صرع

ثبت و معرفی تجربیات درمانی موفق طب جامع

صرع

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 07, 2013 1:01 am

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

معرفی بیماری

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 07, 2013 1:05 am

نام بیماری:
صرع =epilepsy
تشنج=seizure

تشنج چیست؟
تشنج حالتی است كه در آن در اثر برخی رویدادها‌ی غیر طبیعی، تغییر ناگهانی در فعالیت الكتریكی سلولهای مغز ایجاد می‌شود. در این صورت سلولها‌ی عصبی یك یا چند قسمت از مغز سیگنالهای غیر طبیعی به یكدیگر ارسال می‌كنند. در حالت طبیعی برای انجام شدن همه‌ی فعالیتهای بدن، رد و بدل شدن پیامهای عصبی بین سلولهای عصبی باید انجام گیرد. هنگامی ‌كه سلولهای عصبی فعالیت غیر طبیعی داشته باشند این فرایند دچار مشكل می‌شود و منجر به حركات غیر طبیعی بخشهایی از بدن بدن و یا تشنج می‌شود.

صرع چیست؟
حمله تشنج ممكن است در برخی شرایط خاص برای هر كسی ایجاد شود، اما تكرار حمله‌ی تشنج فقط در برخی افراد رخ می‌دهد كه به آن بیماری صرع گفته می‌شود. این افراد برای كنترل حمله‌ها به درمان دارویی نیاز دارند. صرع بیماری شایعی است و 2-1 درصد افراد جامعه را گرفتار می‌كند. حملات صرع اغلب جزئی هستند و از چند ثانیه تا چند دقیقه طول می‌كشند. پس از پایان حمله فعالیت مغز به طور طبیعی ادامه می‌یابد. بیماری صرع انواع مختلفی دارد و بسته به نوع درگیری كه ایجاد می‌كند به انواع مختلف تقسیم می‌شود.

انواع صرع:
صرع جنرالیزه یا فراگیر :
هنگامی‌گفته می‌شود كه تمام بدن تحت تاثیر حمله قرار گیرد. این نوع صرع خود شامل انواع دیگری است. ممكن است اندامهای فرد در طی حمله دچار انقباض و سفتی و لرزش شوند و سطح هشیاری پایین بیاید. ممكن است حركات پرشی اندامها وجود داشته باشند و یا ناگهان بدن فرد شل شود و بر زمین بیفتد. در مواردی ممكن است حركات خفیف غیر طبیعی و افت خفیف سطح هشیاری وجود داشته باشد.

صرع كانونی یا موضعی:
هنگامی‌گفته می‌شود كه حمله فقط بخشی از بدن را تحت تاثیر قرار دهد. این نوع صرع نیز خود شامل انواع دیگری است. ممكن است افت سطح هشیاری وجود نداشته باشد و منجر به تغییر احساسات یا تغییر در به نظر رسیدن چیزهای مختلف یا تغییر و اختلال در تفسیر حسهای بینایی، شنوایی، لامسه، بویایی و چشایی شود. ممكن است افت سطح هشیاری برای مدتی هم وجود داشته باشد و حركات غیر طبیعی ناخواسته‌ای مانند برخی حركات اندامها و صورت روی دهند.

علت ایجاد تشنج و صرع چیست؟
آسیب دیدگی مغز به هر علتی می‌تواند منجر به بروز حمله‌ی تشنج و صرع شود. برخی اختلالات متابولیكی نیز مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهند. برخی موارد علت وراثتی برای صرع وجود دارد. برخی اوقات در كودكان خصوصا كودكان زیر 5 سال در اثر تب بالا تشنج روی می‌دهد كه در بیشتر این كودكان، حمله تكرار نمی‌شود و با بالاتر رفتن سن از بین می‌رود و منجر به صرع نمی‌گردد.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

معالجه بیماری در طب رایج

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 07, 2013 1:10 am

درمان صرع در طب رایج:

درمانهای دارویی:

فلبامات: این دارو دفع کلیوی و کبدی دارد و نیم عمرش ۱۴ تا ۲۲ ساعت است.
گاباپنتین: مکانیسم اثر این دارو هنوز هم ناشناخته است. شاید تغییر در شارژ کانال های کلسیمی در اثربخشی آن دخیل باشد. دفع گاباپنتین کلیوی است و نیم عمر آن ۵ تا ۷ ساعت است.
لاکوزاماید: بیشترین میزان دفع این دارو کلیوی است تا کبدی. نیم عمر آن ۱۳ ساعت است.
لاموتریژین: این دارو نیم عمر ۱۵ تا ۳۰ ساعته دارد.
لواتیراستام: این دارو دفع کلیوی داشته و نیم عمر ۷ تا ۸ ساعته دارد. گ
اکس کاربازپین: این دارو دفع کبدی و کلیوی دارد.
از دیگر داروهای جدید ضدصرع می توان به پرگابالین، روفینامیاد، تیاگابین، توپیرامات و زونیزاماید اشاره کرد.هم اکنون داروهای متعددی در زمینه درمان صرع در دست تولید هستند که می توان آنها را در درمان صرع راجعه جایگزین داروهای قدیمی تر کرد. برخی از این داروها ساخته شده اند تا فعالیت داروهای ضدصرع موجود را بهبود ببخشند. از جمله این داروها می توان بریوازاستام (آنالوگ لوتیراستام)، والروسمید (آنالوگ والپروئات)، لیکاربازپین (آنالوگ اکس کاربازپین) و فلوئوروفلبامات (آنالوگ فلبامات) را نام برد.

