آسم

ثبت و معرفی تجربیات درمانی موفق طب جامع

آسم

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:04 pm

.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

معرفی بیماری

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:06 pm

نام بیماری:
آسم= Asthma

آسم، ورم مزمن راه هوایی می‌باشد. در بیماری آسم، عضلات اطراف نای (راه هوایی) سخت و سفت می‌شوند و عبور هوا را کم می‌کنند. بیشتر این بیماران، کودکان می‌باشند و دختران بیشتر مبتلا می‌شوند.
آسم یک بیماری جدی و مزمن ریه است که غالبا با التهاب مجاری هوایی همراه است و ممکن است سبب مشکلات تنفسی شود.

مزمن به این معنا است که بیماری همیشه وجود دارد حتی زمانی که بیمار احساس ناخوشی ندارد در صورت تحریک مجاری هوایی در فرد مبتلا به آسم علائم خس خس سرفه تنگی نفس و فشردگی قفسه سینه ظاهر می شود و تنفس طبیعی و راحت برای بیمار دشوار می گردد.در اکثر مواقع، آسم خفیف است که متوجه آن نمی‌شویم. حملات آسم می‌تواند برای چند دقیقه تا چند روز ادامه پیدا کند و می‌تواند فرد را تا حد مرگ پیش ببرد.

علایم بیماری:
مهم ترین علامت های آسم، سرفه، خس خس سینه و تنگی نفس است. البته لازم نیست که بیمار هر سه علامت را با هم داشته باشد و ممکن است بیمار فقط یکی از انواع علامت ها را داشته باشد.

هم چنین بیمار ممکن است علایم دیگری مانند افزایش خلط، حساس بودن به بوها مانند بوی غذا، بوی عطر و بوی بعضی از گل های تند را داشته باشند. معمولاً در افراد آسمی حملات آسم و تنگی نفس و حملات سرفه در شب ها باعث می شود که این بیماران از خواب بیدار شوند.

لازم به ذکر است که معمولاً افراد بالغ مبتلا به آسم، در کودکی نیز دچار خس خس سینه بوده اند و والدین اظهار می دارند که این بیماران در زمان کودکی دچار سرماخوردگی های طولانی مدت می شده اند و سرفه های طولانی داشته اند.

در جریان حمله آسم چهار نشانه عمده عبارتند از : تنگی نفس ، افزایش تعداد دفعات تنفس ، خس خس سینه و انقباض قفسه صدری و تو کشیده شدن آن که اغلب با سرفه همراه است و نیز هاله کبود در پائین چشم نشانه زمینه حساسیت است و شاید کودکانی که در خواب زیاد غلت می زنند مستعد آلرژی تنفسی باشند ، ضمنا بازدم در زمان حمله آسم نسبت به زمان دم طولانی تر می شود . هشتاد درصد کودکان مبتلا به آسم کودکان بظاهر سالم هستند و هیچ نشانه ای ندارند.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

معالجه بیماری در طب رایج

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:08 pm

راه های درمان آسم در طب رایج :

1 – تزریقات آلرژی
این درمان می تواند بسیاری از آلرژی های مربوط به آسم را از بین ببرد . اما این درمان بسیار پر هزینه و وقت گیر است .
همه پزشکان نیز به مفید بودن این نوع درمان معتقد نیستند چون همه بیماران ممکن است نسبت به آن آلرژی ها حساسیت نداشته باشند . استفاده از این نوع درمان برای مبتلایان به بیماری های قلبی منع می شود .

2 – تجویز دارو
استفاده به موقع داروهای تجویز شده آسم را کاملاً غیر فعال می کند .داروهای تجویز شده برای این منظور معمولاً با التهابات ایجاد شده مقابله می کند . تعداد و شدت حمله های آسم را کاهش می دهد . بعضی از این داروها را باید هر روزه استفاده کرد . دو نوع متداول این داروها عبارتند از :

برونکودیلاتور :
این متداول ترین نوع دارو برای درمان این بیماری به حساب می آید . که اسپری های مخصوص برای استنشاق هوا است . استفاده از این وسیله می تواند حمله ی آسم را متوقف کند و همچنین استفاده ی آن 15 تا 30 دقیقه قبل از انجام فعالیت های شدید از آغاز حمله پیشگیری می کند .

