ماه رجب

ماه رجب

پستتوسط najm152 » سه شنبه مارس 16, 2010 12:28 pm

هو الله العلي الأعلى
بسم الله الرّحمان الرّحيم
najm152
 
پست ها : 2010
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:26 am

مرسولات منتشره

پستتوسط najm152 » جمعه مه 14, 2010 2:37 pm

تقويم فشرده قمري ماه رجب 1426
[ رؤيت لينك فقط براي اعضاء و بعد ورود امكانپذير است :: عضويت ]

تقويم فشرده قمري ماه رجب 1427
[ رؤيت لينك فقط براي اعضاء و بعد ورود امكانپذير است :: عضويت ]

تقويم فشرده قمري ماه رجب 1428
[ رؤيت لينك فقط براي اعضاء و بعد ورود امكانپذير است :: عضويت ]

تقويم فشرده قمري ماه رجب 1429
[ رؤيت لينك فقط براي اعضاء و بعد ورود امكانپذير است :: عضويت ]
najm152
 
پست ها : 2010
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:26 am

فضيلت اين ماه

پستتوسط najm152 » جمعه مه 14, 2010 2:39 pm

ماه رجب

وقايعي كه اجمالا (بدون تعيين روز نقل شده كه) در ماه رجب اتفاق افتاده است

ليله الرغائـب شب جمعه اول ماه رجب

هجرت صغري از مكه به حبشه
اين هجرت غير از مهاجرت معروف است، هجرت صغرى در سال 5 بعثت اتفاق و سه ماه طول كشيده است.


بنابرنقلي ازدواج حضرت مولاعلي و حضرت فاطمه زهرا (صلوات الله عليهما) سال 2 هجرت

بنابرنقلي زفاف حضرت مولاعلي و حضرت فاطمه زهرا (صلوات الله عليهما) سال 2 هجرت


سريه عبدالله بن جحش سال 1 هجرت

روز : سريه زيد بن حارثه به سوي وادي القري سال 6 هجرت

نزول آيه : انفروا خفاقاً أو ثقالاً سال 9 هجرت

روز : بنابرنقلي شهادت حضرت امام رضا (صلوات الله عليه) سال 203


روز : ولادت حضرت امام هادي (صلوات الله عليه) سال 214
و موُيد اين قول دعاء حضرت صاحب الأمر در ايام رجب (اللهم اني اسألك بالمولودين في رجب محمد بن علي الثاني وابنه علي بن محمد المنتجب...)


روز : وقوع برخي از علايم ظهور
خروج سفياني - شنيده شدن سه ندا از آسمان – ظاهر شدن صورتي و دستي در آسمان
najm152
 
پست ها : 2010
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:26 am

آئين هنگام

پستتوسط najm152 » جمعه مه 14, 2010 3:05 pm

آئين هنگام

در هر ماه شايسته است كه اين اعمال بجا آورده شود:

1- استهلال:
در وقت استهلال و ديدن هلال؛ دعاى هلال را بخواند:
الف: سه بار الله اكبر و سه بار لا اله الا الله بگويد. پس بگويد: الحمد لله الذى اذهب شهر (جمادى الأخرى) و جاء بشهر (رجب).
ب: در وقت ديدن هلال هفت مرتبه سوره حمد بخواند كه امان از درد چشم است.
ج: دعاى استهلال: دعاهاى گوناگوني در اين زمينه در كلام خازنان وحي (عليهم السلام) وارد شده است، كه مضمون همه آنها حمد و ثناي الهي و اقرار به الوهيت و خالقيت و مدبريت حضرت حق متعال؛ و مخلوقيت و معلوليت كره ماه همانند ساير اجرام آسماني، و دعا براى نيل به بهترين توفيقات معنوي و مادي و محفوظ ماندن از زيانها و آسيبهاست. از جمله اين دعاها:
الله اكبر الله اكبر الله اكبر، ربّي و ربّك الله، لا اله إلا هو رب العالمين، الحمد لله الذي خلقني و خلقك، و قدّرك منازل و جعلك آية للعالمين، يباهي الله بك الملائكة. اللهم أهله علينا بالأمن و الإيمان، و السلامة و الإسلام، و الغبطة و السرور، و البهجة و الحبور، و ثبتنا على طاعتك و المسارعة فيما يرضيك. اللهم بارك لنا في شهرنا هذا، و ارزقنا خيره و بركته، و يمنه و عونه و قوته، و اصرف عنا شره، و بلاءه و فتنته، برحمتك يا أرحم الراحمين .
تذكر: در صورت عدم تيسر استهلال در شب اول ماه؛ اين عمل را تا شب سوم نيز مي تواند بجاى آورد.


