فوفل

مدير انجمن: pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:40 pm

.
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » پنج شنبه آگوست 15, 2013 6:41 pm

.از نظر تركيبات شيميايى در گياه فوفل، مواد ايزوگووسين   ، كولين، آلكالوئيدهاى آركائين ، آركائيدين   ، آركولين و گوواسين   وجود دارد.

در ميوۀ آن آلفا- كاتچين و در دانۀ آن آركودينو آركاتين   يافت مى‌شود.

آركولين- Hcl در قورباغه و موش ايجاد تشنج مى‌نمايد.

آركولين اثرى شبيه به اثر نيكوتين دارد در دانۀ فوفل حدود  ١۵  درصد تانن، حدود  ١۴  درصد مواد چرب،

كمى قند ساكاروز، مانّان و گالاكتان و. . .وجود دارد.

در گزارش تحقيقى ديگرى آمده است كه آركولين در موارد معالجۀ بيمارى‌هاى چشم جانشين پيلوكارپين- Hcl   مى‌باشد.

گرد دانۀ فوفل خاصيت كشتن كرم كدو دارد. اين خاصيت مربوط به مادۀ عاملى سواى آلكالوئيدهاى آن است.

در دانۀ فوفل بتا-سيتوسترول وجود دارد و تانن موجود در دانۀ فوفل خاصيت ضد باكترى و ضد قارچى دارد .

جوانه‌هاى درخت فوفل را باغداران فوفل مى‌خورند و به فرانسوى آن را Chou palmist مى‌نامند.

در گزارش بررسى‌هاى آزمايشگاهى ديگرى آمده است كه در دانۀ فوفل حد اقل چهار آلكالوئيد به نامهاى آركولين و آركائيدين و گوواكولين  

 و گوواسين وجود دارد كه بين آنها آركولين و گوواكولين مهمترين مى‌باشند

مصرف مقدار مجاز از آلكالوئيد آركولين در حدود  ١ - ۵ / ٠  گرم مى‌باشد

و خاصيت قابليت ارتجاع و كشش طبيعى روده‌ها و همچنين خاصيت حركت دودى شكل روده‌ها را بدون اينكه در سيستم تنفس

و گردش خون لطمه‌اى وارد شود افزايش مى‌دهد ولى اگر بيش از مقدار مجاز خورده شود سمّى است.

آلكالوئيد گوواكولين نيز شبيه آركولين در روده‌ها اثر مى‌كند .کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 4 ص 315
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به ف


Aelaa.Net