دو داروی «لاکوزاماید» و «روفیناماید» اخیرا از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا مورد تایید قرار گرفته اند. لاکوزاماید به عنوان داروی همراه برای درمان صرع پارشیال در بیماران بالای ۱۷ سال مورد تایید قرار گرفته است. این دارو به دو شکل خوراکی و تزریقی موجود است. روفیناماید، یک مشتق تری آزول است که به عنوان درمان همراه در تشنج های مرتبط با نشانگان لنوکس-گاستوس در بزرگسالان و کودکان بالای ۴ سال تجویز می شود. این دارو به شکل قرص برای مصرف خوراکی به بازار آمده است.

عوارض درمان در طب رایج:

فلبامات: از جمله عوارض این دارو می توان به بی اشتهایی، تهوع، آنمی آپلاستیک و نارسایی کبدی اشاره کرد.
گاباپنتین: افزایش وزن، نیستاگموس و ضعف عوارض ناخواسته این دارو محسوب می شوند.
لاکوزاماید: از شایع ترین عوارض احتمالی ناشی از مصرف این دارو می توان به سردرد، گیجی، تهوع و دوبینی اشاره کرد.
لاموتریژین: گیجی، آتاکسی، تهوع و بثورات پوستی از جمله عوارض این دارو هستند.
اکس کاربازپین: هیپوناترمی، ضعف، سردرد، آتاکسی و بثورات پوستی از جمله عوارض این دارو هستند.
لواتیراستام:گیجی، تهاجم، بی قراری و اضطراب از جمله عوارض احتمالی هستند.

بعضی داروها می توانند عوارض گوارشی، پوست و مو، اختلالات كبدی، خونی، عوارض مربوط به دستگاه سیستم عصبی مركزی (گیجی، خواب آلودگی، اختلال تعادل، اختلالات شنوایی) اختلال جنسی، اختلال متابولیسمی (متابولیسم كلسیم)، اختلال در رشد لثه و تغییر اشتها را ایجاد كنند.

در مطالعات انجام شده، هر دو داروی مذکور در مقایسه با دارونما فواصل دفعات تشنج را در بیماران افزایش داده اند و شایع ترین عوارض احتمالی ناشی از مصرف آنها گیجی، تهوع و سردرد بوده است.

هزینه های درمانی:
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

درمان با طب جامع

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 07, 2013 1:16 am

درمان با طب جامع:

این بیماری در کلینیک های طب جامع با استفاده از داروهای گیاهی، انجام بادکش و حجامت
و هم چنین زالو درمانی در پشت گوش کاملا بهبودی پیدا کرده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نمونه های موفق درمان در طب جامع

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه سپتامبر 07, 2013 1:19 am

شرح حال بیماری و درمان:

مصاحبه در سال 1387از زبان بيمار ( ويدئوي مصاحبه موجود است )

با مصرف روزانه 4 عدد قرص والپروات سديم و داروهاي ديگر شيميائي بازهم تشنج مي کردم اما با استفاده از روشهاي درماني طب سنتي ايران درمان شدم و سالهاست که تشنج نمي کنم

24 سال سن دارم ، بيماري صرع داشتم ، از سال تحصيلي سوم راهنمائي برايم شروع شد ، ابتدا به پزشکان قوچان مراجعه کردم ، بعد به مشهد رفتم ، در مشهد دو الي سه بار پزشکم را عوض کردم و بعد خدمت دکتر سعيدي ( متخصص اعصاب ) مراجعه کردم ، به من قرص زياد داد، بخصوص والپروات سديم و کاربامازپين و داروهاي مختلف ديگر از جمله داروهاي تقويتي ، که از عوارض قرصها جلو گيري کند، اما باز هم تشنج کردم .
حدود 15 سال طول کشيد که من داورهاي شيميائي مصرف مي کردم و با اين وجود تشنج مي کردم ، گاهي روزي 4عدد والپروات سديم مصرف ميکردم ، مدتي که خدمت دکتر سعيدي ميرفتم تشنج کمتر شد ، دکتر به من گفت قرصها را کم کنيد ، من هم قرصها را کم کردم اما تشنج ام بدتر شد .

تا اينکه براي معالجه روشهاي درماني طب جامع را انتخاب کردم و خدمت دکتر حاج طالبي آمدم الان که مصاحبه مي کنم يک سال از اولين مراجعه من مي گذرد . و هيچگونه مشکلي ندارم ،ايشان اول داروي گياهي دادند و بعد حجامت ، بادکش و زالو درماني پشت گوش انجام دادم .

2 الي 3 هفته از اولين مراجعه من که گذشت داروهاي شيميائي را کامل قطع کردم ، الان حدود 9 ماه است که داروي شيميائي مصرف نمي کنم ، هيچگونه مشکلس ندارم راحت هستم . حتي تحت فشار عصبي هم تشنج نمي کنم .

اين بيمار تا الان که من اين مصاحبه را مي نويسم و روز 7/3/91 است هيچ گونه مشکلي ندارد و بيماري تشنج بطور کامل درمان شده است البته پزشکاني که ايشان را تحت درمان قرار مي دادند گفته بودند به هيچ عنوان نبايد داروهاي شيميائي را قطع کند . اما ايشان بعد از درمان با روشهاي درماني طب جامع ايران توسط دکتر حاج طالبي ، بعد از چند ماه داروهاي گياهي را هم قطع کردند و چندين سال است که بيماري ايشان درمان شده و هيچ گونه داروي شيميائي و گياهي مصرف نمي کنند. و به زندگي عادي برگشتند.

محل درمان: ایران- بجنورد- کلینیک دکتر حسن حاج طالبی
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm


بازگشت به تجربیات درمانی موفق طب جامع


Aelaa.Net