نتایج حاصل از برنامه اصلاح مزاج و تعدیل وزن و پاکسازی

مدير انجمن: pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 27, 2013 11:37 pm

نظرات سلامتجو با شناسه طبی:010269001

مزاجم گرم و خشک است. هدف اصلی ام از شرکت در این برنامه اعتدال مزاج و پاکسازی بود. تا کنون در چنین برنامه ای شرکت نداشتم و برای بار اول این برنامه را تجربه می کردم.

تمامی موارد پرهیز و محذورات برنامه را رعایت نموده ام و از موارد توصیه شده استفاده کرده و هر 4 رکن برنامه را اجرا نموده ام. پوستم روشنتر شده و مشکل یبوستم بهبود یافته است.

خوابم زیادتر از قبل شده که با بررسی های لازم توسط متصدی اردو مشخص شد سردیجات را زیاد مصرف نموده ام پس برای رفع غلبه زیاد خواب بنا بر توصیه مسؤول محترم کلینیک میزان زنجبیل مصرفی ام را افزایش داده ام.

نظرم راجع به مصرف آش و شوربا بسیار مثبت است؛ بنده قبل از شروع دوره نسبت به غذاها بی اشتها و بی میل بودم اما الان که در این برنامه قرار گرفتم اشتهایم و احساس گرسنگی که مدتها بود از دست داده بودم برگشته و نسبت به آشهایی که تهیه می کنم میل و رغبت فراوان دارم.

پایه تهیه آشهایم را از آشهای داخل فایل بخصوص آش شماره 1 گرفتم و برخی روزها مواردی را به ان اضافه نمودم مثل کدو حلوایی و آلو و از طعم آن نیز خیلی خوشم آمد.

اجرای این برنامه اصلا سخت نبود بلکه بسیار راحت و قابل اجرا برای مدت طولانی است همه مواردش در دسترس بود و هم تهیه و اجرایش آسان و وقت کمی هم می گرفت.

پرهیزات و محذورات آن نیز ترکش برایم سخت نبود زیرا زیاد به مصرفشان وابسته نبودم ولی اخیرا برخی اوقات دلم میوه می خواهد که مصرف کنم.

در طول اردو مشکلی نداشتم بلکه احساس سبکی در این روزها داشتم. یک مورد جالب اینکه بقیه افراد منزل نیز جذب این نوع مصرف غذا شدند و مصرف آش در وعده های اصلی را دوست داشتند و اکثر اوقات ایشان نیز در کنار رژیم غذایی عادی خود بنده را همراهی می کردند.

تصمیم دارم برنامه را طبق مدت مقرر دو هفته ادامه داده و سپس به مدت 40 شب نیز برنامه را شبها اجرا کنم.

معرفی آشها و طرز تهیه آن خیلی سودمند واقع شد بالاخص برای بنده که زیاد با طرز تهیه آشها آشنایی نداشتم که اگر تعداد انواع اشها زیادتر و به میزان روزهای اردو شود خیلی عالیست.

در کل برنامه مفید جامع و کاملی بود که اجرایش بسیار آسان و برای همه عملی است از همه بزرگوارنی که با صرف اوقات گرانبهایشان در جهت سلامتی انسانها تلاش می کنند نهایت قدردانی و سپاس را دارم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh231 در شنبه سپتامبر 28, 2013 12:02 am .
pejuhesh231

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

پستتوسط pejuhesh231 » جمعه سپتامبر 27, 2013 11:59 pm

نظرات سلامتجو 010267001:

مزاجم گرم و خشک و اضافه وزنم 3 کیلو بود هدفم از شرکت در برنامه هر سه مورد خاصتا تعدیل مزاج بوده است. قبلا یکبار در برنامه اش غوره شرکت داشته ام.

در این برنامه فعلا نزدیک دو کیلو وزن کم کرده ام و حالتهای عصبی مزاجم بهتر شده.

کلیه موارد را طبق برنامه اجرا نموده ام و از اجرای ان راضی هستم.

در برنامه قبلی اش غوره چون می توانستم میوه و بعضی خوراکی های دیگر را مصرف کنم فکر می کردم اجرای این برنامه که مصرف اش و شوربا به تنهایی است برایم سخت باشد ولی الان که 7 روز از ان گذشته است دیدم هیچ سختی و مشکلی نبوده و بسیاری از سختی ها بخاطر سخت وانمود کردن در ذهن است و الا در خارج از ذهن هیچ سختی وجود ندارد.

