نتایج حاصل از گام دوم سلامت

مدير انجمن: pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 12:19 am

تصوير

بسم الله الرّحمان الرّحيم وبه نستعين إنّه خير ناصر ومعين الحمد لله ربّ العالمين
وصلّى الله على محـــمّد و علي و آلهما الطّيّـبـين الطّاهرين ولعنة الله على أعدائهم أجمعين أبدالآبدين

قال الله تعالى في القرآن الكريم : وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ

تصوير

نتایج حاصل از گام دوم سلامت = سفره سلامت؛ از زبان سلامتجویان حاضر در اردو
pejuhesh231

تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:58 pm

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 1:13 am

در اینجا به بررسی نظرات چند نفر از سلامتجویان شرکت کننده در برنامه سفره سلامت می پردازیم که به نتایج موفق بسیاری دست پیدا نموده اند:

سلامتجو 010264003
خیلی از مواد غذایی که در برنامه بود را در زندگی روزمره ام استفاده میکنم.مثلا عسل را هر روز استفاده میکنم و بقیه ی موادی که صبح مصرف می شد را مراقبت میکنم که استفاده کنم مثل مویز و گردو و در کل مغزیجات همچنین کامبوجا و زنجبیل و برخی مواد خوراکی طبیعی و مفید را در برنامه ی خود قرار داده ام.دیگر از مواد گوشتی زیاد استفاده نمیکنم. مراقب طبع غذاها و سردی و گرمی آنها هستم که مثل برنامه ی 24 ساعته سردی و گرمی را کنار هم قرار بدهم. از سبزیجات برنامه مثل کرفس، سبزی خوردن، تربچه و کاهو بیشتر استفاده میکنم. برنامه ی آب درمانی خیلی برایم جالب بود و توجه بیشتری به آن دارم و سعی میکنم بیشتر از آب جوشیده استفاده کنم.

سلامتجو 010242003
بعد از برنامه برای پخت غذا از قابلمه ی مسی استفاده میکنم و بیشتر غذاها را بخارپز میکنم. هم چنین برای پخت گوشت از روش پخته خشک استفاده میکنم که خیلی از آن راضی هستم. زنجبیل و ترب را در برنامه ی غذایی خود قرار داده ام. آب درمانی و خاصیت و آثار آن خیلی خوب بود و سعی میکنم آب خیلی بیشتری مصرف کنم و حداقل از آب جوشیده و گرم استفاده کنم.

سلامتجو 010250006
به برنامه ی آب درمانی توجه زیادی دارم و آب بیشتری در طول روز مصرف میکنم و از آب خوردن قبل و بعد و همراه با غذا و هم چنین خوردن آب یخ خودداری میکنم و بیشتر از آب جوشیده و ولرم استفاده میکنم. همچنین از روغن های سالم مثل روغن حیوانی استفاده میکنم و خیلی کم از روش سرخ کردن استفاده کرده و بیشتر غذاها را آب پز میکنم.

سلامتجو 010253002
به لطف خدا و مولا من توانستم این دوره ی 9 روزه ی اردو که به نام سفره سلامت می باشد را انجام دهم چیزهای زیادی را یادگرفتم که چگونه از طیبات و چیزهای سالم استفاده کنم. حالا می دانم برای موفقیت و سلامتی در زندگی از چه چیز هایی استفاده کنم. و دیگر از غذا های ناپاک و غیر بهداشتی استفاده نکنم. من قبل از سفره سلامت ضعف زیادی در بدنم داشتم ولی بعد از اردو تا مدتی احساس راحت و سبکی داشتم و ضعف بدنم هم خیلی کم شده بود و بعد از ان هم تا می توانم این برنامه ها را درزندگی روزمره ام بکار ببرم و حالا فهمیده ام که نباید خود را وابسته به داروهای شیمیایی کنم که این دارو ها نه تنها مفید و تاثیر گذار نیست بلکه ضرر هم دارد.

سلامتجو 010251005
هنوز بعد از گذشت چندین ماه از اردوی سلامت که برایم مفید بود و باعث شد تغییرات خوبی را در برنامه غذایی خود بوجود آورم از جمله حذف سوسیس و کالباس. کامبوجا را مرتبا مصرف می کنم ، سعی می کنم هر روز صبح ناشتا آب عسل بخورم. در طبخ غذا کمتر از گوشت قرمز استفاده می کنم به جای ان از گوشت بوقلمون استفاده می کنم. چیپس و پفک و پاستیل گاهی اوقات می خوردم ولی بعد از اردو بکلی آن را کنار گذاشتم. قبلا زیتون خیلی کم می خورد م ولی حالا بیشتر می خورم و دوستان و نزدیکانم را بیشتر به این کارها تشویق میکنم.