2- زيارت:
زيارت حضرات معصومين و بويژه امام حسين (عليھم السلام) با زيارات مخصوصه و جامعه. با سفر به مشاھد مشرفه، و در صورت عدم تيسّر: از دور ايشان را با آداب مربوطه زيارت نمايد؛ جه در بقاع اولياء محل خود؛ يا در اماكن مختص زيارت (امام بارگاه) يا بر بلندي جون بام خانه يا بيابان خالى. ھمه مشاھد حضرات معصومين عليھم السلام ھمين فضيلت را داشته، و افضل آنھا در ھر عصري غريب ترين آنھاست، كه در قرن اخير تا به امروز غريب ترين مشاھد حرمين شريفين عسكريين و حرم مھدوي (عليھم السلام) در سامراء است . تحمّل نگرانيھا و رنجھا و آسيبھاي احتمالي در راه زيارت مشاھد مشرفه؛ سبب مضاعفت جندين برابري اجر؛ و نيل به درجه مواسات با حضرات عليھم السلام؛ و توفيق مجاورت و ھمنشيني اخروي با ايشان را دارد.


3-نماز:
شب اول ماه: در شب اول هر ماه دو ركعت نماز كند و در هر ركعت حمد و سوره انعام بخواند و از حق تعالى بخواهد كه او را از هر ترسى و دردى ايمن گرداند.

روز اول ماه: دو ركعت نماز + دعا + صدقه
الف: در روز اول هر ماه دو ركعت نماز كند. در ركعت اول بعد از حمد يك مرتبه سوره توحيد، و در ركعت دوم يك مرتبه سوره انا انزلناه بخواند.

ب: در روز اول هر ماه دو ركعت نماز كند. در ركعت اول بعد از حمد، سى مرتبه توحيد و در ركعت دوم سي مرتبه سوره انا انزلناه بخواند.

* بعد از نماز روز اول ماه اين دعا بخواند:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُها وَ يَعْلَمُ مُسْتَقَرَّها وَ مُسْتَوْدَعَها كُلٌّ فِي كِتابٍ مُبِينٍ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا كاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا ر َادَّ لِفَضْلِهِ يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشاءُ مِنْ عِبادِهِ وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْراً ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبادِ لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ رَبِّ إِنِّي لِما أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوارِثِينَ .
* بعد از نماز و دعاى اول ماه: صدقه بدهد به آنچه براى وي ممكن شود تا سلامتى آن ماه را براى خود بخرد.


4- صدقه و انفاق:
افزون بر تصدق در عمل فوق الذكر، بطور كلي دادن صدقه و انفاق نمودن براى سلامتي مولاي خود حضرت صاحب الأمر (عليه السلام)، و نيز ايمني خود و عزيزان و براى دفع آفات و عوارض هنگامها و فتح ابواب بركت و سعادت شايسته است.


5- تلاوت (كلام وحي و خازنان وحي):
در هر ماه قدري تلاوت كلام وحي نمايد؛ خصوصا سوره هاى مباركه: انفال و برائت و نحل و يونس كه وارد شده است كه در هر ماه تلاوت شود. البته تلاوت ترتيب نزول و ختم كامل قرآن كريم فضيلت خاص خود را داشته و بديهي است كه انجام آن به ماه مبارك رمضان محدود نمي شود، از آنجا كه تدبر و وعي كلام وحي شرط لازم تلاوت بوده؛ و فهم كلام وحي و قرآن صامت تنها از بيان قرآن ناطق و كلام خازنان وحي (عليهم السلام) مي باشد، از اين رو تلاوت و تدبر و مذاكره كلام خازنان وحي ضرورت جدانشدني تلاوت كلام وحي مي باشد.