من در این مدت طعمهای جدید غذاها را تجربه کرده ام. اینکه با ترکیب و ایجاد تنوع در انواع غلات و حبوبات و صیفی جات می توان سفره وسیعی از انواع آشها را تهیه نمود.

از چندین نمونه آشهای موجود در پرینت برنامه استفاده کرده ایم که خیلی خوشمزه بوده و همه مواد آن با تعادل و هماهنگی خوبی بکار رفته.

این برنامه برای ما تجربه خوبی بود خصوصا که بصورت خانوادگی شرکت داشتیم و همدیگر را تشویق می کردیم.

در حال حاضر هم تصمیم دارم بعد از این 14 روز تا 40 شب انرا ادامه دهم و در اردوهای بعد هم شرکت نمایم. چون برنامه بسیار خوبی بود و اینکه در ان اشها معرفی شده از طب کهن و اصیل و اینکه برای افراد با شرایط مختلف توصیه هایی داشت.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » شنبه سپتامبر 28, 2013 12:09 am

نظرات سلامتجو 010265002:

18 کیلو اضافه وزن دارم. تا این قسمت برنامه یک کیلو کاهش وزن داشته ام.

طبعم سرد و تر است. اگر وضعیت چشمانم اجازه دهد در نظر دارم تا پایان دروه در برنامه حضور داشته باشم و سعی می کنم حداقل تا چهل شب خوردن منضج را ترک نکنم.

التزام تا حد ممکن نسبت به برنامه داشته ام.

برنامه روی هم رفته خیلی خوب بود. احساس سبکی می کنم.

در این مدت عادات غلط غذائی اندکی ترک شد و این برنامه تا حد زیادی باعث شد تا انچه نفس می خواهد از ان چشم پوشی کنیم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » شنبه سپتامبر 28, 2013 12:21 am

نظر سلامتجو با شناسه طبی 010268005:

مزاجم گرم و تر و هدفم از شرکت در اردو دستیابی به هر سه هدف مورد نظر یعنی کاهش وزن،اعتدال مزاج و پاکسازی است. البته 3 کیلو اضافه وزن داشته ام.

تا کنون در چنین برنامه ای شرکت نداشتم. برنامه را تا به امروز کامل و با رعایت موارد گفته شده انجام دادم.

نتایجی که تا کنون یعنی روز هفتم اردوی سلامت برای من حاصل شده کاهش دو کیلوگرم وزن و احساس سبکی در بدن بوده است

در کل نسبت به خوردن آش و شوربا حس خوبی دارم چون در عین سبکی مواد مورد نیاز بدن را تا حدود زیادی می تواند تامین کند.

از آش های موجود در برنامه فقط آش غوره را استفاده کردم و البته همه ی آنها خوب بودند و از بعضی موادشان استفاده نمودم .

اجرای برنامه برایم اصلا سخت نبود چون به هیچگونه مواد خوراکی از جمله برنج و نان وابستگی ندارم و راحت بودم.

در مورد مصرف مسهل هم مشکلی نداشتم و به طور کلی از تجربه کردن این برنامه و نتایج آن راضی هستم و قطعا این برنامه را ادامه خواهم داد و در دوره های بعد هم اگر نتوانستم شرکت کنم.

سعی میکنم برنامه ی چهل روزه را با یک وعده آش در شب اجرا کنم.

برنامهء خوبی است و ان شاء الله به مرور زمان و با توجه به ظرفیتها و پذیرشهای سلامتجویان جهت افزودن جزییات بیشتر برای تاثیر بیشتر موثرتر هم خواهد شد.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » شنبه سپتامبر 28, 2013 12:32 am

نظر سلامتجو 010262004:

مزاجم گرم و تر تشخیص داده شد. هدف اصلی من از شرکت در برنامه کاهش وزن بوده است. 10 کیلو اضافه وزن داشته ام. که تا امروز دو کیلو کاهش وزن داده ام.

