تصفیه و پاکسازی کبد همراه با اصلاح عادات غلط زندگی لازم و ضروری است.
pejuhesh231

اقدامات و مراحل در تصفیه کبد

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:36 pm

سوال9: در تصفیه کبد چه اقداماتی انجام می شود و چه مراحلی دارد؟

جواب: برنامه تصفیه کبد با تمرکز بر اصلاح عادات نا صحیح و مدیریت برنامه غذایی؛
و به عبارت دیگر؛ مدیریت نحوه خوردن و نوشیدن
و کلا نحوه زندگی با استفاده از روشهای پاکزیستی،
هم بصورت آنی و مقطعی و هم بشکل کلی و همیشگی،
سعی در هدایت سلامتجو به جاده سلامتی روح و جسم شده است.

تصفیه کبد شامل سه مرحله؛ مقدماتی، اصلی و تکمیلی است.
pejuhesh231

هدف از انجام برنامه اول (تصفیه کبد)

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:37 pm

سوال 10: در طی انجام تصفیه کبد چه اتفاقی می افتد؟ و هدف از آن چیست؟

جواب: در روش طبیعی تصفیه کبد، علاوه بر اینکه هدف؛ پاکسازی کبد و در واقع کل بدن از سمومات و مواد زائد و اضافه است،
سعی در حذف تنگی ها و انسدادهای موجود در عروق و منافذ و مجاری کبد هم از دیگر اهداف است.

در واقع این روشها، هم بعنوان پیشگیری از بیماری و حفظ سلامتی کاربرد دارد
و هم براى كمك به كبد براى عبور از بحران هاى كبدي و هر عارضه اى كه به كبد فشار بياورد و نياز به كمك به كبد باشد تا بحرانهاى بالاتر.

در روش تصفیه کبد از یکسری پاک کننده های طبیعی آفریده خداوند و تعدیل کننده های مزاجی استفاده می شود.

بخاطر همین است که بعنوان روشی بسیار ساده ، مطمئن، طبیعی، کم هزینه، بی عارضه، غیر تهاجمی و در دسترس معرفی می گردد.
pejuhesh231

شرایط شرکت در برنامه

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:37 pm

سوال 11: شرایط شرکت در تصفیه کبد چیست؟

جواب: عموم افراد می توانند براى پاكسازی كبد جهت افزايش و تقويت سلامتی خويش در این برنامه شرکت کنند.
این برنامه براى افراد كهنسال هشتاد ساله هم اجرا شده و مشكلي نداشته است.
فقط کافیست فردِ داوطلب، شناسه طبی تشکیل دهد و در ارتباط با متصدیان اجرای اردو در حوزه خود باشد.
pejuhesh231

شرایط شرکت در برنامه

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:38 pm

سوال 12: آیا ابتلا به بیماریها، محدودیت و ممنوعیتی برای شرکت در تصفیه کبد ایجاد می کند؟ یا هر فردی با هر بیماری ایی می تواند برنامه تصفیه کبد را اجرا کند؟

جواب: اجرای این برنامه برای عموم افراد آسان و ممکن است و ممنوعیتی نداشته حتی براى افراد كهنسال هشتاد ساله هم اجرا شده،
فقط در وقت حمله كولسسيت حاد و التهاب صفراء از اين روش (توسط خود بيمار و به تنهائي) استفاده نمي شود،
و تنها با مراقبتهاى لازم از جمله سونوگرافي و نظارت پزشك بطور احتياطي، تا اگر سنگهاى صفراوي هم بحركت درآمدند در مجرا نمانده و انسداد ايجاد نكند.
pejuhesh231

نتایج حاصل از برنامه اول (تصفیه کبد)

پست جديدتوسط pejuhesh231 » دوشنبه جولاي 09, 2012 4:38 pm

سوال 13: انجام تصفیه کبد چه تاثیری روی بدن دارد؟

جواب: طب طبیعی با روشهایی همچون انجام تصفیه کبد و دفع سنگ از کبد (ازچند صد، تا دو هزار)،
وجود رسوبات و لجن و سنگ را در کبد ثابت کرده كه در اثر ماندن در كبد
موجب اختلال در كار كبد و بيماريهاى مربوطه و نهايتا از كار افتادگی كبد می شود،

همچنين رسوبات كبدی زمينه تشکیل سنگهاى صفراوی در كيسه صفرا هم هست.

با انجام برنامه اول یعنی پاکسازی کبد؛
علائم زردی چشم يا درد شكم در ناحيه كبد، برطرف شدن خارش و کهیر و اگزما، از بین رفتن لکه های پوستی و شفافیت پوست و بسیاری مشکلات دیگر از بين رفته يا بسيار كم می شود.

شخص بعد از انجام اين برنامه تفاوت محسوسی را در بهبودی سلامت خويش می بيند،
همانگونه که افراد مبتلا به ناراحتيهاى كبد و غلبه صفرا و عوارض آنها بهبودی علائم را ديده اند.
pejuhesh231

نتایج حاصل از برنامه اول (تصفیه کبد)

پست جديدتوسط pejuhesh231 » سه شنبه جولاي 10, 2012 7:07 pm

سوال 14: بعد از تصفیه کبد از کجا بفهمیم کبدمان تصفیه شده و مشکلش رفع شده؟

جواب: بهترين شاهد؛ خود اين عمليات پاكسازی است،
كه اگر درست انجام شود و سنگها هم شمارش بشود، اين امر واضح می شود.

همچنین شخص بعد از انجام اين برنامه می تواند تفاوت محسوس در بهبودی سلامت خويش را ببيند،
و افراد مبتلا به ناراحتيهاى كبد و غلبه صفرا و عوارض آنها بهبودی علائم را ديده اند
همچون برطرف شدن خارش و کهیر و کاهش علائم اگزمای پوستی، برطرف شدن زردی پوست و چشم و مخاط، کمرنگ شدن لکه های پوستی، اصلاح وضعیت اجابت مزاج و....
pejuhesh231

برنامه اول

پست جديدتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 11, 2012 1:25 am

سوال 15: برنامه اول یعنی چه؟ چرا به این نام خوانده می شود؟

جواب: از آنجا که برنامه تصفیه کبد اولین برنامه از برنامه های اردوهای سلامت بود که
توسط دفتر طب جامع و به مدیریت مرکز طب جامع اجرا شد تحت این عنوان از آن نام برده می شود.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 11, 2012 1:53 am

.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 11, 2012 6:34 pm

.
pejuhesh231

پست جديدتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه جولاي 11, 2012 6:35 pm

.
pejuhesh231

بازگشت به پاسخ به سوالات سلامت جویان راجع به گام هشتم سلامت(تصفیه کبد)

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: ClaudeBot و 0 مهمان

Aelaa.Net