تركيبات شيميايي
![پست پست](./styles/prosilver/imageset/icon_post_target.gif)
ارسال شده در:
جمعه سپتامبر 20, 2013 10:14 am
توسط pejuhesh237
.از نظر تركيبات شيميايى در ميوۀ كبابه يا در كبابۀ چينى وجود اسانس روغنى فرّار به مقدار قابل ملاحظهاى ( ٢٠ - ١٠ درصد) گزارش شده
است. اسانس كبابۀ چينى شامل سسكىترپن هايدرات ، كوببيك اسيد و يك مادۀ عامل تلخ به نام كوببين است .
در تحقيقات ديگرى كه انجام داده است، نشان مىدهد كه در اسانس روغنى فرّار كبابۀ چينى كادينن ، سينئول ، دىپنتن ، كارن ،
سابينن ، پىنن، كامفن، آزولن ، تورپىنئول ، كوببين و كوببيك اسيد وجود دارد.
ساير اجزاى تشكيلدهندۀ كبابۀ چينى طبق نظر هر دو دانشمند يادشده مواد نشاسته، صمغ، رزين، روغن ثابت و غيره است.
براى تهيۀ اسانس، ميوهها را ٣ - ٢ روز در آب خيس كرده پس از آن تقطير مىكنند.
اسانس خالص، بىرنگ و بهطور معمولى كمى مايل به سبز است.
از نظر تركيبات شيميايى در برگهاى گياه Litsea دو نوع روغن فرّار وجود دارد.
اولا ليتسئا اويل ١ كه شامل مقدار زيادى آلدئيد ، سيترونلال و سيترال است
و ثانيا كرانجين اويل كه در آن مقدار كمى آلدئيد ولى مقدار زيادى سينئول وجود دارد
در ميوههاى آن لوريك اسيد ، كاپريك اسيد ، اولئيك اسيد، اسانس روغنى فرّار، يك رزين گلوكوزيدى ،
دو رزين خنثى و دو آلكالوئيد يافت مىشود. کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 3 ص -252 249-