فجل

مدير انجمن: pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:07 pm

.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه سپتامبر 12, 2013 8:07 pm

.از نظر تركيبات شيميايى بررسى‌هايى نشان مى‌دهد كه در تخم ترب اسانس روغنى فرار وجود دارد و به علاوه در هريك صد گرم ريشه و يا

غدۀ ترب در حدود  ٠١ / ٠  ميلى‌گرم ارسنيك يافت مى‌شود و همچنين در ريشۀ آن وجود گلوكوزيد و آنزيم   و متيل مركاپتان گزارش شده است.

بررسى ديگرى نشان مى‌دهد كه از واريتۀ قرمز-بنفش ترب مادۀ سى‌نين  و از واريتۀ قرمز-زرد آن مادۀ پلارگونين جدا شده است.

گزارش ديگرى مبين آن است كه مادۀ رنگى بنفش رنگ كه قسمت قابل خوردن ترب را رنگين مى‌نمايد، ماده‌اى به نام مالوين كلرايد   است.

گلوكوزيد موجود در ريشۀ ترب مزروع در اثر انزيم به اسانس و ماده‌اى به نام رافانول 6تبديل مى‌شود.

طعم تند ترب مربوط به وجود ماده‌اى به نام سنوول   در ترب است.

سنوول نام كلى و يا ژنريك يك دسته موادى است كه ايزومرهاى اترسولفوسيانيك 8هستند.

در هريك صد گرم ترب خام مواد زير موجود است:

آب  ٩۴  گرم، پروتئين  ١  گرم، مواد چرب  ١ / ٠  گرم، هيداتهاى كربن  ۶ / ٣  گرم، خاكستر  ٨ / ٠  گرم، كلسيم  ٣٠  ميلى‌گرم، فسفر  ٣١  ميلى‌گرم،

آهن  ١  ميلى‌گرم، سديم  ١٨  ميلى‌گرم، ويتامين A  ١٠  واحد بين المللى، پتاسيم  ٣٢٢  ميلى‌گرم، تيامين  ٠٣ / ٠  ميلى‌گرم، رايبوفلاوين  ٠٣ / 

٠  ميلى‌گرم، نياسين  ٣ / ٠  ميلى‌گرم و ويتامين C 26 ميلى‌گرم .کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 1 ص 33
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ف


Aelaa.Net