هليون

مدير انجمن: pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » شنبه آگوست 10, 2013 2:34 pm

.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » شنبه آگوست 10, 2013 2:34 pm

.از نظر تركيبات شيميايى در مارچوبه وجود مواد شيميايى آسپاراژين و تايروزين و به علاوه اسانس روغنى فرار تأييد شده است.

در قسمت زيرزمينى آن ساكاروز و كولين و آرابينوز  و در فاصلۀ بين اوايل زمستان تا اوايل بهار آسپاراگوز وجود دارد.

در دانه‌هاى گياه يك روغن ثابت به رنگ قرمزرنگ مايل به زرد قابل استخراج در حدود  ١۵  درصد وجود دارد.

در هريك صد گرم ساقه‌هاى خوردنى مارچوبه خام مواد زير موجود است:

آب  ٩١  گرم، پروتئين  ۵ / ٢  گرم، چربى  ٢ / ٠  گرم، هيدراتهاى كربن  ٣ / ۴  گرم، خاكستر  ۶ / ٠  گرم، كلسيم  ٢٢  ميلى‌گرم، فسفر  ۶٢ 

ميلى‌گرم، آهن  ١ / ١  ميلى‌گرم، سديم  ٢  ميلى‌گرم، پتاسيم  ٢٧٨  ميلى‌گرم، ويتامين A  ٩٠٠  واحد بين المللى، تيامين  ١٨ / ٠  ميلى‌گرم،

رايبوفلاوين  ٢ / ٠  ميلى‌گرم، نياسين  ۵ / ١  ميلى‌گرم و ويتامين C 33 ميلى‌گرم.

در هريك صد گرم ساقه‌هاى خوردنى مارچوبه كه با آب كمى پخته شده مواد زير موجود است:

آب  ٩٣  گرم، پروتئين  ٢ / ٢  گرم، چربى  ٢ / ٠  گرم، هيدراتهاى كربن  ٩ / ٢  گرم، خاكستر  ۴ / ٠  گرم، كلسيم  ٢١  ميلى‌گرم، فسفر  ۵٠ 

ميلى‌گرم، آهن  ۶ / ٠  ميلى‌گرم، سديم  ١  ميلى‌گرم، پتاسيم  ١٨٣  ميلى‌گرم، ويتامين A  ٩٠٠  واحد بين المللى، تيامين  ١۶ / ٠  ميلى‌گرم،

رايبوفلاوين  ١٨ / ٠  ميلى‌گرم، نياسين  ۴ / ١  ميلى‌گرم و ويتامين C 26 ميلى‌گرم. کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 1 ص 272-273
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ه


Aelaa.Net