داروهای ضد التهاب :
از این داروها برای پیشگیری استفاده می شود و شدت و تکرار حمله های آسم را کاهش می دهد:

۱- داروهای گشاده کننده برونش برای رفع علائم حاد اگر فقط گاهگاهی دچار علائم آسم می شوید ( کمتر از یک یا دو بار در هفته ) ممکن است نیاز دارویی شما تنها با داروی گشاد کننده برونش برطرف شود. در صورت بروز حمله حاد آسم ممکن است شما با دستور پزشک معالج خود اجازه استفاده مقادیر بیشتری ازاین دارو داشته باشید البته برای حملات شدید گاه داروهای دیگری نیز تجویز می شود.
۲- داروهای ضد التهابی برای درمان و پیشگیری تورم و التهاب مجاری هوایی اگر شما علائم آسم را بیش از یک یا دو بار در هفته تجربه می کنید نیاز به داروهای ضد التهابی دارید شما باید این داروها را هر روز مصرف کنید نوع دارو و مقدار آن را حتما پزشک معالج تعیین می نماید.

عوارض درمان در طب رایج:

انواع داروهای بازکننده برونش:
سه نوع داروی برطرف کننده برونش در درمان آسم به کار می رود که شامل آگونیست گیرنده بتا-دو، آنتی کلینرژیک ها و تئوفیلین ها می باشند.انواع معمول آگونیست های بتا-دو شامل سالبوتامول، آلبوترول و تروبوتالین است.
عوارض:
چون داروهای آگونیست بتا-دو، مرتبط با آدرنالین هستند حتی در صورتی که صحیح مصرف شوند می توانند موجب بروز لرزش عضلانی و افزایش مختصری در ضربان قلب شوند
مقادیر خیلی زیاد از این داروها می توانند منجر به مشکلات جدی قلبی شود و به همین دلیل باید مصرف مکرر آنها در بیمارستان و زیر نظر کادر پزشکی باشد. استفاده مداوم از آگونیست بتا-دو طولانی اثر ممکن است منجر به کاهش خفیف توانایی انها در پیشگیری از آسم ورزش زاد شود.
بسیاری از مطالعات اخیر مبین آن است که استفاده طولانی مدت و مستمر آگونیست بتا-دو ممکن است منجر به تشدید آسم شود.

داروهای آنتی کلینرژیک
اپیراتروپیوم و سالبوتامول:
عوارض جانبی: داروهای آنتی کولینرژیک بندرت عوارض جانبی دارند ولی گاهی باعث خشکی دهان می شوند و این داروها نباید وارد چشم شوند.

تئوفیلین ها
داروهای تئوفیلینی موجود شامل تئوفیلین و آمینیوفیلین می باشد.
عوارض: شامل تئوفیلین ها که حتی در صورتی که سطح دارو در حد طبیعی باشد بروز می کنند ، شامل درد معده ، از دست رفتن اشتها و تحریک پذیری است. کودکانی که مشکلات یادگیری دارند در صورت دریافت تئوفیلین مشکلات آنها بیشتر می شود.

تعدادی از داروها با تئوفیلین ها تداخل دارند. مثلاً اریترومایسین باعث افزایش سطح تئوفیلین خون می شود. اگر فرزندتان تئوفیلین مصرف می کند و پزشک قصد دارد داروی جدیدی به او بدهد باید مطمئن شوید که پزشک از دریافت تئوفیلین فرزندتان آگاه است.
غلظت خونی بسیار بالا می تواند باعث مشکلات جدی در قلبی و تشنج شود.

عوارض جانبي سالبوتامول:عصبي شدن ،بيقراري،بيخوابي ،اضطراب،ترس،تحريك پذيري،سرگيجه،ترمور خفيف،سردرد،طپش قلب،تاكيكاردي،تغيير در فشار خون،انژين،تهوع ،استفراغ،سوزش سر دل،خشكي دهان،اشكال در دفع ادرار.

عوارض داروی اپیراتروپیوم
سرگيجه،سردرد،طپش قلب،بثورات جلدي،تاري ديد،سرفه،رينيت،سينوزيت،تهوع،خشكي دهان،ديسترس گوارشي،عفونت دستگاه فو قاني،برونشيت،سرفه،تنگي نفس،فارنژيت،برونكو اسپاسم،افزايش خلط،دردقفسه سينه،علايم شبيه به انفو لانزا

هزینه های درمانی:

رییس مرکز تحقیقات ایمونولوژی، آسم و آلرژی گفت: بررسی ها نشان می دهد که بطور متوسط برای هر یک بیمار کودک (مراجعه کننده به مرکز طبی کودکان به عنوان مرکز مرجع بیماری های کودکان کشور) سالانه حدود 500 هزار تومان هزینه می شود.
وی خاطرنشان کرد: باتوجه به شیوع پنج تا 5/7 درصدی (در سطح ملی کودک و بزرگسال) بیماری آسم در کشور برآورد می شود سالانه حدود 500 میلیون دلار هزینه این بیماری در کشور شود.
آخرين ويرايش توسط pejuhesh232 on شنبه سپتامبر 07, 2013 12:36 am, ويرايش شده در 2.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