فرزند حدودا 2 ساله ای دارم که قرار بوده از شیر گرفته شود ولی هنوز شرایطش مهیا نشده (بخاطر عدم حضور همسرم) و در این ایام اتفاقا بیشتر از قبل شیر می خواهد. به خاطر همین پس از مشورت؛ آش نخود زيادتر می خورم چون طبق راهنمایی؛ نخود شيرافزاست. همچنین قطره گياهي شيرافزا هم توصیه شد. دو روز یکبار هم طبق راهنمای برنامه؛ از کته تخم مرغ استفاده نموده ام. همچنین از عسل به مقدار بیشتر استفاده نمودم.

آش و شوربا را هم خیلی دوست دارم و بیش از سه وعده هم مصرف نموده ام.

اگر در دوره های بعد امکانش باشد میوه اضافه شود خیلی خوب است.

روز مصرف اولین نوبت مسهل خوب بود و مشکلی نداشتم. انرا با عسل شیرین و مصرف نمودم.

فردا روز هشتم و مصرف نوبت دوم مسهلم است.

تصمیم دارم شبها اش غوره بخورم و غذایم را کنترل کنم تا دوره های بعد که ان شاء الله شرکت می کنم
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » شنبه سپتامبر 28, 2013 12:39 am

من سلامتجو با شناسه طبی 010243001:

مزاجم سرد و تر و مقدار اضافه وزنم 24 کیلو است.

برنامه را تا اینجا درست رعایت نموده ام. دو کیلو کاهش وزن داشته ام.

قبل از اردو ضعف پا داشتم که الان بهتر شده. همچنین خواب شبم هم بهتر شده. البته در ان اوایل برنامه بخاطر اینکه نتوانستم برنامه را دقیق اجرا کنم کمی سردرد داشتم که با مصرف عسل برطرف شده است.

سه نمونه از آشهای اورده شده در برگه برنامه را درست کرده ام. خوب بود.

کل برنامه راحت بود قبل از شروع برنامه یا در ابتدای شروع؛ فکر می کردم نخوردن بعضی خوراکیها برایم سخت باشد مثلا عدم مصرف نان ولی خیلی هم سخت نبود.

هنوز تجربه ای از مصرف مسهل این برنامه را ندارم. در نظر دارم ان شاء الله دوره را تا اخر ادامه دهم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » شنبه سپتامبر 28, 2013 1:18 am

نظرات سلامتجو 010242001

با مزاج سرد و تر و با 29 کیلو اضافه وزن، در دوره قبلی برنامه آش غوره هم شرکت داشتم.

برنامه سه روز اول را برای تاثیر گرفتن بیشتر در کاهش وزن بدون بکار بردن هر نوع روغنی اجرا کردم ولی بعد متوجه شدم نباید به این شکل اجرا کنم.

در این روزهای آغازین برنامه هنوز کاهش وزن نداشته ام. البته از قبل ورود به اردو یبوست مزمن داشته ام که می تواند علتی بر این موضوع باشد.

اجرای برنامه اصلا برایم سخت نبود و از اینکه بدون مصرف گوشت، میوه، تنقلات و ... حالت عادی بدون احساس ضعف داشته ام راضی هستم.

قصد دارم تا پایان برنامه را ادامه دهم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » شنبه سپتامبر 28, 2013 1:27 am

شناسه طبی 010253003:

از شفاجویان برنامه تعدیل وزن و مزاج و پاکسازی بدن هستم و حدود 23 کیلو اضافه وزن داشته ام و از طرف دفتر طب به این اردو معرفی شدم.

مزاجم گرم و تر است. تا اینجا برنامه را کاملا رعایت نموده ام بجز مصرف یکعدد هلو که در تنگای تعارفات و رودربایستی مصرف کردم.

فعلا دو کیلو کاهش وزن داده ام.

قبل از حضور در اردو سردرد میگرنی داشته ام که گاها در طول این روزها هم میگرنم ظاهر می شد و مجبور به خوردن دارو بودم.

گاهی در خلال برنامه هوس غذاهای قبلی را می کردم اما ترک و نخوردن آنها کار خیلی سختی هم نبود و کم کم عادت کرده ام.

با مصرف اولین نوبت مسهل؛ مقداری دلپیچه و 5 بار اجابت مزاج.

در حال حاضر احساس سبکی و خوبی دارم. کمردردم بهتر شده است.

دوست دارم برنامه را تا پایان ادامه دهم.
pejuhesh231

بازگشت به نتایج اردوهای سلامتی

Aelaa.Net