سلامتجو 010258002
از سفره سلامت چیزهای زیادی فهمیدم. من قبل از این برنامه موقع پریود شدن درد شدید داشتم ولی با انجام این دوره دل دردم خیلی کم شده و من بعد از این دوره از آب سالم، بیشتر از سبزی جات، و روغن زیتون و کنجد استفاده می کنم و در مورد غذا خوردن نحوه صحیح به کار می برم و دیگر کمتر از قرص و داروهای شیمیایی استفاده می کنم. نتیجه خوبی هم برایم داشته. متشکرم

سلامتجو 01025502
من در سا ل گذشته در یک اردوی نه روزه شرکت کردم که در طول این دوره بنده برنا مه غذایی مشخص شده ای را داشتم که بسیار جذاب و دلنشین بود. من قبل از اردو به طور کل از اب استفاده نمی کردم ولی الان از اب استفاده می کنم. بعد از این اردو تا کنون بسیاری از مواد غذایی مخصوصا فست فودها را در محیط خانه منع کرده ام و مواد مفید را جایگزین کرده ام و شربت زنجبیل، عسل، کا مبوجا را هم هنوز ادامه می دهم.

سلامتجو 010236003
من قبل از این اردوی نه روزه افسردگی، پادرد، کمردرد داشتم ولی بعد از اردو افسردگی من برطرف شد و پا درد، کمردردم هم کمی بهتر شده و من تا جایی که بتوانم از مواد طیب استفاده می کنم و من اصلا بوقلمون نمی خوردم ولی الان دیگر مرغ را خیلی کم، و بیشتر از بوقلمون استفاده می کنم و چای قرمز و قند رابه طورکل قطع کرده ام و از چای سبز و خرما استفاده می کنم. دم نوش زنجبیل را هنوز استفاده می کنم و ماهی یک بارتنقیه را انجام می دهم و خیلی خوشحا ل هستم که در این اردو شرکت کردم و از خیلی چیزها اطلاع پیداکردم.

سلامتجو 010250002
این دوره از اردوها درسهای زیادی را به ما داد که هم درزندگی خودمان موثر بوده و هم می توانیم از آن به دیگران یادآور شویم. نکات مهمی را که ازا ین اوردها یاد گرفتیم روزانه در زندگی خودم و فرزندانم هم استفاده میکنم. من چند مشکل بدنم را در این اردوها فهمیدم که چگونه میتوانم آن را درمان کنم. باز هم ادامه می دهم. دراین اردوها ما یاد گرفتیم که چه بخوریم و چه کار کنیم در هر فصل موارد خاص خودش را رعایت کنیم و فهمیدم با ساده ترین غذاها میتوان راحت زیست. ما نباید هر چیزی از باور رایج را بدون چون چرا بپذیریم و با نظم و ترتیب به راحتی میتوان در زندگی موفق بود. امید واریم که خداوند همه ما را دراین راه موفق و پیروزگرداند.

سلامتجو 010256003
من در این اردوی نه روزه از خیلی چیزها اطلاع پیداکردم و توانستم برنامه ام را با این که سر کار بودم به راحتی انجام دهم من قبل از اردو پا درد ، ضعف بدن و گا هی اوقا ت سردرد داشتم و پا دردم طوری بود که هنگام نشستن از ضعف پاهایم خود به خود تکان می خورد و خوابم می گرفت. وزنم هم زیا د بود. ولی الان دیگر ضعف ندارم و پا درد و بدن دردم بهتر شده و من هر روز از شربت زنجبیل قبل از صبحانه استفاده می کنم.

سلامتجو 010258001
من در این اردوها که شرکت کردم از خیلی چیزها ی طیب و پا ک اطلاع پیدا کردم و روزانه تا جایی که بتوانم در زندگی به کار می برم وبه فرزندانم آموزش می دهم قبل از اردو دست دردم شدید بود و ضعف و هنگام پریودی دل درد شدید که با مسکن دردش کمی ضعیف می شد ولی بعد از اردو من از مسکن استفاده نکردم و از جوشانده های گیاهی استفاده می کنم و دست دردم بهتر و ضعف بدنم هم بهتر شده و هنوز هم دارم بیشتر برنامه را با خانواده انجام می دهیم.
pejuhesh231

پستتوسط pejuhesh231 » چهارشنبه سپتامبر 04, 2013 1:22 am

.
pejuhesh231

بازگشت به نتایج اردوهای سلامتی

Aelaa.Net