کباب

مدير انجمن: pejuhesh237

کباب

پستتوسط pejuhesh237 » جمعه ژانويه 18, 2013 3:14 pm

بسم الله الرحمان الرحیم
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

کباب

پستتوسط pejuhesh237 » جمعه ژانويه 18, 2013 3:17 pm

تحفه حکیم مومن
كباب
اسم عربى گوشت به آتش برشته است
و اختلاف خواص آن به حسب اختلاف لحوم
و بهترين او گوشتهاى لطيف است كه در پختگى و برشتگى جميع اجزاى او به یک قرار باشد
و آن مولد خون متين و مسمن بدن و مسخن گرده
و محرك باه و اشتها و موافق معدهء مرطوبين و مقوى اعضا
و دير هضم و بعد از هضم مولد خون صالح
و با سماق و گشنيز و ادويهء حاره حابس اسهال مفرط رطوبى
و مورث صداع و مصلحش سكنجبين است
و خوردن آب بعد از كباب به غايت مضر است.

کتاب تحفه حکیم مومن-طبع قدیم-ص-215
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am


بازگشت به ک


Aelaa.Net