6- روزه گرفتن در هر ماه: روزه گرفتن سه روز از هر ماه: كه آن پنجشنبه اول ماه و چهارشنبه وسط ماه و پنجشنبه آخر ماه است كه مواظبت بر روزه آن؛ وسوسه را از بين مي برد و ثوابش به اندازه روزه دهر است، و از سنن مؤكده حضرت رسول است كه بر آن مواظبت داشت تا از دنيا رحلت فرمود.
* روزه گرفتن ايام البيض (13- 14- 15) هر ماه است كه فضيلت بسيار دارد.
* روزه چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه است و براى كسي كه حاجتى داشته باشد. بنحوي كه در هدية الزائرين ذكر شده است.


7- دعا و نيايش: دعاهاى هر روز (از اول تا آخر) ماه كه از حضرت مولا علي (عليه السلام) وارد شده، و قريب به مضامين همين ادعيه؛ دعاهايى از حضرت امام صادق (عليه السلام) براى هر روز از ماه نقل شده است، كه ان شاء الله در بخش آيين هنكَام هر روز تقويم جامع آنرا ذكر مي نماييم.

* روز محذور: بنابر فرمايش معصوم (عليه السلام) در هر ماه قمري يك روز است كه براى شروع كارهاى مهم و برداختن به امور دنيوي مناسب نبوده، و توصيه شده است كه آنرا به تحصيل معرفت عبادت بگذرانند. در ماه رجب روز دوازدهم روز محذور مي باشد.

* در اول هر ماه نو، اندكى پنير بخورد، و با گردو مستحب است.

تصوير

اعمال ماه رجب

بدانكه رجب ماه بزرگ خدا است و از ماههاى حرام است كه در اسلام تعظيم و احترام او بسيار وارد شده است، بلكه در جاهليت نيز محترم بوده است.
و آنرا رجب الأصب ميگويند، زيرا كه رحمت خدا در اينماه بر امت حضرت رسول بسيار ريخته ميشود و ماه استغفار امت آنحضرت است

* عمره در اين ماه مستحب است و روايت شده كه تالى حج است در فضيلت و منقولستكه جناب على بن الحسين عليه السلام معتمر شده بود در ماه رجب و شبانه روز نماز در نزد كعبه ميگذاشت و پيوسته در سجده بود در شب و روز و اين ذكر از آنحضرت شنيده ميشد كه در سجده ميگفت: عظم الذنب من عبدك فليحسن العفو من عندك.

* افضل از عمره؛ زيارت امام رضا عليه السلام در ماه رجب است، كه آنرا عمره خواص گويند. و نيز زيارت حضرت امام حسين عليه السلام بسيار فضيلت دارد، بلكه همه مشاهد حضرات معصومين عليهم السلام همين فضيلت را داشته، و افضل آنها در هر عصري غريب ترين آنهاست، كه در قرن اخير تا به امروز غريب ترين مشاهد حرمين شريفين عسكريين و حرم مهدوي عليهم السلام در سامراء است. تحمّل نگرانيها و رنجها و آسيبهاي احتمالي در راه زيارت مشاهد مشرفه؛ سبب مضاعفت جندين برابري اجر؛ و نيل به درجه مواسات با حضرات عليهم السلام؛ و توفيق مجاورت و همنشيني اخروي با ايشان را دارد.

