صفحه 2 از 2

صور دارويي

پستارسال شده در: يکشنبه آگوست 25, 2013 8:49 pm
توسط pejuhesh237
.

تركيبات شيميايي

پستارسال شده در: يکشنبه آگوست 25, 2013 8:50 pm
توسط pejuhesh237
.در دانه خلّر يك مادۀ عامل سمّى وجود دارد كه احتمالا يك ملح اسيدى فيتيك اسيد   است .

از دانه خلّر يك اسيد آمينه جدا شده است و به علاوه مطالعات نشان مى‌دهد كه سميت دانه در برخى موارد محسوس نيست.

در دانه خلّر در حدود  ٣٠  درصد مواد نشاسته‌اى، ٣  درصد مواد قندى، ٢  درصد مواد چربى، بتائين   و كولين و تركيباتى به نام لاتيرين   است. کتاب معارف گیاهی میر حیدر جلد 4 ص 118