سفرجل

مدير انجمن: pejuhesh237

صور دارویی

پستتوسط pejuhesh237 » دوشنبه آگوست 05, 2013 12:56 pm

.Image
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

ترکیبات شیمیایی

پستتوسط pejuhesh237 » دوشنبه آگوست 05, 2013 12:56 pm

.از نظر تركيبات شيميايى در مغز دانۀ به گلوكوزيد آميگدالين (در حدود  ١  درصد) وجود دارد و از مغز دانه در حدود  ١٩ - ١۵  درصد روغن ثابت گرفته مى‌شود.

در جوانه‌هاى به يك گلوكوزيد سيانوژنتيك يافت مى‌شود.

از پوست و سرشاخه‌هاى آن اسيد سيانيدريك ) HCN( گرفته مى‌شود.

قشر خارجى دانۀ به در حدود  ٢٠  درصد لعاب محلول در آب دارد و اين لعاب به قدرى است كه اگر  ۵ - ۴  گرم آن در آب انداخته شود محلولى شبيه سفيدۀ تخم‌مرغ حاصل مى‌شود.

برگ درخت به نيز داراى كمى گلوكوزيد آميگدالين است.

بررسى ديگرى نشان مى‌دهد كه در تخم به يا به دانه چند گلوكوزيد، مواد لعابى و پكتين، ليپيد  ١ ، رزين  ٢ و ويتامين C وجود دارد.

در برگهاى به در حدود  ١١  درصد تانن يافت مى‌شود و ضمنا داراى روتين فلاون  ٣ است. در به‌دانه آلكالوئيد، ساپونين و تانن وجود ندارد.

بررسى گوشت ميوۀ به كه شيرين و گس است نشان مى‌دهد كه در هريك صد گرم گوشت ميوه مواد زير وجود دارد:

آب  ٨٣  گرم، مواد قندى و كربوهيدراتها  ١۵  گرم، خاكستر  ۴ / ٠  گرم، كلسيم  ١١  ميلى‌گرم، فسفر  ١٧  ميلى‌گرم، آهن  ٧ / ٠  ميلى‌گرم، پتاسيم  ١٩٧  ميلى‌گرم،

ويتامين A خيلى كم در حدود  ۴٠  واحد بين‌المللى، ويتامين C در حدود 15 ميلى‌گرم، تيامين  ٠٢ / ٠  ميلى‌گرم،

رايبوفلاوين  ٠٣ / ٠  ميلى‌گرم، نياسين  ٢ / ٠  ميلى‌گرم و سديم  ۴  ميلى‌گرم. کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 2 ص74
pejuhesh237
 
پست ها : 9693
تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 08, 2010 12:09 am

قبلي

بازگشت به س


Aelaa.Net