و اعمال مشتركه اين ماه كه متعلق به همه ماه بوده و خصوصيتى به روز معين ندارد چند امر است:
اول - در تمام ايام ماه، خصوص روز اول، بخواند: يامن يملك حوائج السائلين... الخ.
دوم - بخواند در هر روز: خاب الوافدون على غيرك... الخ.
سوم – بخواند : اللهم انى اسئلك صبر الشاكرين... الخ.
چهارم - بخواند دعاى مسجد صعصعه را: اللهم ياذا المنن السابغة... الخ.
پنجم - بخواند دعاى ناحيه مقدسه را: اللهم انى اسئلك بمعانى جميع مايدعوك... الخ.
ششم - بخواند دعائى را كه از جناب حسين بن روح نائب سوم امام عصر (عليه السلام) رسيده: اللهم انى اسئلك بالمولودين فى رجب... الخ.
هفتم - از آن جناب نيز رسيده كه در ماه رجب زيارت كن در هر مشهدى كه هستى باين زيارت: الحمدلله الذى اشهدنا مشهد اوليائه فى رجب... الخ.
هشتم - در عقب نمازهاى شبانه روز بخواند: يامن ارجوه لكل خير... الخ.
نهم - در اين ماه صد مرتبه بگويد: استغفر الله الذى لا اله الا هو وحده لا شريك له و اتوب اليه و ختم كند آنرا بصدقه تا خداوند ختم فرمايد براى برحمت و مغفرت و اگر چهار صد مرتبه بگويد، ثواب صد شهيد داشته باشد.
دهم - در اين ماه هزار مرتبه لا اله الا الله بگويد تا صد هزار حسنه براى نوشته شود و صد شهر براى او در بهشت بنا شود.
يازدهم - در جميع ماه در وقت صبح هفتاد مرتبه و در وقت پسين نيز هفتاد مرتبه بگويد: استغفر الله و اتوب اليه، و چون تمام كرد، دستها را بلند كند و بگويد: اللهم اغفر لى و تب على، كه هر كه چنين كند اگر در ماه رجب بميرد خدا از او خوشنود باشد و آتش باو نرسد به بركت اين ماه.
دوازدهم - در جميع ماه ده هزار مرتبه قل هو الله احد يا هزار مرتبه بخواند كه فضيلت بسيار دارد. و نيز در يك روز جمعه اين ماه صد مرتبه قل هو الله احد بخواند تا از براى او نورى باشد در قيامت كه او را ببهشت كشد.
سيزدهم - در يك روز جمعه اين ماه چهار ركعت نماز كند ما بين ظهر و عصر در هر ركعت حمد يك مرتبه و آية الكرسى هفت مرتبه و توحيد پنج مرتبه، پس ده مرتبه بگويد: استغفر الله الذي لا اله الا هو واسئله التوبة، و از براى يك روز غير معين از اين ماه چهار ركعت نمازى سيد نقل كرده و كيفيت آن در اقبال است.
چهاردهم - و از براى روزه گرفتن در اين ماه، خصوص روز اول و وسط و آخر آن، فضيلت بسيار وارد شده است.
و هر كه قادر نباشد كه در ماه رجب روزه بگيرد در هر روز آن صد مرتبه بگويد: سبحان الاله الجليل، سبحان من لا ينبغى التسبيح الا له، سبحان الاعز الاكرم، سبحان من لبس العز و هو له اهل، تا ثواب روزه آنروز را در يابد.
پانزدهم - در هر شب از اين ماه دو ركعت نماز كند در هر ركعت بعد از نماز حمد سه مرتبه قل يا ايها الكافرون و يك مرتبه قل هو الله بخواند و بعد از سلام دستها را بلند كند و بگويد: لا اله الا الله وحده لا شريك له، له الملك وله الحمد، يحيى و يميت، و هو حى لايموت، بيده الخير و هو على كل شيىء قدير، و اليه المصير، و لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظيم، اللهم صل على محمد النبى الامّيّ و آله، پس دستها را بصورت بكشد تا خداوند ثواب شصت حج و شصت عمره باو عطا فرمايد.
شانزدهم - در يك شب از اين ماه صد مرتبه قل هو الله را در دو ركعت نماز بخواند كه ثواب بسيار دارد.
هفدهم - در يك شب از اين ماه ده ركعت نماز كند در هر ركعت حمد و قل يا ايها الكافرون يك مرتبه و توحيد سه مرتبه كه فضيلت بسيار دارد.
هيجدهم - در جميع ماه هزار مرتبه بگويد: استغفر الله ذا الجلال و الاكرام من جميع الذنوب و الآثام، و وارد شده كه خداوند فرموده اگر نيامرزم او را، پس نيستم پروردگار شما.
نوزدهم - آنكه سه روز از اين ماه كه پنجشبنه و جمعه و شنبه باشد روزه بدارد كه روايت است كه هر كه در يكى از ماههاى حرام اين سه روز را روزه بدارد، حق تعالى براى او ثواب نصهد سال عبادت بنويسد.
بيستم - شيخ كفعمى در حاشيه مصباح از اميرالمؤمنين (عليه السلام) فضيلت و ثواب بسيار نقل كرده براى كسيكه در ماه رجب و شعبان و رمضان در هر روز و شب بخواند فاتحه و آية الكرسى و چهار قل و تسبيحات اربعه و لاحول ولا قوة الا بالله و صلوات را هر كدام سه مرتبه و سه مرتبه اللهم اغفر للمؤمنين و المؤمنات، و بعد از فراغ از همه چهار صد مرتبه استغفار كند.