درمان با طب جامع

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:15 pm

درمان با طب جامع:

با انجام حجامت (1 مرتبه) و گیاه درمانی این بیماری کاملا بهبودی پیدا کرده است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نمونه های موفق درمان در طب جامع

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:17 pm

شرح حال بیماری و درمان:

نمونه اول:

کودک دختر زيبائي بود که به شدت سرفه مي کرد و مدام به پزشکان متخصص در طب رایج مراجعه مي نمود و دارو هاي شيميائي مصرف مي کرد. اين دارو ها شامل کورتون و اسپره و آنتي بيوتيک هاي مختلف بود، اما درمان نمي شد.

مادر کودک مي گفت: من هفته اي يک بار دخترم را به مطب پزشکان رایج مي برم و دارو هاي مختلف مصرف مي کنم اما هيچ تاثيري ندارد به من گفته اند که دخترم اسم دارد و بايد کورتون واسپره مصرف کند ، اما با اين وجود درمان نمي شود و مدام سرفه ميکند و تنگي نفس دارد ، چون در طب رایج جواب نگرفته ام آمده ام که از روشهاي طب جامع استفاده کنم .

براي کودک يک حجامت اطفال انجام شد و از گياهان داروئي شامل گل بابونه ، ختمي ، نعنا ، شلغم و سياهدانه بر اساس مزاجي که داشت تجويز گرديد و دستورات لازم تغذيه اي نيز توصيه شد . و کودک مطب را ترک کرد .

سال 1391 مادر به همراه کودک به مطب آمدند ، مادر با ابراز خوشحالي شديد گفت: اقاي دکتر بعد از حجامت و دستورات شما انگار براي دخترم معجزه اي رخ داد ، سرفه ها کاملاً درمان شد و دارو هاي شيميائي را کامل قطع کردم و دخترم هيچگونه مشکلي ندارد ، هيچ خبري از آسم نسيت و در حال حاضر دخترم به طور کامل درمان شده است . و نيار به هيچ داروئي ندارد مادر ادامه داد : اين اتفاق باعث شد که من اين جريان را براي همه اشنايان و دوستان تعريف کنم ، و در مورد اثرات معجزه گر طب جامع صحبت نمايم.

محل درمان: ایران- بجنورد- کلینیک دکتر حسن حاج طالبی
آخرين ويرايش توسط pejuhesh232 on جمعه سپتامبر 06, 2013 10:23 pm, ويرايش شده در 2.
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نمونه های موفق درمان در طب جامع

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:21 pm

نمونه دوم:

در تهران کودک سه ساله ای را درمطب آقای دکتر رفیعی که از پزشگان و اساتید محقق در طب جامع است دیدم دایی کودک می گفت از زمان تولد هر سال چند بار بدلیل آسم در بیمارستان بستری می شد بعد از یک بار حجامت تمام علائم از بین رفته و آسم کودک کاملاً درمان شده بود.

تا به حال دهها کودک مبتلابه آسم را با انجام حجامت و گياه درماني به طور کامل درمان نموده ام که اکثر آنها قبل از درمان باروشهاي طب جامع در طول سال چندين بار در بيمارستان بستري مي شدند ( پرونده بيماران موجود است )

محل درمان: ایران- بجنورد- کلینیک دکتر حسن حاج طالبی
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh232 در جمعه سپتامبر 06, 2013 10:24 pm .
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نمونه های موفق درمان در طب جامع

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:23 pm

نمونه سوم:

بیماری که هم معتاد بود و هم آسم داشت بعد از حجامت با وجود اعتیاد تمام علائم تنگی نفس از بین رفت.

محل درمان: ایران- بجنورد- کلینیک دکتر حسن حاج طالبی
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh232 در جمعه سپتامبر 06, 2013 10:25 pm .
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

نمونه های موفق درمان در طب جامع

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه سپتامبر 05, 2013 10:25 pm

نمونه چهارم:

خانم معلمی هم که آسم فصلی داشت و هم دردهای آرتروزی شدید پشت، به کلینیک آمد بعد از یک بار حجامت آسم بیمار درمان شد و دردهای پشت کاملاً از بین رفت بیمار بعد از چند ماه آمد و گفت من هر وقت بهار می شد بصورت شدید دچار تنگی نفس می شدم اما امسال بعد از حجامت و گذشت دو ماه از بهار اصلاً دچار تنگی نفس نشده ام.

محل درمان: ایران- بجنورد- کلینیک دکتر حسن حاج طالبی
pejuhesh232
 
پست ها : 8759
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm


بازگشت به تجربیات درمانی موفق طب جامع


Aelaa.Net