ترکیبات شیمیایی
![پست پست](./styles/prosilver/imageset/icon_post_target.gif)
ارسال شده در:
سه شنبه نوامبر 05, 2013 4:36 pm
توسط pejuhesh237
ميوه زيره سبز علاوه بر رزين و تانن و روغن ثابت، داراى 4- 2 درصد اسانس است.
اسانس آن كه از تقطير ميوه لهشده با بخار آب گرفته مىشود، مايعى است ابتدا بىرنگ و بعدا زردرنگ
و سرانجام قهوهاى رنگ مىشود. ماده اصلى اسانس زيره سبز يك آلدئيد است
به نام كومينول و بوى اسانس مربوط به اين آلدئيد است. به علاوه در اسانس زيره سبز تعدادى ترپن هست
از جمله پى- سيمن، دى- پنتن و آلدئيدهايى نظير كومين آلدئيد و كومينيل الكل در آن مشخص شده است. .کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 2 ص 359