زیارت رجبیه
جناب ابوالقاسم حسين‌بن‌روح كه نايب خاصّ حضرت صاحب‌الامر عليه السلام است روايت كرده كه آن‌ حضرت فرمود: در ماه رجب در هر زيارتگاهي از زيارتگاه‌هاي شريف كه باشي به اين زيارت صاحبِ ‌مزار را زيارت كن:
الْحَمْدُ لِلهِ الَّذِي أَشْهَدَنَا مَشْهَدَ أَوْلِيَائِهِ فِي رَجَبٍ وَ أَوْجَبَ عَلَيْنَا مِنْ حَقِّهِمْ مَا قَدْ وَجَبَ وَ صَلَّى اللهُ عَلَى مُحَمَّدٍ الْمُنْتَجَبِ وَ عَلَى أَوْصِيَائِهِ الْحُجُبِ اللهُمَّ فَكَمَا أَشْهَدْتَنَا مَشْهَدَهُمْ [مَشَاهِدَهُمْ‏] فَأَنْجِزْ لَنَا مَوْعِدَهُمْ وَ أَوْرِدْنَا مَوْرِدَهُمْ غَيْرَ مُحَلَّئِينَ عَنْ وِرْدٍ فِي دَارِ الْمُقَامَةِ وَ الْخُلْدِ وَ السَّلامُ عَلَيْكُمْ إِنِّي [قَدْ] قَصَدْتُكُمْ وَ اعْتَمَدْتُكُمْ بِمَسْأَلَتِي وَ حَاجَتِي وَ هِيَ فَكَاكُ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ وَ الْمَقَرُّ مَعَكُمْ فِي دَارِ الْقَرَارِ مَعَ شِيعَتِكُمُ الْأَبْرَارِ وَ السَّلامُ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِ
أَنَا سَائِلُكُمْ وَ آمِلُكُمْ فِيمَا إِلَيْكُمُ التَّفْوِيضُ وَ عَلَيْكُمُ التَّعْوِيضُ فَبِكُمْ يُجْبَرُ الْمَهِيضُ وَ يُشْفَى الْمَرِيضُ ، وَ مَا تَزْدَادُ الْأَرْحَامُ وَ مَا تَغِيضُ إِنِّي بِسِرِّكُمْ مُؤْمِنٌ [مُؤَمِّمٌ‏] وَ لِقَوْلِكُمْ مُسَلِّمٌ وَ عَلَى اللهِ بِكُمْ مُقْسِمٌ فِي رَجْعِي بِحَوَائِجِي وَ قَضَائِهَا وَ إِمْضَائِهَا وَ إِنْجَاحِهَا وَ إِبْرَاحِهَا [إِيزَاحِهَا] وَ بِشُئُونِي لَدَيْكُمْ وَ صَلاحِهَا وَ السَّلامُ عَلَيْكُمْ سَلامَ مُوَدِّعٍ وَ لَكُمْ حَوَائِجَهُ مُودِعٍ [مُودِعٌ‏] يَسْئلُ اللهَ إِلَيْكُمُ الْمَرْجِعَ وَ سَعْيَهُ [سَعْيُهُ‏] إِلَيْكُمْ غَيْرَ [غَيْرُ] مُنْقَطِعٍ وَ أَنْ يَرْجِعَنِي مِنْ حَضْرَتِكُمْ خَيْرَ مَرْجِعٍ إِلَى جَنَابٍ مُمْرِعٍ وَ خَفْضِ عَيْشٍ مُوَسَّعٍ وَ دَعَةٍ وَ مَهَلٍ إِلَى حِينِ [خَيْرِ] الْأَجَلِ وَ خَيْرِ مَصِيرٍ وَ مَحَلٍّ فِي النَّعِيمِ الْأَزَلِ وَ الْعَيْشِ الْمُقْتَبَلِ وَ دَوَامِ الْأُكُلِ وَ شُرْبِ الرَّحِيقِ وَ السَّلْسَلِ [السَّلْسَبِيلِ‏] وَ عَلٍّ وَ نَهَلٍ لا سَأَمَ مِنْهُ وَ لا مَلَلَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُهُ وَ تَحِيَّاتُهُ عَلَيْكُمْ حَتَّى الْعَوْدِ إِلَى حَضْرَتِكُمْ وَ الْفَوْزِ فِي كَرَّتِكُمْ وَ الْحَشْرِ فِي زُمْرَتِكُمْ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُهُ عَلَيْكُمْ وَ صَلَوَاتُهُ وَ تَحِيَّاتُهُ وَ هُوَ حَسْبُنَا وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ



ليلة الرغائب اولين شب جمعه ماه رجب
بدانكه اولين شب جمعه بعد از اولين بنجشنبه ماه رجب را ليلة الرغائب مي گويند.
و از براى آن عملى از حضرت رسول (صلى الله عليه وآله) وارد شده با فضيلت بسيار كه از جمله فضيلت او آنكه گناهان بسيار بسبب او آمرزيده شود و آنكه هر كه اين نماز را بگذارد چون شب اوّل قبر او شود حقّ تعالى بفرستد ثواب اين نماز را بسوى او به نيكوتر صورتى با روى گشاده و درخشان و زبان فصيح پس با وى گويد اى حبيب من بشارت باد تو را كه نجات يافتى از هر شدّت و سختى گويد تو كيستى بخدا سوگند كه من روئى بهتر از روى تو نديدم و كلامى شيرينتر از كلام تو نشنيده‏ام و بوئى بهتر از بوى تو نبوئيدم گويد من ثواب آن نمازم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال بجا آوردى آمدم امشب بنزد تو تا حقّ تو را ادا كنم و مونس تنهائى تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دميده شود من سايه بر سر تو خواهم افكند در عرصه قيامت پس خوشحال باش كه خير از تو معدوم نخواهد شد هرگز.
و كيفيت آن چنانست كه روز پنجشنبه اول ماه را روزه مي گيرى چون شب جمعه داخل شود ما بين فريضه عشاء و نافله عشاء دوازده ركعت نماز مي گذارى هر دو ركعت بيك سلام
و در هر ركعت از آن يك مرتبه حمد و سه مرتبه اِنَّا اَنْزَلْناهُ و دوازده مرتبه قُلْ هُوَ اللَّهُ اَحَدٌ مي خوانى
و چون فارغ شدى از نماز هفتاد مرتبه مي گوئى:اللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْأُمِّىِّ وَعَلى‏ آلِهِ،
پس بسجده مي روى و هفتاد مرتبه مي گوئى: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَالرُّوحِ
پس‏سر ازسجده برميدارى وهفتاد مرتبه مى‏گوئى: رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ اِنَّكَ اَنْتَ الْعَلِىُّ الأَعْظَمُ،
پس باز بسجده مي روى و هفتاد مرتبه مي گوئى: سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَالرُّوحِ ،
پس حاجت خود را در ميطلبى كه بر آورده خواهد شد انشاءالله تعالى.

توضيح: آنكه معذور از روزه است، در صورت توانايي يك مد طعام به فقير صدقه دهد و در روز بنجشنبه اول ماه صد مرتبه بگويد: سبحان الاله الجليل، سبحان من لا ينبغى التسبيح الا له، سبحان الاعز الاكرم، سبحان من لبس العز و هو له اهل.
najm152
 
پست ها : 2010
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:26 am


بازگشت به ماه رجب


Aelaa.Net